Sari la conținut

Irina 0758609361 Epilare inghinala cu ceara/masaj/dominare


nae.a

Postări Recomandate

  • Oras:Sector 1
  • Oras:Sector 1

Pentru ca am fost rabdator (dupa ce am cautat-o pe Randunica aproape o luna pe email si dupa ce in cele din urma mi-a lasat numarul de telefon sa ne corespondam, am reusit performanta).

Recunosc ca in prima faza am vrut sa fac un skepsis si doar sa ajung sa o vad, sa vad si eu cine este Randunica si de de ce e asa controversata. Aveam oaresce emotii in privinta epilarii cu ceara la cuc (ma riscam si la un tuns cu masina, doar sa ajung sa vad si eu personajul din spatele Randunicii cea nesuferita si plina de ea), dar a meritat in cele din urma.

Cum spuneam, ieri pe la amiaza am contactat-o, am aflat ca ar avea timp in jur de ora 16-17, Era ora potrivita si pentru mine. Nu am discutat nimic de partea financiara. La ora stabilita eram la locul indicat, ghidat si toate bune. Dupa ce am vorbit cu ea pana cand decantorul a pregatit ceara, m-a poftit la dus unde m-a invatat cum sa pun dusul cat mai cald in zona respectiva si sa nu ma ating de vreo forma de sapun. asa am facut,am stat 10 minute cu apa calda, cu usa deschisa, intre timp mai discutand una alta cu ea, asa de la distanta.

Cand am iesit din baie a chicotit ea asa ca spera sa nu fi facut singur vreo laba, ca are ea grija de acest aspect la final de chin. Mi-am benoclat eu ochii la ea ca nu m-am prins daca vorbeste serios sau ma ia la misto. Randunica este o fire naturala, poti sa discutii cu ea orice, este inteligenta si foarte placuta. M-a facut sa ma simt in largul meu si m-a scapat repede de emotiile pe care le aveam cand am ajuns la ea si cand ma cam zbarleam la gandul ca o sa ma jumuleasca si ca o sa fie dureros.

Pentru ca eram speriat ca de bombe i-am zis sa fie rabdatoare cu mine. Mi-a zis sa am incredere in ea ca stie ce face. Tot chinul a durat in jur de 15 minute, suportabil, acceptabil.

Am intrebat-o de pretul seidntei si mi-a zis sa dau cat vreau eu, ca pentru ea e o pasiune ce face si cadoul il lasa la aprecierea fiecaruia. Dar sa nu ma grabesc pentru ca partea frumoasa acum vine, hidratarea.

Daca stiam ca hidratarea pulii dupa epilare inseamna cea mai senzuala si intensa laba pe care mi-au facut-o doua manute in viata mea, ma hidratam des, des de tot.

Pentru ca totul sa fie reusit am intrebat-o daca pot sa o admir in toata splendoarea ei, arata senzational gravida, nu stiu cum arata inainte sa fie gravida, dar peisajul unei femei slim, cu sanii bestiali si cu burtica este una memorabila. Recunosc ca niciodata nu m-am bucurat de o asemenea priveliste. Unde pui ca are o fata angelica, cu buze carnoase, dinti albi perfect aliniati la locul lor, ochii verzi (foarte verzi si mari si gene lungi) si cand se uita la pula in timp ce o masa si mai lasa sa se vada si buzele carnoase de jos cu niste labii interioare superbe nu aveai cum sa nu ai erectie instant. A zis ca nu e problema.

Ca sa am dovada a ceea ce spun i-am facut si o poza, insa cu telefonul ei, pentru ca ii era teama sa fac poze cu telefonul meu, din considerente lesne de inteles.

Eu am facut poza, ea a editat-o (sa nu se vada fata) si mi-a trimis-o pe whatsapp.

Ea s-a scuzat pentru lipsa unei manechiuri corespunzatoare, spunea ca din cauza unor grave probleme in familie plus sarcina ei cu cateva mici probleme plus alte greutati, nu a avut timp sa se ocupe de unghiutele ei. E de inteles, mi-a povestit destule lucruri triste din viata ei. Nici eu nu prea am dimensiuni cu care ma pot lauda, insa de admirat in poza nu este penisul meu ci sanii ei si privelistea pe care am savurat-o eu. Pacat ca nu am avut cum sa fotografiez si buzele(atat pe cele de jos cat si pe cele de la gurita ei superba).

Pentru intreaga sesiune i-am lasat cadou pe masa 150 ron (nici nu s-a uitat la ei sa vada cati bani sunt, i-am lasat acolo, m-am incaltat si m-a condus la iesire), bani bine investiti si sper sa se faca bine cat de curand sa pot sa revin pentru epilare in aproximativ 2 luni spune ea ca e recomandabil.
Ieri eram destul de rosu-rozaliu in zona, astazi pielea mea e alba si fina ca de bebelus.
Ce am scris vreau sa sune a recenzie pentru doritorii care vor sa se epileze inghinal si nu au reusit sa gaseasca inca pe cineva care sa faca asta cu pasiune si sa-i iasa si bine.
Partea cea mai tare este combinatia de epilare cu hidratarea erotica de la final, unde practic te alegi si cu o satisfactie pe masura.

Mentionez ca am intrebat-o daca pot face o recenzie despre sedinta de epilare si mi-a zis ca nu e nici o problema, ba chiar ma roaga ea sa scriu cat mai detaliat, poate isi vor face si altii curaj sa se programeze la ea.
Bafta!
 

  • Like 47
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare tuturor,

 

Am reusit si eu in sfarsit sa ma epilez...:) Si nu oricum!

Sa incep cu inceputul...eu am mai fost la Randunica la masaj...si desi nu de ,multe ori, doar datorita timpului...de care nu dispun nici eu, si nici ea in ultima vreme, pot sa spun ca a fost cel mai bun masaj pe care l-am primit vreodata...

Bun, despre epilare: In primul rand, fata chiar stie sa epileze. Iar eu m-am dus cu ceva tufis, tot incercand sa ajung la ea si nereusind... O face cu grija, se vede ca ii place ce face si se simte...iar dupa ce esti complet chelut, urmeaza tratamentul cu adevarat...care face toti banii (care nu sunt multi de altfel-150). Una peste alta:

Locatia: foarte curata, cu tot ce iti trebuie pentru dus-baie

Randunica: o fata sexy, frumusica, finuta si foarte deschisa

Epilarea: ca la un salon de fite

Finalizare: bonusul pe care l-ai dori la salon si nu ai parte :)

 

Recomand cu caldura!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare, dragilor !

Scriu aceasta recenzie dupa a doua sedinta de epilare pe care mi-a aplicat-o Randunel.

 

Intre cele doua sedinte a fost o perioada de 5 SAPTAMANI, Deci daca mai aveti vreun dubiu vis-a- vis de profesionalismul cu care face Randu trebusoara asta, sper ca acum sunteti edificati ca merita sa incercati macar o data tratamentul. Si daca mergeti o data va asigur ca o sa capatati dependenta.

 

La prima sedinta am fost dupa ce am citit cele doua recenzii scrise anterior de colegii forumisti. Recunosc, lectura recenziilor mi-a dat curaj si am mers la fata, tinand seama  si de faptul ca nu as calca niciodata intr-un salon cosmetic pentru o asemenea operatiune.

 

In linii mari actiunea a decurs exact cum a fost descrisa de Nae.A si wolverine0679. Multumiri pentru frumoasele recenzii ! Nu vreau sa repet ce s-a mai scris pentru a evita plictisul vostru.

 

Ce vreau sa remarc:

·         Manutele Irinei sunt superbe si extraordinar de indemanatice. Titulara stie sa le foloseasca atat de bine atunci cand trage fasiile de ceara calduta, reducand la maxim durerea, cat si atunci cand face ‘’hidratarea’’. Este extraordinar de excitant sa-i privesti degetelele dezmierdand penisul. Se vede ca nu o face asa in dorul lelii, ci vrea ca omul sa se relaxeze la maxim dupa partea cu jumuleala si sa plece linistit si vesel de la ea.

 

·         Acum, la a doua sedinta, m-a intrebat daca am curaj sa o las sa stimuleze zona cu punctul G ( este vorba despre masaj in zona prostatei) . N-am putut sa refuz cererea, mai ales ca fata doreste sa experimenteze si sa duca totul spre perfectiune.

Da! A facut ca totul sa devina extrem!  Are rabdarea si priceperea unei gheise cand face asta. Am ajuns  cu placerea aproape de paroxism, aproape ca nu-mi mai doream sa ejaculez  si imi doream  sa mai stau un pic si inca un pic pentru a prelungi dementa.  Oricum daca te-ai prins in jocul asta vei ejacula numai cand va dori Randu. :laugh2   La un moment dat a intrerupt  masajul din zona punctului minune si am reactionat absolut aiurea. Am intrebat-o cu un ton mai ridicat ce face. La care fatuca zambind dulce la mine ce credeti ca zice ?!

 

 “ pai ce? vrei sa termini asa repede?  mai stai  sa te mai chinui un picusor.”

 

Nu am regretat ca a facut asta, cand a revenit, placerea a fost si mai mare.

 

Finalul a fost cu jet prelung si cu o placere de durata mult mai mare decat la un futai  clasic.

 

Zice ea, zambind la mine: ‘’ Ei ce facusi?’’

Eu mai mult fara glas si revenind din extaz: ‘’Am explodat Randunel, ce sa fac!’’

Chicotea, draga de ea, bucuroasa ca mi-a oferit o asemenea placere !

 

Sa trecem la note:

 

Loc: 10 - perfect curat, (s-a mutat mai aproape de staia de metrou Titan)

Igiena: 10 -  scula profesionala (Decantor) de preparat ceara.

Aspect : 9 (mie imi plac fetele mai pline) Ea este o mica frumusete.

Epilatul: 10 ( profesionalism maxim)

’’Hidratarea’’: 10++++++++++ (paroxism)

GFE : 10+++++++++++++++

Cost : 150 (face toti banii)

 

De revenit iar si iar! :laugh2  :laugh2  :laugh2 

Te pup, Randunel ! :hug1 

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Buna seara 


 


A trecut ceva vreme de cand am trecut pe la Randunica asa ca mi-am facut curaj acum vreo  saptamana sa incerc sa imi fac o programare la ea. Si m-am programat pentru EPILARE http://1.1.1.2/bmi/nimfomane.com/forum/public/style_emoticons/default/smile.png.


 


 


Citind din aventurile ei pe aici pe forum si pe blogul personal am observat serviciile de epilare. Am vazut si un review foarte interesant asa ca am zis hai sa incerc. Urmand strict instructiunile am sunat si neraspunzand, am trimis un SMS pentru programare. Am reusit din prima. Dupa un schimb de vreo 3 SMS-uri am cazut de acord asupra orei si la ora stabilita am ajuns la adresa.


 


 


Dupa introduceri, (ne-am pupam, m-a recunoscut ), m-am dezechipat si am purces la dusul recomandat in tutorialul de epilare - cat mai fierbinte doar ca eu am folosit sapun. (asta a facut epilatul putin mai dificil asa ca nu faceti ca mine!)


Apoi m-am asezat pe pat cracanat si Randunica a inceput cu foarte mare atentie si blandete procesul de epilare. Mare  haz a fost cand a trebuit sa ma introc cu fundul un sus pt intrafesieri. 


 


Citatul de mai jos al unui stimabil coleg exprima cel mai bine ce a urmat :


"Partea cea mai meseriasa bineinteles vine dupa ce se termina "chinul placut". Vine hidratarea cu uleiuri, care este un masaj fantastic al catargului si care implica si o salva ( sau mai multe depinde cate saptamani ai stat pe bara ) de tun. Bai baieti .... da este o laba, nu ne invartim in jurul steagului ... dar sa moara capra vecinului ... este cea mai meseriasa laba pe care am primit-o in viata mea. Femeia asta stie sa imi faca laba mai bine decat stiu eu singur sa mi-o fac. Miscarile si timing-ul sunt absolut exceptionale. CLAR ESTE BEST LABA EVER".


Am incheiat citatul! (mersi colega si scuze pt copy paste. Se poarta zilele astea, doar ca unii nu isi cer si scuze)


 


M-am imbracat pentru plecare. Halatul a fost 150 RON pentru meniul servit, achitati la plecare!.


Notele conforme oricarui review:


  • Locatia - 9 mai fusesem la Delia. Un pic cam departe pentru mine ...
  • Igiena fetei - 10 - absolut impecabila si aici ne referim si la ustensilele si ceara folosite..
  • Aspect - 10 pentru ca mie imi plac skinny 
  • Masajul - data viitoare...daca o avea chef!
  • Epilatul - 10 . Data viitoare...poate doare mai putin!
  • HJ - 15 - cum zicea un coleg mai sus .... BEST FUCKING HJ EVER.
  • Atitudine - 10 - femeia s-a purtat foarte frumos.(dar stiam de data trecuta)

 


Concluzie, da o recomand, daca vreti cea mai meseriasa epilare. Eu am sa revin peste 4 saptamani!


Tks Randunico


  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare ,

 

Am ajuns si eu la domnisoara Randunica la un epilat :) , dupa ce doamna la care ma epilam eu a ales sa isi ia alt job sau nu stiu din ce motive a spus ca nu mai are timp de epilare am fost foarte dezamgait , pt ca foarte greu gasesti ca barbat un salon sau cineva care face epilare cu ceara si care sa se si priceapa ....prin acest forum am dat de Randunica , am dat mesaj cu o zi inainte , am stabilit o intalnire pt a 2-a zi la ora X .... ajuns prea devreme prin capitala eu fiind din alt oras si terminand treaba mai repede , pana la programare mai erau cam 2 ore , am zis sa merg repede la o escorta :) , am fost la o veche cunostinta . Dupa am unat la Randunica mi-a dat mesaj cu adresa nr etc , am ajuns un pic mai devreme decat stabilisem , ajung sus facem cunostinta ma invita in camera , ma dezbrac imi zice sa fac un dus cu apa cat mai calda sa se deschida porii , cica asa e mai ok , zis si facut , m-am reintors m-a pus sa ma intind in pat si a trecut la epilat , nu inainte de a-mi face un instructaj ce am si nu am voie dupa epilat , app e foarte bine imformata , a foarte ok , nu foarte dureros :) are mana usoara sa zic asa , mintea mea era cu gandul la masajul de dupa , eu de fel fiind mai timid sa zic asa nu cred ca as fi indraznit sa-i zic "auzi imi faci si masaj din ala placut la obiect " :)) , in fine dupa epilat zice gata , eu dau sa ma ridic zice stai acolo ca nu am terminat , ia o sticla de ulei de copii parca si incepe sa ma unga pe zona epilata :) , in gandu meu zic mama daca nu mi se scoala (ca na abia venisem de la o escorta) ce ma fac adio handjob-ul minunat de care tot se spune aici pe forum , ce sa vezi ala micul nu ma dezamageste si se scoala imediat , si acum fratilor urmeaza partea super placuta , deci nu credeam ca ma pot simti atat de super de la un handjob(o laba sa zic asa) :D:D , are Randunica o tehnica de te face sa te urci pe tavan de placere , poate multi o sa ma injurati sau o sa ziceti ca sunt nebun dar m-am simtit super misto de la handjob-ul Randunicii , poate chiar mai bine decat o partdita de sex cu unele escorte :) . Apropo de Randunica nu am zis nimic pana acum , e o fata frumoasa , placuta , arata bine cu toata ca era imbracata un pic de casa sa zic asa (pantalon de trening parca si un tricou) se vedea ca are un corp frumos , mi-ar fi placut sa o vad un pic mai dezbracata sa zic asa  :X in sutien si chilotei macar :* ...poate data viitoare , una peste alta ma bucur ca am cunoscut-o si abia astept sa o revad iar si iar :* 

 

sa dau si niste note :

 

Locatia          : 9 pt mine o zona cunoscuta acolo am copilarit si am stat 28 de ani :) in casa si camera f curat .

 

Aspect           : 10 cu toate ca nu am vazuto dezbracata , nici machiata parca nu era , Randunica e o fata frumoasa , niste ochii superbi , buzele la fel :*

 

Epilatul          :10 foarte ok , nu foarte dureros , chiar se pricepe 

 

Handjob-ul    : 10+ suuuuper suuuper dupa cum am spus mai sus cel mai tare handjob primit vreodata , nici nu vreau sa ma gandesc daca la handjob se                               pricepe asa bine cum ar fi sa-mi faca un sex oral ( visez bineinteles) 

 

O recomand tuturor ce vor o epilare nedureroasa si un super handjob pe care sigur nu o sa-l mai primeasca de la nimeni cum o face Randunica. Te pup dulce Randunica si abia astept sa vin iar la epilat . Pretul sedintei 150Roni .

 

ps: concursul ala de cunnilingus se mai tine Randunica ? ca tare as vrea sa-ti gust din randunica :P ( mi-ai lasat o foarte buna impresie incat te-as vizita zilnic :*

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

nu se tine concursul, dar poti lua sedinta separat de cunni si hj.sau doar cunni.

sau pe toate trei peste cateva saptamani.

sau cum ai chef

 

Te pup in bot!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...

Well, dragii mei, mi-am luat si eu inima-n dinti (ca sa zic asa) si am pornit-o spre Rasarit de Soare sa ma vad cu Randunica pentru o epilare si nu numai. Programarea s-a realizat dupa un schimb de mesaje relativ matinal si s-a respectat cu strictete de ambele parti.

M-am prezentat la Randunica pregatit sufleteste de prima epilare din viata mea, asa ca nu pot spune ca nu aveam emotii. A avut ea grija sa mi le risipeasca. Randunica cea cu ciocul mare este in fapt o tipa foarte draguta si un partener de discutii extrem de agreabil.

Am debutat cu un dus, asa cum s-a specificat, cat mai fierbinte, dupa care s-a trecut la epilarea efectiva. Care nu a fost atat de nasoala pe cat m-am asteptat. Sigur ca e cu fierbinteli cand se aplica ceara si cu "senzatii tari" cand se smulge, dar este suportabil si cu rezultate spectaculoase (piele smooth, fara iritatii, cu lama n-ai cum sa ajungi la astfel de rezultate).

Mai interesant a fost ce s-a intamplat dupa.  :crazylove Nu degeaba se zice despre mainile Randunicii ca-s magice, chiar sunt. Dupa un dus de curatare de ceara si alte alea, Randunica a trecut la partea de hidratare, care m-a dus subit pe un culoar intre al saptelea si al optulea cer, asteptand cu nerabdare sa-l ating pe al noualea. Dar am avut de trecut un pic prin "purgatoriul" unei sedinte de cunnilingus (yummy yummy, gustoasa pasarica), ceva pauza de un pic de footjob (mda, mi-a placut rau, vreau mai mult data viitoare), ceva joaca (soft) cu un vibrator pe la fundul meu (nu sariti in sus, ca e foarte misto senzatia). Dar adevarata eruptie a venit la final cand Randunica m-a terminat in stil de mare campioana, cu un handjob combinat cu masaj prostatic care fix in al noualea cer m-a dus si n-as mai fi plecat de acolo. 

Incheiat cu inca un dus scurt de igienizare, pupici si un cadou de 300 de lei greuceni (150 epilarea, 150 restul distractiei). Door to door 65 de minute, data viitoare ma jur ca o sa solicit o sedinta de doua ore, sa o las pe Randunica sa aprofundeze pe mine cunostintele de masaj. Plus ca mai am alte fantezii pe care inca nu le-am pus in practica.

Daca recomand: Cu siguranta. Poate serviciile ei nu-s apreciate de toata lumea, ca vezi doamne nu ofera sex, but so what? Sincer, m-am simtit ca acasa la o buna prietena care avea chef de niste jocuri sexy si cu cae m-am simtit excelent. Eu, cu siguranta, o sa revin cat mai curand, am impresia ca mai am multe de explorat. 

@Randunica, multumesc ca mi-ai facut o zi mai frumoasa. Am plecat relaxat si bine dispus, stare care se mentine in continuare si nu pare sa dispara. Pupici...unde iti place tie mai mult.

Un weekend minunat tuturor.

  • Like 8
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Ajuns-am si la o recenzie speciala dupa o experienta ultra.

De ceva timp ( sute de zile ) tot imi doream sa o cunosc pe Randu , daca nu a fost sa fie la masaj am hotarit sa trec peste reticente si inhibitii si sa ma prezint in iatacul ei.

Prima luare de contact prin PM iar apoi prin SMS in cursul diminetii pentru vizita seara , cu reconfirmare cu o ora inainte.

Cum o fi oare in realitate Randu , multe recenzii laudative dar si critici mai mult nedocumentate.

Si asteptarea a meritat din plin , oh yeah

Ajung in blocul ei , pina la urma gasesc si micutul apartament si mai ales pe Irina.

Mai simpatica si plina de viata decit in poza. un zimbet larg si joviala.

Bine ca nu este femeia comisar cum o vedeau unii fara sa o cunoasca.

Zvelta ca o felina , cerebrala ca o balerina.

Ceva discutii generale , hai la dus.

Stat 3 minute pina am simtit zona pubiana incinsa si hai pe pat.

Stat pe spate si doua minute maiastre si sigure umblau prin zona pubiana si genitala cu mare folos.

Nu mai facusem asa ceva , durerea a fost moderata , am scapat si vreo doua Auuu ,

.

Cind epileaza Randu se concentreaza foarte eficient.

Ii face chiar placere , are un firesc in atitudine.

Dupa ce m-a chelit inghinal si in zona genitala ( am renuntat la interfesier ) , aceleasi minute mi-au hidratat zona epilata si da, pielea era moale si fina ca de fundulet de bebe.

Gata , am facut-o si pe asta !

Dupa o scurta pauza , gazda mea speciala Irina trage draperiile , se asaza pe pat in fata mea si ramine topless.

Urmeaza momentul senzual special.

Cu ulei , cu tehnica unica , cele doua minute cobduse delicat si senzual de cerebrala cu ochii verzi Irina m-au facut sa plutesc in alte sfere de placere.

Amondoi taceam si eram concentrati unul asupra celuilalt.

Mai ales ea care parea in transa si imi transmitea ceva nedefinit dar placut.

Cuvintele descriu o parte din experienta.

Mi-a controlat ejacularea , prelungind mult momentul cu un deget jucaus dar calm prin zona anala. Tehnica unica , m-a dat pe spate.

Nu credeam ca poate exista un asemenea HJ , masaj genital , este ultra .

Doar noi doi detasati trup si psihic de lumea exterioara.

A venit si momentul extatic al ejacularii , ireal de senzual.

Daca Randu face la fel de ultra si masaj tantric , erotic , body , dominare atunci : Jos palaria !

Ceva roseala a aparut in zona epilata dar a disparut cam dupa 2-3 zile.

Randu are ceva special , de femeie copil , femeie papusa , femeie cu capul pe umeri.

Si cred ca inovativa si plina de surprize placute.

Sa dau si note :

Locatia : 9

Epilare : 9,5

Masaj HJ : 10

Maestra de ceremonii Randu : Atitudine 10 ; tehnica : 10

Nu dau note la fizic , poate nu este genul meu.

O recomand in masura in care doriti o experienta speciala cu o femeie mai speciala.

Tarif :150 Lei si un mic cadou dulce.

Randu este o strengara , o scumpa si o simpatica ce traieste intens clipa.

  • Like 11
  • Minus 3
Link spre comentariu

La rugamintea Irinei am sa las si eu o recenzie.

Am deja cateva vizite la ea pt cosmetica.

Nu mi place sa povestesc prea multe asa ca sper sa fiu cuprinzator.

Despre serviciile ei : eu sunt foarte multumit. Recunosc ca ma duc mai mult pt ea ca ma destinde prezenta ei si felul ei de-a fi. Daca ma intrebati pe mine eu i-as da interzis pe forum. E mare diferenta intre Randunica acida aici si cea intalnita acolo.

La ea ajung mereu cu programare prin sms,greu o prinzi la telefon. Cu o zi inainte. Lucreaza intr o garsoniera curata,tot ce trebuie.

Dupa epilarea cu ceara hidratarea face toti banii. Are ea ceva al ei.

Se vede ca ii place ce face si e o tipa de gasca si isteata.

Mergeti la ea daca vreti sa va epilati si daca vreti o laba misto. Nu aveti sanse de altceva si nu e cazul sa cereti.

250 ron platesc eu pt zona intima si intrafesier,fese,spate,burta,piept si axila si binefacuta laba .

Pt epilare nota 10

Pt laba 10 plus

Igiena si atitudine 10

Minus ca nu am vazut-o goala inca.

E drept ca nici nu am intrebat daca se poate.

  • Like 5
Link spre comentariu

Ai dreptate Randunico, te pricepi.

Daca tot mi-ai sugerat sa scriu o recenzie iata-ma.

Nu prea ma pricep sa scriu recenzii, de asta e prima.

Ce sa scriu?Sex nu faci, oral nu faci, bataie nu vrei.stii ca glumesc, te rog sa nu te superi pe mine.

Eu ma epilez la Randunica de vreo cateva luni. Zilele viitoare ma duc pentru a patra oara. Ea m-a dezvirginat la capitolul defrisare.

Prima sedinta a fost cam nasoala rau, m-a durut de abia m-am tinut sa nu ma pis pe mine. La final m-a impacat cu o laba, recunosc ca foarte bine executata. A doua oara am venit mai mult pentru laba asa ca a trebuit sa trec iar prin chinurie facerii defrisarii. Dar a fost mult mai bine decat prima data. Apoi a treia a fost mai bine decat a doua si mult mai bine decat prima. Acum a patra voi vedea.

In fiecare sedinta laba a fost esenta. Tinuta in sticluta mica, numai la sfarsitul sedintei, dupa cruma si recompensa.

In mare mai merg, sunt multumit de cum arata zona intima dupa epilare, vreo 3 saptamani cel putin nu prea e par deloc, dupa aceea apare dar e mai fin si deloc aspru, in comparatie cu lama.

Randunica e  amuzanta si vorbeste mult, ceea ce ajuta sa uiti de durere, face glume la care poti sa razi cu gura pana la urechi si gasesti ce sa vorbesti cu ea. Timpul trece repede si nici nu iti dai seama cand e gata.

Nu stiu ce note sa dau ca nu am dat la buci.

Pentru laba dau si eu un zece, sa iasa media buna. Si pentru ca merita

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

cateva recenzii facute de cei care au fost la epilare, dar au scris in topicul de recenzii pentru masaj

Am fost la epilat la Randunica... Chiar de 2 ori... Ce sa va spun, desi la început aveam o reticenta in a apela la asemenea servicii datorită zvonurilor legate de durere, si după cum stim, in ciuda aparentelor, bărbații de multe ori sunt sexul sensibil in aceasta privința...lucru dovedit științific (doar gândiți-va ca femeia e construită pentru a naște, deci genetic are un prag mai de suportabilitate al durerii mai ridicat si) deci am hotărât sa ma risc... chiar la "Randunica", si acum sa înceapă povestea:

Pe domnișoara, ma rog mai nou doamna Irina, o cunosc de foarte mult timp, încă de pe vremea când activa la salonul de masaj aflat in garsoniera din Brâncuși, unde am revenit de fiecare data cu plăcere. Pot sa va spun ca acolo am avut parte de fiecare data de o experienta minunata, cine isi mai aduce aminte de baia in cada cu spuma "A la Randunica" știe ce zic. Era unicul loc in care se ofereau astfel de servicii, si eu unul daca ar mai exista asa ceva mi-as face abonament. Păcat ca anii au trecut, fetele de acolo usor usor s-au transformat in escorte ca deh...asta e capitalismul.
Despre "Rându" ce sa va spun, e o fata absolut fermecătoare si fascinanta, si nu spun asta din pricina aspectului fizic, cu toate ca are niste ochi albaștri absolut superbi...ci datorită faptului ca are un temperament de "gheișa" absoluta. Fata asta te învăluie si te face sa pășești pe alte culmi, indiferent ce ar face, are un fel de a vorbi, un fel de a fi absolut special, si pot spune ca desi au trecut atâția ani încă fata asta creeaza cu adevărat pasiuni. Pentru cine nu a cunoscut-o pana acum, fata asta e un must have in viața, macar o data daca o cunoasteti nu va veți mai satura de ea.
Acum sa va zic partea cu epilatul... Multi veți zice, ok, sunt sute de saloane care ofera acest serviciu, de ce as apela la Randunica?...Si o sa va dau răspunsul...modul in care o face e unul plin de tandrețe, atingerile sunt fine si delicate, încât te fac sa uiti de orice crampa, durere sau orice ar apărea intr-un serviciu standard...Pe lângă asta e o companie foarte placuta, cu care poti discuta absolut orice, pe orice subiect. Începând de la sex pana la politica, fata asta e o enciclopedie si stiu, haterii vor spune ca am ajuns sa laud "a bitch". Nu fraților, nu este asa, fata asta are o grămada de studii, facultăți si mai stiu eu ce, ar fi putut sa lucreze in orice domeniu, insa a ales sa facă asta din pasiune...Si cred ca in viața trebuie sa iti urmezi dorința si mai putin rațiunea...Altfel vei deveni o persoana plină de frustrări...
Dar sa revenim...locația se afla intr-un absolut superb, curat, impecabil, aflat intr-un ansamblu rezidențial din sectorul 3, un pic cam departe pentru unii, are toate dotările necesare unui salon, începând de la aparate de preparat ceara pana la toate ustensilele necesare. Totul este aplicat cu delicatețe si după ce te "jughineste" in toate pozițiile, Irina are grija sa iti aplice creme pe zonele sensibile in asa fel încât la final sa ai o piele de bebelus. La final după ce te-a atins in fel si chip prin toate zonele sensibile, Irinuca te răsfață cu un handjob uleios "specialitatea casei.

Asta a fost povestea...după o vizita la Randunica veți deveni mai relaxați si plin de energie pozitivă.

Cadoul, nelipsitul halat cu inscripția "one Hundred Fifty" pe parcursul unei ore.

Eu voi reveni cu drag de cate ori voi avea ocazia!

Bafta, sa auzim de bine!

 

 

pfoiiiii am intrat sa-ti dau un coment bun in legatura cu epilarea de azi si tu ai bagat bubele ale aici pe forum :))) sterge-le ca nu iti mai acceseaza lumea pagina :D ......

 

ce sa zic Randunica e o fata minunata , am ceva timp de cand ma epilez la ea ... nu mai intru asa mult in amanunte , daca doriti sa scapati de parul  de la cuc :)  va recomand sa va dati pe mana ei , chiar se pricepe + ca o sa aveti parte si de o relaxare foarte placuta la final ......da stiu or sa se gaseasca multi care sa zica " da de o laba".....dar laba aia e facuta ca la carte si cum trebui :))) 

 

te pup Randunica :* si abia astept urmatoarea jumulire :D

 

 

Salutare baieti,

 

Saptamana asta mi-am luat inima in dinti si am hotarat sa incerc un epilat inghinal. Hoinarind pe forum, am vazut chestia asta facuta de Irinuca si am zis "let's try"! Ii scriu pe whatsapp si spre surprinderea mea chiar a raspuns relativ repede si mi-a spus ca e posibil sa fie libera in jurul orei 19:00, iar ce mi-a placut este ca desi era la volan, mi-a trimis mesaj vocal in care se scuza ca nu poate sa mai scrie si ca vorbim putin mai tarziu sa stabilim ora exacta. F profi chestia asta si + la orientarea catre client.

 

Ajung la ora stabilita in complex Rasarit de soare, urc la domnita in apartament si totul incepe cu un dush fierbinte recomandat de domnisoara care cred ca iti da - la durere :) S-a scuzat ca a ajuns de putin timp in apartament si nu erau toate chiar la locurile lor, insa nimic deranjant, a fost ceva politicos din partea ei.

 

Vreau sa spun ca ma asteptam la dureri mai mari, Irina chiar stie sa te faca sa uiti de jumulire. A fost foarte comunicativa pe toata perioada sedintei, mi-a explicat unde doare cel mai tare, unde nu doare si m-a luat foarte usor, nu la foc automat cum am auzit ca se mai face la saloane. Intr-adevar, cred ca durata a fost mai mare fata de un epilat la cineva care se mai facuse cu ceara pana atunci, dar nu a deranjat-o deloc si asta mi-a placut.

Dupa ce a terminat toate zonele, am avut parte si de un mic cadou de la ea, usurarea si eliberarea tensiunii printr-o mica "labuta" executata corect masand totodata si zona posterioara. (big like for this baby)

 

I-am lasat pe masa banutii, 150 pentru serviciile oferite si am plecat mandru de prima sedinta la un epilat cu ceara care nu trebuie sa ne sperie. (suntem barbati ce mama naibii). Pot sa spun ca m-a castigat de client :)

 

O seara frumoasa va doresc!

 

 

Aflandu-ma în căutarea unui salon pentru o ședință de epilare inghinala, genitala și interfesiera, zăbovesc la un moment dat pe forumul nimfomane. Când dau click pe topicul Irinei aka Rându, constat ca stăteam de câteva luni bune, mai aproape decat credeam, de complexul "Răsărit de soare" si-am hotărât s-o vizitez.

Modalitatea de contact: WhatsApp, după o prealabila discuție în aceasta dimineața.
Fiind prima data când o vizitez și avand temele făcute din lectura forumului și a blogului Irinucai, îmi iau inima în dinți sa purced.

Confirm intenția și direcția în care ma îndrept cu 30 de minute înainte, primesc răspuns afirmativ dar cu precizarea sa mai aștept 15 minute, intrucat se iscase o nesincronizare cu vizitatorul anterior; cu scuzele de rigoare. (s-a nimerit bine, ca devenisem agitat)


Locație ușor de gasit.
Descrierea Irinucai: n-aș putea sa o descriu mai bine decât face ea pe blog.

Acțiune/motor:
Primesc recomandarea sa efectuez o toaleta locala cu apa fierbinte atât cât suport pentru a facilita procedura.
După finalizarea toaletei loco-regionale, ajung un camera unde sunt poftit sa ma întind pe spate.

Ședința de epilare a decurs neașteptat de bine, durerea a fost prezenta, dar cu siguranță a fost suportabila. Nu va spun pentru ca știți și voi ce mâini dibace are Irinuca. Ce nu s-a părut amuzant, a fost ca un timpul ședinței, a trimis mai multe mesaje vocale unei fete cu urări de "la multi ani" de sărbători. (Tare rău a necăjit-o tipa respectiva)
Nu m-a deranjat micul eveniment și chiar m-am simțit util cand a sprijinit telefonul pe coapsa mea slăbănoaga, să-i răspundă mai ușor .Nu m-a deranjat, a fost chiar plăcut.

După finalizarea ședinței, a urmat hidratarea corespunzătoare. Masajul cucului a fost perfect, însă eu am fost imperfect și nu am finalizat. Sunt asa din naștere , i-am spus Irinucai. No problem

Note:
Aspectul Irinucai:8

Locatie:9

Atitudine: 10
întreține orice gen de discuție

Epilare: 10
neașteptat de bine pentru neinițiați
Per total, m-am simțit bine.
Cadoul: 150 lei și o mica atenție.

Semnat: tacutul și slăbănogul cu bluza ciudata :))
Pup.

 

 

Am trecut si eu pe la Irina pentru epilare. Destul de greu sa gasesti o fata independenta pentru astfel de serviciu. La salon mi-e tarsa sa ma duc.

Am ajuns destul de greu, dupa cateva incercari nereusite, nu ne-am potrivit la program. Ieri am sunat ca un nebun toata ziua, ma mir ca nu m-a trecut si pe mine in agenda obsedat sau nebun.

Dupa cate apeluri nereusite am dat am lasat un mesaj sa ma programeze ea cand poate si vin indiferent de ora. La cateva minute dupa mi-a si raspuns si am stabilit detaliile. Concluzie: greu cu telefonul, rezolvat imediat cu un mesaj. Si eu cand am fost la ea a sunat telefonul si nu a raspuns nimanui, am inteles si eu de ce.

Dupa ce mi-am lasat masina la spalatorie am ajuns si la ea, punctual cum mi s-a cerut. Sunat la interfon si ramas cateva secunde (oreee) blocat in lift.Dar pana la urma m-am descurcat (pe scari).

O garsoniera curata si un pat cu ceva cearceaf si hartie de unica folosinta si un cuptor de ceara.

Dupa ce m-am dusat si am urmat instructiunile am avut parte si de epilare.

Despre epilarea in sine va zic ca ma asteptam sa fie mai nasol dar a fost bine. a durut dar nu asa cum ma asteptam.

Irina vorbeste, glumeste, povesteste, intretine discutii si te face sa uiti ca ea lucreaza. E vorbareata si amabila.

La final m-am bucurat si de ceea ce numeste Irina hidratare, care a fost o labuta cu foarte multe creme si uleiuri. Excitanta foarte. Nu stiu ce mi-a facut dar a fost bine de tot, am si uitat de trauma dinainte.

Acum astept, mi-a zis ca ne vedem peste 5 saptamani. Cu lama trebuia sa ma fac a treia zi din nou.

Azi ma simt bine, nu a ramas nici o problema, totul e la locul lor, ouale relaxate si golite, pielea e fina si nu a ramas deloc rosie.

Iar Irina este o tipa foarte faina.

Mersi Irina!

Abia astept sa vin din nou.

  • Like 2
Link spre comentariu

Recenzie de epilare

dupa douajdemii de apeluri si mesaje am facut si eu o programare sa vad cum e sa te faci cu ceara. De cativa ani ma faceam cu lama si era aspru rau parul, ma iritam si dupa cateva zile era totul la loc. Pot sa zic ca epilarea cu ceara e misto ca se vad efectele cateva saptamani dupa , eu m-am facut prima data acum vreo doua luni si am trecut iar in uichen pe la Irina si acum sunt ca un bebelus.

Deci sa va spun. Prima vizita a fost prin vara, chiar inainte sa plec intr-o vacanta. am sunat de multe ori pana am prins o programare.Pe whatsap raspunde mai des decat la telefon. De ajuns e usor, gasesti loc de parcat chiar in complex la ea sau daca nu vrei o lasi in Auchan ca oricum ajungi in doua minute. Data trecuta am fost intr-o parte, acum am fost in alta, dar tot la acelasi etaj, doar alt apartament. e singura in casa. de obicei esti sef pe telecomanda, sa butonezi ce vrei ca sa scapi de stres. Dam pe utv si stam de vorba  . despre durere e de zis ca exista, dar e doar pe moment, adica numai cand smulge atunci si dupaia nu mai ai nici o treaba, dupa cateva ore uiti ca ai fost epilat. cred ca cel mai misto din sedinta e momentul de la sfarsit cand te alegi cu o laba facuta cum trebuie. au mai scris ai altii ca e bine de tot. cred ca dureaza cam vreo 20-30 de minute sa te faca, timp pt baie la inceput cu apa calda sa friga si sa fie mai usor de smuls parul.

Deci daca vreti sa scapati de par cateva saptamani eu zic sa va lasati frica de durere si mergeti ca nu e  naspa rau. Daca nu va duceti sa va epilati, macar sa nu ratati o vizita la laba. Nici eu singur nu mi-o fac asa bine cum o face ea.

Mersi Iri, ne vedem la anu

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

O întrebare:

Dupa epilat inghinal poti face masaj erotic ?

Asa reiese din recenzii.

Eu stiu ca zona trebuie protejata cu creme calmante si antibiotic.

Zona este una sensibila si are nevoie de minim 24 ore pentru refacere.

Ms anticipat !

Dupa epilare se face hidratare cu crema. Implicit si un handsjob. Nu se recomanda cateva ore bune baie sau dus. Doar hidratare cu creme calmante si hidratante. Eu am creme care contin deja toate cele necesare.pt refacere sunt suficiente 2-4 ore,nu 24.
  • Like 2
Link spre comentariu

Salut!

Urmaresc de ceva vreme forumul insa nu am scris niciodata recenzii si nici cont nu am avut.

Special la rugamintea Irinei mi-am facut acest cont si tot special pt ea scriu si o recenzie. Mi-a zis ca poate daca vor citi recenzii cei care vor epilare, isi vor face mai mult curaj. Asa ca, eu va incurajez sa mergeti. O sa va povestesc si eu in mare asa, poate va mai trece frica si incercati serviciile de epilare.

Nu merg des la masaj, la escorte niciodata, am ajuns intamplator pe site cautand un salon de cosmetica inghinala. Sper sa contribui si eu cu ceva ajutor pentru cei care cauta o cosmeticiana sau un loc intim unde sa se depileze.

Mi-ar fi placut sa reusesc sa ajung la Irina si pentru un masaj erotic insa nu ne-am sincronizat cu programul, din pacate nu lucreaza si seara mai tarziu asa ca programul meu fiind ceva mai plin in timpul zilei nu am avut nici o sansa sa ma las masaj de mainile ei. Am ajuns la epilare intr-o duminica si am pastrat acest obicei, de a o vizita intr-o duminica odata la cateva saptamani.Irina este foarte rabdatoare si lucreaza cu placere, se vede asta in atitudinea ei. Este mereu vesela si plina de energie pozitiva. Ultima data cand am vizitat-o am avut parte de o costumatie inediata- pijamale. Mi s-a parut haioasa insa la sfarsit am rugat-o sa scape de ele si sa ma lase sa-i vad sanii mutitei (dar zvelti) si pasarica (botoasa si cu labiile foarte proeminente). Pana sa ajung la sfarsitul sedintei si sa va spun ca am avut parte de cel mai misto masaj de hidratare vreodata, sa va spun despre epilarea in sine. Este un procedeu destul de dureros dar care merita. Cam 20-25 de minute dureaza pana cand se lucreaza partea inghinala (cred ca asta intereseaza pe cei mai multi, eu fac si fese, interfese si picioare complet, astea sunt mai putin dureroase si dureaza cam 30 de minute, plus axila). Per total o vizita la Irina pentru cele mentionate plus o laba magica foarte uleioasa dureaza cam o ora jumate maxim. Pentru timpul pierdut si rabdarea de care da dovada eu las mereu 100 euro si sunt extrem de multumit.

Despre fizicul Irinei, acum ca am vazut-o si dezgolita (de pijamale) pot sa spun WAW. Este miniona, slabuta, blonda cu ochii verzi foarte mari, ca o papusa, sanii micuti dar frumosi si cu niste sfarcuri ca niste butoane, numai bune de luat la molfait, abdomen cu patratele (spunea ca are copil, unde o fi stat?), fundulez sexy si dragalas, pielea cam alba dar catifelata.

Cea mai buna parte din sedinta de epilat este labuta de final, bine condimentata cu masarea prostatei. Foarte foarte incitant. Nici nu stiam ca pot sa stau atata. Irina se joaca pur si simplu, te aduce in momentul de maxima intensitate si apoi te opreste, prelungind de cateva ori momentul de a ejacula. E excitant rau de tot si imi place la nebunie tehnica ei. Sincer, uiti ca esti la masaj si cred ca e mai misto decat un oral. Adica la oral niciodata nu am trait atatea senzatii cate poate face o laba de la Irina.

Cred ca am inclus in recenzia mea tot ce era important.

Daca o recomand? Da, chiar are ceva al ei. Si greu de gasit o tipa independenta care sa faca epilare pentru barbati la fel de bine ca ea.

  • Like 3
Link spre comentariu

https://www.laso.ro/saloane/bucuresti/servicii/epilat-inghinal-barbati

 

preturile sunt in jur de 45-60 lei pentru epilat inghinal si nu trebuie sa strabati universul ca ajungi la unul dintre saloane. :)

 

iti mai raman 100 lei pentru...ce vrei tu.  

 

alternative exista si MULT mai ieftine daca scopul e doar epilatul.

mersi dar nu agreez saloanele, prefer o tipa independenta

nu ma duc doar pentru epilare, ci si pentru conversatie, socializare etc

la salon am fost inainte de a ajunge la Irina si durerea nu se compara, la salon am crezut ca-mi smulge si coaiele,nu doar parul. si nu exagerez, chiar stiu ce zic. din trei maini te-au epilat, se grabesc, sunt la norma fetele acolo, sa prinda cat mai multi. plus ca privirile femeilor cand vad un barbat la cosmetica te fac ko, mi se face greata cand vad cum se uita, de parca am venit sa le iau locul. nu sunt narcisist si nici metrosexual, pur si simplu imi place sa fiu curat in zona intima si pun pret pe acest aspect, din moment ce si eu am acelaeasi asteptari de la iubita mea.

la salon nu primesti laba (si nicaieri ca a Irinei, crede-ma ca stiu ce zic)   si nici compania unei tipa cu care sa vorbesti , de obicei sunt frustrate care te pun ele sa-ti tii pula, de parca le-ar manca.unele vor chiar sa stai cu chilotii pe tine si doar sa ii dai intr-o parte si in alta si majoritatea nu vor sa faca si zona anusului.

pretul nu ma deranjeaza deloc, daca era peste mana nu ma duceam. nu mi se pare o suma enorma.

si fara sa o laud, pentru o prezenta asa placuta ca Irina, prefer sa trec orasul. Si daca eram din alt oras tot pe ea as fi ales-o.

si nu, nu sunt vreun rebel indragostit, nici pe departe.

  • Like 4
Link spre comentariu

Printre atatea certuri cu morti si fara morti, am decis sa sciu o scurta ovestire in leatura cu vizita la Randunica.

Doar pentru epilare va povestesc fiindca la asta am fost momentan la ea. Recunosc ca m-a facut curios si de un masaj si am vazut pe blogul ei azi ca are si o reducere pentru cei care au fost la ea cel putin o data dar inca nu am reusit sa fac programarea.

Randunica e o femeie frumoasa, micuta de statura si slabuta, zambitoare, glumeata si cu un zambet foarte frumos. Inainte de inceperea ostilitatilor am purtat o discutie cu ea in care mi-a reamintit in ce consta epilarea si apoi am poftit la dus fierbinte. JUmuleala a fost dureroasa dar ma asteptam sa fie mult mai nasol.

In concluzie se pricepe si eu mai revin la ea

totul m-a costat 150 ron si am beneficiat si de partea frumoasa de la final, intradevar o laba uleioasa foarte binee executata si placuta. Credeam ca nu se mai trezeste dupa epilare si am pierdut un pariu pe care l-am facut pe la jumatatea jumulirii, cand Randunica spunea ca o sa se imprieteneasca cu ala mic si eu i-am zis ca nu cred ca are sanse dupa asa ceva. Dar a mers si acum sunt dator cu o ciocolata.

Multumesc Randunica draga si sper sa te revad si sa beneficiez si de reducerea promisa pe blogul tau.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

Periodic vine câte un trist să mă înjure. Eu îi răspund cu moneda pe care o oferă. Se ciufuleşte, de unde deducem că îşi consideră şi el insuportabil stilul.

Dar în loc să înveţe nişte bune maniere, începe să ragă: "Te oftici că îţi stric laba în cerc".

Şi mă întreb dacă sunt singura fiinţă care, real, nu a simţit niciodată invidie pe labele în cerc ale altora. Coaielor, chiar vă rog. Dacă aveţi obiecţii în privinţa labei mele în cerc, faceţi-vi-le pe ale voastre la voi pe perete. Promit să nu deranjez cu nimic şi promit să nu mă frământe nici ritmul, nici intensitatea cu care v-o frecaţi unii altora.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Desi am mai fost intre timp la epilat de mai multe ori, revin cu o recenzie de la ultima sedinta de acum 2 saptamani.

Am sunat, am facut programarea si la ora stablita am ajuns in locatia binecunoscuta! (pentru unii)  :laugh2

Randunica a ajuns odata cu mine, ne-am dezbracat, eu de tot, ea doar de geaca, am purces la dus si am revenit pentru jumuleala.

Randunica este o femeie extraordinara din toate punctele de vedere si te face sa te simti ca si cum ai fi acasa cu prietena sau cu sotia. 

Ii face o reala placere sa manuiasca ceara si sa o intinda in locuri greu accesibile altfel dar o si mai mare placere sa te atinga cu delicatete si profesionalism acolo unde ne dorim cu totii sa fie o mana priceputa de femeie sau o gurita iubitoare. (Ce buna ar fi a ei, care e foarte frumoasa si buna de sarutat! (vrabia malai viseaza)  :crazylove

Ce  a urmat insa dupa fost peste asteptari pentru ca se pricepe atat de bine sa faca HJ incat vorba unui coleg de mai sus"Ma uit acum la degetele cu care scriu si nu imi vine sa cred ca m-au pacalit atatia ani   :rockettes-1 "

In fine ca sa dau si note

locatie: 9-10;

aspect: 10 (pentru mine; imi plac minionele )

atitudine: 10 

 

De revenit si pentru epilat si pentru atitudine!  :clapp   :clapp   :clapp   :clapp   :clapp
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:In rai
  • Oras:In rai

Salut

 

Am fost si eu sa ma epilez la randunica.

Am contactat o pe whatsapp si am stabilit intalnirea. I am spus ca s ar purtea sa intarziu 15 minute, a zis ca e ok, doar sa nu ajung mai tarziu de ora X.

Ajuns in zona titan, am lasat masina parcata la auchan. De acolo am mai mers 5 minute pe jos pana ce i am gasit scara.

Locatia este simpla, o garsoniera si o baie. Am facut un dus fierbinte (ajuta sa va obisnuiti cu ceara).

Toata procedura a durat undeva la 35-40 de minute, timp in care am avut o conversatie placuta, chiar haioasa cu domnisoara.

Am achitat 150 RON si am plecat. Totul a durat 60 minute door2door.

Locatie: 9

Igiena: 10

Comportament: 10

Epilare: 10, este foarte atenta cu tine.

Hidratare: 8, n am simtit ca a fost wow, poate data viitoare.

Durere: 6, usor suportabil (10 fiind cel mai dureros)

 

Pentru virgini in epilare, o recomand pe randunica. Pentru mine a fost ok fiind prima oara.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

1, 2 3 gata...

Stai c-am pierdut rima...

Epilează fără graba,

Iar ca Bonus Primești :)

Best Ever

 

Revenit la Rândunică

Epilat ok cu atenție.

Recomand celor care vor sa se epileze.

Partea de hidratare e super ptr cei amatori de mângâieri. Ere mâini și degete magice deși eu personal prefer sa m-a pierd in privirea ei.

Este o persoana plăcută -nota 10

Locație: 10

Baie:9 - 10

Epilat: 10

Hidratare post Epilat: 10

Preț 150 RON

 

 

Randunica e strălucitoare "Glowing" of YOU know whatI mean.

 

Revin in 6 săptămâni la epilat.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Climax,te-a durut?

Ce calmant folosește?

 

Ms anticipat!

 

Totul e suportabil. Nu doare "tare"

Oricum iti trece durerea cand te atinge cu palma.

Calmantul e o lotiune hidratanta.

Recomand fara ezitari.

Randunica e o fata Super.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Heiya la toata lumea :) , la Randunica la epilat merg de ceva timp , sa tot fie aproape 2 ani ...... sincer sa fiu ma bucur ca inca mai este pe piata cineva care face si noua barbatiilor epilare inghinale .....de ce zic ca ma bucur , pt ca mergand de atata timp la epilat parca parul s-a mai rarit , nu mai creste asa repede .....deci dupa o sedinta de epilat cred ca primele fire apar la app 2 saptamani .... despre randunica ce sa va zic , isi face treaba foarte bine , pe timpul sedntei ai ce vb cu ea .... si are mana buna sa zic asa nici nu simti cand se smulge parul :)...... plus ca la sfarsitul sedintei de epilat o sa aveti o mare surpriza .....hidratarea :)  sa dau si note :

 

Locatia        : 10 moderna , locuri de parcare se gasesc f usor

 

Epilatul        : 10 pleci de la randunica asa cum te-ai nascut :) fara pic de par

 

Hidratarea   : 10 are randunica o tehnica foarte buna de hidratare :)

 

Ce sa zic sper sa nu se retraga si ea de pe piata cu epilatul ca am incurcat-o :) Recomand tuturor celor care vor un Penis frumos sa mearga urgent la epilat :)))  

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:In rai
  • Oras:In rai

Salut

 

Am fost si eu sa ma epilez la randunica.

Am contactat o pe whatsapp si am stabilit intalnirea. I am spus ca s ar purtea sa intarziu 15 minute, a zis ca e ok, doar sa nu ajung mai tarziu de ora X.

Ajuns in zona titan, am lasat masina parcata la auchan. De acolo am mai mers 5 minute pe jos pana ce i am gasit scara.

Locatia este simpla, o garsoniera si o baie. Am facut un dus fierbinte (ajuta sa va obisnuiti cu ceara).

Toata procedura a durat undeva la 35-40 de minute, timp in care am avut o conversatie placuta, chiar haioasa cu domnisoara.

Am achitat 150 RON si am plecat. Totul a durat 60 minute door2door.

Locatie: 9

Igiena: 10

Comportament: 10

Epilare: 10, este foarte atenta cu tine.

Hidratare: 8, n am simtit ca a fost wow, poate data viitoare.

Durere: 6, usor suportabil (10 fiind cel mai dureros)

 

Pentru virgini in epilare, o recomand pe randunica. Pentru mine a fost ok fiind prima oara.

 

Salut,

 

Am ajuns la a doua tura de epilare.

Pastram notele de sus, mai putin "Hidratarea" la care ii dau un 10.

Durerea s-a redus fata de prima oara.

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

Hidratarea pielii dupa epilare

 

cum sa eviti aparitia cosurilor nedorite dupa epilare?

Este foarte simplu:

HIDRATEAZA PIELEA CONSTANT.

 

Recomand crema de galbenele sau orice crema/ ulei pe care scrie "baby"! Naturale, plafariste, fara Euri si parabeni. Atentie: crema de galbenele cu continut de con de brad este toxica pentru pielea sensibila! Stiu ca majoritatea cremelor de galbenele arata la fel, insa cea 100% naturala de galbenele este galbena, fara nici un fel de tenta de verde sau maro.

Nu recomand pudrele de orice natura sau Baneocin!!! Sub nici o forma!!!!

 

Cand: in primele doua trei zile dupa epilare, de preferat seara dupa dus si neaparat peste doua saptamani de la epilare , cand rasar primele firicele de par. Prin smulgere firul de par se subtiaza, devine mai fin si nu mai are putere sa treaca prin piele ca sa iasa la suprafata. Astfel se intampla sa suferiti de fire de par crescute sub piele, cu ambele capete in interior. Crema ajuta ca pielea sa se hidrateze si porii sa se deschida, lasand astfel capatul firului de par sa iasa. 

Daca vreti eficienta in epilarea cu ceara :

-nu lasati sa treaca mai mult de 6 saptamani intre epilari

-nu folositi lama 

-nu mergeti la epilat mai devreme de trei saptamani

Comunicati cu cosmeticiana!!!!

Pentru asta oricand aveti intrebari whatsappul este activ!

0758609361

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...