Sari la conținut

Diana 0735449033 sau 0729287058


Postări Recomandate

Vizitator vali2cta
Reputație: 0

la mine sau la tine!!!!

iti doresti o adevarata leoaica in patul tau perfect atunci suna-ma si vei avea o adevarat leoaica!sexul oral il fac foarte adanc si o pot tine in gat si 15 secunde nu ma crezi pune-ma la incercare!!!!sex oral neprotejat si sex oral protejat!!!!

 

Data postarii 24-01-2015

Categorie Matrimoniale

Subcategorie De la Fete pentru Baieti

Judet Constanta

Localitate constanta

Telefon 0735449033

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0721283490
  • Oras:cta
  • Telefon: 0721283490
  • Oras:cta

    Buna ziua, vazand ca nimeni nu are curaj sa incerce la domnisoara am zis sa imi fac eu ,am sunat pentru a-mi detalia oferta care de altfel mi-a si placut

 

In jurul orei 17.10 am plecat spre domnisoara in cauza la locatia de la dobrogea (va explica ea la tel unde mai exact) ,m-am intalnit cu ea pozele sunt reale .Ma asteptat imbracata cred in aceeasi rochie negra cred nu prea am dat mare importanta ,am discutat la o tigare cum se desfasoara meciul si am cazut la un accord comun .

 

Astept fizic :domnisoara am fost putin mai plinuta si a slabit de vad putin semnele (inca mai vrea sa mai slabeasca),are tate mari si moi dar sunt putin cam lasate :7

Oral: se pricepe asa cum spune dar nu am apuc prea bine sa imi dau seama din cauza mea :8

Normal nu stiu pentru ca nu am vrut

locatia camera de hotel : 8

 

pret :70 nr

 

P.S nu prea ma pricep la povestii

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

prietene....cand am vazut curul fetei fix la tine m-am gandit sa stii~!!!  :laugh2  fata asta este exact ce-ti place tie....cur si coapse~!!! 

Multumesc ca te-ai gandit la mine. Eu deja am intrebat pentru cazare pe 10 zile in sezon in Cta.

Mie cu cat is mai curbate formele cu atat imi plac mai mult dar pana la un anumit prag de unde intra la categoria grasutze si atunci brusc nu mai imi plac .

Acum in ce priveste fetele cu fundul mare , nu vreu sa va deschid okii ca dupa aceea nu mai am loc de voi :)

Dar totusi sa nu fiu egoist va explic de ce  fete ca Oana is pretioase.

Pentru ca e mai greau sa arati bine cu un fund mare deoarece acesta impune o serie de conditii speciale :

1. Sa aiba si niste coapse pline altfel nu arata bine 

2.  talie redusa ca altfel iar nu e ok

3. creasta iliaca sa nu fie si ea supradimensionata ca strica linia de sirena

Oana e una din cele care le are pe  acestea de aceea o apreciez si nu is asa multe pe acest sector.

Link spre comentariu

eu zic sa nu ne pripim sa o includem la sectia "de evitat", ptr ca fata este reala, este chiar frumusica, este volubila, voluminoasa, talentata si cu un pic de efort....futacioasa~!!! :)

 

eu i-am remarcat anunturile cu ceva timp in urma. de mai nou, am observat ca si-a inclus poze cu fatza in anunturi, asa ca am sunat-o, am purtat o conversatie telefonica de ceva durata, in care eu am incercat sa ii explic ca este fata tanara, ca nu stie ce ii va aduce ziua de maine si ca poate candva, intr-un viitor apropiat, va regreta aceasta decizie. raspunsul ei la argumentul meu a fost unul suficient de dezarmant: imi suna de 100 de ori mai mult telefonul de cand mi-am pus poze cu fatza~!!! cum eu nu pot sa argumentez cu succesul, am ramas doar cu speranta ca ea nu va simiti niciodata repercursiunile acestui gest, dar va asigur ca in timpul petrecut cu ea la taclale...telefonul ei chiar a sunat intr-una~!!!

 

diana m-a dirijat inspre locatia ei, care este o camera de motel, in satul de vacanta, insa practica ei este sa iti dea detaliile doar cand ajungi in proximitatea locatiei, asa ca nu pot eu expune nici casa la care este cazata cu scopul de a delecta barbatii urbei noastre si nici numarul de camera. va asigur insa ca este usor de ajuns la ea cu un simplu telefon. odata ce eu am ajuns m-am convins ca pozele ii apartin, ca lucreaza singura acolo...dar nici nu prea vad cum ar avut loc si o alta fata...dar mai ales ca pozele o reprezinta foarte bine. diana este o fata care a fost mult mai plinuta, dar care si-a propus sa slabeasca si inca mai doreste acest lucru. nu are trup de fotomodel...ci mai degraba reprezinta genul "carnos", cum a mai spus un coleg pe acest topic, dar pe mine m-a impresionat cu o sexualitate aparte. ea este versata si stie cum sa isi foloseasca feminitatea, sexualitatea, ptr a atrage masculul. 

 

am conversat pe mai multe tematici, mi-a povestit aspecte despre viata ei personala. unele triste...altele mai putin. este motivata de latura financiara ptr ca are o necesitate, insa la pretul ei de ora...120 lei, zic eu ca si-a propus un scor rezonabil ptr ca ea sa devina accesibila marii majoritati. cu mine va pot spune ca nu s-a grabit, cu toate ca telefoanele o solicitau le-a inchis si le-a distantat de zona cu peripetii. mi-a aratat ca poate oferi si altceva decat ce este cuprins pe lista ei standard de oferte, lucru care pe mine m-a impresionat intr-o maniera agreabila, m-a lasat cu un gust placut ptr restul zilei. nu va pot spune ca ea va oferi si celorlalti tot ce poate, decat daca veti avea inspiratia sa generati un climat, un mediu propice~!!! initial am fost atras de anunturile ei orientate catre cupluri. ea ofera servicii ptr cupluri, insa la un scurt interogatioriu am descoperit ca motivatia nu este una de o bisexualitate convinsa. cu toate acestea cred ca am sa-mi doresc sa o implic intr-un episod cu ea si o alta fata. 

 

partea cu tavalitul a inceput frumos, reusisem sa ne cunoastem un pic datorita conversatiei premergatoare si s-a desfasurat in conditii in care nu prea mi-au fost refuzate doleante. va pot spune ca oralul este punctul ei forte~!!! eram curios sa vad ce se intampla in secunda 16 (vedeti postarile de pe prima pagina a topicului)....si am descoperit~!!! ea se inneaca, lacrimeaza, saliveaza si prezinta mai toata simptomatica unui deepthroat veritabil. nu a fost sfioasa, cu toate ca nu isi dorea ca rimelul sa curga pe obraji, insa i-am explicat ca da al naibii de bine cand isi ridica privirea catre norocosul mascul care-i penetreaza esofagul si devine usor vizibil tot efortul si truda ei prin machiajul compromis. 

 

am sa trec la note:

 

locatia: 9, camera de motel, prosoape curate, oferite la discretie, apa calda, solutii ptr igienizare la discretie, initial un pic cald, dar am deschis geamul si s-a reglat temperatura.

 

diana: 9 ptr chipul ei fumos, 7 ptr sani ptr ca odata cu slabitul au pierdut mult din ceea ce sunt convins ca erau candva, 8 ptr cur si coapse. i-am recomandat sa tina tocurile in picioare. da bine si o avantajeaza cu o alura sexy. i-am sugerat sa apeleze la un estetician ptr indreptarea unei cicatrici din zona abdominala, suferita intr-o interventie chirurgicala.

 

normal: 9, pasarica impecabila, pe care ea a invatat sa o folosesca cu brio, care se uda foarte frumos dar cu putin truda. surprinzator, ptr ca este o fata mare, este sensibila la penetrari adanci si va tresari, insa odata ce intelege ca nu durerea este scopul, se relaxeaza si te lasa sa o patrunzi cam cum iti place tie. orgasmul ei a fost realizat cu un pic de dificultate, dar am apreciat sinceritatea ei atunci cand mi-a adus la cunostinta ca este mai usor de atins intr-o combinatie cu penetrare, dar si digitarea clitorisului de ea. asta si-a dorit, asta am facut, ca eu nu sunt genul egoist, si chiar a fost frumos asa. 

 

anal: 0, nu face parte din oferta ei, povestea este una frecvent intalnita, un mascul din trecut care a crezut ca curu e ca pizda si l-a abuzat, stricand ptr viitor orice speranta de a capta placere din aceasta procedura.

 

oral: 10, cum am mai spus, este punctul ei forte~!!! o ia toata, te lasa sa o impingi si sa intri adanc in esofag, marturiseste ca nu are inca o conditie fizica adecvata ptr a aplica acest lucru pe o perioada mai lunga, dar a fost deschisa la sugestia mea de a exersa acest procedeu si a ajunge la performanta sa il sustina mai lung. mi-am propus sa ejaculez prin oral, dar odata in ea am cam uitat de treaba asta. mi-a placut pasarica ei cum se mula pe mine si cam acolo am lasat zburatorii sa decoleze in balon. 

 

gfe: 9, cu mine s-a purtat ca o amica veche. este genul de escorta serioasa, strict pe business, nu doreste sa iroseasca timpul cu povestiri, insa cu mine a facut si acesta exceptie care m-a bucurat ptr ca am ajuns sa o cunosc un pic peste ce doreste ea sa arate de regula. 

 

program: nu pot sa va spun ca am ramas cu un orar stabil la care ea este de gasit. ea oferta si out-call, asa ca oricand poate pleca intr-o deplasare, iar dat fiind faptul ca nu locuieste acolo in permanenta sigur nu va fi si de gasit decat atunci cand decide ea sa presteze. motivatia ei este una serioasa, asa ca are aplecarea de a presta si cred ca este un efort minim de a intra in contact cu ea...doar ca ulterior sa poti intra in ea~!!!

 

la final mi-a solicitat 120, i-am lasat 200 ptr servicii personalizate si ptr ca a fost simpatica. a durat peste o ora...chiar mai mult decat dublu, insa am si stat la taifas ceva mai mult. i-am explicat pe final despre comunitatea noastra, am invitat-o sa ni se alature, dar in prima faza i-am sugerat sa citeasca si sa se documenteze bine inainte de a face asta. este o fata directa, destul de profi, greu accesibila ptr ca a fost testata de viata, care insa se deschide atunci cand denota ca nu vii doar ca sa dai din cur de 3 ori si sa pleci. cum am spus, eu o voi solicita in viitor ptr a participa la un mic trenulet, cu 2 vagoane si o locomotiva. va voi tine evident la curent~!!!

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

din cate zici tu face deepthroat adevarat, cum face si alexandra ghimbir, doar ca lu aia nu ii dadeau lacrimile, insa este un plus daca ii dau lacrimile, vreau sa ii simt esofagul cum se muleaza pe pula mea 

 

cred ca o trec pe lista mea 

 

trebuie sa treci pe langa receptie spre camera ei sau nu?

 

P.S.: Cred ca ar trebui trecuta la testate, si dai si tu JH o porecla ca sa o gasim mai rpd

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...