Sari la conținut

Florina 0747853214


mimi70

Postări Recomandate

  • Oras:alba
  • Oras:alba

Salutare frati futaciosi! In incercarea de a imbunatati fauna din Alba Iulia va impartasesc experienta care am avut-o cu domnisoara Florina. Dupa ce am cunoscut-o intr-o seara cand eram in trecere pe centura in zona sub pasarela, neavand timp sa raman iam luat numarul de telefon si azi am trecut pe la ea la locatie. O sa incerc sa raspund punctual conform regulamentului de pe forum:

1.Locatia - zona gara, are camera inchiriata la o pensiune,locuieste singura. Ce mia placut in mod special e curatenia din locatie. Nota 10.

2.Modalitatea de contact: telefon - numarul din titlu.

3.Am sunat din timp, stabilit locatia. Am ajuns usor indrumat de duduie prin telefon la camera. Am fost placut impresionat de primirea si atitudinea ei. Actiunea sa petrecut mai bine decat mam asteptat,fata fiind foarte deschisa si docila net superioara fata de celalate specimene pe care le gasesti pe centura care sunt interesate doar sa iti ia banii si pe urma nu se vad scapate de tine. Un mare + este atitudinea super prietenoasa si nu a incercat sa ma grabeasca nici nu a inceput cu povesti de adormit copiii.

4.Programul de lucru: fata activeaza si pe centura sub pasarela intre ora 17-22, iar la camera de dimineata.

5.Acum notele: Oral 9 cu atentie la 00, normal 9-foarte deschisa si docila la tot ce iam cerut. Anal nu am intrebat nici nu sunt ineresat.

6.Tarifare - ora 150 ron dar merge negociat.

 

De revenit cu siguranta!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:alba
  • Oras:alba

Nu cred ca este de etnie. Dupa comportament si la cum se ingrijeste clar nu! Acum, nu sunt eu un expert al raselor umane dar comparand cu ce gasesti pe centura este net superior.

Are in jur de 1.60 ~60 kg, sani mari(si frumosi). Merita!

Link spre comentariu
  • Oras:alba
  • Oras:alba

Nu cred ca este de etnie. Dupa comportament si la cum se ingrijeste clar nu! Acum, nu sunt eu un expert al raselor umane dar comparand cu ce gasesti pe centura este net superior.

Are in jur de 1.60 ~60 kg, sani mari(si frumosi). Merita!

Link spre comentariu
  • Oras:sebes
  • Oras:sebes

Este mica si grasa . 1.50 si cam 70 kg. Sani mari si tari.poarta ochelari.

Nu este de etnie.are cam 22 ani..e din zona turdei..are tot timpu camere la diverse pensiuni. Lucra cu dana...tipa slaba de etnie

Este curata.

Oral 9

Normal 8

Anal nu face .

E ok ca nu te grabeste.

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Telefon: posesiv
  • Telefon: posesiv

Salutare !

Ieri (sambata), in jurul orei 14, am avut drum prin Alba si o pauza de aproximativ o ora. M-am uitat prin anunturi, etc-uri, cum e cheala/saraca "piata asta" la noi in Alba, am sunat-o pe Florina. A raspuns, am stabilit si m-am pornit spre ea. E la pensiunea Neptun, de langa Gara. Cand am ajuns in fata pensiunii, am sunat-o, a venit dupa mine si m-a condus spre o camera (de la ultimul etaj). am intrat, am fumat o tigara, am povestit putin (fata e comunicativa si sociabila), la dus nu am gasit niciun prosop, noroc ca ma igienizasem de acasa, am revenit in pat, ne-am mangaiat putintel, m-am delectat cu sanii mari din dotare (spunea "usor", ca o dor putin), fata e curata, nimic de reprosat, pe urma i-am spus sa trecem la oral .. oralul a fost protejat (din pacate), dar il face fara graba, destul de ok. Am trecut la normal (in misionar) si asa am si finalizat. Nu te grabeste de loc, se implica.

 

Locatie : 8-9 (era o camera din pensiune)

Aspect : 6-7 fata e micuta si plinuta, poarta ochelari

O : 8 (daca era neprotejat, era 9)

N : 8 (se implica)

 

Am platit inainte de a incepe, 70 RON o finalizare, o ora fiind 150 RON (cam absurd, nu ?)

Din cate am inteles de la ea, e din jud. Cluj, iar peste o saptamana pleaca de la Alba.

 

Toate cele bune ! ;)

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...