Sari la conținut

percheziții la saloane masaj!


Postări Recomandate

  • Membru Premium
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Pot sa va spun sigur ca a fost saltat pentru implicare in dosarul etno-botanicelor, nu stiu daca are si vreo legatura cu prostitutia.

 

E vb de cele 44 de pers care s-au drogat cu otravuri de sobolani si alte mizerii acum 2-3 saptamani, a fost dat si pe la proTV cand si prin Constanta s-au injughiat unii. Prafurile ar fi fost vandute / cumprate si prin intermediul forumului GL-BR si acum administratorul toarna la politie toate IP-urile cumparatorilor si vanzatorilor de astfel de substante, telefoane si alte date de identificare.

Probabil ca o sa accepte o colaborare "tacita" cu politia si o sa scape din nou

 

Asa ca nu va mai agitati, deocamdata nu va salta nimeni daca ati futut o **spam editat** :) eventual doar pescarii fetei se vor lua de voi daca nu sunteti clienti "de gasca" :)

  • Like 2

 

Link spre comentariu
Vizitator gingo
Reputație: 0

E vorba si de proxenetism. Deocamdata sunt vizate doar “cuiburile“ consacrate. Bineinteles ca vor ramane doar valurile. Pestii mari se inneaca mai greu. Problema e cu "victimele colaterale". Nu cred ca vrea nimeni sa dea cu subsemnatul.

Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Ofiţer MApN, reţinut de DIICOT sub acuzaţia că a recrutat **spam editat**e pentru prostituţie. Rețeaua folosea ca paravan un salon de masaj erotic

 

 Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Galaţi l-au reţinut pe Florian Mihăilă, de profesie militar având gradul de căpitan, pentru săvârşirea infracţiunilor de aderare la un grup infracţional organizat, trafic de persoane şi trafic de **spam editat**. 

 

 

Potrivit unui comunicat al DIICOT, în cursul lunii noiembrie 2014, Florian Mihăilă a aderat la un grup infracţional organizat, anterior constituit de către inculpaţii Ionelia Livia Bunduc, Anamaria Bunduc şi Laurenţiu Duca, şi a recrutat mai multe persoane de sex feminin, inclusiv **spam editat**e, în scopul practicării prostituţiei, în diverse locaţii de pe raza municipiului Sibiu, potrivit Agerpres.

  • În cauză urmează a fi sesizată instanţa competentă cu propunerea de arestare preventivă.

Reţinerea ofiţerului vine după ce, pe 4 februarie, procurorii DIICOT şi ofiţeri de poliţie au efectuat 15 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Galaţi şi Sibiu, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unei grupări infracţionale formată din 10 persoane, specializată în trafic de persoane şi trafic de **spam editat**.

  • Membrii grupării sunt acuzaţi că au recrutat câteva zeci de persoane de sex feminin (inclusiv **spam editat**e în vârstă 15 ani) în scopul practicării prostituţiei în diverse locaţii pe raza municipiilor Galaţi şi Sibiu.

Pentru recrutarea tinerelor pretabile a fi exploatate sexual (de regulă persoane provenite din mediul rural, din familii dezorganizate, cu o situaţie materială precară sau cu un grad diferit de educaţie), membrii grupului au colaborat cu diverşi racolatori şi au recurs la postarea de anunţuri de angajare (pentru o aşa-zisă activitate de masaj erotic) în diverse publicaţii din presa scrisă, precum şi pe site-uri de profil.

 

 http://www.evz.ro/ofiter-mapn-retinut-de-diicot-sub-acuzatia-ca-a-recrutat-**spam editat**e-pentru-prostitutie-reteaua-folosea-ca-paravan-un-salon-de-masaj-erotic.html

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...