Sari la conținut

Masaj terapeutic cu finalizare


Postări Recomandate

Vizitator Nella69arad
Reputație: 0

Masajul face bine oricui , indiferent de varsta si sex .........indicata e o programare intre orele 12 - 20   :callyou la nr: 0743826758

 

Multumesc, sa auzim de bine  :bye

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Asa cum spunea si dominsoara Nella, masajul prinde bine oricui, mai ales daca este insotit de un final fericit... Am trecut zilele astea din nou la un masaj, locatie schimata de cea de la boul rosu, mult mai primitoare, mai retrasa de ochii curiosilor. Acelasi masaj ff bun, si cu un final de senzatie, stie sa te "stoarca" si de ultima picatura...

De recomandat pt orice tip de masaj medical si bonusul de finalizare. 70 ron 50 min

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator Nella69arad
Reputație: 0

Masajul face bine oricui , indiferent de varsta si sex .........indicata e o programare intre orele  9 - 20   :callyou la nr: 0743826758 , deoarece sant ft multe cereri am modificat programul de lucru

 

Multumesc, sa auzim de bine  :bye

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

 

Astăzi am fost în vizită și vă voi așterne aici câteva impresii care sper că vă vor fi spre folos. Programarea a fost făcută cu circa o oră și jumătate înainte, locația fiind relativ ușor de găsit, dar în același timp și discretă. Am avut parte de un masaj complet, cu tot ceea ce implică acest lucru.
 
Ca persoană, avem de-a face cu o femeie cu multă experiență în domeniu care știe ce are de făcut. Este prietenoasă, comunicativă, deschisă și amabilă. Serviciile includ masaj terapeutic, cu sau fără finalizare.
 
Locație: aș da nota 9. Este un apartament curat, îngrijit, există de asemenea o masă de masaj, și se oferă prosop. Muzica de fundal este de asemenea foarte bine aleasă.
Aspect fizic: nota 9. Are un chip frumos, cu trăsături delicate, sânii mari și un anumit farmec care te face să o placi.
Masaj: nota 10. A fost cât se poate de plăcut și de relaxant. Cunoaște și simte zonele „sensibile” fără să fie nevoie să dai indicații.
GFE: nota 10. Știe să se facă plăcută, știe când să vorbească și când nu, are un limbaj adecvat și nu se grăbește.
 
Prețul ? 70 lei / ora, masaj complet. Am să mai revin și vă recomand măcar să încercați, cu atât mai mult cu cât raportul preț / calitate pare să fie unul foarte bun.

 

Confirm absolut tot ce a postat colegul mai sus. I-am facut ieri o vizita doamnei si, dupa ce am ajuns, am decis fara sa ezit sa stau 2h si bine am facut.

Masajul este exceptional, atitudinea la fel. Au fost printre cel mai bine investiti 150 lei.

 

Locatie: 10

Masaj relaxare: 10

Masaj erotic: 10

GFE/Atitudine: 10

Link spre comentariu
  • Oras:mures
  • Oras:mures

Astazi am fost in vizita la doamna terapeuta,programarea am facut cu o ora inainte,locatia am gasit un pic greu nefiind din Arad,dar m-a ghidat ea cu rabdare si am ajuns in cateva minute.Am venit pentru masaj terapeutic avind ceva probleme la umar si spate dar de la usa am decis ca raman pentru varianta extra :) .

Am intalnit o doamna comunicativa si deschisa,are experienta in ale masajului si nu numai ,stie unde sunt punctele acelea care aprinde un barbat.

 

locatie:9 curat,ingrijit,muzica relaxanta,masa de masaj acoperit atunci cand am ajuns cu lenjerie curata si fresh

 

aspect:9 are ceva care te face sa te relaxezi de la usa,ochi caprui foarte frumosi si un chip cald si bland dar in acelasi timp emana un aer erotic care aprinde orice barbat,sani mari frumosi  cateva kg in plus dar nu deranjant bine proportionati cat a lasat sa se vada deci pana la brau ,varsta intre 37-40 ani

 

masaj: 10 foarte bine executat,relaxant mi-a rezolvat umarul si nu numai.... :P

 

gfe: 10 placuta,calda,prietenoasa stie sa faca conversatie in timpul masajului

 

pret: 70 ron- masaj terapeutic foarte bine executat cu fin.manuala

 

de recomandat: da ,eu o sa revin cand o sa fiu prin zona

Link spre comentariu
Vizitator Nella69arad
Reputație: 0

Celor care au fost la ea este vreo sansa de a o corupe sa facem si altceva cu ea chiar as fi dispus sa i platesc bine pt un masaj si ceva extra in plus...astept raspuns din partea cuiva sau chiar a ta nella ... :)

Draga adidas2009   :no2 ........slabe sanse de corupere , daca doresti un masaj bun te astept bucuroasa , in rest toate bune si frumoase - piata e multilateral dezvoltata  :138x

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Buna. Am fost si eu la doamna terapeut azi pentru un masaj complect ca eram foarte obosit de atata munca :) locatie usor de gasit doamna m-a intampinat la usa. O tipa foarte simpatica comunicativa si cu foarte mult bun simt. Locatie curata masa de masaj intrat facut un dus si sus pe masa. . Femeia face unbmasaj de nota 100 m-am simtit extraordinar foarte comunicativa un chop simpatic si draguta( sunt amator de femei mai mari ca mine) stie sa se ocupe de yoate partile corpului plus o finalizare prin tehnicile masajului superba de parca pluteam pe un nor. Sanii sunt mari si foarte pufosi mi-au placut. Sa dau si note ca asa trebuie

Atitudine 10

Igiena 10

Masaj de relaxare10++

Masaj erotic 10

Aspect 9,5

cu siguranta voi mai revenii chiar voi devenii abonat

Link spre comentariu
Vizitator Nella69arad
Reputație: 0

Cine doreste un masaj bun poate sa sune , de azi inainte se va primii doar masaj , atat . Va rog sa nu deranjati dupa ora 20 si nici Duminica

Ofer masaj relaxare , terapeutic , reflexo , celulitic , facial  , Nu erotic 

Multumesc pentru intelegere , numai bine..... :bye  :bye

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara, arad
  • Oras:timisoara, arad

salutari! am fost si eu la aceasta doamna, chiar de 2 ori, mai mult de curiozitate si dornic de un masaj terapeutic adevarat. am primit ceea ce cautam!

- am aflat de pe forum de existenta ei si am sunat-o, am cerut detalii si am facut si programare

- locatia nu foarte ushor de gasit dar m-am descurcat cu gps de pe tel :)

- m-a primit imbracata in pantaloni scurti si maieu... ca aspect... ok, putina burtica dar nu deranjant, dragutza la fatza

-incaperea curata, frumos amenajata, prosop curat, uscat, baie curata, nimic de comentat

-masajul foarte bun, pe alocuri mai dur dar stie sa caute zonele cu probleme

- am ales varianta cu finalizare... manuala... m-a lasat sa ma joc cu sanii ei... si cam atat :) ...

-per total multumit

a doua vizita a fost aproape la fel, acelasi masaj bun cu happy end

note: masaj 9, atitudine 9, aspect 8, igiena 9

de revenit pt masajul terapeutic

Link spre comentariu
Vizitator Nella69arad
Reputație: 0

Buna Nella,

 

As dori un masaj dar programul meu nu corespunde cu al tau. Faci si deplasari la hotel ?

 

Mersi

Suna te rog si stabilim , sa fie bine pentru amandoi ......o zi buna si numai bine   :bye

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Va salut dragi colegi,

 

Am fost azi la Nela, pentru un masaj terapeutic + finalizare. Pentru cadoul oferit, am fost foarte multumit, dau nota 100. Impresia care mi-a lasat-o, este ca doamna cunoaste foarte bine meseria de masaj terapeutic, nu se grabeste, si face acest lucru cu placere. Pentru cei doritori de un masaj terapeutic cu sau fara finalizare, recomand sa o contacteze pe Nela.

 

Multumesc Nela, m-am simtit foarte bine.

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...