Sari la conținut

Ana Maria 0751656722


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj napoca
  • Oras:Cluj napoca

Buna,

 

Sunt Ana Maria si te astept sa te dezmierd cu mangaierile mele. Sunt sensibila si atenta la dorintele partenerelui... asa ca nu vei regreta alegerea de a ma vizita. Sunt satena, am 24 de ani. Am 167 inaltime 58 kg. Ofer oral neprotejat, normal protejat, face kissing.

Nu ezita sa ma contactezi. Ma gasesti la 0751656722

 

Tarife: 200 finalizarea/250 ora

 

Orar luni-duminica 09:00- 24:00

 

pre_1435215669__post-154651-0-08026600-1

post-2-0-62930100-1434606891_thumb.jpg

post-2-0-03570900-1434606892_thumb.jpg

  • Like 16
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 709
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Sparg eu gheața. Sau măcar pe jumătate.

 

După mai multe încercări nereușite de a o prinde la telefon pe Ana Maria, mi-a răspuns într-un final la apel o voce plăcută, calmă și am reușit să stabilim o întâlnire.

 

Locația: ok

Deși la momentul respectiv nu era curent pe scară (ușa de la intrare se deschidea fără interfon, iar pe scări/coridoare era beznă; dar liftul mergea), am înțeles că era o problemă temporară, ceea ce tind să cred având în vedere că locația e un bloc cu apartamente noi.

Apartamentul în care am intrat e de asemenea modern, utilat, mobilat, curat, spațios și fără dezordine.

 

Ana Maria e o fată primitoare și zâmbitoare, deschisă și politicoasă. Am stat în bucătărie (mai micuță, dar curată) la o poveste - puțin mai lungă, și un pahar de apă plată cu care am fost servit.

Ca și aspect, corespunde descrierii: un 1.67m, 58kg, 24 ani, aranjată, curată. Pozele cu siguranță îi aparțin. Nu e tocmai trasă prin inel, ci ușor mai bine făcută. Prima poză e mai elocventă.

 

Achitat 250/ora după care am purces către baie, modernă, curată. N-am primit papuci de casă, iar prosopul care era în baie (bănuiesc că pregătit pentru client), era uscat, părea nou, dar era plin de scame. (Nu mi-a lăsat impresia a fi curat). In rest este gel de duș și totul e ok.

 

Ne-am întors în cameră, ne-am așezat pe pat, după ce și-a înlăturat și ea rochia rămânând doar într-o piesă (tip corset alb?). Am mai povestit despre ce da și nu, am râs puțin de "face kissing", care da e de fapt și FK.

Anal nu, CIM nu, dar dacă țin minte bine, se poate soft domination și COB? (cred că poate reconfirma sau infirma ea).

S-a așezat deasupra mea, a început să mă sărute pe gat și să coboare încet, iar eu am pus o întrebare (nu mai știu ce), și ne-am întins iar la povești.

 

Iaaar, de acolo încolo doar la povești am rămas, fiindcă eu nu eram cu prea mult chef (fără nicio legătură cu domnișoara); așa am ales eu, fiindcă am simțit că dacă vom continua cu greu voi reuși să ridic ceva, indiferent de eforturile sau abilitățile persoanei de lângă mine.

 

Am stat aproape 2 ore, nu m-am simțit grăbit nici la început, nici după.

 

Locație: 9 (scad pentru prosop, în rest niciun reproș)

Aspect: 8.5 (n-am văzut-o complet goală, dar nu am avut nici senzația că ar fi vreo surpriză de igienă sau aspect).

Atitudine: 10 (o companie foarte plăcută, chiar și la testul de anduranță de 2 ore)

 

ON/P: nu s-a întâmplat.

NP: nu s-a întâmplat.

GFE: - nu pot notă nici aici, fiindcă nu știu în timpul acțiunii cum e, dar am rămas cu impresia ar putea fi ridicat, dacă extrapolez din atitudine.

 

Concluzie: Nu e țeapă, nu pare deloc fast-fuck, informațiile din anunț corespund și cred că ar putea puncta bine și la acțiune; dar asta rămâne de văzut cu următoarea ocazie.

 

Chiar dacă nu e recenzie completă, am decis să postez măcar fărâmă de detalii ce le-am putut eu culege.

  • Like 15
Link spre comentariu

Stimati confutadori,

din motive obiective va trebui sa fiu scurt, am mai pornit aceasta postare de doua ori si n-am reusit sa o termin.

Am avut placerea sa o cunosc pe domnisoara Ana-Maria care este cat se poate de reala. E tanara, e frumusica (pentru cei care o vor pe dragusanca atentie, nu e o frumusete clasica, e o fata tanara simpatica, all natural, fara plastic, punctele forte ii sunt sanii (o pereche de pepenasi verzi) fundul (tare si obraznic) gura si ochii). E futacioasa, plina de viata si dornica sa fie pe plac (sa ofere si sa primeasca placere).

Sunat, facut programare, sunat pentru confirmare, sunat la ora potrivita, ghidat, ajuns fara probleme. M-a asteptat in tinuta din poze, mai putin pantofii, alt model, tot cu toc.

Apartament de o camera, bloc nou, locatie super ok.

Stat la povesti vreo 15 minute, primit apa (dar oferta e mai variata), primit prosop curat, dus, mutat in dormitor. Oral NP, normal protejat, oralul bine facut, cu implicare, normalul mai ulte pozitii, implicare si placere de partea amandurora.

In pauza dintre am avut ce si cu cine povesti, o prezenta foarte placuta si extrem de deschisa.

Numarul doi reluat cam in aceeasi ordine, ne-am cam facut de cap, asa ca la final am fost epuizati amandoi, finalizare orala dar fara CIM, a fost CAO (CUM ALL OVER ;).

Primit prosop curat, primul ajunsese pe jos (ce sa faci, sunt cam dezordonat), facut dus si dus am fost.

Cadoul cerut a fost de 250, dar pentru ca am depasit bine ora (si pentru ca asa am vrut eu) am lasat 300.

A fost o experienta extrem de placuta, cu implicare de ambele parti, cu sarutari si sex pline de pasiune! De revenit cu siguranta.

Ma surprinde sa vad ca a trecut atata vreme si n-a primit nici o recenzie, oare toti sunt mai ocupati decat mine???

Punctaj

Fata 9 (pentru atitudine, stil si dulceata, daca e sa punctez doar aspectul fizic ar fi 7,5-8) 

Locatie 9  (curat si nou, locuri de parcare ok)

GFE 10 (super lipicioasa si super implicata)

Oral 9 (daca ar fi cu CIM ar fi de 10)

Normal 10 (cu muulta implicare)

 

@pisicuts - o poti inrosi si poti muta topicul la testate.

Jinks out!

  • Like 16
Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

Oare sunt singurul care n-a inteles nimic din cele insirate mai sus de ion cel pus pe scandal?

 

Later edit: oricum, din punctul meu de vedere, nu pot pune in balanta o recenzie a colegului Jinks cu cuvintele insirate (cu noima, fara noima?) de nea Ion care le are cu scandalu'.

No offense.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Va salut!
    Simt impulsul de a scrie o recenzie la aceasta domnisoara asa ca va relatez intalnirea cu ea. Programarea am facut-o telefonic. Desi am fost lapidar la telefon, m-a surprins cand am vrut sa inchid spunandu-mi “stai un pic si spune-mi ce si cum vrei sa decurga intalnirea noastra”. Nu mi-a prezentat meniul si cat costa, va dati seama ca totul a devenit interesant din acel punct.
   O sa fiu un pic laconic pt. ca nu cred ca o sa reusesc sa va transmit tot . Locatia e descrisa mai sus, e ok , nu e departe de piata, se poate considera centrala. De mult imi doream pe cineva in zona asta, poate de aceea m-am si dus sa o cunosc, dar nu numai asta a fost motivul ci si prezentarea ei , “atenta la dorintele partenerului”, “te astept sa te dezmierd”.Mi-a parut sincera, dar stiti cum e ….  Na ca ma lungesc iara cu povestile.
   Am dat ochii cu ea. Fata e frumusica, satena, cu fata ovala, machiata frumos si f. discret, obrajii rotunzi, parul moale placut si curat, buze senzuale si gura frumos conturata in ansamblul fetzei. Corpul e proportionat bine, pare f. sanatoasa, cu piele fina si placuta la atingere.M-a asteptat pe tocuri, cu o bluza alba sub care avea un corset sexy, fusta neagra scurta . Cred ca e o fire sensibila, un pic fricoasa ca nu stie cu cine are de-a face :-) , dar cu zambetul pe buze si deschisa, I se vede hotararea pe fata ca vrea sa se faca placuta orice ar fi. Ii tremurau mainile, ea a spus ca asa e ea, dar sunt convins ca avea emotii. M-a servit cu un suc si a stat in picioare  in apropierea mea, dar nu la indemana. In cateva minute de discutie reusita ,  ne-am relaxat amandoi , ne-am apropiat atat sufleteste cat si fizic, ajungand in bratele mele fara nici un fel de trac.Am pus aproape totul la cale, un miniscenariu, dar numai inceputul, urmand ca sa vedem pe parcurs ce si cum ne iese si unde dezvoltam. Ne-am sarutat, ne-am mangaiat, am fugit la dus unde a stat mai departe in povesti cu mine. In camera, am luat-o usor in brate, am mangaiat-o, ne-am giugiulit cu patima, fata saruta extraordinar si incearca timid sa te mangaie pe corp. Am dezbracat-o incet, ea vroia sa pastreze corsetul dar eu am insistat sa o vad goala. Eu o consider frumoasa, sanii ei mi se par foarte frumosi si placuti la pipait. Foarte fain e felul in care reactioneaza , se excita tare, foarte tare, fapt care m-a starnit si am insistat in actiunea mea asupra ei desi eu nu ma lungesc cu asta de obicei . Se vedea pe ea ca ii  place si nu se preface dar in acelasi timp ar si vrut sa ma opreasca ca sa nu se excite asa de intens. Mie chiar mi-a placut partea asta pe care nu am insistat de multe ori la alte escorte deoarece nu avea efectul asta. Intr-un final fata, tremurand, a inceput sa se ocupe si de mine, a inceput incet un oral neprotejat, incet si bine, fara graba,  eu pe spate , asezat in coate si ea intre picioarele mele, cu mainile frematande pe soldurile mele. A  inceput sa imi linga si ouale , a insistat chiar in acea zona, apoi a trecut iarasi la supt, umplandu-ma de placere si cu efect benefic intaritor asupra penisului, starnind animalul din mine, incepand sa imping cu el in gura ei tinand-o de cap . Am facut de cateva ori chestia asta ca prea era misto, atat vizual cat si auditiv, fiind foarte excitat.Simteam efectiv cum intra si reflexul ei.Am cerut prezervativ, l-a montat, am tras-o peste mine si am penetrat-o cu placere, bucurandu-ma de senzatii, de  sanii ei, de corpul ei, de felul in care se uita la mine, de placerea nedisimulata care I se vedea pe fatza.Am schimbat in misionar si in mai multe pozitii, fata se fute cu placere, te vrea cu adevarat. Trebuie sa va spun si asta: aveam picioarele ei pe umeri si o penetram adanc, incet sau schimbam ritmul, numai sa o aud cum face si sa o vad cat de frumoasa imi pare. Si asa excitata cum era imi sugea degetele cu care ii exploram gura, buzele, limba. Am ramas cu imaginile astea imprimate in creier. I-am soptit: “mai fata, dar tie chiar iti place, chiar ma vrei, esti o nimfomana adevarata”.Mi-a confirmat dupa aceea ca e “putin nimfomana” (parca rusinata un pic) si ca de aceea s-a apucat sa faca asta. Eu o cred.La un moment dat m-am oprit eu si i-am cerut sa ma finalizeze oral, era deajuns si nu puteam aprecia in timp de cand futeam la ea. A inceput lucrarea de final dar cand am vazut cat e de excitata, m-am suit peste ea, i-am pus-o in gura si am inceput sa ii inebunesc pasarica.Asa ceva ,,, cred ca am terminat-o de cateva ori ca prea m-a strans intre coapsele ei. Pana la urma am finalizat pe sanii ei deosebiti, cu greu ca ea avea mila de instrument si nu vroia sa foloseasca mainile.A venit mai repede cand m-a apasat pe owo cu buzele.

Cam asta o fost.Fata e talentata ca escorta si nimfomana deadevaratelea. Pentru mine a fost o experienta deosebita pe care o sa incerc sa o repet.Sau poate o fost “clikul” ala? Nush.Sper sa nu imi treaca si sa mai am parte de asa ceva.
Numai bine!

  • Like 24
Link spre comentariu
  • Telefon: gogu21sex
  • Oras:constanta
  • Telefon: gogu21sex
  • Oras:constanta

Asa... sperand ca tanti ana maria sa mi accepte sfatul poate interactioneaza cu noi in mod regulat. Acum sa intram in subiect scurt si la amanunt:

 

Am vorbit cu ea pe mess si mi a spus ca e prea obosita si nu ar fi o companie placuta .... interesant zic eu in mintea mea, oare n are chef de cascava? desi era ora 10. Am trecut peste mi am facut treaba in alta parte si revin a doua zi tot pe mess. Dupa multe rugaminti  nu s a lasat induplecata sa vina la hotel ptr ca era prima noastra intalnire(ok hai ca poate merge zic eu). Locatia ei nu stiu unde e nefiind din cluj, singuru lucru care pot sa va spun e ca a costat 12 lei taxiul :D. Ajuns la domnisoara am ramas surprins, garsoniera maaaare nu gluma, frumos mobilata, pe pat asezate in model 3 preservative :D. Am stat de vorba putin am facut dus( toate gelurile posibile si imposibile dupa miros ordonate =)) m am cacat pe mine de ras).Ne am lasat in costumele primordiale si am vrut sa stiu la ce ma astept(fiind foarte pretentios). Aici na sa vezi surprizaaa.... eu ceream ceva ea zicea da, eu vroiam si altceva si ea zicea da, am zis hai ca pana aici e bine poate o fi ceva frumos dar nu... n a fost sa fie.

 

 N a fost sa fie de ce? Pentru ca domnisoara s a apucat de mine pe toate partile, pe fata pe dos, toate pozitiile mele preferate, m a dezmierdat unde am vrut cum a vrut si toate astea cu placere maxima din partea ei dar mai ales din partea mea. SENZATIONALA domnisoara. Cand ma intorc la CJ la ea ma mut !

 

NOTE(desi voi fii subiectiv)

 

Locatie:10--- n ai ce sa ceri mai mult de la un cuib de nebunii doar vedere la Statuia Libertatii

Fata 10 --- amuzanta seductiva gata sa iti faca pe plac cu zambetul pe buze.

GFE 10 --- cu mine s a purtat perfect(numai una mai are 10 dupa mine si este ella_13 din Cta)

Oral ? --- nu dau nota de ce: nu face deep, au fost cateva urme de dintisori dar ii place facefuck ul iar per total la mine a bagat boticul cc. 20 de min

Norma 10 --- faci sex cu prima dragoste, stie ce butoni sa apese cand si cum, se implica total

Pret --- 250/h door 2 door la mine 1h10min, am vrut sa ii las + ptr + urile adaugate la meniu nu a vrut :))

 

 

Cred ca e printre putinele recenzii facute de mine asa ca luati in seama ca nu scriu despre orice fata care baga chestii in ea pe bani !

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj napoca
  • Oras:Cluj napoca

nu e brandul Alexia, localizat in trecut pe Portelanului?

 

Destul de multe elemente comune (geografia, pretul) si o mare surprinde la servicii (la cuib Alexia, era mediocre prin definitie).

Eu sunt noua in domeniu, Nu am facut parte din nici un cuib. Te invit la mine sa te convingi.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj napoca
  • Oras:Cluj napoca

Asa... sperand ca tanti ana maria sa mi accepte sfatul poate interactioneaza cu noi in mod regulat. Acum sa intram in subiect scurt si la amanunt:

 

Am vorbit cu ea pe mess si mi a spus ca e prea obosita si nu ar fi o companie placuta .... interesant zic eu in mintea mea, oare n are chef de cascava? desi era ora 10. Am trecut peste mi am facut treaba in alta parte si revin a doua zi tot pe mess. Dupa multe rugaminti  nu s a lasat induplecata sa vina la hotel ptr ca era prima noastra intalnire(ok hai ca poate merge zic eu). Locatia ei nu stiu unde e nefiind din cluj, singuru lucru care pot sa va spun e ca a costat 12 lei taxiul :D. Ajuns la domnisoara am ramas surprins, garsoniera maaaare nu gluma, frumos mobilata, pe pat asezate in model 3 preservative :D. Am stat de vorba putin am facut dus( toate gelurile posibile si imposibile dupa miros ordonate =)) m am cacat pe mine de ras).Ne am lasat in costumele primordiale si am vrut sa stiu la ce ma astept(fiind foarte pretentios). Aici na sa vezi surprizaaa.... eu ceream ceva ea zicea da, eu vroiam si altceva si ea zicea da, am zis hai ca pana aici e bine poate o fi ceva frumos dar nu... n a fost sa fie.

 

 N a fost sa fie de ce? Pentru ca domnisoara s a apucat de mine pe toate partile, pe fata pe dos, toate pozitiile mele preferate, m a dezmierdat unde am vrut cum a vrut si toate astea cu placere maxima din partea ei dar mai ales din partea mea. SENZATIONALA domnisoara. Cand ma intorc la CJ la ea ma mut !

 

NOTE(desi voi fii subiectiv)

 

Locatie:10--- n ai ce sa ceri mai mult de la un cuib de nebunii doar vedere la Statuia Libertatii

Fata 10 --- amuzanta seductiva gata sa iti faca pe plac cu zambetul pe buze.

GFE 10 --- cu mine s a purtat perfect(numai una mai are 10 dupa mine si este ella_13 din Cta)

Oral ? --- nu dau nota de ce: nu face deep, au fost cateva urme de dintisori dar ii place facefuck ul iar per total la mine a bagat boticul cc. 20 de min

Norma 10 --- faci sex cu prima dragoste, stie ce butoni sa apese cand si cum, se implica total

Pret --- 250/h door 2 door la mine 1h10min, am vrut sa ii las + ptr + urile adaugate la meniu nu a vrut :))

 

 

Cred ca e printre putinele recenzii facute de mine asa ca luati in seama ca nu scriu despre orice fata care baga chestii in ea pe bani !

Ma bucur ca te-ai simtit bine la mine. Te mai astept cand vii la Cluj. 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Eu sunt noua in domeniu, Nu am facut parte din nici un cuib. Te invit la mine sa te convingi.

 

era o intrebare pentru colegii de forum, nu pentru tine; eu sunt de moda veche, nu prea agreez chatul cu escortele pe forumurile de recenzii/discutii; pe DG e alta povesteala, pe acolo nu intru.

 

iti sugerez, pentru a avea un forum ordonat, sa lasi deoparte multumirile publice adresate clientilor care te-au vizitat; asta e strategie de marketing a escortelor de mana a doua, care tin cu tot dinadinsul sa-si faca UP la topic; din cate vad, ai recenzii decente, nu ai nevoie de UP-uri.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj napoca
  • Oras:Cluj napoca

era o intrebare pentru colegii de forum, nu pentru tine; eu sunt de moda veche, nu prea agreez chatul cu escortele pe forumurile de recenzii/discutii; pe DG e alta povesteala, pe acolo nu intru.

 

iti sugerez, pentru a avea un forum ordonat, sa lasi deoparte multumirile publice adresate clientilor care te-au vizitat; asta e strategie de marketing a escortelor de mana a doua, care tin cu tot dinadinsul sa-si faca UP la topic; din cate vad, ai recenzii decente, nu ai nevoie de UP-uri.

Am inteles ce ai vrut sa spui.Fiind noua nu cunosc nici obiceiurile nici strategiile escortelor de mana intai sau a doua.Ma gandesc ca e frumos sa multumesc celor care s-au simtit bine si ca atare mi-au scris niste cuvinte in care ma lauda .

Consider ca aceste cuvinte sunt cel mai bun marketing,iar sa le spun un simplu multumesc e felul meu de-a fi.

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Telefon: gogu21sex
  • Oras:constanta
  • Telefon: gogu21sex
  • Oras:constanta

era o intrebare pentru colegii de forum, nu pentru tine; eu sunt de moda veche, nu prea agreez chatul cu escortele pe forumurile de recenzii/discutii; pe DG e alta povesteala, pe acolo nu intru.

 

iti sugerez, pentru a avea un forum ordonat, sa lasi deoparte multumirile publice adresate clientilor care te-au vizitat; asta e strategie de marketing a escortelor de mana a doua, care tin cu tot dinadinsul sa-si faca UP la topic; din cate vad, ai recenzii decente, nu ai nevoie de UP-uri.

Tind sa te contrazic. Cand un om iti face un compliment civilizat e sa ii multumesti! Asta e valabil in viata nu neaparat pe forum. Faptul ca multumeste la o recenzie buna da dovada de bun simt. Si faptul ca intelege o rencenzie proasta fara sa devina triviala sau vulgara da dovada de profesionalism. Nu are legatura cu nici un up... si sincer nu cred ca stie ce e ala un up!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Tind sa te contrazic. Cand un om iti face un compliment civilizat e sa ii multumesti! Asta e valabil in viata nu neaparat pe forum. Faptul ca multumeste la o recenzie buna da dovada de bun simt. Si faptul ca intelege o rencenzie proasta fara sa devina triviala sau vulgara da dovada de profesionalism. Nu are legatura cu nici un up... si sincer nu cred ca stie ce e ala un up!

iar pentru cititor, trebuie ca pentru fiecare recenzie buna, trebuie sa parcurga inca un post de multumire; mai ales ca se da si quote, deci e mai lung topicul;

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

:))))))))) ia uite cine plm tine lectii de etica:)))))))))).ba feikule tot obsesiile legate de up si pesti te bantuie? Ana_maria ignora-l pe borcea. la cat de necioplit e (treningar) el nu intelege questia cu multumirile. senator de mana a saptea! ce s-astepti de la un FAKE-ar! 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

:))))))))) asa cum ai futut-o pe Medea?:))))))))) vezi ca-i faci 'trafic' fetei si nu mai poate face ea 'up'.:))))))). du-te-n plm mea de FAKE-ar si nu mai posta nimic.  esti penibil. ciurucurel si don13 monumente de prostie si analfabeti notorii aveti si voi o bucurie de iepuras:))))))))). vai de pula voastra. borcea nu vinzi ceasu ala de firma ce-l ai asortat la trening? sigur il vrea don13:))))))))). ciurucurel nu stie sa deosebeasca firmele. sau serviciile:)))))))))))))))))). ba borcea vezi ca mark2000 fute-n draci si imi aduc aminte ca l-ai facut peste cu ceva vreme in urma:)))))))). sigur si el face 'up'uri si prea fute-n draci. are sigur ceva combinatii:)))))))))))). tu mai futi ceva? :)))))))))))). eu nu iti zic ca o fut pe ma-ta pentru ca sigur e urata si grasa iti zic ca te fut pe tine-n gura milogule:))))))))))).

s-o fut pe ma-ta

  • Like 1
Link spre comentariu

:))))))))) asa cum ai futut-o pe Medea?:))))))))) vezi ca-i faci 'trafic' fetei si nu mai poate face ea 'up'.:))))))). du-te-n plm mea de FAKE-ar si nu mai posta nimic.  esti penibil. ciurucurel si don13 monumente de prostie si analfabeti notorii aveti si voi o bucurie de iepuras:))))))))). vai de pula voastra. borcea nu vinzi ceasu ala de firma ce-l ai asortat la trening? sigur il vrea don13:))))))))). ciurucurel nu stie sa deosebeasca firmele. sau serviciile:)))))))))))))))))). ba borcea vezi ca mark2000 fute-n draci si imi aduc aminte ca l-ai facut peste cu ceva vreme in urma:)))))))). sigur si el face 'up'uri si prea fute-n draci. are sigur ceva combinatii:)))))))))))). tu mai futi ceva? :)))))))))))). eu nu iti zic ca o fut pe ma-ta pentru ca sigur e urata si grasa iti zic ca te fut pe tine-n gura milogule:))))))))))).

Dupa ce am vazut poza asta cu tine am zis ca nici nu mai merita sa mai intru in vreo discuție cu tine!!

O zi bună, tarane!!

post-65347-0-23476500-1428489344_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca

Dupa ce am vazut poza asta cu tine am zis ca nici nu mai merita sa mai intru in vreo discuție cu tine!!

O zi bună, tarane!!

Don unde l-ai pozat pe Maximal asta?

Este tare fumuşel saracu.

Bag in gura lui!!

=)) =))

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Creează nouă...