Sari la conținut

Blonda buna rau de ...........!!!piercing in zona intima!!!


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Salutare dragi colegi, a aparut o noua dameza 8n piata de la a la z, din pacate foarte multe anunturi noi au aparut si nu stii la care sa mergi.

Eu am zis sa fac o incercare, pun mana pe tel. Si sun, imi raspunde o duduie si imi fac o programare, imi zice ca in zona Lidl de pe 21 Decembrie. Parcare gasesc prin zona si o iau pe jos, urasc faptul ca le este greu sa spuna locatia, cand sun din nou imi zice ca e prin zona spalatoriei, bine imi fac si plimbarea si ajung in cele din urma.

Bloc de ap. Cu o camera, nearanjat, macar functioneaza liftul, dameza intreaba la tel. Ce varsta ai, ea zice ca are 24, nici vorba, poata sa mai puna cativa ani!

De la inceput imi lasa impresia ca e very fast fuck, incepe sa imi turuie preturile 150 lei/fin., dupa care spune ca pe parcurs pot sa-i spun daca am ceva fantezii, zic ok si intreb daca pot sa merg la baie, la care intreaba daca e nevoie de dus, eu zic macar sa ma improspatez, la baie nici vb. De prosoape, slapi, parca geluri de dus erau si ceva parfum de barbati, semn ca ar putea sa mai fie masculi prin zona.

Cand ajung in camera, unde era 9 canapea in L, ce pat, imi spune o chestie care o aud in premiera:

"Daca iti vine, sa su te abtii!", asta e tare, adica nu are timp de pierdut, deja imi parea rau ca am ramas. Pt. Fin. Orala se plateste in plus, nu am intrebat deoarece nu ma interesa. Actiunea a fost de doi lei si consider ca am aruncat banii pe fereastra, de asemenea note nu voi da ca nu merita!

De recomandat, in nici un caz! Sper sa va fie de folos!

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca

Salutare... 

Dupa poze, agresivitatea marketing-ului si pierce-ul din zona intima , nu doar pe piata-az, as zice ca e o cunostinta mai veche a unora dintre colegii nostri, dar rebranduita, care avea stabilimentul in floresti.

 

Daca nu ma insel... asta... http://nimfomane.com/forum/topic/16732-0753479512-0752389434-bruneta-teapa-in-floresti/

 

Daca totusi am gresit, scuzele sunt deja puse bine :)

 

Cele bune

 

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

Nu ai greşit. Ea este 100%.

Referitor la stabiliment, cel din Floresti este doar ultimul dintr-o foooarte luuunga lista a locatiilor unde a prestat. Dameza are o vechime în branşă de cel puţin 8 ani. Ştiu ce spun.

Link spre comentariu

Vizitator altu2
Reputație: 0

Apropo, are vreo 3 sau 4 telefoane asa ca atentie!

 

Cand aveti interviul telefonic cu dameza, ar fi cateva "semne" care va pot indica cu o buna precizie ca aveti de a face cu specimenul in discutie:

 

-tonul vocii este rece si usor autoritar;

-te intreaba ce varsta ai (in 100% din cazuri), si uneori, daca esti casatorit;

-te intreaba, fara ca macar a-ti spune serviciile, cand vrei sa mergi sa o vizitezi, si insista, suparator chiar, asupra acestui detaliu. Aici explicatia e simpla. Sta impreuna cu sotul (cu care a avut si anunturi de cuplu) si kinder-ii, personaje care sunt evacuate din locuinta cu cateva minute inainte de intrevedere. Poti avea chiar "placerea" de a da ochi in ochi cu ei pe casa scarii!

 

Sper sa va fie de folos.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...