Sari la conținut

Alexandra BBW Migratoare 0756583819,0735679148, 0735679150 etc


Postări Recomandate

Daca tot au invadat Clujul fetele din tara, macar sa ne imbogatim rubrica de evitat ca la top nu avem pe cine baga

 

Ca si reper, dameza are mai multe numere de telefon, dar e usor de recunoscut dupa text si dupa pozele in false cu o blonde BBW in ipostaze provocatoare. In unele anunturi are poze ca si bruneta asa ca s-ar putea sa  fie vorba de doua persoane. Atentie la preturi care variaza de la 150/fin pana la 450Ron/h in functie  banuiesc de cheful si dispozitia ei din acea zi. De identificat e usor pentru ca majoritatea anunturilor ofera servicii variate care includ "fantazii",s ervicii complete oral. normal. anal. squirt. fistting. masaj. bdsm. etc. Bineinteles totul e doar o voma de litere si cuvinte. Anunturile apar doar pe site-urile cu poze gratuite, nu le-am vazut in piata az

 

Prezenta in cluj nu e recenta, in general se pare ca se traverseaza zona Brasov,Sibiu,Cluj. Prima data cred ca am sunat-o undeva in toamna anul trecut si, dupa ce a mintit ca pozele sunt ale ei, m-a mustrat amarnic ca am indraznit sa o intreb servicii si preturi. Efectiv tin minte ca a zbierat la mine de ce nu ii citesc anuntul ca acolo scrie tot si mi-a inchis telefonul cu avertizarea ca astia ca mine sa nu o mai sune. Nici nu am sunat-o pana anul asta.Optimistul din mine a crezut ca anul nou o schimba.

 

Deci, am sunat, nu am mai intrebat de preturi si am purces la locatia din Zorilor, cea binecunoscuta de toti. Ajuns in locatie,doamna un BBW clasic, dar nu conform pozelor(deh, stiam de la inceput ca sunt false), asa ca o intreb de servicii, ne intelegem la 150Ron/fin ON+NP. Inmanez bancnotele. Cer sa fac un dus, ma dezbrac, ea nimic. Ii cer un prosop. Nu ezita si pune mana pe cel de pe calorifer si mi-l arunca in brate. Prosopul e ud. De aici incepe actiunea. Il iau scarbit, ca deh, eu l-am cerut, si ma duc la baie cu gandul ca ma sterg cu hartie igenica. Din pacate acelasi lucru s-au gandit si antemergatorii pt ca hartia se terminase. Ies din baie  si purced spre zona ostilitatilor. Ma asez pe pat, ea se urca langa mine, isi ia in mana obiectul muncii care, prostul de el e gata de actiune si in 3 secunde, nici acuma nu realizez cum a reusit pt ca nu imi dau seama unde il tinea, pune prezervativul. O atentionez, surprins ca ne-am inteles neprotejat, dar tace si continua lucrul manual. Ii iau mana si ii spun sa dea jos prezervativul si sa faca ON asa cum am discutat. Raspunde ofticata ca daca vreau sa il dea jos inseamna ca sunt 2 prezervative deci 2 numere si ca aia e 300Ron. Furios, pt ca deja stiam ce urmeaza o las sa faca laba in continuare. Munceste ea ce munceste dar nervos fiind mai mult face antebrat decat sa ma stimuleze. De oral nu poate fi vorba,ce deep, ce atentie la zonele adiacente, e o laba cu capul pulii in gura.

 

Exzasperat ii zic sa trecem la 69. GRESEALA COLOSALA. Cand mi-o pune in fata ochilor un miros ingrozitor, o conbinatie urina+transpiratie+miasme de materii fecale de toata frumusetea(deh,cauza si efect, daca dai clientilor prosop ud, fraierii se sterg cu hartia igenica si tu nu mai ai cu ce sa te stergi pe cur). Soldatul aproape ca murise, asa ca nu am stat mai mult de 15 sec in pozitia asta(cred ca muream asfixiat) i-am zis sa trecem la capra, unde am dat repede sa ma termin si am fugit mancand pamantul

 

 

Note...hai sa le dam desi deja le intuiti:

 

Locatie: cunoscuta, chiar nu mai are rost

Aspect: 6 (poate mai mult daca esti fan BBW)

Atitudine: 4 Lipsita de respect la telefon si pusa pe facut bani in persoana

Igena: 0 Nu merita nici macar 1 din oficiu

Oral: 4 corigenta, e de fapt o laba

Normal: 4 calitate de centura in zona miniera

 

NERECOMANDAT...nu stiu colega cum e si daca exista....dar ceva imi zice ca nu e diferenta, rareori gasesti 2 prestatoare diametral opuse in aceeasi locatie.

  • Like 16
  • Minus 5
Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

...

 Ii cer un prosop. Nu ezita si pune mana pe cel de pe calorifer si mi-l arunca in brate. Prosopul e ud. De aici incepe actiunea. Il iau scarbit, ca deh, eu l-am cerut, si ma duc la baie cu gandul ca ma sterg cu hartie igenica. Din pacate acelasi lucru s-au gandit si antemergatorii pt ca hartia se terminase.

...

Exzasperat ii zic sa trecem la 69. GRESEALA COLOSALA. Cand mi-o pune in fata ochilor un miros ingrozitor, o conbinatie urina+transpiratie+miasme de materii fecale de toata frumusetea (deh,cauza si efect, daca dai clientilor prosop ud, fraierii se sterg cu hartia igenica si tu nu mai ai cu ce sa te stergi pe cur).

...

 

Esti demential colegule!!!

Cauza efect, studiu de caz ... a se vedea mai sus!!!

 

Later edit: @Cassy, tu care culegi cele mai zemoase texte scrise pe forum pentru a le agata cu o pioneza intr-un topic ce se vrea a fi "creme a la creme" din toate scrisele aici pe forum, daca scapi a pune in rama smaltata zisele lui talisker pierzi multa incredere a mea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...