Sari la conținut

0762782949


Postări Recomandate

Ce poate fi mai plăcut decât un masaj erotic, senzual, intens, continuat de finalizarea pe care o doreşti, alături de o blonda pe gustul tău? Deţin loc.Servicii Prestate: Bisexuala, Masaj Erotic, Sex normal, Pozitia 69, Sex oral, Sex anal, Sex in 3, Sarut frantuzesc, Finalizare in gura, Finalizare pe corp, Fantezii erotice


Pozele sunt publice pe net. Ar mai fi cateva (nu cine stie ce), dar am depasit spatiul alocat imaginilor. Tipa a zis ca inchirieaza camera cand are client, pe banii ei, se poate discuta si despre anal neprotejat. Din voce parea noua in breasla.post-727-133409713424_thumb.jpgpost-727-133409713425_thumb.jpgVăd că nu ai deloc milă de cei cu netbook-uri.This post has been edited by Prafuit
Link spre comentariu
Vizitator mr_vyper
Reputație: 0
iti spun eu 19 :) e varsta in jur de 1' date='55m 56kg blonda cu parul lung, ochi albastri-verzui... :)[/quote']ai vizitat-o? fa un review complet te rog.
ai vizitat-o? fa un review complet te rog.:D
Link spre comentariu

Buna baieti, am fost sa ma intalnesc azi cu tipa. Nu v-as recomanda daca nu va plac plinutele. E draguta la fata , dar doar cam atat, in rest e cam grasuta. Nu a fost pe gustul meu si nu am ramas. Preturile intr-adevar pornesc de la 100 de lei si se opresc la 250 de lei.

Link spre comentariu
Buna baieti' date=' am fost sa ma intalnesc azi cu tipa. Nu v-as recomanda daca nu va plac plinutele. E draguta la fata , dar doar cam atat, in rest e cam grasuta. Nu a fost pe gustul meu si nu am ramas. Preturile intr-adevar pornesc de la 100 de lei si se opresc la 250 de lei. [/quote']Din poze se vede ca nu e slaba scandura. Aviz amatorilor de forme. Am inteles ca tipa sta/lucreaza prin Metalurgie?
Link spre comentariu
Vizitator corina_eu
Reputație: 0
Din poze se vede ca nu e slaba scandura. Aviz amatorilor de forme. Am inteles ca tipa sta/lucreaza prin Metalurgie?
nu..ea sta in zona tudor..si nu are locatie deocamdata :)
Link spre comentariu
a fost cineva la ea si a ramas?sunt foarte tentat sa merg la dar parca as vrea sa mai aud ceva pareri.
am fost eu la ea zilele trecute, tipa nu vrea sa fac o meserie din asta, doar are niste probleme financiare si vrea sa scape de ele. Eu unul am incercat-o, nu are locatie si m-a costat 150 ora (dar am stat vreo 2 ore si nu mi-a zis nimic) :). Ce sa zic, la oral asa si asa, iar la normal se misca bine, chiar surprinzator de bine:rolleyes:. Oricum nu stiu daca mai presteaza sau o sa mai presteze, dar as mai incerca-o o data!
Link spre comentariu
Bine macar ca accepta stilul asta :))
cum sa nu accepte?? cand vine vb de bani si placere, uita de toate. Timpul petrecut cu ea nu pot sa il consider ca orice timp petrecut cu o escorta, ci mai mult o pot numi o aventura, mai ales ca mi-a zis ca eu eram primul care am fost. Dupa mine sincer nu stiu daca a mai fost cineva, pentru ca stiu ca fata zicea f serios ca nu vrea sa faca o meserie din asta pentru ca nu se regaseste in acest domeniu.
Link spre comentariu
Vizitator nic_nic
Reputație: 0
Ce poate fi mai plăcut decât un masaj erotic' date=' senzual, intens, continuat de finalizarea pe care o doreşti, alături de o blonda pe gustul tău? Deţin loc.Servicii Prestate: Bisexuala, Masaj Erotic, Sex normal, Pozitia 69, Sex oral, Sex anal, Sex in 3, Sarut frantuzesc, Finalizare in gura, Finalizare pe corp, Fantezii erotice[hr']Pozele sunt publice pe net. Ar mai fi cateva (nu cine stie ce), dar am depasit spatiul alocat imaginilor. Tipa a zis ca inchirieaza camera cand are client, pe banii ei, se poate discuta si despre anal neprotejat. Din voce parea noua in breasla.Mai stie cineva de ea???
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...