Sari la conținut

0746840876 - satena finuta seducatoare


Postări Recomandate

  • Oras:Bihor
  • Oras:Bihor

" Finuta ' poate insemna si modul de a te comporta, de a vorbi si de a "lucra" .... Este o finuta !,... ( fizic are unele urmari de tot felul, medicale, operatii, probabil sarcini.... ma rog timpu si pune amprenta pe fiecare) dar pe ansamblu e ok !... masaj stie !  iar la sex nu i cu nimic prejos,....   nu i rea ! ... + e disponibila si in tandem cu colega ei de apartament... deci poti fi cu doua odata !!!

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
 

Salut tuturor !,...  m-a fascinat acest domeniu, al escortelor,  nu l am incercat, pt ca nu duc lipsa de p...a  dar acu l privesc si din prisma faptului ca ma gandesc sa folosesc o locatie pe care o am  ca si posibila  ' salon de masaj erotic" sau bordel... sau cel mai simplu, sa gazduiesc fete care sa si faca treaba acolo,.... asa ca am inceput sa cercetez  fetele, clientii si in general domeniul asta,... mai ales ca nu i data legea asa ca el exista peste tot dar numa statul lu l vede

 

Am vrut sa te rog sa ne faci o recenzie la domnisoara in cauza daca tot cunosti asa de multe despre ea (,, Este o finuta !,... ( fizic are unele urmari de tot felul, medicale, operatii, probabil sarcini.... ma rog timpu si pune amprenta pe fiecare) dar pe ansamblu e ok !... masaj stie !  iar la sex nu i cu nimic prejos,....   nu i rea ! ... + e disponibila si in tandem cu colega ei de apartament... deci poti fi cu doua odata !!!), dar vazand prima ta postare pe acest forum imi dau seama ca ti s-a cam urat cu libertatea, fiindca chiar este data o lege in acest sens:  infracţiune prevăzută de art. 329 C. pen: proxenetism, îndemnul sau înlesnirea practicării prostituţiei sau tragerea de foloase de pe urma practicării prostituţiei de către o persoană se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi. Recrutarea unei persoane pentru prostituţie ori traficul de persoane în acest scop, precum şi constrângerea la prostituţie se pedepsesc cu închisoare de la 3 la 10 ani şi interzicerea unor drepturi. Dacă fapta este săvârşită asupra unui **spam editat**, pedeapsa este închisoarea de la 5 la 18 ani şi interzicerea unor drepturi. Banii, valorile, bunurile rezultate din aceste activităţi, se confiscă.


 

  • Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...