Sari la conținut

Irina 0758609361 Epilare inghinala cu ceara/masaj/dominare


nae.a

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

hi guys,

 

  Da    epilare! pentru a scapa de parul pubian, mai profesional decat pana acum, pentru a avea o piele ca ""fundul unui bebelus"" (nu a unuia iritat insa) pentru a avea ulterior sedintei(lor) un fir de par mai moale, pentru a fi epilat de o domnisoara draguta( inspirat din inscrisurile celor care au vizitat o), pentru a intampina dificultati, in raspunsul pe care trebuie sa l dai sotiei, referitor la intrebarea...unde te ai epilat? pentru a iesi o perioada din “”ring””, pentru ca sigur in primele zile va fi mai greu cu sexul, de ce nu si pentru o hidratare?? am vizitat o azi pe Irina.

   Ceea ce este in ""meniul"" domnisoarei, ca si servicii de cosmetica, asta primesti, activitate pe care o face cu mare daruire , interes si exigenta....leave no one behind, (fire de par), este de asemenea de ""neclintit""  atunci cand o implori cu lacrimi de durere in ochi sa se opreasca, din jumulit, pentru faptul ca nu mai suporti durerea....eeee, sa nu exageram si nici sa nu ma fac de ras, 

   Citeam insa acest topic al randunicii si ma intrebam daca nu cumva este sectiunea gresita, intrucat ne aflam la anunturi care fac referire la masaj erotic, iar toata actiunea care se petrece in mod normal, pentru newcomers, se limiteaza la o sedinta de cosmetica normala, ehee masajul din acest topic este ""deja istorie"", tempi passati

   Ce este adevarat este faptul ca actiunea se deruleaza in zone intime, penis, testicule,anus, poate fi si asta un fetish pentru unii, iar protagonista este o cosmeticiana frumusica, skinny.,despre care as spune ca face asta de o viata, are mana formata, ......dar  care presteaza complet imbracata, iar despre masaj erotic nici nu se pune problema. Oricum esti pus ""in tema"" inainte, muuuulte nu uri, optiunea de a o vizita sau nu, apartine fiecaruia. Lucrurile stau cu totul altfel poate, in situatia in care alegi ""modulul"", romantic, cada cu saruri si spuma, petale de trandafiri si lumanari, bezi celalalt topic, (care nu stiu daca mai este de actualitate).

  Astazi ,doar cosmetica,  cost epilare, 150 lei, pe care i am chelltuit, EXACT pentru ce m am ""inscris"" ,...eu unul o sa urmaresc beneficiile dpdv estetic al..... cucului si daca voi constata o schimbare in bine( majora fata de procedurile anterioare, aparat ras electric, lama) voi reveni ....pentru asta trebuie sa scap te traumaaa, la care am fost supus.LOL

  Aaaa, sa nu fiu nesincer in recenzie, a fost si o hidratare, HJ, marca Irina, cu o bunavointa mecanica, care nu a condus la finalizare, pentru ca deja depasisem timpul (si nu mi venea....scuze)

  igiena la locul de munca fara repros, baie de asemenea

 PS1.Programeaza ma peste 5 saptamani

 PS2 ,PS3, PS4, le tin pentru mine

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

Supersensibilule, iti multumesc pentru recenzie.

Pe viitor ti-as propune sa renunti la epilarea cu ceara pt ca nu cred ca este pt pielea ta Eeeextrem de sensibila si superdeshidratata. Am folosit toata straduinta de care dispun si toate eforturile pe care le puteam depune pt epilarea ta ( trecand peste smiorcaieli, opriri neinumarate). Eu sunt ok cu mine ca mi-am dus munca la indeplinire chiar si pt un inghinal care in mod normal dureaza 20 de minute iar in privinta ta am stat peste o ora...

Nu e vina ta. Nici a mea. Mai exista si raritati extrem de sensibile precum esti tu.

Pentru punctul doi ... labuta mea e magica acolo unde se doreste labuta. Pentru sesiuni bdsm care sa includa "mai tare", "mai strans" mai un cbt mai o ceva sa.produca durere..nu e chiar indicat ca fusese destula trauma inainte.

Si nu in ultimul rand... in prima sedinta stau asa cum simt eu si cum ma simt eu ff ok. Alte detalii nu sunt de scris pe blog si raman in cele mai multe cazuri intre mine si vizitatorii mei. Pt ca nu.li se cuvin tuturor, pt ca imi place sa aleg eu si pt ca imi plac barbatii ceva mai tinerei. Cu un barbat ceva mai mare decat varsta tatalui mei ma inhib si nu imi face placere.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

BDSM is a variety of often erotic practices or roleplaying involving bondage, discipline, dominance and submission, sadomasochism, and other related interpersonal dynamics. Given the wide range of practices, some of which may be engaged in by people who do not consider themselves as practicing BDSM, inclusion in the BDSM community or subculture is usually dependent upon self-identification and shared experience.

ce puteam spune cu cuvinte putine, lasa loc de interpretare, daca ne lungim in dizertatii iar nu i bine, pentru ca pana ajungem la sfarsitul a ceea ce avem de spus deja am uitat ce era la inceput si mai este si riscul sa ""ramificam" ideile de la care am pornit si sa ajungem prea departe de ideea, esenta care de fapt ,unele persoane sunt capabile sa o priceapa de la 'primele acorduri' Cred faptul ca si tu faci prte din aceasta categorie, in consecinta, poate ai intuit ca nu mi doresc dominare, BDSM, Ai 10 min rabdare sa citesti in wiki acest termen, poate gresit folosit de catre unii si o sa ti dai seama poate de faptul ca faceam referire la lipsa de erotism, senzualitate, trasaturi pe care sunt perfect constient, ca o persoana nu le poate avea la comanda, (mai ales in compania unei persoane care o inhiba) Spontaneitatea si naturaletea, sunt caracteristici pe le apreciez mai mult decat orice. Concluzia in cuvinte putine? Eu am tras o, presupun ca si tu, cat priveste pe ceilalti nu 3wte interesul meu ea ma fac inteles sau

Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

Haideti sa va povestesc o faza haioasa de acus cateva zile. Am tot zis ca o sa scriu dar nu am avut timp.

Vine un nene foarte hotarat sa se epileze. Intra el cu oarecare tupeu, cu o cutie de bomboane, lasa bomboanele pe masa...

Se uita atent la ceara, intreaba care e treaba cu ea cum se procedeaza etc. Cateva minute stam de vorba, ii explic procedura, ma mai intreaba el una alta, in final ma intreaba faca e posibil sa trecem peste epilare direct la faza de hidratare ca el nu e pregatit psihic pentru asa ceva.

Avea ceva tupeu cu el inca de cand a venit dar amabila de fel zic lasa ca poate se potoleste cand se dezbraca.

Ii ofer un prosop si il invit la dus. Ma refuza motivand ca a facut dus acasa, ca sta aproape...

Ridic o spranceana semn ca nu e de gluma la mine cu dusul...

Zice ok hai ca ma duc. Da drumul la apa sa curga asa un pic... face un semi dus apoi merge si face pisu si vine in camera.

Il trimit inapoi frumusel si ii soun ca intai pisu apoi dus ca deh asa e frumos daca vrea o labuta de calitate. Se conformeaza deloc convingator si in cele din urma ajunge si el in pat.

Incep usor sa il mangai...remarc ca ceva nu e in regula...mai continui un pic si incepe omul cu tupeu ca daca nu vreau sa facem si altceva. Zic politicoasa ca nu si ca ar fi frumos sa stea cumintel si sa se bucure de hidratarea mea speciala. Deja eram tensionata dar am zis psihicului meu sa stea cuminte ca daca nu se calmeaza o sa zboare pe geam.

Revin la stare de confort..el stare de conflict.

Ii atrag atentia zambind si chicotind ca nu prea stie sa se bucure de lucrurile frumoase si inca o data il rog sa stea cuminte sau daca nu doreste sa incheiem sedinta. ..

O data de doua ori...

Pana cand mi-au venit nervii si i-am zis ca il rog sa se ridice si sa plece.

El se ridica in sezut la marginea patului si se uita ca prostul la mine.

Zic ce faci? Nu pleci?

El zice: vorbesti serioas?

Eu da! Nu e clar? Te rog mult hai sa incheiem aici. Ia-ti banutii si te rog mergi in alta parte unde gasesti ce cauti.

Intr-un final se ridica si el si cu greu se imbraca, se incalta.

Acum vine partea haioasa

Zice: stii ceva, iti iau si bomboanele!

Nu stiam daca sa rad sau sa ii dau un sut in coaie.

am ras evident.

In hohote.

Si am mai ras si dupa ce a plecat.

Dupa o ora primesc mesaj: auzi, pot sa mai vin pe la tine? Doar nu te-ai suparat asa din orice!

 

Inca mai rad de faza cu bomboanele!

  • Like 2
  • Haha 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

epilare cu/fara finalizare??? Mai exista inclusa in serviciul de piliare si finalizarea?

Hidratarea speciala este in continuare parte din sedinta. Finalizarea este bonus si se efectueaza prin tehnici de masaj. Adica o labuta. O labuta clasica placuta de bun simt si fara alte servicii. Fetishuri sau fantezii nu sunt incluse in sedinta, se achita separat in functie de complexitate si film.

Aviz celor care au impresia ca o finalizare prin tehnici de masaj se lasa cu 7 abtineri, dureaza 20 30 40 de minute ... cu mai tare mai incet mai goala mai plina mai pot sa pun mana mai dezbraca te mai mere si un cunni...

Sa avem totusi un pic de bun simt!

Mersi de intelegere

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Ai gresit cosmeticiana.

La mine nu s-a pisat nimeni pe el de durere si am obtinut 100% erectie pe final.

Ceva durere apare daca parul este mai lung....adica epilare mai rara.

Si da , durere mult mai mare apare la epilarea cu pasta de zahar...

A , am facut un experiment....pentru prima si ultima data Desi Irina mi-a zis foarte sincer sa nu incerc asa ceva.

Au fost 40 de minute de chin...uffff.

Si m-am intors la epilarea si la manutele Irinei.

Incomparabil !

  • Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

Sa mai crească..cu ce faci ..cu ceară sau bandă!!

  

si dupa ma masezi cu ulei de argan...relaxează oo le...aduc eu!

Dupa te masez cu crema de galbenele si un complex de uleiuri de cocos, musetel,arbore de ceai, ulei de migdale dulci si alte cateva pe care nu mi le amintesc.

Pt zona inghinala se lucreaza cu ceara traditionala decantata sterila. Dar daca tii neaparat te fac cu benzi. Intai te leg bine ca sa nu poti sa fugi pt ca benzile nu e folosesc inghinal si vom face experimente pe tine ca sa nu te mai dai in spectacol aiurea.

Hai nu mai polua topicul.

  • Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

experienta mea...

poate cu voi a fost altfel

 

 

am ajuns am facut dus si a urmat epilarea

epilarea nu a fost chiar usoara dar am rezistat

dupa la masaj a fost chin

fata nu sa dazbracat deloc

sa pun mana pe ea nu se poate

e o laba mecanica nu stiu astia care spuneti ca e ok dar masajul e jalnic

mai sunt altele pe piata si sunt ok(nu la futut ma refer)

asa ca randunica sau cum plm te cheama eu nu mai revin cu toata ca la epilare ai fost la fel ca si celelalte dar la cum te comporti pas

succes la masaj(laba)

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

experienta mea...

poate cu voi a fost altfel

 

 

am ajuns am facut dus si a urmat epilarea

epilarea nu a fost chiar usoara dar am rezistat

dupa la masaj a fost chin

fata nu sa dazbracat deloc

sa pun mana pe ea nu se poate

e o laba mecanica nu stiu astia care spuneti ca e ok dar masajul e jalnic

mai sunt altele pe piata si sunt ok(nu la futut ma refer)

asa ca randunica sau cum plm te cheama eu nu mai revin cu toata ca la epilare ai fost la fel ca si celelalte dar la cum te comporti pas

succes la masaj(laba)

Am fost de mai multe ori la  Irina  pentru  epilare inghinala si HJ.

Recenzia mea  este mai pe la inceputul topicului.

O reconfirm, am primit exact ce a promis.

Masaj nu mai face de ceva  timp.

Aici  suntem pe  topicul de  epilare....ce a fost  in neregula ?

  • Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

experienta mea...

poate cu voi a fost altfel

 

 

am ajuns am facut dus si a urmat epilarea

epilarea nu a fost chiar usoara dar am rezistat

dupa la masaj a fost chin

fata nu sa dazbracat deloc

sa pun mana pe ea nu se poate

e o laba mecanica nu stiu astia care spuneti ca e ok dar masajul e jalnic

mai sunt altele pe piata si sunt ok(nu la futut ma refer)

asa ca randunica sau cum plm te cheama eu nu mai revin cu toata ca la epilare ai fost la fel ca si celelalte dar la cum te comporti pas

succes la masaj(laba)

Ce ma?!

Detaliaza ca nu prind firul...

Un client "nou" eu nu am mai avut de ceva vreme... iar de la mine nemultumit nu pleaca nimeni. Sigur la mine ai fost?! Hai sa lamurim ca sunt chiar curioasa...

Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

eu am povestit cum a fost la mine ...

ai+ pt epilare dar masaj 0

cum vrei sa faci masaj daca nu lasi clientul sa te atinga?

1 la mana, nu ai povestit nimic. Ti-ai scris o frustrare.

2 la mana, am mentionat foarte clar ca nu accept atingeri. Daca vii cu premiza asta si stii ca nu poti sa te lasi pe mainile cuiva si sa stai naiba locului, atunci nu ceri nici o finalizare cata vreme iti cunosti corpul si stii cum functionezi.

3 la mana, eu daca nu accept atingeri am plusurile mele si NU EXISTA SA FAC O LABA FIASCO. EXISTA IN SCHIMB CATE UN CLIENT NEINTELEGATOR CARE nu sta locului si ma scoate din sarite,moment in care ma opresc frumusel si sedinta se incheie. Nu imi amintesc cine esti si cand ai fost la mine,daca intradevar ai fost, dar e cert faptul ca ai scris ca sa te afli in treaba. Cum sa vina cineva si sa spuna ca fac eu laba prost cand ce fac eu e arta.

Hai da detaliile pana la capat sau mars in plm cu recenziile tale mincinoase.post-56202-0-39116000-1555698681_thumb.jpg

 

 

Te credeam ca am fost neserioasa daca nu mentionat subliniat foarte clar aspectele astea. Eu nu fac masaj, eu fac o laba. Pe cinste. Cui are cu ce evident!

Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

atitudinea ta e ok

succesuri multe

Eu tot vreau sa stiu detaliile. Sa vad daca ai fost la mine sau mananci rahat.

Ca peste "a fost un chin" si mecanic nu pot sa trec...

Continua daca tot ai dat startul. Nu poti sa strici acest topic cu o minciuna si sa imi induci in eroare vizitatorii total nejustificat.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

si pt mine a fost chin sa o freci mecanic (arta sau cum vrei sa ii zici:)))  si sa imi tai toata pofta

poate cu restul esti diferita dar se pare ca nu

poate cand se pensioneaza colegele te voi mai incerca

atat am avut de spus fara sa umplu tocul de prostii

Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

si pt mine a fost chin sa o freci mecanic (arta sau cum vrei sa ii zici:)))  si sa imi tai toata pofta

poate cu restul esti diferita dar se pare ca nu

poate cand se pensioneaza colegele te voi mai incerca

atat am avut de spus fara sa umplu tocul de prostii

Mananci rahat cu polonicul.

M-am uitat pe recenziile tale, numai frustrari si nemultumiri ai. Ori esti ff prost ori minti cu desavarsire. Asta e clar. Nu exista la mine sa fac ceva mecanic. Daca ceva nu merge eu ma opresc,nu continui ceva ce nu poate fi ok. E mai mult decat evident ca e doar rea vointa si atat recenzia ta. Intelegeam daca reprosai alte aspecte dar despre finalizarea mea e imposibil. Absolut imposibil. Se mai intampla uneori de exemplu ca cineva sa nu poata finaliza sau poate sa nu reuseasca o erectie dar sa lucrez eu mecanic asa ceva e imposibil. Nu ai sens in ce descrii si te contrazici.

Plus de asta nu imi amintesc cand ultima data am avut eu o programare cu un client nou.... ceva pute aici la tine in recenzie...

  • Like 1
Link spre comentariu

Eu am fost la Randunica doar de 2 ori dar mi-a lasat o impresie foarte buna. Am fost la epilat si s-a vazut de la o posta ca isi face treaba cu multa atentie si profesionalism. Ambele dati a fost curat atat in camera cat si in baie si prosopul a fost unul curat. In timpul epilarii a avut grija ca totul sa decurga cat mai bine si daca a simtit ca ceva e in neregula, m-a intrebat, pentru ca tine cont si de parerea clientului, ceea ce din partea mea a fost o mare bila alba. Dupa epilare a avut grija sa ma dea cu crema necesara pentru a nu se irita pielea si mi-a mai dat indicatii despre ce sa fac si sa nu fac in urmatoarele zile, chiar daca aceste informatii pot fi gasite si pe blogul ei. Prima oara chiar mi-a oferit o cutie de crema de galbenele, pe care o am si acum. La cat de mare e, abia am folosit un sfert din ea. Acum sa nu va asteptati sa primiti una la fiecare vizita pe care i-o faceti. Poate s-a simtit generoasa atunci sau m-a vazut pe mine mai fara experienta cand vine vorba de epilatul cu ceara. Nu m-am simtit deloc grabit, nici in timpul epilarii, nici dupa.  Din ce am observat, ea opereaza dupa modelul "esti om cu mine, sunt om cu tine". Da, poate ca e mai directa cateodata, si unii nu aprecieaza asta, dar asa e ea si are niste asteptari de la potentialii clienti. Chiar imi pare rau sa vad ca unii spun lucruri care nu sunt adevarate, doar ca sa o necajeasca pe ea, pentru ca doar asa se pot simti ei bine. Randunica, inteleg ca trebuie sa te aperi cand vine vorba de comentarii stupide sau false dar te rog sa nu le pui la suflet. Astia sunt niste ratati de care oricum nu ai nevoie. Eu unul voi mai reveni cu siguranta la tine. Iti urez o seara linistita si nastere usoara!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

exclusiv pentru domnii care se respecta!

0758609361

 

 

prezentare, servicii, costuri...si alte drame :)

 

Buna!

Numele meu este Irina.

Pt ca sunt micuta si am un fel al meu special de a fi acum cativa ani am "primit" porecla de Randunica.

Asta ca sa nu ma confunzi vreodata cu alte "Irina" de prin "showbiz" :).

 

EU OFER SERVICII DE COSMETICA , MANICHIURA si PEDICHIURA.

 

Am implinit de curand 30 de ani (vai,cum suna asta!).

Dar inca ma bucur de complimente care spun ca nu par mai mult de 20 ani.

Imi place mult sa scriu, sunt pasionata de psihologie si de lucruri foarte inteligente in general, sunt o persoana amabila,rabdatoare si stau prost cu modestia :) .

Desigur,cum ii sta bine unei scorpioance, am calitati fara numar fara numar :))) . Nu le enumar aici ca iar spuneti ca ma laud. Le vedeti si le remarcati voi cand veniti la mine.

Daca ajungeti,evident :)) .

 

Sunt o persoana foarte selectiva si cred ca respectul si bunul simt sunt primordiale in viata .

ASA CA AI TE ROG BUN SIMT SA CITESTI INFORMATIILE PE BLOG PT CA LE-AM SCRIS SPECIAL PT a fi mai usor sa facem posibila o intalnire reusita.

 

ca o maare paranteza tin sa va mentionez ca orice conversatie inceputa aiurea va avea ca finalitate un loc la blacklist.

 

asa ca sub nici o forma nu incepe o conversatie asa:

 

"-cu anuntul"..

(Unde e intrebarea careia vrei sa ii raspund?!)Banuiesc ca esti capabil sa formulezi o intrebare logica, cu subiect si predicat, careia sa ii pot si eu raspunde intr-un fel sau altul. Daca nu poti...nasol...

 

 

"-am vazut anuntul. Imi dai detalii?"

Nu! ca nu sunt telefonista! ai detaliile mai jos pe blog.

Continua sa citesti!

 

-"vreau si eu o programare

-pt ce?

-pai pt ... aăa..mm aaa.. pt anunt..

-care anunt, ca am mai multe?!"

( invatati bai barbatilor sa va exprimati si sa cereti ce doriti. Ca nu ghicesc in stele la care anunt va referiti si ce serviciu va doriti...!!)

 

"-am vazut anuntul. Am intrat si pe blog. Nu prea am inteles exact ce oferi."

(Trist! Daca nu ai inteles nimic mai citeste o data. Daca nici a doua oara nu ai inteles nimic... ma abtin).

 

-"nu am timp sa citesc,zi tu ca sunt la volan"

Trage pe dreapta! Spor la citit. Daca nu esti foarte analfabet poti citi acest blog in cateva minute de la cap la coada. Daca esti prea ocupat suna in alta parte unde ti se recita poezii sau povesti. "

 

"-mi-a dat nr un prieten. nu mi-a zis prea multe, zi-mi tu..."- spune-i prietenului tau sa nu mai dea nr meu la dobitoci! daca a fost la mine stie ca am alergie la prostie!

 

Apel dupa ora 22 00..23 00... 02 00.. 05 00... pai ce impresie de seriozitate poate da un barbat care suna la ore de astea sa faca programari la epilat sau servicii asemanatoare?! Puneti-va mintea la contributie! Daca aveti asa ceva!

 

"-si sex nu? Nici un pic? De nici un fel? Si nici macar finalizare orala? Si nici cu prezervativ? "

Ce parte nu este clara din descrierea mea??!!!!

 

Cred ca barbatii inteligenti se remarca printr-un simt al umorului deosebit si prin trasaturi de charm, eleganta, bun simt si educatie.

Mie imi plac si barbatii darnici, habar nu au ei cat de mult :)).

In cei 10 ani de cand ma gasesc in acest domeniu am apreciat vizitele domnilor care stiu sa se comporte frumos cu o femeie. Cu siguranta cei care se comporta frumos vor primi aceeasi primire si tratament.

 

Despre aspectul meu fizic va pot spune ca (momentan) am 167 cm si 45 kg.

Din pacate am auzit ca dupa 30 nu mai crestem in inaltime..nu va pot garanta momentan greutatea mea din urmatoarele luni (pt ca sunt insarcinata ),probabil ca luna viitoare voi avea ceva mai multe kg decat luna trecuta si peste vreo 3 luni alte kg decat luna asta. Dar va promit solemn ca din vara toamna schimb moda si revin la greutatea initiala.

Vedem!

 

 

Multi sunt adeptii replici "vreau o poza!".

Eu sunt cea cu "un block nu vrei?" .

Nu cereti poze cu mine pt ca nu veti primi! Plus de asta ma plictisiti si va bag direct in .. blacklist.

Nu ofer poze cu mine asa ca va ramane doar sa ma credeti pe cuvant cand va spun ca sunt o femeie foarte misto. Daca nu ma credeti e problema voastra, aia e, eu mi-am dat cuvantul de onoare. (Am doua degete incrucisate la spate acus cand va scriu dar voi nu aveti cum sa le vedeti.)

Sunt o femeie frumoasa, cu chip angelic , natural saten deschis, momentan variez culorile ca imi place arta. Ieri eram blond, azi sunt alunita, nu stiu maine ce va fi...

Ochii ii am verzi mereu, nu port lentile, ca sunt frumosi ei asa de la mama.

Tenul alb (nu merg la solar iar vara cand ma imprietenesc cu soarele ma fac rosie ca racul si apoi revin la albul vanilat si minunat in mod natural.

Fizic detin corp de felina, slim si frumos modelat (momentan), in cei 10 ani de activitate nu mi s-a intamplat vreodata sa fuga careva la vederea-mi.

Bine, cred ca nici nu am avut curaj, am o figura mai fioroasa probabil s-au gandit ca oricum daca fug ii prind din urma si cine stie ce se mai intampla.. asa ca toti au stat la tortura, indiferent pt ce venisera. :)

 

 

Bun!

 

Sper sa veniti cu drag in locatie si sa plecati multumiti de servicii deoarece eu si colegele mele sau colegele mele si cu mine ne straduim sa va oferim calitate.

Puteti sa veniti si cu draci pe voi ca avem leac si pt ei! Dar cred ca experientele ar putea fi mai misto daca veniti cu zambetul pe buze, amabili si prietenosi.

 

Sunt cosmeticiana cu experienta si lucrez exclusiv cu domni. Altfel spus ofer doar epilare masculina. Pe parcursul sedintei de epilare sunt imbracata (nu ma dezbrac si nu accept atingerile si intimitatile).

Evident ca se subintelege ca nu nici sarut, nici cunnilingus, nici ... nu mai insistati pt ca nu reusiti decat sa imi starniti un disconfort major si nimic altceva.

Credeti-ma ca fac bine ce fac asa ca lasati-va cumintei pe mainile mele.

La propriu!

 

Pentru a fi mai usor sa intelegi procedura am rezumat in cateva cuvinte informatiile de baza pt cei interesati de epilare cu ceara traditionala decantata sterila si/ceara de unica.

 

Te rog sa aloci cateva minute pentru a te informa inainte sa ma suni.

Numarul meu este afisat pe blog STRICT pentru programari.

 

Nu ofer detalii la telefon (nici daca esti la volan,nici daca nu ai timp,nici daca iti este lene sa citesti).

 

 

 

Pentru ca am observat ca in Romania este destul de dificil sa gasesti un salon de epilare masculina, m-am gandit sa pun la dispozitia celor interesati, acest serviciu. Sper sa fie ceva diferit, fara legatura cu atmosfera de la un salon de cosmetica. Asigur igiena maxima, seriozitate si discretie.

Pentru cine doreste o epilare completa cu ceara inghinal/interfesier si nu si-a facut curaj pana acum sau pur si simplu nu a intalnit pe cineva care sa il multumeasca suficient, acum puteti sa incercati.

Va garantez ca durerea nu este atat de puternica pe cat spun legendele, iar experienta mea in domeniu va va dovedi acest aspect.

O epilare inghinala completa dureaza in jur de 20-40 de minute, in functie de dimensiunea parului si/sau de ultima metoda folosita pentru epilare. In cazul celor rasi va fi un pic mai dificil, pentru cei tunsi sau naturali va fi floare la ureche.

 

Este important ca dimensiunea parului sa fie una ok, foarte foarte scurt nu se epileaza corespunzator. Trebuie lasat sa creasca aproximativ 3 saptamani.

 

Sedinta de epilare inghinala cu ceara traditionala contine trei parti:

Prima parte consta intr-o pregatire initiala a zonei de epilat printr-un dus cu apa cat mai calda( cat de fierbinte suporta corpul vostru), a doua parte constand in epilarea in sine si a treia parte, hidratarea (folosesc o combinatie de uleiuri nearomate care ajuta pielea sa nu se irite.

 

Ce inseamna hidratarea speciala?

 

Pentru ca am fost intrebata de cateva ori o sa va si raspund.

Hidratarea consta in masarea zonei epilate cu diferite combinatii de creme si uleiuri pentru ca pielea sa nu se irite si sa se vindece intr-un timp foarte scurt.

Fa-ti curaj sa vii si vei fi placut surprins de hidratarea speciala.

 

Atentie!!!!!!

 

Nu sunt escorta,nu ofer companie intima sau sex oral.

NU MAI INSISTATI!!!

Nu discutam nimic la fata locului si nu ma razgandesc indiferent de atentiile voastre!!

Va multumesc pentru intelegere si va astept cu drag!

 

cum sa eviti aparitia cosurilor nedorite dupa epilare?

Este foarte simplu:

HIDRATEAZA PIELEA CONSTANT.

 

Recomand crema de galbenele sau orice crema/ ulei pe care scrie "baby"! Naturale, plafariste, fara Euri si parabeni. Atentie: crema de galbenele cu continut de con de brad este toxica pentru pielea sensibila! Stiu ca majoritatea cremelor de galbenele arata la fel, insa cea 100% naturala de galbenele este galbena, fara nici un fel de tenta de verde sau maro.

Nu recomand pudrele de orice natura sau Baneocin!!! Sub nici o forma!!!!

 

Cand: in primele doua trei zile dupa epilare, de preferat seara dupa dus si neaparat peste doua saptamani de la epilare , cand rasar primele firicele de par. Prin smulgere firul de par se subtiaza, devine mai fin si nu mai are putere sa treaca prin piele ca sa iasa la suprafata. Astfel se intampla sa suferiti de fire de par crescute sub piele, cu ambele capete in interior. Crema ajuta ca pielea sa se hidrateze si porii sa se deschida, lasand astfel capatul firului de par sa iasa.

Daca vreti eficienta in epilarea cu ceara :

-nu lasati sa treaca mai mult de 6 saptamani intre epilari

-nu folositi lama

-nu mergeti la epilat mai devreme de trei saptamani

Comunicati cu cosmeticiana!!!!

 

Pt serviciile de epilare :

( dupa cum am mentionat si in celelalte posturi,pt zona intima,axile si alte zone curbate sau cu piele sensibila se lucreaza cu ceara traditionala decantata sterila,iar pt zone lungi precum maini,picioare,spate,etc se lucreaza cu ceara calda de unica folosinta).

 

Costurile sunt urmatoarele (se discuta individual pt ca poate varia in functie de densitatea parului, timpul necesar, materialele folosite)

Inghinal total interfesier - 150 ron ( hidratarea speciala este bonus).

Axile ( la subbrat) -20 ron

 

Spate 50-100 ron

Piept/burta 50-100 ron

Maini 50-100 ron

Picioare 100-150 ron

Auricular/nazal/pometi/ceafa/ 20 ron

 

sprancene clasic 20 ron

Sprancene delimitare forma 40 ron

 

Pt pachete de mai multe servicii discutam individual.

 

Pt tot corpul 450-600 ron ( depinde de cat par aveti si de cate kg. Evident ca un barbat de 70 kg nu solicita la fel de mult ca unul trecut de 100kg. Este vorba de consumabile si de timp.)

 

Pt serviciile de manichiura pedichiura costurile sunt:

-manichiura clasica medicala 100 ron

-pedichiura clasica medicala cu accent pe delimitarea marginala (scos colturile si bataturile de sub colturi) -100 ron.

Pachetul manichiura pedichiura este 150 ron.

Atentie: metoda pe care o folosesc pt serviciile de manichiura pedichiura este diferita de metoda clasica cu care probabil unii dintre voi ati interactionat sau sunteti familiarizati.

Este un procedeu care necesita mai mult timp ( circa 45 minute manichiura/60 minute pedichiura sau mai mult in functie de problemele de la extremitatile degetelor mari).

Va rog sa alocati timp atunci cand faceti programari!

 

Va pupa Randunica!

 

 

Detalii despre colegele mele

 

In locatia mea mai lucreaza trei domnisoare foarte dragute, Beatrice ,Mira si Natalia.

Discretia si intimitatea va sunt asigurate.

Nu lucram doua in acelasi timp, tocmai de aceea programarile facute sunt necesar a fi confirmate.

Fiecare dintre noi venim in locatie special pentru programarea pe care ati efectuat-o si ulterior confirmat-o.

 

Va rugam sa fiti punctuali si seriosi pentru ca si noi vom incerca sa va respectam cu strictete programarile.

 

1. Beatrice este maseuza si cosmeticiana cu experienta.

Daca eu nu sunt disponibila va recomand sa apelati cu toata increderea la serviciile ei de cosmetica.

Din pacate va exista o perioada in care eu voi fi inactiva (iulie-decembrie. Deh,ma cheama natura), insa cu cea mai mare incredere va recomand sa apelati la Bety pt a va epila atunci cand eu nu voi fi sau cand nu sunt disponibila.

Deasemenea, Bety va ofera servicii de masaj somatic, relaxare, body si stimulare erotica.

Gasiti detalii pe blogul ei http://beatrice4u.blogspot.com sau la telefon 0726995359 .

 

2. Mira este maseuza foarte sexy si atragatoare.

Ofera domnilor sedinte de cuddling, fetish, masaj de relaxare, body masaj si masaj erotic, diferite mici fantezii.

Gasiti detalii si fotografii pe blogul ei http://miramasaj.blogspot.com .

Daca va doriti o sesiune foarte relaxanta in prezenta ei o puteti gasi la nr 0726947862.

Nu prea raspunde la telefon, preferand conversatiile pe whatsapp sau sms.

 

3. Natalia Domina este domina cu experienta, trasaturi naturale innascute, foarte pasionata de servicii bdsm si soft domination.

Ofera vizitatorilor sedinte de dominare si fetish.

Gasiti detalii despre ea pe blogul ei http://nataliadomina.blogspot.com sau la nr de telefon 0737779984

 

Va rog sa cititi detaliile pe blogul lor si sa va informati referitor la serviciile pe care vi le pun la dispozitie!

Niciuna dintre colegele mele nu este escorta si nu ofera contact sexual! va rugam sa nu deranjati daca sunteti in cautare de companie intima!!!!!

 

Colegele mele si cu mine avem agenda comuna, prin urmare oricare dintre voi ati fost tepar, neserios, nesimtit sau incapabil sa conversati veti fi out of list pentru oricare dintre noi.

Purtati-va frumos si veti avea multe de castigat.

 

Locatia se afla in Titan, in Complexul Rezidential Rasarit de Soare.

Ca punct de reper Bdul Liviu Rebreanu- Bdul 1 Decembrie -Auchan Titan.

 

Daca veniti cu masina puteti parca in parcarea supermarchetului Auchan la iesirea cea mai apropiata de NorrAuto sau in incinta Complexului Rasarit de Soare.

 

In cazul in care doriti sa intrati cu masina in Complex este necesar sa va adresati unuia dintre portari pt a rezerva un PV ( parcare vizitator) cu mentiunea cat mai aproape de scara D.

Costul este 5 ron nelimitat, se achita direct la portar si va ghideaza el mai apoi unde aveti permisiunea de a parca. (Nu parcati aiurea pt ca vi se blocheaza roata iar amenda pt deblocare este 100 ron!!).

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator jimmiys
Reputație: 0

Eu am testat mai multe metode.

Epilare cu ceara , la Irina.

Clasa și tehnică , de la A la Z. Durere suportabila

Trimmer corporal - foarte bine , dar parul se reface cam in una săptămână

Epilare cu zahar - mi-a ajuns o singură experiență. Durere dubla fata de ceara. Durata mult mai mare a tehnicii...de evitat !

 

 Iritatie apare ?

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București

Înainte de epilare , faci cam 3 minute dus cu apa calda bine.

Așa se pregătește zona.

După epilare folosește uleiuri speciale ,pudra specială , după caz.

Iar zilnic trebuie să folosești creme dermocosmetice.

Fii fara grija , Irina îți dă cu ce trebuie și cât trebuie , în funcție de pielea ta. Succes !

  • Like 7
  • Minus 6
Link spre comentariu
Salutare dragi confutaciosi,

 

N-am mai povestit nimic interesant de ceva timp, dar acum revin cu o experienta foarte interesanta.

Eu merg de multi ani la Irina, in special pentru epliare si manichiura. In general dupa partea de cosmetica continuam cu un masaj erotic de la una dintre colegele ei.

Si cum vorbeam noi despre cum ar fi o zi perfecta la "SPA" pentru un barbat, Randunica venit cu o idee geniala. Mi-a zis ca ma cunoaste de mult timp si cam stie ce se intampla prin capul meu. Vino intr-o zi si lasa-te pe mana mea. OK ... suna destul de bine, o zi de rasfat si nebunii la ordinele Randunicii. Bun, hai sa incercam. Si acum 2 saptamani si ceva s-a intamplat.

 

Am ajuns dimineata la ora 10 in locatie fara sa stiu ce urmeaza.

Irina m-a asteptat intr-o lenjerie sexi neagra absolut superba, dresuri negre (cu decupaj) si o pereche de pantofi cu toc cui albastri. Breathtaking ... Absolut superb. Cei care o vizitati, stiti foarte bine ca arata fantastic (nici nu iti poti imagina ca este mamica a doua oara de 3 luni deja). M-a invitat inauntru sa ma fac comod. Nu ma puteam opri din a ma holba la ea. Am inceput sa stam de vorba si eu tot ii spuneam cat de bine arata si ca nu ma mai satur. Atunci Randunica a decis sa puna niste muzica si a inceput sa danseze provocator. Era din ce in ce mai bine. Funduletul ala arata incredibil pe tocuri si era superb incadrat de dresurile pe care le purta. M-a invitat la dans (undeva eu zisesem ca stiu sa dansez ... ei bine NU STIU :) ). M-am ridicat la dans, nu puteam sa refuz. Ea incerca sa imi arate cum sa dansez, eu nu puteam sa ma concentrez la dans, ma uitam la ea. Exceptional, o mangaiam si ne unduiam ca in club, doar ca ea era langa mine si in lenjerie, femeia arata superb, provocatoare si dominatoare (ii place rau de tot aceasta pozitie, sa fie admirata si rasfatata :) ).

Am incercat sa tin pasul cu ea la dans, dar nu reuseam sa ma concentrez deloc la dans, o mangaiam si o sorbeam din ochi, nu ma mai saturam de ea. As fi putut sa stau si doar sa ma uit la ea cum dansa in acea lenjerie. Absoult fantastic. 

Apoi mi-a ordonat sa trec la baie :). In timp ce ma pregateam si eu de baie, s-a dezbracat si ea provocator de lenjerie. Complicata senzatie, arata superb si goala, arata superb si in lenjerie ... cum sa fie ... Am lasat dubiile si am executat instructiunile, am gasit o baie fierbinte cu spuma gata pregatita care ne astepta. Am intrat amandoi la baie. Senzatie super faina de relaxare. Randunica are grija de mine si vorbim ... Apa este calda, spuma este placuta, atmosfera este super intima. Si stai si vorbesti cu o femeie superba, care din cand in cand te mangaie si ii mai atrage atentia soldatului. Timp in care ramai blocat pe doi sani superbi in fata ta. Din cand in cand isi mangaie sanii (ca sa se incalzeasca probabil, dar pe cine intereseaza - imaginea este superba). Ei aceasta baie, este o experienta clar subestimata. Poti sa vorbesti despre orice cu Randunica, iar timpul petrecut ne apropie. Cred ca am stat vreo ora la vorbe in baie. Baita aceasta cu spuma creste fantastic nivelul de intimitate si dupa 5 minute ai impresia ca poti sa vorbesti despre orice cu ea si invers. Plus ca te detensioneaza si relaxeaza pentru ceea ce urmeaza.

 

Iesim din baie, si Randunica pune pe ea un tricou scurt mulat si roz care ii scoate in evidenta sanii. Si atat ... se plimba prin camera sa aranjeze echipamentul pentru epilare, si de sub tricou se vedea superb funduletul acela perfect format. Chiar daca venea partea cu "durerea" :), abia asteptam. A urmat epliarea. M-a jumulit si m-a facut lucios :), dar nu chiar ca de obicei. Probabil ca sa ma tachineze, pe parcurs "nu-si gasea pozitia" - probabil ca a observat ca eram numai cu ochii in pasarica. Este ceva fantastic sa te epileze cineva doar cu un tricou mulat pe ea. A vazut ca numai la epilat nu ma gandeam. La un moment dat, pentru ca anumite fire "opuneau rezistenta" a trebui sa se aseze intr-un 69 "tehnic" ca sa poata sa smulga ceara ... cu pasarica atat de aproape de mine, cat sa pot sa o miros ... dar nu am avut voie sa ating. Criminal. Uite asta este ceva ce acum trebuie neaparat sa incerc.... sa dai limbi in timp ce te epileaza ... sa stii ca daca gresesti ... ea e cu mana pe ceara :) ... hmmm ... acum divaghez ... sau sa dai limbi la altcineva in timp ce e cu mana pe ceara ... Dar sa revenim. Am ajuns la pozitia capra (cei care mergeti la epilat stiti despre ce este vorba) - smuls si aici ce mai era de smuls si apoi hidratare.

 

Am terminat cu jumuleala si eu asteptam marele final. Dar nu. Ca doar nu era dupa mine ... nu imi facusem inca treaba :). Asa ca am primit ordin sa ii fac un masaj. Ordinele nu se discuta, asa ca echipat cu uleiul corespunzator (si dupa ce mi-a atras atentia ca uleiul se incalzeste intai in palme si abia apoi il pui cu grija pe corp), m-am apucat de treaba. Am masat cu sete la corpul Randunicii. Mi-a placut extraordinar sa masez si sa explorez fiecare particica a corpului ei. Ca o stapana rea ce este, parea tot timpul nemultumita de ce faceam :). Am inceput cu spatele si am coborat incet spre fese, unde am fost extra atent, apoi in jos pe picioare, fara nici un pic de graba si cu atentie la fiecare zona. Apoi am revenit usor spre fese si mi-am concentrat atentia masajului pe funduletul acela obraznic si extrem de apetisant. Masat cu grija la el, si apoi coborat cu grija spre pasarica. Masam cu sete si ma bucuram de priveliste. Nu m-am abtinut si am strecurat cateva limbi intre fese si inspre pasa, dar inca nu aveam voie, asa ca s-a intors. Am continuat cu un masaj al sanilor, nu stiu daca era bine ce faceam, dar eu ma bucuram din plin de ei. Sunt complet naturali, arata si se simt extraordinar.

Acum relaxata fiind, "am avut permisiunea" sa incerc sa o satisfac. Am inceput cu un pic de cunni si apoi la indemnul ei am decis sa incercam si niste jucarii. Asta este o super fantezie de-a mea, nici nu mai stiu cand sau daca i-am povestit despre asta, dar s-a potrivit excelent. Nu stiam ce sa fac mai intai, sa folosesc jucariile pe clit, sa mai ling pasa, sa ling mai jos, sa ma joc cu jucariile si sa ling in acelasi timp. Eram ca un copil scapat pentru prima data in parcul de distractii si eram cu doamna profesoara sexi. M-am concentrat pe 2 jucarii in acelasi timp, incercand sa urmaresc cum ii place, incercam sa mai si ling din cand in cand. Era o nebunie. Imi doream tot ce se intampla acolo. M-am bucurat mult de aceasta "pedeapsa" pana cand a terminat, moment in care m-am bucurat (ca a avut orgasm), dar in acelasi timp m-am si intristat ca s-a terminat joaca si nu mai aveam voie la jucarii :).

Si astfel ajungem la ultima combinatie. Pentru ca n-am fost suficient de "ascultator" si "dibaci" la faza anterioara, m-a pedepsit. Dupa o pauza de cateva minute ca sa isi revina, m-a pus la cot pe scaun, si mi-a ordonat sa o frec singurel, in timp ce ma uitam la ea cum se satisface si eu nu aveam voie sa o ating sau sa ma apropii. Am incercat sa protestez, dar fara success. A introdus un joculet, in care daca faceam ceva bine, aveam voie sa ma apropii, din ce in ce mai mult de pasarica ei uda si gustoasa. In timpul asta trebuia sa lucrez la "soldat" dar nu aveam voie sub nici o forma sa termin. Incet incet m-am apropiat suficient de mult ca sa mai gust odata din ea, moment in care "m-a dat la o parte" si a trecut ea la "butoane", masand soldatul asa cum numai Randunica stie sa o faca, si cand a simtit ca intru pe runda finala, surpriza. Ma penetreaza cu cealallta mana si continua masajul la soldat, in 30 de secunde oferindu-mi cel mai puternic orgasm pe care l-am simtit vreodata. A fost incredibil de intens, probabil ca toata experienta de pana la momentul ala s-a concentrat in acea masiva eliberare. Mi-a luat cateva minute sa imi revin si sa constientizez ca am avut cel mai puternic orgasm pe care l-am simtit vreodata, si asta fara sa fac efectiv sex. Mi-a dat de gandit...

 

Toata experienta de la A la Z a fost exceptionala, cred ca a durat vreo 5 ore totul, dar nu mai stiu exact. Nimeni nu s-a uitat la ceas. Singura mare problema acum este ca nu pot decat sa ma gandesc cand voi mai putea repeta experianta. Cel mai important din tot pachetul asta este sa va luati mult timp, eu am reusit si mi-am rezervat o zi de dimineata pana seara pentru asta. No stress, no rush, just relax and enjoy the ride. 

Nu voi da note, pentru ca nu ar fi cinstit. Nu am cuvinte de comparatie pentru aceasta experienta, bate orice am avut pana acum. Cred ca este dificil sa ai o experienta de genul asta, fiind atat de lunga si complicata, sunt multe lucruri care pot merge gresit. Dar daca vorbesti cu Randunica mai mult timp despre asta, cand se intampla este fantastic, parca stie exact ce trebuie sa faca.

Si nu il ultimul rand, halatul a fost 1,500 lei toata experienta.

Va doresc sa experimentati si voi, ce am simtit eu cu aceasta ocazie.
  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...