Sari la conținut

studenta Oana - 0784905788 (Mall Vitan)


Postări Recomandate

  • Oras:Sex Land
  • Oras:Sex Land

Sa-mi fie cu iertare pentru off-topic, dar in pozele de la postul 2 imi pare foarte cunoscuta, o fata care o cheama Oana, e studenta si lucra ca dansatoare la un club privat cu circuit inchis in zona Dorobanti( am cunoscut-o acolo imediat dupa sarbatorile de paste) insa in postul nr. 22 vad o alta fata, nu este aceeasi cu Oana pe care o stiu. Rog un binevoitor care a cunoscut-o, sa mi confirme si mie ca fata din pozele de la postul nr. 2 al acestui thread este aceeasi cu fata din pozele de la nr. 22, ca sunt in ceata total, multumesc anticipat. As atasa o poza care o am cu ea insa nu imi este permis inca ( banuiesc ca din cauza lipsei de posturi )

Link spre comentariu
Vizitator scrat
Reputație: 0

BACK IN THE GAME - DOMNILORDupa o lunga perioada petrecuta afara cu jobul nou, mi-am facut putin timp sa scriu cateva randuri - fiind curios de cum se comporta d-soara Oana. Am ajuns la Bucuresti pt un interviu la o firma si intre 2 teste o mica masa de pranz ... peste care am sarit fiind curios cum am scris mai sus de d-soara.Locatie binecunoscuta P-ta Alba Iulia (in Decembrie) primul bloc dupa CEC undeva la etajul 10, apartament curat, baie curata, mai era cu inca o tipa care avea un client.Aspectul d-soarei il stiti deja, brunetica, par scurt, inalta (incaltata in pantofi cu toc cui de 12 cm - la cererea mea), o bluzita vaporoasa prin care se vedeau sanii aia perfecti, rotunzi, mici si buni de molfait.Tipa foarte amabila, am primit un suc (i-am dus o cutie de bomboane asa de curiozitate), am stat de vorba putin la o tigara (eu) - s-a facut acel click necesar, dupa care am facut un dus, prosop curat scos din dulapul din camera (camera din stanga de pe hol), gel de dus, apa calda ... etc.Prestatie foarte buna din punctul meu de vedere, oral neprotejat cu tendinte de DT, atentie sporita la bilute, am terminat rapid primul nr cu un CIM de toata frumusetea, care m-a cam vlaguit. O tigara, un alt suculet, un dus rapid si am trecut la nr 2, mai greu ca deh la o varsta pana se incalzeste motorul ... terminat in pozitia capra in prezervativ. Am molfait sanii aia de nu mai mai saturam (mos libidinos ce sunt). Nu a refuzat nicio pozitie, nu m-a grabit, nu am avut senzatia ca trage de timp ... m-am simtit excelent cu ea - nu stiu cu altii cum s-a comportat dar eu nu am ce-i reprosa.Note : Oral cu CIM = 9 (dadeam 10 daca facea DT), GFE = 9+, normal = 10. Pretul a fost 100 ron pt 2 finalizari - RECOMAND.

Link spre comentariu
  • Oras:Sex Land
  • Oras:Sex Land

@scrat: ai gresit thread ul:) locatia si fata sunt diferite.. revin cu recenzia dupa....


Nu am intrat cu Oana ci cu colega ei Mihaela, o sa revin cu recenzia later.Despre Oana pot sa va spun ca este fata inalta din poze, insa mi a spus ca face oral (neprotejat sau protejat in functie de igiena clientului), nu face finalizare orala, fara anal, iar pretul este 150 ron o finalizare si 200 ron o ora (2 finalizari)
Locatia este pe Decebal langa Mon Cher.
Link spre comentariu
Vizitator scrat
Reputație: 0
@scrat: ai gresit thread ul:) locatia si fata sunt diferite.. revin cu recenzia dupa....
Frate nu am gresit niciun thread, stiu la cine am fost si cat am platit ... nu fac nici misto si nici nu bag de la mine, nu-mi sta in caracter. Oana a fost cea cu care am intrat, eu fiind in cautare de ceva cam asa: bruneta, slim, inalta si cu tate misto. Locatia era acolo unde am zis, pe scara fiind un paznic la parter si la nu stiu ce etaj are biroul si un notar.Toate cele bune.
Link spre comentariu
  • Oras:Sex Land
  • Oras:Sex Land

@scrat, toata stima si respectul, nu te pot contrazice, esti vechi pe aici si am toata increderea in ceea ce spui, iti dai seama:) Cand am scris post-ul meu( 13.01.2012 - un pic trecut de orele 00 ), eram cu telefonul in mana chiar in locatie ( pe decebal, scara dintre bcr si mon cher ), etaj 5... fara nici un paznic. O fi fost locatia in Decembrie acolo insa fata mi-a zis ca citise si ea ce ai scris si ca nu ar fi vorba de ea, acum deh, poate nu avea chef sa faca atunci CIM. Oricum m-a enervat ca mi-a cerut alt pret ( fata de cel specificat la inceputul thread ului ) si vezi doamne ca nu ar fi fata din postul scris de tine.In concluzie, rog pe zeita ( sigur este oana ) sa clarifice ea problema referitor la: Noul tarif si serviciile oferite ca sa stim cu totii care este oferta pana la urma, pentru ca nu e ok sa fie aici un pret si cand ajungi acolo sa ti se spuna : scuze, nu despre mine era vorba acolo, eu am alt tarif/alte servicii etc.Rog un moderator sa fie cu ochii pe acest thread, si daca in cel mai scurt timp nu apare vreo recenzie noua sau nu apare Oana ( zeita ) cu update-ul referitor la serviciile oferite si noile preturi, sa fie mutat acest thread acolo unde trebuie, va multumesc.

Link spre comentariu
Vizitator scrat
Reputație: 0

Frate uite acum in AT : POZE reale, cauti o bruneta sexy, inalta, supla care adora ceea ce face. Eu sunt persoana pe care o cauti, suna-ma si o sa ai parte de o ora de sex incendiara la mine acasa, unde este discretie maxima, 17 Jan 21:56, 0737.545.978. Pret 120L/ora ... eu la ea am fost in decembrie.Atasez cateva poze pt exemplificare.

post-3686-133409734012_thumb.jpg

post-3686-133409734013_thumb.jpg

post-3686-133409734014_thumb.jpg

post-3686-133409734015_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Sex Land
  • Oras:Sex Land

@scrat: Confirm ca este fata din poze, insa deja ma doare capul sa vad cum preturile cresc/scad de la o zi la alta... oricum, locatia de acum 5 zile este pe Decebal intre mon cher si bcr... stau si ma gandesc pe ce baza imi ceruse ea mie 150 ron pt o finalizare sau 200 ron pt o ora... si de ce a zis ca nu face CIM ( nici macar nu ma dezbracasem ), si apoi mi-a spus ca are o colega care face CIM ( blonda - am scris recezia pe thread ul ei ) unde am platit 200 ron pt. o ora. Sincer sa fiu, nu mi se pare corect fata de "clienti" sa scrii in thread un pret, si cand ajungi sa ti se comunice alt pret si alte servicii ( si chiar a insistat incercand sa ma convinga ca nu despre ea era vorba in recenzia scrisa de tine ). Pt. mine este clar, eu acolo nu o sa mai calc, nu suport minciunile si bataia de joc fata de clienti.

  • Like 1
Link spre comentariu

Slutare,Mi-am luat inima in dinti intr-un final, si am decis sa fac si o postare domnisoarei, este pentru prima oara cand scriu, am rugamintea sa fiti mai ingaduitori:DIn urma vizualizari pe acest forum a mai multor discuti despre aceasta domnisoara am decis sa ii fav o vizita.Locatia este cea specifica si de ceilalti confrati, undeva pe strada traian, pe langa fostul conex, bloc curatel undeva la etajul 8, liftul tine minte k merge decat pana la et 7.Am ajuns la etaj, ma astepta domnisoara in lengerie alba, cred k exact cea din poze.(mi-as fi dorit sa fie in ceva mai sexy)Am intrat am stat de vb 5 min, apoi am trecut la actiune, atunci era 150/h, am zis k stau un nr si dak imi convine raman si la al doilea. nu a fost nicio problema , i-a lasat 100 de ron, am fost mi-am facut un dus.Oral neprotejat fara CIM - 7 (cam mecanic)Normal protejat - 7(la fel de mecanic)Am stat decat un nr. findca nu mai era nevoie de nimik de demonstart.Nu am fost asa multumut.Aspect fizic 8, este exact cea din poze, arata f bn la corp si inaltutza, sani dementiali.GFE- 5, niciun fel de implicare, isi face doar treaba.Nr de tel am observat ca are anunt nou pe AT: 0737.545.978 In rest sper sa nu iki fi scapat nimik.

post-27000-133409739189_thumb.jpg

post-27000-13340973919_thumb.jpg

post-27000-133409739191_thumb.jpg

post-27000-133409739192_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:New York
  • Oras:New York
Slutare' date='Mi-am luat inima in dinti intr-un final, si am decis sa fac si o postare domnisoarei, este pentru prima oara cand scriu, am rugamintea sa fiti mai ingaduitori:DIn urma vizualizari pe acest forum a mai multor discuti despre aceasta domnisoara am decis sa ii fav o vizita.Locatia este cea specifica si de ceilalti confrati, undeva pe strada traian, pe langa fostul conex, bloc curatel undeva la etajul 8, liftul tine minte k merge decat pana la et 7.Am ajuns la etaj, ma astepta domnisoara in lengerie alba, cred k exact cea din poze.(mi-as fi dorit sa fie in ceva mai sexy)Am intrat am stat de vb 5 min, apoi am trecut la actiune, atunci era 150/h, am zis k stau un nr si dak imi convine raman si la al doilea. nu a fost nicio problema , i-a lasat 100 de ron, am fost mi-am facut un dus.Oral neprotejat fara CIM - 7 (cam mecanic)Normal protejat - 7(la fel de mecanic)Am stat decat un nr. findca nu mai era nevoie de nimik de demonstart.Nu am fost asa multumut.Aspect fizic 8, este exact cea din poze, arata f bn la corp si inaltutza, sani dementiali.GFE- 5, niciun fel de implicare, isi face doar treaba.Nr de tel am observat ca are anunt nou pe AT: 0737.545.978 In rest sper sa nu iki fi scapat nimik.[/quote']cu scuzele de rigoare.... am fost sambata la ea .... 120 lei 1 h, pretul bun pentru asa "exemplar" :) ..... locatia nu are treaba cu ce scrie mai sus ... sta undeva pe Decebal, langa BCR ... etajul e 1 nu 8 :D .... in rest toate bune ... sociabila ... gfe 6 - nu se implica mai deloc .... oral 7 executat corect si cu ceva maini ... normal 7... FK nu fac decat daca vrea ea (s-a intamplat destul de rar cand a existat "chimie")... baia era ok, gel dus / prosop etc..... apa cam rece :D ... daca vreti alte detalii va rog sa intrebati
Link spre comentariu
cu scuzele de rigoare.... am fost sambata la ea .... 120 lei 1 h' date=' pretul bun pentru asa "exemplar" :D ..... locatia nu are treaba cu ce scrie mai sus ... sta undeva pe Decebal, langa BCR ... etajul e 1 nu 8 :D .... in rest toate bune ... sociabila ... gfe 6 - nu se implica mai deloc .... oral 7 executat corect si cu ceva maini ... normal 7... FK nu fac decat daca vrea ea (s-a intamplat destul de rar cand a existat "chimie")... baia era ok, gel dus / prosop etc..... apa cam rece :D ... daca vreti alte detalii va rog sa intrebati[/quote']Sal,Cand am fost eu, acolo era locatia.Vis a vie de fostul Connex.
Link spre comentariu
  • Oras:New York
  • Oras:New York
stai sa ne intelegem....cum adica fk fac :)rar' date=' numai cand a existat chimie??....daca ai vizitat o o singura data, de unde stii de cate ori a facut fk?[/quote']prima data am vizitat o acu vreun an ... statea in spate la Zvon ... 150 ron ora ... apoi cand statea undeva pe Libertatii ... la fel 150... era colega cu Ana-Maria ... ulterior fetele s-au mutat pe langa mall vitan si acum pe ea am gasit o pe Decebal. FK ...din cate stiu e french kiss ... chestia asta nu o fac cu toate domnisoarele la care merg :)
Link spre comentariu

Bine v-am regasit , asa cum am scris si la xenia nu au fost multe escorte care m-au indemnat sa scriu , dar si aceasta a fost o reusita .Chiar daca pare a fi fast-fuck , am vazut ca se foloseste termenul asta pe aici , tipa chiar nu e asa . Am luat-o devreme pe la 11 , undeva pe la 16 aveam o intalnire importanta cu niste SEFI si eram foarte agitat , asa ca am zis hai sa vedem ce fac in situatia asta . Am intrat pe telefon , A.T. , dupa cateva telefoane m-am hotarat sa o aleg pe domnisoara in cauza pentru ca mi-a placut modul de abordare , abia se trezise insa era foarte glumeata si pentru ca eram la o cafenea in zona m-am hotarat sa o aleg . Mi-a zis ca sa ajung in 30-40 min sa se poate aranja putin . Minunat , imi pot bea si eu cafeaua linistit . Intre timp intru si pe forum , insa nu am gasit nimic legat de ea la acel moment , parea prea ok pentru 120 ron/2 fin .Imi fac curaj , o sun cand ajung la scara , imi spune un cod sa intru direct in bloc , urc pe scari , etaj 2 sau 3 daca retin bine , chiar la a2-a scara de dupa zvon spre piata muncii . Si pac imi deschide . Chiar ea era , cea din poze , surpize surprize ! Am intrat , am stat de vorba , la inceput nu zambea , dar dupa niste glumite destind putin atmosfera si chiar s-a pus mai langa mine si ma saruta pe obraz .Imi ofera papucei si un prosop , dus rapid , cand intru in camera , ea in costumul Evei , eu ma grabesc sa devin Adam . Nu am avut parte initial de fk , iar oralul la inceput a fost ....slabut , dar la un moment in timpul actului in sine ,parca si-a dat jos fata de escorta si a devenit o persoana cu trairi , sentimente , suflet , nu stiu daca a fost "vina mea" , dar am vazut-o cum zambeste si ia atitudine , sexul s-a transformat in facut dragoste ... .Am finalizat in preze primul numar , imbratisati si ea rosie in obraji , ma intreaba daca poate sa fumeze o tigara , eu ok , iti tin isonul . Incepe sa imi povesteasca lucruri destul de intime pentru o prima vedere , nu pot povestii , apoi indemnat de ea fac repede alt dusulet , si incepem nr doi ,la fel , maxim de placere .Dupa stam si povestim , ii spun ce urma sa fac , cu ce ma ocup , incearca sa ma sfatuiasca ca pe un prieten . Am avut parte de un singur sarut , lung si tandru , mi-a spus de la inceput ca nu face fk , insa ... cred ca ia scapat .La un moment dat ne bate in usa colega ca s-a terminat timpul , ea ca mai sta , colega ... ca are o programare ... eu ok , e mai bine sa plec , desi mi-ar fi placut sa imi continui vizita . Concluziile le trageti voi . Am incercat sa ii mai fac o vizita la 2 saptamani dupa , isi mutase locatia ... cu 2 scari mai departe :)) , dar din cauza unui eveniment nefericit nu am reusit sa raman :) . Ea spunandu-mi ca ma asteapta daca doresc , nu intru in detalii , dar parca ia parut rau ca trebuie sa plec si parca nu doar din cauza banilor .Prin decembrie mai statea cu o tipa blonda ,micuta de statura ,accepta fk si dus impreuna , destul de draguta iar cand am intrat in noua locatie , mai era o alta tipa blonda care isi facea bagajele sufragerie :) .oral - 7 , nu prea atenta cu zonele adiacente , destul de mecanic initial , dar placut .normal - 8 initial , apoi s-a dus spre 9,50 .anal - nu am intrebat , nu m-a interesat etc .fk - nu , doar ocazional .locatie - 8 , dus ok , camera "de bucurie" foarte ok , cu mobilier nu nou si modern dar decent .Am incercat sa ma mai duc la ea de atunci dar ... nu a mai raspuns la telefon . Daca imi va raspunde , cu siguranta va voi povestii . O zi buna confrati !!!P.S. sunt incepator in recenzii de genul , deci daca nu am respectat intru totul va rog sa ma atentionati ca sa ma pot corecta , multumesc .

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Am fost la Oana de mai multe ori si mi-a placut, pana acum pot sa zic ca e pe locul 2 in topul preferintelor mele pentru ca reusea sa ma destreseze si sa ma satisfaca de fiecare data. Nu e genul de fata libidinoasa, e mai dintr-o bucata asa (cum imi plac mie), foarte isteata, respecta clientul.

 

Locatia este undeva pe decebal, foarte frumos amenajata, baia foarte curata cu tot ce-ti trebuie. Camera ei este un fel de camera japoneza, cu o saltea pe jos, 2 masute si o veioza simpatica.

 

Oana este dupa parerea mea mult mai misto in realitate decat in poze, arata foarte bine si se misca foarte bine. Din cate am observat pofta ii vine daca o iei usor si esti putin smecher cu ea, cu o conversatie relaxata presarata cu cateva complimente. Se umezeste natural, preia "controlul" cu un oral neprotejat de nota 8, ii place sa se joace cu penisu, dar daca vrei sa-ti dai drumu in gura ei te simte si se retrage:), nu prea poti sa o pacalesti. Ii plac doar anumite pozitii, cea in care sta ea deasupra, are mai mult feluri de a se aseza si cu putin ajutor se lasa cu o partida buna. Pozitia ei preferata ramane normalul.

 

Pe scurt escorta este destul de smechera:), isteata si o recomand celor care stiu sa futa sau care au un chef nebun de sex, pentru ca nu-i plac tipii molcomi in miscari din cate am vazut, ii place viteza in timpul actului si se umezeste foarte tare daca stii sa te misti. Nu o recomand pentru cei sensibili.

Totodata nu o pune capra ca nu prea ii place, asta poate si pentru ca e taur si e destul de orgolioasa.

 

Ca note :

 

GFE: 9

Oral - nep - 8

Normal : 9

Locatie: 9

Corp: 9,5

Pret: eu ii las 200 de ron/ ora

  • Like 1
Link spre comentariu

cu scuzele de rigoare.... am fost sambata la ea .... 120 lei 1 h, pretul bun pentru asa "exemplar" http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/smile.png ..... locatia nu are treaba cu ce scrie mai sus ... sta undeva pe Decebal, langa BCR ... etajul e 1 nu 8 http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/biggrin.png .... in rest toate bune ... sociabila ... gfe 6 - nu se implica mai deloc .... oral 7 executat corect si cu ceva maini ... normal 7... FK nu fac decat daca vrea ea (s-a intamplat destul de rar cand a existat "chimie")... baia era ok, gel dus / prosop etc..... apa cam rece http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/biggrin.png ... daca vreti alte detalii va rog sa intrebati

scuze de intarziere....atunci acolo era...sincer acuma am inteles ca a schimbat si pretul

intradevar, fata e buna in draci, merita bani.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Sper sa nu o confund si sper sa fie ea, din cate imi aduc aminte era colega cu Ana-Maria mai demult pe Decebal in spatele blocurilor de la bulevard. Intamplarea are loc cam asa: eram pe strada ma plimbam cu titiu si suna un amic de al meu : Ba am gasit una pe A.T acum cateva zile, e buna are tzate mari mama mama, frate tre sa merg la ea e MILF asa cum imi place mie, zic OK hai sa mergem imi trimite linku cu Ana-Maria zic ok, da el o tura, si daca e dau si eu o tura dupa el. Ajunsi in locatie el hotarat pe Ana a zis de la intrare, eu pe tine te aleg, eu raman la coada, zic ma asta e sa faca omu treaba ca m-a innebunit de cap. Ana super draguta si amabila ne-o prezinta pe Oana, zic eu in gandul meu, ma decat sa stau pe scaun si sa il astept pe asta sa isi faca deliru hai sa merg cu Oana (slim) nu prea inalta pentru mine deoarece am 1.95 :) . Intru in camera cu Oana f curata locatia si ea ca fata foarte curata si ingrijita, il astept pe colegul meu sa isi faca iuresul din dus urla ca e gata sa intru eu in dus (frate eu intru la Ana) ok perfect sa isi faca omu deliru. Intru fac un dus nu ma streseaza nimeni, prosop curat, gel de dus totul ca la carte Oana imi ofera si papuci dar la ce laba am la picior nare rost, ma intorc in camera. Oana foarte amabila si extrem de politicoasa imi spune daca poate sa ia banii, banii pe care i pusesem pe noptiera si deasupra lor telefoanele (lucru care pe mine m-a lasat masca) atat bun simt nu am vazut de mult timp.

In camera nu era aer conditionat dar era destul de racoare, atmosfera f misto si intima, muzica de relaxare (m-am simtit ca acasa).

A inceput cu un oral mai ciudat pupaturi pe corp, fata extrem de receptiva i-am dat ceva indicatii, a iesit ce trebuie si cu deep si cu lins, am pus caciulitza s-a urcat pe mine si a inceput treaba, nu prea era umeda dar s-a umezit in ceva timp imediat ce am inceput sa i sug un pic sfacurile, La inceput cam timida dar dupa aceea a inceput sa geama natural se pare si sper sa fi fost si pe bune. Am schimbat dupa aceea pozitia pe la spate am dat ceva si acolo f frumos, din pasarica venea un miros placut (vad ca multa lumea are aceasta problema ca si mine sa nu puta a usor peste nu ma injurati dar nu prea am cum sa descriu mirosul). Incepand sa fie usor cam cald in camera si obosit fiind m-a cam lasat un pic jucaria, ea a sugerat daca vreau sa o mai suga, am zis oo perfect ca acasa, a supt pe micul ucenic a iesit ceva tarie in el dar nu ca la inceput, a mai facut o tura. Dupa ce am scos caciulitza ca nu terminasem am rugat-o daca se poate sa o mai suga un pic, si am zis evident dupa ce ma duc sa ma spal la dililau. Amicul meu terminase statea de vorba cu Ana-Maria, hai ma ce draq faci stau aici la povesti da la buci mai repede pac pac, eu zic bine ma hai ca termin si eu, Ma duc ma spal revin la Oana care imi face inca un oral ca la carte + un 69 o rog daca pot sa termin pe ea, DA dar nu pe fatza, ok zic perfect fac acolo minuni cu ala micu, termin pe ea i se face un pic rau ca nu dadusem la muci de vreo cateva zile, Dar she takes it like a champ, zic perfect. Dus din nou si ma imbrac, in acelasi timp Oana ma lasa sa o vad si la lumina de bec, la fel de dragutza la corp.

Ce mi-a placut ca nu m-a grabit nu m-a stresat ca o doare mana de cat a frecat-o ca o doare gatul de cat a supt, desii stiu ca e mai greu la mine sa imi dau drumu.

 

Note:

 

Locatie 8 - in acea locatie fix in camera nu era aer conditionat

GFE - nu prea am vorbit asa de mult cu ea fiind ocupat cu ea :)

Oral 9 - atunci, banuiesc ca acum e mai bine

Normal 9 - nu am ce sa comentez

Anal - nu sunt fan si nu am intrebat

Corp 9 - atunci, sincer nu vreau sa fiu rau dar daca ar avea sanii un pic mai mari cred ca ar fi 10 cu felicitari

 

Pret 150. pe vremea aceea

 

Recenziile mai vechi de o luna - doua maxim nu se mai iau in considerare deoarece informatia nu mai este de actualitate si poate induce in eroare colegii cititori. Postul tau ramane insa nu va fi considerat un atu in cazul in care vei fi propus pentru o promovare.

  • Like 1
Link spre comentariu

Am intrat pe AT si mi-am facut o lista cu candidate in care Oana era in frunte. Dupa ce mi-am rezolvate treburile am pus mana pe telefon si m-am apucat sa sun. Cum ea era in fruntea listei am sunat-o prima, a raspuns repede si mi-a dat toate detaliile. Locatia este undeva pe bulevardul Neva Traian, pe o straduta laterala chiar la intrare. Apartamentul este ok, curat, cred ca mai are o colega de camera dar nu si-a facut simtita prezenta absolut deloc. Am intrat, mi-a mai spus o data derviciile si tarifele, (oral si normal 100 lei / finalizare; 150 / ora), am optat pentru o finalizare deoarece nu ma simteam in stare de mai mult. Inainte de a ne apuca de treaba am intrat sa fac un dus. Baia este curata, gel de dus, am primit prosop cuat, are apa calda. Dupa ce am iesit de la dus ne-am apucat de treaba. A inceput cu un oral, destul de ok dupa gusturile mele cu prezervativ, s-a frecat putin cu sanii de junior (mi se parte foarte tare faza!). La normal am inceput cu ea deasupra. Se vede ca nu ii prea place aceasta pozitie. Am schimbat la capra unde merge mult mai bine si am terminat in misionar (preferata mea).In concluzie a fost o experienta placuta cu o fata frumoasa. Nu se misca cine stie ce dar eu prefer sa fiu cu o fata frumoasa si sa lucrez eu mai mult. O recomand!Numai bine!

 

Note, ceva? conform Regulamentului...

 

A.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...