Sari la conținut

creola si blonda - grigorescu - 0727975801 0733544552


nelica

Postări Recomandate

  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Salutare,

 

Recent am dat peste anunturile celor 2 domnisoare, atat in piata cat si aici pe forum la anunturi:

 

Creola:

 

noua in domeniu, ma gasiti pe strada donath..172 cm, creola slabuta, sani mari..doar 3 zile in cluj..va astept..mai am si o colega..daca pozele nu-mi apartin platesc deranjul


Email: [email protected]
Telefon: 0727975801
Postat: 2015-02-17, 09:28:00

 

Blonda:

 

noua..doar cateva zile in cluj..papusa inalta, slabuta..mai am o colega..ma gasiti pe strada donath..va astept cu drag si sper ca timpul petrecut cu mine sa fie cat mai placut


Email: [email protected]
Telefon: 0733544552
Postat: 2015-02-17, 09:32:00

 

 

http://nimfomane.com/forum/topic/38206-noi-in-zona-grigorescupt-putine-zile/

2 colege super sexy..19 ani, 172 cm, sani mari ..pozele st reale si platim deranjul daca nu suntem noi in poze

 

si

 

 

Telefon : 0727.975.801 / Tarif: 150 RON

Servicii : Noua in domeniu, lucrez doar cateva zile. . Va astept la un masaj, la un suc sau sa facem sex asa cum iti doresti. . Mai am si o colega, se poate si cu amandoua. . Sunt o creola frumoasa cu sani mari

 

http://sex-matrimoniale.com/sex.php?id=2790330&telefon-anunt=0727975801#matrimoniale

 

 

Tarifele anuntate: 150/fin si 250/ora.

 

Recenzia:

 

Dupa ce am vazut pozele si asigurarile ca sunt reale sau plata pentru deranj, plus multa activitate pe pagina anuntului de aici dar nicio recenzie, am decis sa fac o vizita pentru a ma bucura de oportunitate si eventual a reveni cu niste detalii. Am fost si foarte interesat de "Mai am si o colega, se poate si cu amandoua. .", gandindu-ma ca ar fi o ocazie numai buna sa experimentez fantezia aceasta.

 

Am sunat cu 4 ore inainte, pentru a-mi face o programare seara si totul a parut in regula si stabilit, cu rugamintea sa confirm cu 10 minute inainte.

Cu 10 minute inainte de ora programata, am sunat pentru a ma asigura ca domnisoarele ma asteapta, si am primit raspuns afirmativ cu detaliile locatiei, unde am si ajuns ulterior, dar cu putina vreme pierduta invartindu-ma aiurea prin zona, fiindca numarul locatiei indicat la telefon nu aparea nicaieri.

La ora YX:12 am intrat intr-un final in locatie - in apropiere de Hotel Premier, Grigorescu - intampinat de cele doua: "Anda"/creola si blonda. Locatia, nu prea stralucita, e compusa dintr-un living cu bucatarie deschisa si inca o camera. Nu e cea din poze.

 

Anda (20 ani declarati) corespunde in mare cu pozele, desi sunt prelucrate mult si probabil dintr-un alt an, iar colega ei blonda (19 ani) ar putea fi cea din poze, dar e o diferenta de la cer la pamant intre realitate si efectul "artistic" al pozelor. Pielea le este mai putin ferma decat in poze, usoare tente de burtica, iar in poze "coloratura" e mai deschisa decat in realitate.

Cu toate acestea, trebuie sa mentionez ca arata binisor la corp si cat-de-cat dragute la chip, motiv pentru care am si ales sa raman.

 

Ne-am asezat la o tigara, dar indata ce m-am asezat a si sunat telefonul colegei blonde; mi s-a spus ca mai are un client programat si am fost invitat sa merg doar cu Anda (creola) in camera alaturata - clientul fiind aproape la usa deja. Nu mi-a cazut tocmai bine, fiindca ma asteptam la intreaga atentie a amandurora, dar am acceptat asa si am mers in cealalta camera (chir ca prefer intimitate absoluta de obicei).

 

Ne-am facut putin mai comozi, iar Anda a dat drumul la un televizor si o aeroterma (ii era rece fiindca a prins-o o raceala se pare). Camera nu e nici aceasta prea stralucita. Am intrebat de baie, care e un fel de debara reconvertita, separata de camera printr-o perdea, doar cu o chiuveta si un WC; fara dus si fara lumina ("tocmai s-a ars becul"). Papuci de casa, nu.

 

Mi s-a comunicat ca plata se face in avans, 250/ora, iar dupa ce am platit ne-am facut comozi pe pat, unde am mai povestit - Anda e o companie agreeabila - si intrebat de servicii: oral si normal totul protejat, iar sarutatul inca 50lei.

Am ramas surprins ca la pretul acesta se mai cere 50ron si pentru ce credeam eu a fi FK, asa ca am zis pas + deja asudam ca un salahor de la cum batea aeroterma aceea fix pe mine.

Ramasa doar in chilotei, l-a sters pe micut cu niste servetele umede, dar bine de tot pana cand aproape s-au uscat pana si servetele si deja ma simteam ca si cum ar fi urmat sa sara aschii din cel mic.

A montat si un prezervativ care pe mediu uscat m-a nenorocit (ar fi trebuit sa cer lubrifiant, dar .. vedeti mai jos), pe care ulterior am ales sa-l inlocuim cu un Durex din dotarea mea, dupa care a inceput un OP.

OP-ul a fost ... mecanic si cu dinti din abudenta, iar manuta nu s-a dezlipit pe tot parcursul. Zero atentie la zonele adiacente. Dupa 1-2 minute a devenit un fel de traforaj; am rugat-o sa incetineasca putin ritmul, dar dupa alte 1-2 minute iarasi turbo speed.

Cu gandul la "o pauza", am sugerat sa renunte si ea la ultimul articol vestimentar, ceea ce a si facut dupa care m-a intrebat daca doresc sa o gust. Am spus ca m-ar interesa, urmat imediat de "costa 50 lei in plus". A urmat o scurta dezbatere legata de toate aceste servicii aditionale, din care am inteles ca 50 lei in plus nu e doar pentru FK, ci pentru serviciul sarut-oriunde. Deci pana si daca vrei sa-i atingi talpa cu buzele, tot trebuie sa achiti cei 50 lei aditionali (wtf?)

Simtindu-ma usor tras in teapa, am refuzat - si numit "zgarcit" de cateva ori, mai in gluma mai in serios, dar direct.

A continuat cu OP, iar eu avand vreme de gandit, am sugerat sa-si cheme si colega blonda daca tot devenise disponibila, iar raspunsul a fost: "pai stai ca te termin acum ca e deja gata ora, si apoi poti sa stai si cu colega daca vrei".

 

Am uitat sa precizez: a fost constant cu ochii in televizor, pe ceas, fapt ce l-am realizat abia la replica ei cu "e gata ora".

 

Extrem de surprins ca "e gata ora", desi recunosc am stat ceva la povesti inainte, dar nici chiar atat, am zis ca daca tot mai are putin si ma da afara pe usa, macar sa incerc si un NP.

Ne-am pozitional pentru un misionar si vazand ca ar fi greu cu penetratul, am cerut lubrifiant (wtf? eu a trebuit sa cer?). Raspuns: "tocmai am ramas fara". In fine, am recurs la metoda saliva si am reusit sa dam drumul la un NP deloc stralucit, fara implicare sau initiativa din partea ei. Dupa un subtil "mai sunt cateva minute" care m-a dezamagit complet, am sugerat un doggy rapid si urmat de finalizare in graba. La doggy, intampinand dificultati, cu greu m-a lasat sa-i despart putin picioarele pentru un acces mai bun.

Era YX:57.

 

M-am spalat pe maini in baia fara lumina, Anda a oprit aeroterma, m-am imbracat, am cerut un pahar cu apa, am dat seara buna si am plecat.

Timp total de la intrare la iesire: 50-55 minute.

 

Note:

Locatie: 6.5

Aspect blonda: 8 (era doar in sutien si chiloti cand am ajuns).

Aspect Anda: 7.5

OP: 5 (inca resimt "abuzul")

NP: 6

Igiena: nici nu stiu ce nota sa dau aici. Mirosuri suspecte n-am sesizat, dar in acelasi timp am indoieli in privinta dusului de dupa client, avand in vedere ritmul alert in care intra si ies clientii. Nu dau cu parul, doar opinez.

GFE: 6 (cu 2 puncte in plus incluse doar fiindca a fost o prezenta agreabila inainte de prestarea serviciilor).

 

Personal imi pare a fi fast-fuck pe banda rulanta. M-au deranjat extrem de mult avertizarile ca "mai sunt doar cateva minute", "e gata ora", desi mai aveam pe putin 15-20 minute daca ar fi sa fim exacti. De asemenea, am plecat cu impresia ca aeroterma aceea a fost strategic folosita pentru a grabi lucrurile.

Deranjant si faptul ca odata ce refuzi un serviciu aditional, esti incurajat pe parcurs sa-l adaugi totusi la "bon", altfel intampini grimase.

Nu am nimic cu fetele, dar la 250/ora, serviciile prestate, lipsa de orice accesorii destinate activitati si cum arata locatia, mi se pare a fi deja cam scump doar pentru o finalizare in chinuri.

 

Eram aproape dispus sa dau 500/ora pentru amandoua. :slap2

Ma bucur ca am fost mai rezervat si "zgarcit", fiindca e singura satisfactie cu care am ramas.

Clar una dintre cele mai proaste experiente pe care le-am avut pana acum.

 

Poze Anda:

post-77720-0-44124900-1424429604_thumb.jpgpost-77720-0-07852000-1424429606_thumb.jpg

Poze colega ei blonda:

post-77720-0-72970200-1424429603_thumb.jpgpost-77720-0-51534100-1424429603_thumb.jpg

 

  • Like 15
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-napoca
  • Oras:Cluj-napoca

Colegul Nelica, cum sa dai atata amar de ban , pe asemenea prestatie? Si locatie. Dar e bine ca avem o recenzie macar stim despre ce e vorba. Nu inteleg de unde fac preturile fetele astea..... Sunt prea exagerate din punctul meu de vedere. Pentru asemenea prestatie merita un 100 de Ron ora , cu indulgenta.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Colegul Nelica, cum sa dai atata amar de ban , pe asemenea prestatie? Si locatie. Dar e bine ca avem o recenzie macar stim despre ce e vorba. Nu inteleg de unde fac preturile fetele astea..... Sunt prea exagerate din punctul meu de vedere. Pentru asemenea prestatie merita un 100 de Ron ora , cu indulgenta.

 

Pentru asemenea prestatie si 100ron sunt cu 150ron prea mult.  :laugh2

 

Daca as fi sesizat legatura cu recenzia colegului Mclaren pentru blonda, atunci macar mergeam mai circumspect, sau evitam. Asta e, din toate invatam cate ceva.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Din dorinta de a nu fi prost inteles, simt nevoia sa fac urmatoarele precizari, pentru a nu exista dubii in privinta unui singur aspect:

 

Igiena: nici nu stiu ce nota sa dau aici. Mirosuri suspecte n-am sesizat, dar in acelasi timp am indoieli in privinta dusului de dupa client, avand in vedere ritmul alert in care intra si ies clientii. Nu dau cu parul, doar opinez

 

1. Inabilitatea mea de a da o nota asupra igienei e consecinta directa a faptului ca nu am facut o astfel de analiza.

 

2. Nu am afirmat si nici nu vreau sa las de inteles, ca "Anda" este nespalata sau are probleme cu igiena! Repet: nu am sesizat vreo problema; strict dpvd vizual si olfactiv.

 

3. Faptul ca nu am ales sa platesc cei 50ron suplimentari pentru saruturi, m-a impiedicat sa pot emite o parere in legatura igiena, dincolo de vizual si olfactiv.

 

Am dorit doar sa las de inteles ca sunt intrunite conditiile unei astfel de situatii, datorita urmatoarelor:

a) avand in vedere locatia si baia pe care le-am vazut, care nu are dus.

b ) faptul ca nu am vazut o a 2-a baie; dar de care Anda a spus ca exista, doar dupa ce am emis eu aceasta supozitie, citez: "banuiesc ca aveti totusi o baie a voastra, dar nu pentru clienti?" - raspuns "da"

c) regimul rapid de intrat-iesit (pe care nu-l judec, fiindca nu e business-ul meu; dar pot sa-l apreciez sau nu, strict ca si opinie personala).

d) Daca nu exista dus pentru client, sunt mai suspicios din fire.

 

Din nou, ca sa fie clar, "Nu dau cu parul, doar opinez" = emit o parere, un gand, o suspiciune personala, nicidecum o certitudine.

Mi s-a parut firesc sa includ o asemenea opinie in recenzie, astfel incat oricine altcineva sa aiba in atentie acest fapt.

Eu unul astept de la fiecare recenzie orice semn de intrebare in legatura cu igiena, fie ca e sustinut de realitate sau nu.

 

In incheiere:

Nu am incredere in nimeni si nimic, pana nu vad cu ochii mei. Cele de mai sus mi-au creat semne de intrebare, la care consider ca sunt indreptatit.

In intalnirea mea cu "Anda", nu am sesizat probleme cu igiena ei personala dpvd vizual, olfactiv.

Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

avem si baie cu dus in cealalta camera..o folosesc si clientii, iar regimul de care zici suntem 2 si e normal ca una dintre noi sa fie ocupata asta nu inseamna ca in timp ce cealalta are un client nu face baie..eu zic ca si eu si colega mea suntem destul de curate, facem dus dupa fiecare client si ne spalam pe dinti..asta v-o garantez...dar spune-mi te rog Nelica suntem de 1,5 metri cum zice un alt client, ai simtit vreun miros ciudat de la mine sau in casa, ai vazut dezordine in casa? eu cred ca niciuna din astea nu a existat dar multi care scriu aici scriu pt ca ii refuzam sa-i sarutam ca poate chiar ei st cei nespalati sau ca nu acceptam finalizare orala si sex normal fara prezervativ..va dati seama ce inseamna sa acceptam la fiecare care zice ca e curat sa facem fara prezervativ, ar fi corect fata de ceilalti clienti si v-ati risca sa veniti? presupun ca nu..asa ca eu consider ca toate astea st tot din respect pt voi si ne asumam si recenziile negative..si cei care scriu recenzii si in special negative ii rog mai intai sa ia ceva lectii de gramatica

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Nu doresc sa intru in polemici cu nimeni si nici sa discut pe baza a ce ar fi spus unul sau altul.

 

Tot ce am considerat relevant, am expus in recenzia mea, pe baza a ceea ce am observat si perceput, iar cand am avut impresia ca s-ar fi inteles ceva gresit din ceea ce am enuntat, am facut clarificarile de rigoare.

Nu am scris-o pentru a jigni sau decredibiliza pe cineva, ci in scop pur informational.

 

Pot intelege ca ar putea fi deranjanta, dar in acelasi timp banuiesc ca toti ceilalti care au avut experiente reusite vor compensa prin recenziile lor.

Mai mult de atat nu am ce alte detalii sa precizez in legatura cu vizita mea si sustin in continuare tot ce am scris, asa cum am scris.

 

Iar daca sunteti la inceput, cu toata caldura si respectul, v-as recomanda sa aruncati un ochi si prin "Top Escorte Cluj" si alte topice cu recenzii, care cu siguranta va vor inspira si ajuta in activitate.  :wink2

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Nu trebuie sa fiti profesioniste ca sa lasati fitele acasa....auzi u bani pt fk :))) ....astea sunt tampenii de "dive" ...

Cei drept ca fraieri exista, doar ca ne mai prindem si noi si a 2-a oara nu ne mai prostim :))

 

Grija de voi domnisoarelor :D

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

multumim frumos Nelica..cu ajutorul vostru ne putem perfectiona..noi suntem deocamdata la inceput iar cei care nu vor profesioniste si vor sa ne mai invete cate ceva st bine-veniti..

 

Un sfat de la incepator la incepator: nu va apucati sa puneti anunturi cu poze care nu sunt ale voastre si recente, noua ne e foarte usor sa vedem cand pozele au fost preluate de pe internet (suntem in mileniul 3, totusi, se inventeaza tehnologii pentru orice).

Daca voi nu sunteti suficient de increzatoare in cum aratati si nu puneti macar o poza reala cu voi, noi la ce sa ne stim astepta?

Nu exista pe forumul asta o sectiune cu sfaturi pentru fete, sa nu ne mai tot repetam noi in scris?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...