Sari la conținut

bruneta pasionala 0735679141 si 0758168997 blonda


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Vineri 13, o zi de pomina...

Am sunat la primul nr din topic, luat din Piata si mi-a confirmat ca pozele sunt ale ei, reale 100%.

M-am deplasat pe Aleea Tazlau nr 7 si am intrat intr-un apartament ca vai de mama lui, cu draperii groase la geam si duhnind a tigari. Bruneta din anunt, care la fetisoara seamana cu dudia din poze, ma astepta intr-un prosop de baie. Destul de inalta, mi s-a parut ca o sa fie ceva interesant, dupa care mi-a mai spus odata: O+N 200 lei / ora. La care am avut geniala intuitie sa ii cer sa o vad fara prosop, cand stupoare: este insarcinata, cu ditamai burtica. Pe fata are cosuri de la nespalare, acoperite cu o tona de fard. Auzind miscare prin apartament o intreb daca mai e cu cineva, la care mi-a replicat ca este cu colega ei blonda, care din pacate e la ciclu. Ii spun sa ma scuze de deranj, ca nu vreau sa raman si ma ridic sa plec.

Eeeei, dar foamea de bani e mare si mi-a spus ca daca astept putin o cheama pe colega ei, blonda cu nr 0758168997 care are si ea anunt in Piata si niste poze tare faine. Bruneta gravida imi spune ca o sa o cheme pe colega ei (care ca prin farmec a scapat de ciclu) si sa ii dau 100 de lei ei si 100 de lei colegei blonde. Oricum vroiam sa plec, dar zic sa mai raman putin pt investigatii pt forum, ca doar nu e foc.

Si cand vine colega ei blonda, era tepara pe care am cunoscut-o anul trecut pe Calea Motilor, doar ca si mai grasa (de la fast food, desigur) si nici o asemanare cu pozele din anunt, care si ea pretinde cu nonsalanta ca sunt reale.

Nu am ramas, ca nu aveam la ce. Doua fomiste.

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...