Sari la conținut

Alina - sex total - 0754698682


baloo1.2

Postări Recomandate

  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal

   Salutare! Gasit anuntul aici http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/6151807 sunat la numarul din titlu unde o copila cu accent din sud imi comunica serviciile: ON, NP, AP, 150 ron finalizarea sau 300 ora, 2 finalizari. Imi comunica si locatia, langa hotel Ramada, pe Calea Turzii dupa care pornesc spre ea. De mentionat ca e posibil sa mai fie recenzata si aici http://nimfomane.com/forum/topic/36460-saptamana-bucurestencelor/ de catre colegul mark200 la postarea cu nr 19, coincid locatia si descrierea copilei, nu coincid nr de te telefon si tarifele. Are si o colega, foarte probabil cea mentionata aici http://nimfomane.com/forum/topic/26599-bruneta-sexy-si-atragatoare-0734788170-0761423647/.

   Asadar ajung in locatie, apartament intr-o vila de langa hotel Ramada, ma intampina o pustoaica simpatica la fata, 22 de ani din ce mi-a spus ea, cam 165 cm inaltime ( nu ma prea pricep la aproximarile de genul asta), bruneta, sani medii, fund mare bombat, un pic de burtica nu exagerat totusi. Ma invita in camera rezervata clientilor, schimbam cateva vorbe, ma hotarasc sa raman pentru varianta de o ora(chiar mi-a placut cum arata) dupa care ma invita la dus. O intreb daca vrea sa vina cu mine, accepta. Un minus ar fi ca nu avea papuci, pe de alta parte are simtul umorului, am reusit sa glumim despre asta. Intram in baie, becul ars contribuie la atmosfera, aproape ca il opareste pe asta micu' cu dusul, ne distram putin pe seama faptului ca se chinuie de cand am intrat sa ma omoare dupa care isi ia revansa cu un oral chiar acolo. Se ajuta mult de maini, fara DT, fara atentie spre zonele adiacente. Ii iau mana si-i spun sa se ocupe si de zona de langa, se conformeaza. O opresc dupa o vreme, terminam sa ne sapunim unul pe celalat, ne uscam si mergem in camera. Aici un nou minus, trebuie sa treci printr-un fel de hol in care se afla colega ei cand mergi si cand vii de la baie.

    In camera incepe din nou cu un oral neprotejat, de data asta isi aduce aminte si de cele neglijate anterior, ii place sa se joace cu limba pe cap, ca un plus, ii spun sa puna prezervativul dupa o vreme si trecem la normal, LOT se misca foarte bine aici, opturi, chestii de genul, dupa care se lasa pe mine ma cuprinde si continua sa se miste doar din bazin. Schimbam in capra, dupa care trec si la un anal, se lubrifiaza, imi spune s-o iau usor ca e la inceput, intra mai greu initial dupa care se muleaza perfect pe asta micu' si merge treaba perfect. Simt ca ma apropii de punctul culminant, o intreb unde pot finaliza, imi spune oriunde asa ca trecem din nou la un oral si termin in gura ei, suge tot din asta micu' dupa care fuge la baie.

    Suna chiar foarte fain pana aici nu? Acum urmeaza partea putin ciudata. Intre numere mai schimbam cateva vorbe la o tigara, dupa care am avut senzatia ca am pierdut legatura, ca la tv, posibil sa fii fost vina mea, eram si putin obosit, dar cu siguranta ceva s-a intamplat. Am inceput cu un masaj, destul de slabut, mi-a si spus pe urma ca nu-i place sa faca. Trecut pe urma la un oral, am mai incercat si normal o vreme, am simtit ca nu o sa termin in urmatoarea ora i-am spus ca nu are rost sa se mai chinuie, m-am ridicat, imbracat, plecat. Ne-am despartit foarte sec, prima data cand plec de la o escorta si nu ii dau nici macar o imbratisare(sau ea mie)nu stiu de ce, nici unul nu am facut nici un gest in sensul asta.

 Note: ON: - 6 am mentionat deja de ce, fara DT, fara zone adiacente, ajutat de mana, plusul fiind ca face CIM

          NP:  - 8,5 se misca foarte bine la LOT, notele de 9 si 10 le pastrez pentru experiente total iesite din comun

          AP   - prefer sa nu notez, e prima data cand fac si neavand nici un termen de comparatie nu pot sa dau nota

        GFE  - 8,5, mi-a parut destul de comunicativa, copilaroasa, cu simtul umorului initial pana am "pierdut contactul"

         Igiena - 10, intrat cu mine la dus, foarte curata, fara nici o urma de mirosuri suspecte

          Locatie - 7 cateva minusuri, lipsa papucilor, becul ars, traseul spre baie, in rest foarte ok

      De recomandat cred ca merita incercata macar odata, nu e perfecta, dar are potential foarte bun, raportul calitate pret mi se pare bun fata de ce preturi se gasesc pe la noi pe piata si cred ca daca nu e singura e printre putinele esorte sub 30 de ani care ofera sex total in Cluj.

        O zi faina!

 

PS: daca aveti vreo nelamurire sau daca am omis ceva va astept intrebarile.

post-151893-0-39210900-1423600070_thumb.jpg

post-151893-0-94447500-1423600077_thumb.jpg

post-151893-0-36396500-1423600084_thumb.jpg

post-151893-0-22890600-1423600091_thumb.jpg

  • Like 16
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Salutare, pozele nu au nici o legatura cu realitatea, le-am vazut pe ambele domnisoare, cam grasute si nu mai sta nimic pe ele cum trebuie, sunt de etnie r, dar nu asta ar fi problema, serviciile sunt de doi lei, ambele sunt din Bucuresti, zic ele.

Apropo am vazut cred ca vreo 7 telefoane, deci au anunturi la greu in Piata. Parerea mea este ca nu merita nici macar sa va deranjati sa mergeti pana acolo!

Inca un sfat ar fi sa uniti topicu' cu celalalt unde mai apare nr. De tel. 0754698682. Au locatia pe C. Turzii pe str. Langa MOL.

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:depestetot
  • Oras:depestetot

Acesta fata e una si aceeasi de care am scris aici: http://nimfomane.com/forum/topic/36460-saptamana-bucurestencelor/ #19.

Mai nou s-a mutat de langa Hotel Ramada mai sus pe calea Turzii imediat dupa MOL impreuna cu prietena ei recenzata tot acolo si inca o d-na blonda nasoala stie dracu cine e....

Mai nou are si anuntul ala cu fata de liceu , cu acele poze false...deci grija de poze si anunturi ca ele se repeta dar isi posteaaza alte fotografii ... daca tot am ajuns acolo nu m-am aptinut si i-am tras-o iara...de data asta a fost mai linistita, adica nu mai avea aere de a o detrona pe Sonya , de fapt din cauza ei s-au mutat... mi-a zis ca toata lumea merge la ea... :)))))) POI DACA E DE TOP !!!! KLAR

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...