Sari la conținut

Irina 0758609361 Epilare inghinala cu ceara/masaj/dominare


nae.a

Postări Recomandate

  • Oras:București
  • Oras:București
La 24.11.2023 la 15:24, randunica a spus:

Ce pofticioasa e asta mica azi... ce bine ar merge niste limbute...

Sunt in locatie tot weekendul de dimineata pana seara!

Si pt epilare

Si pt labuta

Si pt cunni

 

Bună,  tot scriu pe whats și nu reușesc...ce I drept am schimbat nr!

Link spre comentariu
La 30.11.2023 la 9:37, randunica a spus:

neata astazi si maine sunt in locatie. sambata si duminica nu voi fi deloc pt ca...pisici (cine stie cunoaste, Veranda, expo..etc).

de luni ne vedem in forta si inca o data va rog sa incercati programarile cu o zi inainte ca sa reusim sa le facem pe toate.

pupici

ps: inca sunt pofticioasa....

Ești regina labelor 

Dar și spaima flocilor 

Tu ești plină de idei 

Faci din pula tot ce vrei 

Coaiele le strângi ușor 

Ce bine e , simt că zbor 

Din cădița ta cu spuma 

N-as ieși o săptămână 

Of Doamne , ce mult as vrea 

Să-ți dau smantinca mea 

Tu cu ea sa faci gargara 

Că e buna la răceală ! 

Te pup Randuneao 😘 Ești așteptată pe forum 🥰

  • Haha 2
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Aveam nr de tel al Irinei de mai mult timp in agenda și primisem acum ceva timp detaliile serviciile pe care le ofera: varianta de epilare si varianta “pofticioasă” care presupune cunni, adresata doar “pasionatilor” si “priceputilor” in domeniu 😄. Sincer nu aveam așteptări prea mari, avand in vedere ca Irina este destul de directa și spune ca oferă la una dintre variante, spre exemplu, “cunni + lăbuță 25-30 min, la 300 lei”. Nu este o oferta care să te lase masca, Irina nici nu prea se mai promovează pe forum, dar am zis totuși ca trebuie să o cunosc, mai ales ca din poze se vede ca e frumușică și oricum fusesem de curand in alta parte pt un masaj erotic care se dovedise destul de slăbuț. Am zis.. ce poate fi atat de rau?

De fapt a fost foarte foarte bine, mult peste așteptări. Irina este într-adevar surprinzătoare și am avut parte cred de cea mai intensă și memorabilă “lăbuță”. She’s a fuckin pro’.

1. Programarea (nota 10/10): aici a fost destul de simplu. 😄 I-am spus pe whatsapp ca vreau să ma programez pt varianta scurta de 30 min, asa ca de prima intalnire, pt acțiunea “pofticioasă”. M-a intrebat cand vreau să vin. I-am zis ora, pt ziua respectivă. Mi-a zis ok asa ramane. Am ajuns cu 10-15 min mai devreme si m-a primit. EZ

2. Locația (nota 8/10): un apartament clasic in complexul Rasarit de Soare. Nu te da pe spate, dar isi indeplineste scopul. Atmosfera te imbie la diverse activități ☺️ ca atunci cand te așteaptă iubita intr-un cadru romantic la ea acasa. Am inteles ca aceeasi camera este folosita și pentru colaboratoarele Irinei care presteaza servicii de masaj erotic. Din alta camera se auzeau pisici (un motan și o mâță cu care am făcut cunoștință pe finalul vizitei).

3. Fata (nota 10/10): ce să vreau mai mult de atat? A picat fix pe gustul meu, slăbuță, finuță, deșteaptă, comunicativă, gustoasă. Dacă stai la povesti cu ea, te surprinde prin faptul ca este o tipa foarte complexă și destul de uimitoare..cel puțin asta e impresia pe care mi-a lăsat-o. Este genul de fată care poate fi și directa, și glumeață si delicata, cu inteligenta emotionala foarte dezvoltată. Deci din cat am putut eu să constat, in cele 30 min + stat la povesti dupa, nu pot să zic decat de bine.

4. Acțiunea (nota 10/10): având in vedere ce am comandat, cunni + lăbuță, nu știu ce putea fi mai bun decat s-a întâmplat. Pentru vizita programată tocmai se epilase, era ff smooth și pregătită. Pentru partea de cunni, trebuie să precizez ca ii place f mult, cum era de așteptat. Ea nu ascunde asta. Se excita tare și daca faci ce trebuie, se duce rapid și inevitabil la orgasm. Foarte faina experiența.

Iar la partea de “lăbuță”, cum o numește ea…. A fost fuckin incredible. Bă băiatule, nu numai sa primeasca limbute, dar și labuta ii place f mult să faca. Practic asta am inteles, ea nu mai face masaj pt ca s-a plictisit să faca masajul clasic “erotic” și prefera să se concentreze pe ce e mai important. Te unge cu ulei si te ia la prelucrat, cu zambetul pe buze, fara graba, cu placere, astfel încât nici nu te lasa să termini f repede. Te tine sub control, cu tehnici de profesionista, pana cand te lasa in final să explodezi efectiv de placere. Nu pot să mai zic decat ca chestia asta e și periculoasă, pt ca probabil poate să dea dependență 😄.

Tarif: 300 lei, lăsați la final, imi fusese teama să  nu uit, ca ne luaseram cu vorba.

Concluzie: O singură fata mi-a mai plăcut atat de mult: Iulia de la Fantasy, pentru cine o mai știe. Era activa acum cativa ani buni, probabil acum vreo 5.

La Irina e clar de revenit, timp și bani să fie :)

 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

×
×
  • Creează nouă...