Sari la conținut

Blonda sexy, calda si dulce - 0731468697


Postări Recomandate

  • Oras:around
  • Oras:around

teribile, acum 3 luni fata era in germania , poate ai fost la alta , mai este o fata tatuata slaba cu locatia pe la ciresica.

talibane, pozele sint facute afara , fata arata exact asa cum o vezi , nici o diferenta.

santo, merita vizitata , cu mine s-a comportat superprofesional.

Link spre comentariu

Am sunat eu aseara, si mi-a raspuns. Desi nu am reusit sa stabilim o intalnire concreta, vreau sa punctez cu pozitiv atitudinea ei la telefon. Nu m-a dus cu vorba, nu m-a lasat sa astept, a raspuns , s-a scuzat pentru aseara, si evident, am inteles-o. Din punctul meu de vedere are un maaaare plus, si cu siguranta ma voi programa pentru o intalnire viitoare. Brava pentru atitudine ! 

Link spre comentariu

Iata ca m-am tinut de cuvant si i-am facut o vizita posesoarei topicului. Am facut o programare telefonica, am fost primit destul de repede, cu indicatii clare si cu amabilitate. Odata ajuns la locatia din zona Boema, am intalnit o superba caprioara care mai este si volubila , apropiata si zambitoare, am facut click instantaneu. Foarte , repet foarte draguta la fata,cam 25 ani (daca nu ma insel..caz in care cer scuze anticipat) supla, genul zvelt si subtire, poate unora sa li se para prea skinny , dar mie personal mi s-a parut perfecta.Decartat 100 ron- un numar. Am executat un dus impreuna, ea mai facuse unul inainte de sosirea mea, dar...a intrat si cu mine o data (+++). Actiunea s-a petrecut cu onp si normal protejat, foarte atenta, n-am simtit dinti sau altceva, foarte placut. Dupa, iar dusulet, si dupa o tigara si cateva mici dialoguri mi-am pus coada pe spinare. Vreau sa zic faptul ca nu m-am simtit un moment grabit, a avut maxim de rabdare dar si implicare , mie mi-a intrat la suflet. Poate nu a fost cel mai epic futai din viata mea (adevarul e ca mi-am dat drumul ca iepurele) , dar m-am simtit bine di tat, si e genul de fata placuta, inteligenta si ..pe aceiasi lungime de unda, cu care m-as simti onorat sa ies la un film.

Note (si sunt dur cand le pun) :

Fizic: 9,5

Locatie:9

ONP: 9

Normal: 9,5

GFE: 10++

  • Like 6
  • Minus 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...