Sari la conținut

Blonda draguta,100 Ron finalizarea. 0753387921


rururu

Postări Recomandate

  • Oras:Targu Mures
  • Oras:Targu Mures

Ola oal...

 

Anuntul suna cam asa: Blonda 27 de ani sani frumosi 1,65 m, 50 kg draguta la fata te astept la un masaj erotic nud cu finalizare combinata fara sa te grabesc!! Vino si nu vei regreta!!! Non Stop!!

In locatie am gasit una bucata domnisoara blonda,nici prea frumoasa nici prea urata.Un fund destul de frumusel,bombat si ferm,sani maricei dar putin lasati,fata comuna dar nu urata.

Mi s-a spus telefonic ca servicile care le ofera sunt oral si normla totul protejat,100 finalizara(15-20 de minute) 150 o finalizare(40 de minute) si 200 doua finalizari(o ora). La fata locului mi-a spus ca la varianta cu 100 Ron finalizarea nu ma da afara dupa cele 20 de minute.Lucru care s-a si intamplat,deoarece am stat cam 30-35 de minute.

Locatia cam lasa de dorit. Nu este murdara dar miroase destul de tare a fum de tigara iar actiunea se desfasoara pe o saltea.Baia,la fel ca si camera de tortura lasa de dorit.Nu este murdara dar nici foarte curata,in schimb am gasit geluri de dus de calitate.

Mi s-au oferit si papuci de casa pe care nu i-am incaltat din motive personale(nu imi place sa port papucii purtati de altii).

Acum actiunea.

Desi la telefon mi s-a spus ca este totul proteja,domnisoara a inceput cu un oral neprotejat chiar frumusel.La insistentele mele a introdus din ce in ce mai mult organul in gura,ajungand chiar la un DT. A dat atentie si zonelor adiacente,limbute pe OO,limbute pe tot organul.Pot sa zic ca oralul a fost chiar ok:umed,caldut si suficient de adanc.

La cererea mea am trecut la normal protejat(nu dadea semne ca s-a saturat de oral dar am zis ca e cazul).Pasarica destul de primitoare,putin stramta la inceput dar lubrifiata natural si primitoare pe parcursul actiunii.Am inceput cu un lady on top,unde eu am stat ca un lenes fara sa fac nimic,ea facand toata actiunea.Am continuat dupa aceea cu un doggy(tot la cererea mea) unde am si finalizat.Am observat ca isi controleaza destul de bine muschii vaginali,dand o senzatie mai placuta actiunii.

Nu am simtit mirosuri suspecte dar nici nu m-a indemnat nimic sa fac un cunni sau fingering.

Per total as zice ca are o atitudine pro-client dar totusi fast-fuck.De recomandat nu as recomandao neaparat dar daca nu iti raspunde nimeni la telefon,este o varianta buna de a te elibere,avand un raport calitate pret destul de ridicat.

Note:

ORAL 7-8

NORMAL 7

GFE 6

LOCATIE 6

DAMEZA 6,75 :)

Acesta este anuntul dar pozele nu sunt reale sau cel putin nu sunt recente http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/3874383

Daca am omis ceva...raspund la intrebari.

P.S. Cred ca pe undeva am mai vazut anuntul acesta dar nu sunt sigur ca au recenzie. Daca au,rog moderatorii sa contopeasca topicurile.

 

Ciocane tari va doresc!

 
  • Like 8
Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

dupa setul de poze pare ceva cuib clasic

 

Ha, ha ... pana-n coada tot aia cu "nara" fina simt adevarata "prada".

 

Da, stelistule - dinamovist, ai dreptate ... si de asta data.

 

Cuibul provine si este un continuator al celui caruia "prafuit" istoric il putem lectura aici: http://nimfomane.com/forum/topic/5225-sani-foarte-mari-0742662804-0757348280-0755228406/?hl=trascaului

 

Alte actrite, acelasi regizor.

 

Nara fina ...

Link spre comentariu

actritele sunt si mai vechi si mai noi. Conform anunturilor in cuib sunt momentan 3. Alina(recenzata mai sus), Timea(de ea nu stiu nimic) si Camy. Camy, desi tanara e una din veteranele Clujului. S-a perindat prin multe cuiburi asa ca prestatiile ei sunt impartite in multe thread-uri.

 

Cel dedicat ei e aici: http://nimfomane.com/forum/topic/4764-camy-senzual-0757202300/?hl=camy dar e mentionata si

aici: http://nimfomane.com/forum/topic/3257-timeea-numar-nou-0746400022/

aici: http://nimfomane.com/forum/topic/13494-carina-0753387885/?hl=camy&do=findComment&comment=153227 (threadul asta se poate uni cu cel mentionat de altu2 si cel curent)

  • Like 4
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Am vizitat recent cuibul cu cele 3 dameze si am ales sa o testez pe Timea. Tipa este maghiara, mica, slabuta, sani mici dar frumosi, atitudine ok, pare chiar oarecum timida. Are vreo 25-27 ani, mi-e greu sa-mi dau seama.

 

Contactul a fost simplu de facut. Camy pare sa fie "centralista" si nu arata rau, ar merita si ea testata. Blonda la care a fost colegul de mai sus nu e deloc pe gustul meu. Locatia este pe strada Bucium, vizavi de Parcul Colina. Damele sustin ca sunt din Cluj.

 

Apartamentul este vechi, dar curat. Pretul este 100 lei/finalizare. Fetele sustin ca nu fac oral neprotejat, dar se poate negocia la fata locului, probabil decid daca sa accepte si in functie de igiena clientului.

 

Dupa formalitatile de rigoare, am primit prosop curat si am mers la baie. Nu e lux, dar sunt conditii acceptabile. Domnisoara s-a igienizat si ea, apoi a inceput cu un oral mediocru, fara maini, cu ceva tendinte deep, dar nu cu tehnica deosebita si fara atentie la zonele adiacente.

 

Era foarte stresata sa nu facem zgomot, ba chiar isi facea probleme ca scartaie patul daca ne miscam prea tare. La normal este insa docila, sta in ce pozitie o pui, fara sa se implice insa prea mult. Corpul il are insa fain (aici depinde de gusturi). Se umezeste natural (sau poate asta tine si de client, de mine parea sa ii placa), nu geme exagerat. Am finalizat pe la spate, datorita gauricii stramte.

 

In concluzie, a fost o experienta peste asteptarile mele, care erau destul de mici. Nu stiu daca sa o recomand sau nu, depinde de gusturile fiecaruia, eu m-am simtit bine.

 

Note:

  • Locatie: 7
  • Aspect: 8
  • Atitudine: 8,5
  • Igiena: 9
  • Oral: 7
  • Normal: 7,5
  • Like 8
Link spre comentariu

  • Oras:triunghiul bermudelor
  • Oras:triunghiul bermudelor

Fiind in zona si având recenzia asta in minte zic hai sa pescuiesc puțin. Sunat si imi răspunde o voce plăcută, disponibile doua fete: Camy si Timea. Mers la apartament vis a vis de parc, urcat la etajul unu. Deschide usa cea care a răspuns la telefon(Camy), Timea parca e muta. A început sa turuie meniul timp in care eu verific din ochi marfa: Camy micuta, urâta , sâni mici, cur ok. Timea: si ea micuta, mai urâta ca si Camy, sâni mai mici... WTF: doua japite de calea Turzii.Camy pare si de origini gipsy.. Nu merita sa îți bati joc de pula ta si sa si platesti pentru asta. In apartament putea a tot felul, mâncare, țigări, jeg... Naspa rău. Sau poate doar sunt eu prea pretentios... De evitat.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...