Sari la conținut

Daniela - 0730733342


nelica

Postări Recomandate

  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Va aduc in atentie urmatoarea domnisoara.

 

Anunt piata: http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/6049472

 

 

sunt o femeie incantatoare ,rafina,senzuala si pot fi perfecta pentru ceea ce astepti .locuiesc singura intr-o locatie de lux, langa scoala de politie,zona dambu-rotund.ofer discretie si igiena maxima.

 

(Posibil si acesta http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/6101930 0734771345 R.M., din asemanare ca si anunt si fiindca a fost mentionat la Intrebari si Raspunsuri)

 

Am sunat la numarul din primul anunt - titlu, mi-a raspuns din prima si am facut o programare destul de repede / 250/ora masaj+OP+NP. Nu cat e /fin sau daca accepta si doar asa.

 

La ora stabilita am fost in zona scolii de politie, conform cu anuntul.

Ghidat de Daniela - se gaseste foarte usor, am ajuns la locatie unde m-a intampinat o tanara, 23 ani din ce mi-a mentionat (pare) - daca nu cumva am auzit eu gresit, de vreo 1.60 si un pic (nu stau bine la capitolul evaluat inaltimi cu acuratete), frumoasa si foarte draguta la chip. M-a intrebat daca raman si am zis da.

Corespunde cu primul set de poze (din primul anunt, le adaug si la final) si cred ca si cu cele din al doilea anunt (de asemenea le adaug la final).

 

Locatia este o casa mare, dar nu complet de lux cum se mentioneaza in anunt - desi curata.

Odata intrat esti purtat printr-un hol mic, urci niste scari, o camera, un fel de bucatarie, o noua camera mai mare(?) si intr-un final ajungi intr-o camera bine amenajata, cu un pat imens si o atmosfera unica (de la lumina, muzica si un candelabru imens de metal deasupra). Ai pentru o clipa o senzatie de Fort Boyard (pentru cei ce au prins).

Lasand gluma la o parte, locatia este destul de bine amenajata cu tente de lux dar si cu bun gust, dar si cateva zone in care finisajele nu sunt complete.

Baia are o usa de lemn si-o cada veche, dar e curata si este gel de dus barbatesc.

 

Intrat in camera, am ales sa las cei 250/ora de la inceput, desi nu e o pretentie a Danielei.

Am rugat-o sa-mi permita sa merg la baie pentru o reimprospatare si am primit prospop mare curat si papuci de casa. Dupa ce am revenit, a mers si ea la un dus scurt.

 

Dupa ce s-a intors si ea si ne-am eliberat de prosoape, ne-am asezat pe pat, pentru o scurta poveste si a inceput cu un masaj.

Daniela, desi este cea din poze, nu mai are corpul de invidiat al unei pustoaice. Sani medii, usor moi dar cu sfarcuri erectile, un sold putin mai conturat, dar per total bine facuta si frumoasa si la aspect si la atingere. Are un copil de cativa anisori, ceea ce ar explica, dar pentru o mama la varsta ei, arata extrem de bine. (explic la poze)

 

Masajul a fost placut, desi nu sunt prea priceput la evaluat masaj, dar a fost o ocazie buna sa schimbam si cateva vorbe.

 

Am trecut ulterior la un OP, care pe mine personal m-a cam naucit. Cu atentie, fara graba, adanc, alternat ritmul la momentul potrivit si cu multa atentie si la zonele adiacente. Am fost uimit ca pot sa simt atatea la OP.

Din pozitia aceea, privindu-i corpul si mangaind-o + ceea ce primeam, n-am mai rezistant tentatiei si am imbogatit cu un 69, de vis  :drool

Extrem de curata, fara mirosuri sau gust ciudate, roz si cu labii normale; desi probabil epilata cu 1-2 zile inainte, dar absolut fara nimic care sa ma deranjeze.

M-am jucat in toate felurile posibile, chiar si cu usoare penetrari care am simtit ca i-au si placut (n-am incercat cu degetul, nu stiu daca accepta sau refuza). Efectiv nu ma mai saturam de 69 + sa-i simt si strang fesele (destul de ferme) in maini. Fantastic.

 

Dupa ce totusi cu greu m-am dezlipit de ea, am trecut la un misionar/picioare-umeri (fabulos cum se implica, te strange, te imbratiseaza, fara gemete false, cu miscari de corp dar nu bruste), apoi un LOT la fel, cu tot felul de variante, schimbari firesti de ritm - nu bruste, mangaieri, imbratisari. Revenit la misionar, care a mai durat ceva pana la finalizare.

 

Am facut un nou dus, dat buna seara si plecat. Timp total: 60min in-out.

 

Note + precizari:

 

Locatie: 8 (nu e luxul pe care vi l-ati imagina dintr-un astfel de anunt, dar conteaza prea putin fiindca primesti totul necesar)

Aspect: 9 (n-am cum sa dau mai putin. Corp frumos, chip dragut)

Atitudine: 9 (deschisa, comunicativa, tandra, se implica, uneori usor mai serioasa; nu o poti incadra la pustoaice, clar).

Igiena: impecabila (faptul ca nu a fost proaspat epilata n-a reprezentat nicio problema, ba chiar parca mi-a si placut)

OP: 10 (cel mai bun OP pe care l-am primit vreodata si bate chiar si multe ON-uri. A spus ca face uneori si ON, dar doar dupa 2-3 intalniri cel putin si evident in functie de igiena. Sper sa reusesc sa ma incadrez, ca abia astept).

69: 10, la fel, cel mai bun de care am avut parte pana acum.

NP: 9 (se implica, simti uneori ca-i place; uneori e tandra, alteori mai pasionala, dar deloc brutala sau prea porno)

GFE: 9+ (adaug aici, ca in timpul NP a fost un joc intreg de seductie si tentatie FK, care m-a facut s-o doresc si mai mult. Nu stiu daca accepta FK, posibil in functie de igiena? dar am lasat la nivel de joc de data aceasta fiindca a fost foarte interesant).

 

Stie bine ce face, chiar cred ca ii place - mi-a si mentionat ca o face si din placere.

Pot considera ca face parte din categoria tot mai rara de femei.

 

De revenit: pentru mine, fara echivoc. Recomand, dar nu amatorilor de fast-fuck.

 

Poze primul anunt:

post-77720-0-15898800-1424598939_thumb.jpgpost-77720-0-72472400-1424598939_thumb.jpgpost-77720-0-02820600-1424598940_thumb.jpgpost-77720-0-57822500-1424598940_thumb.jpgpost-77720-0-01798700-1424598941_thumb.jpgpost-77720-0-51278900-1424598941_thumb.jpg

 

Poze din al doilea anunt, dar nu bag mana in foc ca-i apartin, dar ca si corp din spate pare ea:

post-77720-0-03152800-1424598943_thumb.jpgpost-77720-0-00782700-1424598942_thumb.jpgpost-77720-0-51557700-1424598942_thumb.jpg

 

Mai este o poza, cu siguranta tot ai ei, care a fost inclusa si in Anunturi si Intrebari, dar care nu mai apare in anuntul din piata. Cu certitudine este o poza din ani anteriori, acum nu mai are acest trup, dar aproape. Primul set de poze corespunde, iar cei cu ochi mai ageri pot sa vada si diferentele pe care am incercat sa le expun.

post-77720-0-64472400-1424599112_thumb.jpg

 

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Iti recomand sa o suni si cred ca veti putea stabili ceva cu usurinta, in cazul in care are disponibilitate.

 

Mie mi-a lasat impresia ca e destul de serioasa si ca daca stabilesti o intalnire pentru o data/ora anume, o va onora - evident, daca nu intevine ceva mai deosebit si de ultim moment (dupa cum am spus, are si un copil).

 

Din discutiile cu ea (am uitat sa mentionez in recenzie), am inteles e rezidenta in cluj si nu pare sa aiba planuri de a pleca prea curand, dar ca aceasta nu e ocupatia principala si e foarte posibil sa o practice doar ocazional si selectiv, pentru a-si rotunji veniturile si pentru placerea amorului.

 

Luand toate astea in considerare, daca nu o prinzi la telefon in timpul zilei, recomand sa incerci undeva seara dupa ora 18 (?).

Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO

 Domnisoara avea si anunt pt cuplu , in urma cu ceva timp imi spunea la tel ca ar avea locatia in zona autogarii Beta.Am fisxat in prealabil o intalnire cand am sunat pt confirmare nu a mai raspuns.Colegule Nelica, ti-a si spus ca iin locatie este si sotul? Multumesc o zi minunata la toata lumea.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

 Domnisoara avea si anunt pt cuplu , in urma cu ceva timp imi spunea la tel ca ar avea locatia in zona autogarii Beta.Am fisxat in prealabil o intalnire cand am sunat pt confirmare nu a mai raspuns.Colegule Nelica, ti-a si spus ca iin locatie este si sotul? Multumesc o zi minunata la toata lumea.

 

Din spusele ei, tatal copilului (care pot doar sa banuiesc ca e si sotul), fiind strain, e mai mult plecat, motivul pentru care doreste sa compenseze lipsa de activitate.

 

Eu unul nu am mai sesizat pe nimeni altcineva la locatie, nici macar copilul nu l-am vazut (doar patutul, jucarii, ghiozdanul). Dar casa e mare, deci probabil era in alta parte a casei, fiindca traseul descris de mine a parcurs maxim jumatate din casa.

 

Acum sincer, vazand ca are mai multe numere de telefon si anunturi (dar pe care nu le pot confirma eu, fiindca doar un numar de telefon am folosit, cel din titlu) + faptul ca are o poza specifica de cu mai multi ani in urma (ultima poza din recenzia mea), ma face sa ma gandesc ca s-ar putea ca ea sa fi fost activa de mai multa vreme. Mie mi-a spus ca doar de 2 luni.

Deci tot ce e posibil si la varianta cu cuplul.

 

Oricum, in zona autogarii beta am impresia ca activeaza mai multe domnisoare, nu?

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Merci Nelica

Poate ma poti ajuta

Eu vin lunar la Cj si as avea nevoie de o tipa mai neprofi ..genu doamna careia ii place ..p si vrea sa-si rotunjeasca banii de buzunar

Ofer pana 1000 ron sedinta dar vreau calitate 

Crezi ca ma poti indruma ??

 

merci 

 

Te-as ajuta cu mare drag, fiindca si pe mine ma intereseaza mai mult GFE, dar din pacate nu prea cunosc ceva asa cum ai descris tu, in Cluj.

Daniela e singura pana acum care mi-a spus si mi-a dat impresia, cel putin la acel moment, ca exista si componenta asta de placere, nu doar financiara.

 

Daca mi se intampla sa intalnesc, am sa anunt  ^_^

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:depestetot
  • Oras:depestetot

E EXPERIENTA INTERESANTA !

Da as putea clar sustine ce e scris mai sus ... Locatia de pe langa autogara si hotel B... Casa mare langa un service auto... destula miscare prin zona. Intrat inauntru am facut cunostinta cu Daniela, statura medie, par lung saten, primie in fustita gen Lambada....:)). M-am lasat condus de ea inauntru si acum va justific experienta interesanta.... trecand dintr-o camera in alta, am dat de la aparate fitness la patut de copil , scutece, jucarii cat si mobilier interesant gen usi din OSB, sau metalice.... mie mi s-a parut interesant. Va dati seama ca curiozitatea a "urlat " in mine si am aflat ca : are 2 baieti unul de 5 luni si unul de 4 ani parca, are 23 de ani , copii au un tata dar nu am inteles exact ca e sot sau doar tata la copii,... oricum nu conteaza ci mai degraba la intrebarea daca el stie mi-a zis ca da...interesant nu ? sau e la moda si nu stiu eu ??? Cica ei mai practica sau practicau swingul si atata timp cat ea nu pleaca cu altul nu e nicio problema...Alte persoane nu am vazut prin casa... Daniela arata foarte bine dupa 2 copii. Sani frumusei , sfarcuri mari, corp super decent mai ales dupa cele 2 nasteri. Facut dus si inceput actiunea...Nu se grabeste deloc iar la recomandarea mea sa inceapa un oral mi-a replicat ca nu vrea sa cred ca ma grabeste...!? si eu care de abia asteptam sa o ia in guritza. FK nu practica decat asa usor "pupicuri" Deci nu saruturi frantuzesti cu limba ci romanesti doar cu buzele....:D

In rest e calda, atenta si se implica.

A fost o introducere un pic c-am lunga , nu imi sta in fire dar na...notele acum

Locatie - 7

Aspect - 8,5

ON - 9

NP - 9

GFE - 7,5

A - nu face - 0 ( nici nu am intrebat dar nici nu s-a "laudat")

Pret - 150 / juma de ora

Media notelor : 6.83

 

Da pot sa recomand si asa cum am inceput mi s-a parut o experienta interesanta !

 

NOTA : e prima recenzie la  care aplic o noua notare pe care am sa o explic la generale.

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

E EXPERIENTA INTERESANTA !

Da as putea clar sustine ce e scris mai sus ... Locatia de pe langa autogara si hotel B... Casa mare langa un service auto... destula miscare prin zona. Intrat inauntru am facut cunostinta cu Daniela, statura medie, par lung saten, primie in fustita gen Lambada.... :)). M-am lasat condus de ea inauntru si acum va justific experienta interesanta.... trecand dintr-o camera in alta, am dat de la aparate fitness la patut de copil , scutece, jucarii cat si mobilier interesant gen usi din OSB, sau metalice.... mie mi s-a parut interesant. Va dati seama ca curiozitatea a "urlat " in mine si am aflat ca : are 2 baieti unul de 5 luni si unul de 4 ani parca, are 23 de ani , copii au un tata dar nu am inteles exact ca e sot sau doar tata la copii,... oricum nu conteaza ci mai degraba la intrebarea daca el stie mi-a zis ca da...interesant nu ? sau e la moda si nu stiu eu ??? Cica ei mai practica sau practicau swingul si atata timp cat ea nu pleaca cu altul nu e nicio problema...Alte persoane nu am vazut prin casa... Daniela arata foarte bine dupa 2 copii. Sani frumusei , sfarcuri mari, corp super decent mai ales dupa cele 2 nasteri. Facut dus si inceput actiunea...Nu se grabeste deloc iar la recomandarea mea sa inceapa un oral mi-a replicat ca nu vrea sa cred ca ma grabeste...!? si eu care de abia asteptam sa o ia in guritza. FK nu practica decat asa usor "pupicuri" Deci nu saruturi frantuzesti cu limba ci romanesti doar cu buzele.... :D

In rest e calda, atenta si se implica.

A fost o introducere un pic c-am lunga , nu imi sta in fire dar na...notele acum

Locatie - 7

Aspect - 8,5

ON - 9

NP - 9

GFE - 7,5

A - nu face - 0 ( nici nu am intrebat dar nici nu s-a "laudat")

Pret - 150 / juma de ora

Media notelor : 6.83

 

Da pot sa recomand si asa cum am inceput mi s-a parut o experienta interesanta !

 

NOTA : e prima recenzie la  care aplic o noua notare pe care am sa o explic la generale.

Colegul @>mark2000< vreau sa fac o remarca la nota ta generala: nu prea mi se pare corect sa ii punctezi fetei serviciile care nu sunt oferite.

Daca am merge dupa acest considerent (sa dam note si serviciilor care nu sunt oferite) ajungem cu note generale sub 5, pentru ca majoritatea ofera numai ora si normal. Nu uro, dominare, sex in grup si inca cate mai sunt.

Parerea mea ii ca  nota generala sa reflecte serviciile oferite de escorta.

Numai spun nu dau cu paru.

Spor la cocosit. 

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:depestetot
  • Oras:depestetot

OK Ravsolo e parerea ta , e recenzia mea, multumesc de parere, hai sa o mutam la general sau la topicul deschis , nu are rost sa discutam aici pe topicul Danielei.

La final daca ai observat am scris clar ca RECOMAND ... asta spune multe .... scrie undeva ca numai cele cu 10 trebuie sa fie in top sau recomandate ?

Numai bine Ravsolo !

 

Colegul @>mark2000< vreau sa fac o remarca la nota ta generala: nu prea mi se pare corect sa ii punctezi fetei serviciile care nu sunt oferite.

Daca am merge dupa acest considerent (sa dam note si serviciilor care nu sunt oferite) ajungem cu note generale sub 5, pentru ca majoritatea ofera numai ora si normal. Nu uro, dominare, sex in grup si inca cate mai sunt.

Parerea mea ii ca  nota generala sa reflecte serviciile oferite de escorta.

Numai spun nu dau cu paru.

Spor la cocosit. 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Are un anunt nou, cu poze noi

 

 

Sunt o tanara draguta,amabila ,24 de ani,50 kg,satena si te astept in compania mea ,sa petrecem clipe placute si pline de rasfat.10h-19h

 

http://media.publi24.ro/extralarge/20160405/1831/5ac6d932e38c75b562ef37e7cbc82b6f.jpg

 

http://media.publi24.ro/extralarge/20160601/1442/76da0b3027a784985058cae3ca91af01.jpg

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Domnisoara/7b0f677e7d6d6a57.html

 

Sunt o tanara draguta,amabila ,24 de ani,50 kg,satena si te astept in compania mea ,sa petrecem clipe placute si pline de rasfat.10h-19h

 

 

 

post-37055-0-71867400-1473447503_thumb.jpg

post-37055-0-37951200-1473447504_thumb.jpg

post-37055-0-92472300-1473447504_thumb.jpg

  • Like 4
  • Minus 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...