Sari la conținut

Maria + Georgiana =show garantat -0721408779 / 0734317519 / 0730407203 / 0769837547 ( bulevardul magheru)


Vizitator euflo96

Postări Recomandate

Vizitator bahadur
Reputație: 0

bine v-am gasit....chiar imi era dor de o discutie cu voi pupici

 

Eu sunt un client mai vechi..ne vedem la o pensiune in militari...si as vrea sa stiu cand te apuci de sex total...de abia astept sa-ti penetrez, bucile scumpo!

Link spre comentariu
Vizitator Cautatorul
Reputație: 0

bahadur, pana apuci tu sa "penetrezi" ceva, lasa-te de offtopic si citeste regulamentul. Daca nu, vezi linkul pus la statusul meu...

Link spre comentariu
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''

Salutare,

Pot spune ca Maria este vinovata de lipsa mea de recenzii despre escorte de pe forum... :))

 

Actul 1

Totul a inceput acum aproximativ 3 saptamani cand impreuna cu un prieten am inchiriat un apartament in regim hotelier pe undeva pe langa fostul magazin Junior -Unirea bine inteles vorbind cu Maria in prealabil cu o zi inainte pe nr. de telefon postat ''0730407203''.

Au venit Maria si Elena,dupa cum s-a mai spus Maria este destul de inalta ,satena cu un corp bine proportionat si foarte simpatica la fata,Elena fiind micuta de statura,blonda si la fel de draguta . Fetele sunt dezinvolte ,comunicative si chiar am avut pare de conversatii interesante dar si de actiune si aici ma refer la un show lesby super facut intre ele bine inteles cu participarea noastra. Acum tehnic vorbind FK,CIF,CIM, cam totul este permis in afara de anal. Ca si parte financiara in jur de 100 E ambele pe ora plus ceva de taxi.

 

Actul 2

Acum 2 saptamani tot cu acelasi amic de-al meu ne-am hotarat sa o sunam din nou pe Maria si Elena , am stabilit locatia un apartament intr-o pensiune linistita la marginea Bucurestiului, ora de incepere si toate detaliile pentru a incepe ... dar surpriza Elena nu a mai putut veni in schimb surpriza(placuta) a venit Georgiana o minunatie de fata satena,ochi caprui, cam 1.75 draguta la fata ,sani frumosi. La rugamintile prietenului meu fetele au venit insotite si de un ''amic'' mov pentru a se juca cu el in timpul showului care de asemenea si de data asta a fost la inaltime. Prestatia fetelor a fost la fel de buna pretul de asemenea exact ca datata trecuta doar am suplimentat ceva la taxi.

 

Actul 3

In afara de faptul ca s-a consumat acum 1 saptamna este un ''copy-paste'' al actului 2 doar ca de data asta a mai articipat inca un amic si s-au conumat ceva mai multe sticle de vin... :)

 

Actul 4 URMEAZA... :) apropiindu-se ziua mea mi-am propus sa o comitem iar alaturi de Maria si de celelalte 2 amice ale ei ,sper ca de data asta sa vina toate 3 pentru ca imi doresc ff mult sa intru cu toate in camera si sa ma bucur de un mega show cu 3 fete super ok cu un GFE maxim .

 

Sper ca m-am facut si eu util...spor la treaba baieti...

  • Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator euflo96
Reputație: 0

@the goodfather,ai uitat sa zici daca Elena accepta CIM sau CIF,Maria accepta,este bine de stiut,pt ca Elena accepta doar sex oral protejat,poate s-a schimbat ceva intre timp...felicitari pt escapade

Link spre comentariu
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''

@the goodfather,ai uitat sa zici daca Elena accepta CIM sau CIF,Maria accepta,este bine de stiut,pt ca Elena accepta doar sex oral protejat,poate s-a schimbat ceva intre timp...felicitari pt escapade

 

Salutare,

@euflo da cu noi Elena a facut CIM iar oralul a fost neprotejat asa cum ne place noua:)) ideea este ca Elena din cate am inteles ar fi acum implicata intr-o relatie si poate venii mai greu ... de asemenea si Georgiana ofera CIM si oral ne protejat...

Link spre comentariu

Le-am intalnit si eu pe fete aseara si desi nu m-am grabit sa postez si am sperat ca noaptea va fi un sfetnic bun si imi va mai limpezi mintile, sa mor daca nu sunt mai confuz decat eram aseara. Habar nu am cum sa descriu experienta cu ele, ce concluzii sa trag, cum m-am simtit; a fost.....indeit. A nu se intelege bine sau rau, ci pur si simplu inedit. O sa incerc sa povestesc si trage fiecare ce concluzii poate.

 

Fetele (Maria si Georgiana) au venit la mine punctuale, la ora stabilita. Am coborat sa le iau din fata blocului si la prima vedere nu mi-au produs nicio impresie. Daca citesc pe aici sper sa nu se supere pe mine, dar le-as caracteriza ca fiind cat se poate de comune ca aspect....si imbracate si dezbracate. Eu nu as intoarce capul dupa ele nici pe strada, nici la plaja. In plus, nu mi-au trezit decat o dorinta de comunicare formala, intrerupta de pauze lungi, timp in care au vorbit intre ele. Pana aici nimic nu pare promitator. Totusi, in ciuda BFE-ului (oare exista asa ceva????) meu foarte redus, cand am ajuns in pat lucrurile s-au schimbat radical. Si de aici eu m-am pierdut...

 

Daca ar fi sa descriu tehnic ce s-a intamplat, pot spune ca am avut parte de 2 finalizari, numai sex oral, ambele finalizari orale. Alte detalii: sarutari toata lumea cu toata lumea, sex oral care cu cine apuca, imbratisari, mangaieri, totul la gramada si foarte natural. Nimic simulat sau fals. Despre fete ai putea spune ca sunt lesbiene, nu bisexuale, asa pasionale sunt intre ele. Si totusi asta nu le-a impiedicat sa se ocupe temeinic si de mine. Asta pur tehnic. Pe de allta parte, daca ar trebui sa va spun cum m-am simtit, sa mor daca stiu. Parca eram intr-un film cu un scenariu si o regie foarte bine puse la punct, in care eram doar spectator si lucrurile alea nu mi s-au intamplat mie. Nu a fost nimic intens, pe stilul unui futai in care iti vine sa dai cu femeia de pereti. Nu a fost nici genul de futai in care dai acolo cu juma' de pula doar ca sa nu-ti para rau de bani pentru ca ai apucat sa platesti. De fapt nu a fost futai cam deloc. A fost o imbarligatura de trupuri, atingeri, mangaieri, limbi.....foarte placuta.

 

Imi imaginez ca nu va ajuta foarte mult review-ul meu si probabil nu intelegeti mare lucru si nu stiti ce concluzii sa trageti......ei bine, si eu sunt in aceeasi situatie :eek

 

A, era sa uit: recompensa fetelor a fost 500 RON.

  • Like 2
Link spre comentariu

500 RON cu tot ce am scris inclus (taxi, finalizare, fara jucarii........ce scrie acolo). Timp, cat a fost nevoie pentru 2 finalizari.....cam 1,5h. Nu stiu exact ca nu m-am uitat la ceas da cam asa iese ca au venit cand s-a terminat primul meci si cand au plecat incepuse deja al 2-lea de ceva vreme.

Link spre comentariu
  • Oras:no
  • Oras:no

Salutare tuturor curvarilor,

 

Acum cateva saptamani am decis sa le incerc si eu pe domnisoare. Niciodata n-am mai facut sex cu doua dar nu pentru ca n-as fi avut ocazia. Pur si simplu nu prea ma atrage ideea dar am zis wtf, tre' sa incerc si asta.

 

In fine, pun mana pe telefon si din prima mi s-a raspuns. Maria mi-a comunicat ca sunt disponibile (ea si Georgiana) si ca ne putem intalni in ziua aceea. Era o sambata si am cerut ragaz sa fac rost de locatie. Maria a fost extrem de intelegatoare si mi-a oferit tot timpul din lume. Booon, ma apuc sa caut o garsoniera disponibila pentru 3 ore prin anuntul.ro si sa moara ma-sa agentiilor dar sambata nu gasesti nimic sa dai cu paru'!!!!

 

Dupa vreo ora si vreo jde telefoane reusesc sa gasesc un individ care imi oferea o garsoniera la Romana. De bucurie si dupa atata chin am uitat sa intreb daca dispune de un pat de centru mare, suficient sa ne desfasuram activitatea in voie. Eram oarecum ingrijorat de faptul ca Maria este o fata inalta....

 

Ajuns la locatie, ma intalnesc cu proprietarul si vizitez locatia. Dezastru. O canapea minuscula sau podeaua erau cele doua optiuni. Ingrijorat ii spun Mariei adresa locatiei si o rog sa-mi permita sa mai incerc sa gasesc si altceva, poate am noroc. Nu doream sa le incurc pe fete si nici sa creada ca sunt un neserios. Maria ma anunta ca de abia incepeau sa se machieze deci va mai dura. Aveam ceva timp la dispozitie deci.

 

Dupa vreo inca 20 de minute dau de alt individ care imi poate oferi un apartament de doua camere, cu pat de centru maaaaaare undeva in militari. Am sarit in masina si in 18 minute ajungeam in fata locatiei. Am inceput sa le astept pe fete dupa ce le comunicasem noua adresa.... Proprietarul imi spusese ca locatia va fi disponibila incepand cu ora 21:00.

 

Timpul se scurgea destul de incet, eu bagam tigare dupa tigare cand iata vad un taxi oprind pe partea opusa a strazii si cele doua fete care se dadeau jos mi-au atras instantaneu atentia. Ce bune-s alea mi-am zis, ca dupa o secunda sa realizez bah boule, sunt Maria si Georgiana, lucru confirmat si de faptul ca se indreptau direct spre mine.....

 

Fetele se urca in masina, facem cunostinta si sporovaim la o tigare in asteptarea orei 21:00.... Sa va descriu: ambele fete sunt dragute. Maria este draguta in sensul clasic insa Georgiana are o privire perversa care complimentata cu faptul ca este usor rr-ita ma facea sa ma incalzesc deja intr-o anumita zona a corpului.... As putea spune ca sunt destul de inalt la 1.83 dar sincer niciodata nu am fost cu vreo fata la fel de inalta ca mine si marturisesc ca Maria m-a intimidat. Daca va citi acest review poate ca va intelege comportamentul meu din timpul actiunii cand am ales sa ma ocup mai mult de Georgiana.

 

In fine se face 21:10 si retardatul de proprietar nu mai suna sa ma cheme sa-mi predea locatia pe mana. Plin de draci il sun si aflu ca de abia acum venea spre locatie si urma sa faca curatenie si abia apoi sa-mi ofere cheile. GFY ii zic in gand si comunic vestile proaste fetelor. Maria ma intreaba de ce nu mergem la o pensiune in apropiere care inchiriaza camere cu ora. Eu zic de ce puiii mei imi spui asta abia acum??

 

Dupa chinuri seculare iata-ne in sfarsit intr-o camera cu pat de centru gata de actiune. Toti dusati, curati, fetele in ciorapi cu banda (special request from me). Cerusem sa fie adus si obiectul mov dar Maria l-a uitat :slap2.

Le-am pus pe fete sa inceapa eu urmand a observa actiunea de pe un scaun cu o tigare in mana (veche fantezie de-a mea). Deci se pare ca nu e gluma, fetele chiar sunt bisexuale. Adica showul a fost intens desi nu pot sa nu mentionez ca totusi se putea o idee mai bine. La un moment dat se termina si tigarea, chilotii mei erau umflati ca cimpoiu' si am decis sa ma alatur. Fetele au inceput sa se ocupe de mine si au raspuns excelent la tot ceea ce am cerut. Oralul a fost neprotejat, amandoua primesc un 8. Alte observatii: sanii Mariei sunt foarte frumosi :eek , curul Georgianei este mic si tare :D . Dupa vreo 20 de minute de actiune sfarsesc pe fata Georgianei si sanii Mariei. Ne-am asezat la o tigare si am inceput sa filozofez. E al dracului de greu sa fii actor in filme porno si la fel de greu sa satisfaci doua femei in acelasi timp.... Mi-am dat seama ca nu mai am zeama in mine pentru inca o finalizare si am hotarat cu fetele s-o lasam pe alta data.

 

Am decartat 50 euro de caciula si m-am oferit sa le conduc acasa lucru pe care l-au acceptat cu bucurie.

 

In concluzie, experienta a fost memorabila si cat de curand voi dori s-o repet. Cu alte cuvinte vi le recomand pe fete cu draga inima.

 

Spor!

  • Like 3
Link spre comentariu

Imi pare rau ca al doilea meu review e unul negativ, mai ales ca povestea cu Maria si inca o fata bi autentice era una care suna grozav, nu cred ca e usor de gasit pe piata ceva asemanator. Probabil ca o face si de amorul artei si atunci nu simte ca trebuie sa fie serioasa cu programarile. M-am programat, am stabilit ca revin cu o ora inainte pentru confirmare, ceea ce am si facut, tel si msg pe ambele numere, degeaba, linie moarta, adio programare. Ar fi putut cel putin sa avertizeze cu un mesaj, am platit o garsoniera pentru ocazia cu pricina. So, atentie mare!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

buna tin sa va multumesc tuturor pt apreciefrile facute.si as vrea sa mai spun referitor la comentariul demai sus..cine ma cunoaste stie exact cum sunt..eu nu ma ocup exclusiv de partea cu escorte..asta practic in timpul liber.imi cer scz fatza de curvar ucenic pt inconvenientul produs.dar cu siguranta a intervenit ceva intre timp de nu am mai putut rasp la tel.mai ales k acum ma bazez mai mult p clientela deja formata si foarte rar ma mai intalnesc cu persoane noi,incerc sa evit orice neplacere.va pup si astept in continuare aprecierile pozitive sau negative..astfel ma ajuta si pe mn pt a stii c mai trebuie schimbat

Link spre comentariu

post-29847-0-25566600-1345566157_thumb.jpg

Salut.

Sa fac si eu nitel offtopic. (sau e on-topic?, avand in vedere ca fetele au ajuns la ziar?)

Oricum e un plagiat al celor de la Kamikaze.

Si cand te gandesti ca ei sunt cei mai aprigi in a-l critica pe "Dottore".

 

Scuze, poza prea mare. Rog pe cineva sa o faca mica.

 

P.S. : Cititi prima postare a lui euflo96

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Povestile se aseamana ca doua picaturi de apa rezultand de aici ca euflo96 l-a plagiat pe Kamikaze CAP ORAL ori ca sunt una si aceeasi persoana.

Intrebarea mea pentru mihaigabriel este ce ai vrut sa arati cu articolul asta de ziar sau ce o fi ca nu inteleg!?

Link spre comentariu
Vizitator cizmaru'
Reputație: 0

@tarfu,povestea lui euflo96 a fost acum un an,pe 23 iunie si articolul din ziar este din numarul curent,anul 2012.deci e vorba de plagiat.noi,curvarii,suntem sursa de inspiratie pt altii sau pur si simplu viseaza cu ochii deschisi la aventurile unora de aici de pe site si apoi le trec in articole de ziar.

E o mandrie sa fii curvar! :)))

Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

Pun pariu ca jumatate din reporterii de la Kamikaze sunt niste labagii frustrati care refuleaza prin articole de genul celui postat mai sus, unde-si exprima visele prin cuvintele altora, ei nefiind in stare sa debiteze ceva original. :D

Link spre comentariu
Vizitator bahadur
Reputație: 0

Salutare,

Avand in vedere ca am fost avertizat ptr un off topic la aceasta escorta, merita sa-i fac o recenzie Mariei, mai ales ca este una din favoritele mele.

In general N intanlirile avute se consumau la pensiunea Sanliv(cunoscatori stiu zona) unde eu ma prezentam inainte, ocupam camera, cumparam

ceva merinde(redbull, ciocolata, bere etc) si asteptam minunea.... Maria care nu m-a dezamagit niciodata, nu este ea femeia perfecta dar se apropie....

Inaltime 1,75 lejer, bine facuta(din ce mi-a povestit a cochetat cu voleiul prin liceu), dulcica la fata, sani nu f mari dar perfecti, iar fundul este piesa de rezistenta...pe mine

ma trezeste din morti cand il vad... Prestatia intodeauna fara graba, cate numere duci...intr-un interval de 1 ora, 1 ora jumate....oral neprotejat, cu finalizare, nu face

anal, iar la normal nu refuza nicio pozitie, capritza fiind favorita ei.

Am avut si placerea de a o cunoste si pe Elena, o blonda dulcica, miniona, undeva 1,60, finutza, curata fara fitze, deschisa la orice ca si Maria, fetele cred ca au o atractie intre ele...ptr ca chiar le place cand se joaca impreuna...iar apoi asteapta docile sa le vina randu la impulat, cea de pe tusa stimulandu-te cu tot felul de saruturi, atingeri, etc. Ce sa spun..daca va doriti aceea fantezie pe care o au toti barbatii de a merge cu 2 femei...eu va recomand sa o cautati pe Maria, merita toti bani. Acum ca vorbim de pecuniar, pretul este ptr outcall de 200 RON + taxi care nu poate fi mai mult 50 RON asta in cazul in care nu o chemati prin Bragadiru :)

Din partea mea Maria are urmatorul punctaj:

fata 9

corp 9

oral 9(nu prea stie cu Deep-ul)

Bafta confutadori!

  • Like 4
Link spre comentariu

OK... Dupa experienta de sambata seara, trebuia sa vina thresome-ul de la petrecerea burlacilor de duminica, corect? Gresiiit!

La cata experienta aveam cu lumea escortelor in Bucuresti nu puteam sa dau gres, nu? Fals! Pe partea de outcall sunt praf!!! Asta a fost prima si f probabil ultimea mea interactiune cu outcalllul.

 

Din nou la recomandarea unor prieteni, care-o mai merge de-acu' pe mana voastra, fir-ati voi sa fiti, care v-o mai crede de-acu' :P am contactat cele doua fete. Dupa ce am dat de una dintre ele mai greu (am fost nevoit sa folosesc numele "recomandatorului" intr-un mesaj) mi s-a raspuns la telefonul din titlu. I-am explicat situatia "vreau sa organizez o petrecere de burlaci... vreau sa fie ceva cu clasa, nu o imitatie proasta de filme porno cu gang-bang de mana a 3a... Am nevoie sa stiu daca vii. Daca se intampla ceva si nu mai poti ajunge da-mi un mesaj, te rog sa ma reorientez"...

Clasicele. Fata a confirmat, si-a exprimat siguranta participarii, ba chiar a parut entuziasmata. Mi-a descris si colega cu care urma sa vina... Toate bune!

A ramas sa ne auzim la telefon Duminica, dupa ora 12 sa stabilim la cat sosesc...

 

Duminica la ora cu pricina... ce sa vezi? Telefonul domnisoarei inchis. OK, zic.. O dormi ca deh, sambata seara, club... frecat pana dimineata...

Am tot revenit cu telefoane din jumate-n jumate de ora cu acelasi rezultat: "Abonatul... ". OK.. am zis sa ma asigur, mesaj pe mess, mesaj pe mobil...

Nimic!

 

Nici pana astazi nu a revenit macar cu un mesaj de "Ba, scuze. Am nimerit aseara un meltean cu stomeleagul de 30 cm (diametru nu lungime :P )" si acu' ma recuperez dupa histerctomie. Te-as fi sunat dar nici de vorbit nu prea pot... ca deh, intelegi tu"

 

Ca atare, iar nu contest, sunt sigur ca fetele rup avioane, dar total nedepensibile daca vreti sa organizati ceva in genul a ce am organizat eu... mai bine va reorientati. Catre cine nu v-as putea spune pentru ca momentan nici eu nu stiu.

 

Eh, intr-o nota mai vesela, m-am reorientat eu repede, singur insa ca petrecaretii erau prea comozi si m-am tratat cu o experienta foarte placuta si incall (the best kind of call:D) pe care o voi detalia maine.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna imi cer scz k in ultimul timp nu am mai fost de gasit dar am avut niste probleme in familie.De astazi sunt disponibila sa petrec cat mai mult timp cu voi.Ma gasiti la nr 0730407203 cu aceleasi servicii cu care v am obisnuit, sex normal si oral.Eu sunt bisexoala si impreuna cu iubita mea Georgiana va putem oferii un show lesbi garantat.Asteptam sa ne contactati si sa stabilim detaliile.Va pupam

Link spre comentariu
  • Oras:satu lu Bucur
  • Oras:satu lu Bucur

Bun revenit pe forum Maria si iti multumim pentru disponibilitatea de a petrece timp cu noi. Ca veni vorba, esti disponibila doar out sau aici si ”barlog”? Cat despre servicii poate ca n-ar fi rau sa detaliezi un pic: de ex. oral pro sau ne cu finalizare sau fara s.a.m.d. Poate ca si despre sistemul de tarifare ar fi bine sa ne spui cate ceva iar daca mai postezi si niste fotografii... ma angajez sa scot palaria si sa dau cu ea de podele :hihat

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Bun revenit pe forum Maria si iti multumim pentru disponibilitatea de a petrece timp cu noi. Ca veni vorba, esti disponibila doar out sau aici si ”barlog”? Cat despre servicii poate ca n-ar fi rau sa detaliezi un pic: de ex. oral pro sau ne cu finalizare sau fara s.a.m.d. Poate ca si despre sistemul de tarifare ar fi bine sa ne spui cate ceva iar daca mai postezi si niste fotografii... ma angajez sa scot palaria si sa dau cu ea de podele http://1.1.1.5/bmi/nimfomane.com/forum/public/style_emoticons/default/hihat.gif

 

 

buna..doar outcall momentan nu am locatie.K servicii sex normal protejat si sex oral dupa preferinte si depinde de igiena.K pret 200 ron ora+taxi cu una din noi..sau show lesbi 400 ron ora +taxi.Luni am sa postez si poze cu noi.pupici

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...