Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

@lady r : zau daca ai talent de scriitoare , mi-am aruncat un ochi asa pe blog-ul tau , oarecum banal , vrei sa pari interesanta , vrei sa domini cu intelectu' , vrei sa arati ca tu esti altfel , vrei sa , vrei sa .... problema e ca nu prea iti iese.Mai bine ai fi corecta ( in primul rand cu tine ) si ai spune direct , bai , arat asa , am x ani , ofer a , b  , c pentru suma y . Ce pula mea atata mister  ? Atat vrei sa faci pe interesanta , sa te bage lumea in seama , sa pari ca tu esti miezu din fanta.Finalu' e tot ala  , tot cu pula-n gura ajungi ( contra cost ) . Iar daca vrei sa zici ca vai domne , eu asa imi selectez clientii , te rog sa nu te obosesti , clientii ii poti selecta in multe alte feluri si fara sa aplici o astfel de vrajeala ( destul de proasta , ea , vrajeala , daca ar fi sa ma intrebi pe mine ) 

 

 

P.S - am un feeling asa ca ori te-ai luat dupa cineva care are cam acelasi stil ori chiar esti prietena cu persoana respectiva si ea te-a invatat ce si cum sa faci.Pacat ca nu ai talent

 

P.S 2 - ce faci tu , nu se numeste unic , se numeste tot prostitutie , tu oferi ceva contra cost , ca vii tu acum cu vrajeala ( proasta ) si incerci sa impachetezi kkt-ul sa para ca e tort diplomat e una , da  , fa cum faci si da-i cu niste parfum inainte sa incerci sa-l servesti cuiva , ca pute in plm de la o posta.

  • Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Am luat un loc http://4.bp.blogspot.com/-Pg8kRp6fYvc/VNdrg-E7seI/AAAAAAAAAJw/2NZn9LH0cTA/s1600/images.jpg

 

 

 

 

 

Si ma bucur de el.

 

Nu stiu cui ii seman, dar in viata fara un grad de comparatie nu izbutim.

Ți-am citit blogul...interesant! Nici eu nu am o "vechime" pe forumul asta, dar pot sa îți spun, aproape sa îți garantez, ca aici o sa găsești exact categoria aia de barbati de câte zici ca te ferești!

:)) good luck!

Link spre comentariu

  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...