Sari la conținut

Cassy 0733521939 cateva zile in vizita


cassy

Postări Recomandate

  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

În ultima perioadă, după cum am mai zis pe ici - pe colo... din diverse motive, am lăsat-o ceva mai moale cu vizitatul escortelor. Totuşi, mai sunt persoane din domeniul ăsta de activitate, pe care chiar mi-am dorit neapărat să le cunosc - şi, fără îndoială, D-na Cassy era în top din punctul ăsta de vedere :) 

 

După câteva încercări eşuate (nepotriviri de program), zilele astea am reuşit, în cele din urmă, să ne întâlnim, chiar dac-a fost tare scurt; drept urmare, încerc să procedez regulamentar, redactând review-ul meu.

 

Programare: prin PM + confirmare telefonică - un plus pentru organizarea impecabilă, deşi totul a fost la repezeală, foarte "din scurt", din cauza programului meu nebun. Ca idee, primul mesaj cum că aş putea (posibil, teoretic...) ajunge prin zonă, a fost în jurul orelor 11 AM, întâlnirea s-a consumat începând de la aprox. orele 14. Nota 10 cu felicitări pentru seriozitate / organizare.

 

Localizare: nu ştiu cât e de relevant, având în vedere că e doar o vizită, dar, ca idee, zona e pe lângă Bd. 1848 din cartierul Dâmbu Pietros. Apartament din care am văzut: un hol cu o canapea foarte confortabilă, pe care am stat la poveşti... baie mică, dar 100% funcţională, vreo 2-3 geluri de duş, apă caldă instantaneu, nimic de reproşat (am fost "servit" şi cu prosop curat)... plus o cameră "de lucru" dotată doar cu o saltea pusă pe jos, totuşi foarte moale şi confortabilă. Personal, m-am simţit excelent şi n-am simţit nevoia de mai mult. Per ansamblu, merită liniştit o notă de 8 spre 9.

 

Aspect fizic: este foarte dificil de acordat vreun calificativ. În opinia mea, Cassy ilustrează foarte bine clişeul conform căruia "a fi sexy ţine de ATITUDINE" :). Dacă e să "jurizezi" STRICT după dimensiuni şi criterii fiziologice, notele n-ar fi foarte mari. Totuşi (şi vă rog să reţineţi că nu-mi stă în fire, de obicei, să dau detalii kinky-libidinoase despre acţiune), trebuie să precizez că simţeam o erecţie din ce în ce mai dificil de ascuns, încă de pe când stăteam la poveşti pe canapea... :blushing2 Aşadar, e genul de persoană pe care nu o poţi "nota" după o poză; trebuie să o întâlneşti ca să te poţi pronunţa.

 

Igiena e, indiscutabil, de nota 10, fără nicio îndoială.

 

GFE: superb, chiar te simţi ca şi cu o veche prietenă, îţi şi vine greu să te decizi să treci la "fapte"...

 

Acţiunea: aici e domeniul unde vă dezamăgesc, căci nu mă pricep la descrieri înflorite. Din păcate, timpul nu mi-a permis decât o întâlnire tip "fulger", care s-a concretizat, după socializarea inteligentă şi extrem de plăcută, printr-un oral de nota 10 cu felicitări, după cum de altfel era de aşteptat. Orice artificiu la care m-am putut gândi, a fost prezent... umezeală din belşug, atenţie la toate zonele limitrofe, schimbări de ritm, priviri, dialog... etc etc etc.

 

Mi-aş fi dorit mult o a doua finalizare, unde să trecem şi la normal, după puţină odihnă... din păcate, timpul meu a fost extrem de scurt şi am fost nevoit să plec, cu regret şi cu dorinţa de a reveni cât de curând va fi posibil.

 

Cadou: 100 RON pentru aprox. 1 oră door-to-door, cu mare regret că n-am putut sta mai mult.

 

Pentru oricine în general... dar, în special, pentru orice persoană din categoria celor care se excită ŞI de la altceva decât un şablon de carton pe care scrie "90-60-90"... recomand cu toată încrederea!

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

N-am mai fost de doi ani, si chiar daca m-as hotara sa merg iar nu as avea unde sa anunt, forumul asta e mai slab vizitat de brasoveni, si eu nu-mi doresc sa am anunturi in presa online cum e mytexul

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...