Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna Cristina.

 

Sper sa nu te superi daca fac o mica sugestie, dar poti te rog sa-ti lasi parul sa-ti creasca si mai lung? Eventual, sa te faci din nou roscata sau  daca poti,  blonda-creata . Si parul  mult mai lung.... :blush:

 

Sper sa nu te superi daca ti-am sugerat. 

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am descoperit astazi topicul Cristinei. L-am citit pe sarite si m-am uitat la poze. Apoi am realizat ca am fost si eu pe la ea. Doar ca destul de demult. Prin urmare o recenzie nu-si are rostul, multe se schimba in cativa ani. Pot doar sa va spun ca imi aduc aminte de experienta cu pricina si a fost destul de ok. Putin cam inghetata la inceput si chiar o bucata din actiune. Apoi a devenit sociabila si ok. Ce-i drept nu sta prea bine la GFE (pentru cautatorii de asa ceva), insa corecta. Cred ca a fost o experienta de 7-7,5 la general. Nu mi-a parut rau ca am vizitat-o.

  • Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti universitate
  • Oras:bucuresti universitate

Am descoperit astazi topicul Cristinei. L-am citit pe sarite si m-am uitat la poze. Apoi am realizat ca am fost si eu pe la ea. Doar ca destul de demult. Prin urmare o recenzie nu-si are rostul, multe se schimba in cativa ani. Pot doar sa va spun ca imi aduc aminte de experienta cu pricina si a fost destul de ok. Putin cam inghetata la inceput si chiar o bucata din actiune. Apoi a devenit sociabila si ok. Ce-i drept nu sta prea bine la GFE (pentru cautatorii de asa ceva), insa corecta. Cred ca a fost o experienta de 7-7,5 la general. Nu mi-a parut rau ca am vizitat-o.

Clar .......oamenii se mai schimba ...te schimbi intr-un an dar in 2,3 ani ....:) deci in concluzie nu  mai sunt acea fata inghetata:) poti citit din recenzii ca m-am schibat foarte mult....chiar si fizic:d te pup

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut dragi confutaciosi!

Fiind un june al acestui domeniu de "specialitate", sindromul pe care il posed numit lene m-a facut ca de abia acum sa imi incep viata de critic al placerilor trupesti, desi am avut o multitudine de experiente placute si neplacute cu diferite escorte.

In fine, ca sa nu mai aburesc atat de mult vreau sa incep prin a spune ca de mult voiam sa ajung la cristina datorita recenziilor in legatura cu oralul demential 😂

Intalnirea a avut loc in seara de miercuri,3 iunie ,deoarece joi trebuia sa prezint un atestat la liceu si voiam sa dorm ca un bebelus 😂😂Ajuns la cristina am dat de o fata de 30m ,glumesc dar f inalta ,eu avand 1.94,pana si mie mi s.a parut f inalta ,insa este un aspect bun deoarece imi plac fetele cu picioare lungi .

Ajuns in camera dupa un mic chit-chat ,i-am indemanat banii pt ca sunt obisnuit sa ii dau de la inceput.Actiunea a decurs in patul matrimonial unde am poftit.o pe cristina sa imi arate de ce e in stare.Fiind foarte degajata si glumeata m.a intrebat daca doresc niste guma pe deasupra sau curat,bineinteles ca am ales metoda oralului cinstit adica neprotejat.Un oral de nota 9 cu atentie la toate vecinatatile si in timp ce ma relaxam privindu.i corpul sensibil la perversiuni de natura pasionala datorita solarului ,am inteles.o si doar am mangaiat.o trecand.o peste mine intr.un 69 unde i.am admirat pasarica epilata si curata pana cand am terminat.

Si acum concluziile :

Locatia: 7

Fata: 8

Corp: 7,putina burtica dar nu deranjeaza deloc ,arata super ok

Oral: 9-9.5 pentru ca a fost cu CIM

Cadou : 60 pesos

P.s: Cristina mi s.a parut ca o prietena ,glumeata,de treaba si cred ca este genul acela care face orice sa te simti bine ,depinde de de click.Eu o recomand si o sa o vizitez pentru un pachet complet dupa ce termin cu bac-ul 😂😂

  • Like 6
Link spre comentariu

Am ajuns si eu la ea dupa indelungi sapaturi ca sa spun asa , ii las recenzia ca merita , o sa fiu scurt si la obiect prin note :

 

Aspect 8 , foarte inalta , e deosebita prin asta(nu ma omor cu fetele inalte dar nici nu ma deranjeaza) , putina burtica, carne nu f tare.

Igiena super ok , nu mai dau nota la igiena de anul trecut.

Locatie 8 , ultracentral , blocul e din '31 , n-ai ce sa ceri , nu-i vina ei, camere mari , inalte , spatioase , cada mare in forma de inima, cam veche ce-i drept.

Oral 9.5 cam tot ce trebuie , deep cu usurinta , daca voiam cim dadeam 10, poate data viitoare.

Normal 8.5 mi-a placut, nu mai stiu daca am schimbat pozitia.

Anal nu am mai facut, ma taxa in plus si nu mai aveam sa-i dau. 

 

O recomand, e buna buna. Raport bun 60fin/24min.

  • Like 16
  • Minus 15
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare pularailor!

 

Am vizitat-o din nou pe Cristina, fiind in cautare de ceva rapid, ieftin si bun.

Am fost motivat si de faptul ca a raspuns din prima la telefon.

 

Locatia e langa biserica italiana, un apartament nou (modern) intr-un bloc vechi, paraginit.

M-a primit intr-o costumatie din plasa, rosie. Apartamentul e cu 2 camere, dar sta singura. Baia e mare, cu cada in forma de inima. Camera de lucru are un pat triplu cu tot ce trebuie pt o intalnire reusita. Dupa un small talk a urmat un oral neprotejat adanc si umed, cu atentie la zone adiacente si tendinte de deep. Tehnica e foarte buna, incat era aproape sa ma termine. Am pus preze si am trecut la normal capra. Intra foarte adanc deoarece ai tipa e inalta. Am pompat cateva minute dar fara succes, pt ca nu am reusit sa finalizez. Asa incat am revenit la oral unxe dupa cateva min de tehnica excelenta din partea ei am finalizat cim.

A stat si a supt tot dupa care a fugit la baie.

Note:

 

Gfe 7

locatie 9, apartament ok dar blocul e naspa

fata 8 inalta, inca are burtica, draguta la fata

oral 9 -foarte bun, tehnica aparte

normal 7 o singura pozitie, fara implicare sau initiativa

 

Halat 60 lei/fin

 

Raport calitate pret excelent

dtd 30-40 min

  • Like 7
Link spre comentariu

Salut.

 

Am fost si eu zilele astea la Cristina fiind impins de poze si pretul corect.

 

Locatia centrala, destul de usor de ajuns, intr-un bloc ceausist.

 

M-a asteptat in costumatia de plasa rosie mentionata mai sus (pe care am reusit sa o rup nitel - scuze din nou:)). Fata e simpatica, super inalta (tocurile cred ca aveau vreo 15 dar oricum era mai inalta ca mine si nu sunt vreun pitic), putina burtica dar nu deranjant, super craci si sani mici. Pielea e misto si mirosea bine.

Dupa putin small talk am trecut la actiune: fk (a raspuns super bine), saritari pe sani din partea mea (sfarcuri misto) si apoi un oral umed si bine executat cu un glorios CIM.

 

Notele:

Locatie: 9 (bloc nasol, apartament ok cat am vazut - am fost doar in camera de lucru fiind dusat recent)

GFE: 7,5 (eram si eu pe repede inainte)

Fata: 8,5 (mi-a placut ca e inalta, are cur bun dar depunctez pentru burtica si sani)

Oral: 9 (a tras tot din mine, imi tremurau picioarele cand am plecat :) )

Normal/anal: N/A (next time)

Durata: 20/30 min

Halat: 60 RON

 

Recomandare: DA - super raport calitate/pret, sigur revin pentru normal si anal.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:pe deal
  • Oras:pe deal

De obicei nu las recenzii dar Cristina merita o recenzie :)

 

Am sunat-o cu vreo ora inainte sa ajung, am facut programarea si cand am ajuns m-a directionat spre locatie. 

Bloc ok, cam vechi dar locatia e perfecta, la 2 minute de gura de metrou Universitatii. Am ajuns la locatie, mi-a deschis usa o domnita bruneta pe tocuri la 1.78-1.80. Apartamentul ok per total, curat, luminat corespunzator si cu un miros foarte frumos. Am mers in camera, am fumat o tigara si am discutat vreo 10 minute dupa care am trecut la actiune. Am inceput cu un oral pana cand soldatul s-a pregatit de razboi, am luat-o putin deasupra dupa care am pus-o capra si am continuat anal pana la finalizare. Am mai stat la o tigara si o vorba dupa care am continuat actiunea, un oral de vreo 15 minute cu finalizare orala (cam greu dar a finalizat soldatul pana la urma :D )

 

Note

GFE: 10 - foarte simpatica, se face placuta si te face sa te simti bine in prezenta ei

Oral: 9 - se implica, nu da importanta zonelor adiacente dar compenseaza cu gurita magica :D

Normal: N/A - nu am incercat decat vreo 5 minute, nu pot da nota

Anal: 9 - fundulet frumos, rotund, stramt si vedere placuta din pozitia capra :D

Amenda: 150 de lei pentru o ora

 

Per total: categoric de revenit, o experienta placuta din toate punctele de vedere. Recomand

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare, sunt si eu dator la Cristina cu 1 recenzie din acest weekend:

 

Stiam despre Cristina de cand m-am inscris pe forum, iar majoritatea lucrurilor le-am auzit numai de bine.

 

Am sunat-o sa ma programez, facut programarea(din cate am inteles nu avea prea multi clienti dar a spus ca ma asteapta la ora programata). Cu 30 min am sunat din nou ptr o confirmare si a ramas sa o sun cand voi ajunge la locatia respectiva.

 

Am ajuns cu aprox. 15 min mai devreme, asa sunt eu prefer sa ajung mai devreme decat sa ajung mai tarziu ,chiar daca este nevoie sa mai astept. Mi-am anuntat prezenta iar Cristina a spus ca poate vorbi ca sa-mi dea restul detaliilor cum ajung la ea.

 

Ajung la usa, se deschide usa, apoi surpriza, apare o tipa inalta dupa cum s-a mai scris sau dupa cum restul o cunoaste.

Prima impresie a fost buna, mai ales ca era pregatita intr-o rochie rosie foarte sexy si tocurile bineinteles.

 

Am facut cunostinta, intrat in camera de bataie si incepem sa conversam ca sa destindem atmosfera.

Conversatia a fost constituita din multe subiecte, rezultand cel putin ptr mine intr-o conversatie placuta si cu subiecte interesante.

Ma cer la baie ptr. un dus de "revergorare" si apoi revin in camera de "tortura"...

Am discutat aici putin despre ce mi-ar placea sau cum mi-ar placea si incep actiunea explorandu-i corpul Cristinei....mentionez ca nu am mai fost la Cristina.

Are un corp ok ptr mine, o piele fina,este bronzata, curata.

Incepem actiunea cu pozitia misionarului, pozitie care ptr. mine conteaza ca stau foarte aproape de persoana, gemete normale, dupa care ii cer Cristinei sa schimbam in pozitia Caprita, fiind foarte tentat de funduletul ei....

In pozitia Caprita am avut privelistea minunata a funduletului obraznic, miscari bune, coordonate si din partea ei, iar dupa aprox 10 min capitulez in prezervativ....la mine cam asa este la prima repriza: daca ma simt bine, mai mult de 10 max 15 min nu duc.

Dupa finalizare Cristina are grija si ma ajuta cu igienizarea si apoi merg la dusul de "revergorare".

 

M-am intors din nou in camera discutand cu Cristina diverse subiecte timp de aprox 15 min pana la trezirea soldatului...

Converstie din nou placuta cu diverse subiecte, chiar si unele mai serioase sau nu, ceva glume....etc.

 

Incepem partida 2, de data aceasta incepe Cristina cu exporarea mea printr-un oral de mare clasa, juniorul binenteles ca dadea semne de revenire si cum eu ma gandeam ca la Cristina, oralul este una din specialitatile casei, decid sa termin partida 2 cu 1 finalizare CIM care a fost de toata frumusetea, la un moment dat ritmul era unul mai alert si am rugat-o sa trecem la un ritm mai soft si s-a conformat. 

 

NOTE:

 

GFE: - 9  as fi vrut sa fie un pic mai lipicioasa dar per total a fost ok, poate si ora ceva mai tarzie contribuind la acest lucru...

Oral: - 9  isi da silinta sa te simti cat mai bine, daca vrei schimbare de ritm nu comenteaza si nu m-am simtit grabit catre finalizare;

Normal: 9 fiind inalta se pozitioneaza bine, nu geme exagerat si chiar ma intreba daca vreau in vreun fel anume...

Anal: Nu am facut - vroiam sa incerc dar am preferat oralul de aceasta data;

 

Halatul 150 lei ptr 1 ora de nebunii in cadrul unei fete atragatoare si pro client.

 

Per ansamblu: am ramas placut impresinat de Cristina, atat de ceea ce poti vorbi cu ea, cum poti vorbi cat si actiunea in sine.

Mentionez ca programarea a fost undeva aproape de miezul noptii, pana sa ajung eu am inteles ca nu a avut o agenda prea incarcata in ziua cu pricina....si nu m-am simtit nici o clipa grabit sau luat la goana, apreciez mult acest lucru.

 

Multumesc ptr ca m-ai primit in cuibul tau Cristina si ca m-ai facut sa ma simt bine.

 

De revenit: Eu vreau sa mai revin ptr a testa analul, bineinteles daca si Cristina va mai dori sa ma primeasca.

 

Multumesc inca o data Cristina  :kiss3 si iti doresc toate cele bune.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

Sa ramai la fel si calitate si pret cea mai buna din domeniu eu am fost la cristina cand abia incepea programul pe la 12 si mi a facur un oral ca in filme deep tot e cel mai bun multumesc Cristina de vis nu stiu daca ma mai

sti o recomand aveti incredere te pup Cristina abia astept sa ne revedem !!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0721702410
  • Oras:București
  • Telefon: 0721702410
  • Oras:București

Salutare!

 

Am vizitat-o și eu pe domnișoara Cristina acest weekend "împins" oarecum de recenziile bune ale acesteia. O sun aproape de miezul nopții, răspunde o voce plăcută, fac progranarea și rămâne sa revin cu un tel când sunt în zona. Locația este foarte aproape de Universitate, blocul în schimb cam vechi, dar merge. Ajung sus, ma invita înăuntru și rămân plăcut surprins, Cristina arata mai bine ca în poze, m.a așteptat în bodyul acela negru din ultimul set de poze (ii vine ft bine) într-adevăr este înaltă..eu la 1.87 m.am simțit puțin aiurea când era pe tocuri...în fine. Ajungem în camera după, ii spun ca vreau sa stau o ora, apoi îmi da un prosop curat și fug repede la un duș. Revin în camera m.a așteptat dezbrăcată am mai vorbit puțin și apoi începe acțiunea cu mângâieri, sărutări, lins pe sfarcurile alea frumoase din partea mea și începe un oral neprotejat foarte ok, am avut impresia ca se simte ft bine, umed cu încercări de dt și bineînțeles atenție pentru diamante :))

După câteva minute finalizez exploziv cim și fuge repede la baie sa scape de "marfa"..după o pauza de țigară unde am discutat diverse chestii, e foarte vorbăreata, am trecut la numărul doi..începe din nou un oral ft bun, o rog sa punem gumita și încep sa o iau pe la spate, sta foarte mișto capră, aproape ca se lipește cu abdomenul de pat...apoi o rog sa vina peste mine, pompam amândoi, contre etc, apoi o pun linguriță, sărutări pe gat etc, gemea foarte frumos și nu cred ca se prefăcea iar în final o pun misionar, aici am înnebunit amândoi ea și.a dat ochii peste cap la un momendat și avea piele de găină iar eu nu mai puteam sa ma mișc...cred ca mai avea și ea foarte puțin..e din cauza ochilor știe Cristina ce zic :))

Locatie - 8, per total e ok, un mic minus pentru ca lipsesc papucii

GFE - 9, foarte vorbăreata, lipicioasa, te face sa te simți ok, nu m.am simțit deloc grabit

Fata - 9, arata foarte bine, înaltă, miroase bine, glumește, sâni și fund ok.

Oral - 10 aici din partea mea,un oral ft bun ornamentat cu de toate

Normal - 9.5 se mișcă bine, se așează frumos, e aerodinamica, pe la spate e punctul ei forte

Anal - nu am încercat, încă.

Halatul 150ron

Door to door 1 ora și ceva, nu m.am simțit grabit, per total o experiență ft bună, a meritat.

De revenit, da. Mai ales pentru oral și de ce nu sa vedem și cu analul cum sta.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...

Ti-au indemanat diploma de bac  sau ....  nu au indemanat-o nimanui  :))))

In alta ordine de idei  ... felicitari  pentru recenzie :)

 

Salut dragi confutaciosi!
Fiind un june al acestui domeniu de "specialitate", sindromul pe care il posed numit lene m-a facut ca de abia acum sa imi incep viata de critic al placerilor trupesti, desi am avut o multitudine de experiente placute si neplacute cu diferite escorte.
In fine, ca sa nu mai aburesc atat de mult vreau sa incep prin a spune ca de mult voiam sa ajung la cristina datorita recenziilor in legatura cu oralul demential
Intalnirea a avut loc in seara de miercuri,3 iunie ,deoarece joi trebuia sa prezint un atestat la liceu si voiam sa dorm ca un bebelus Ajuns la cristina am dat de o fata de 30m ,glumesc dar f inalta ,eu avand 1.94,pana si mie mi s.a parut f inalta ,insa este un aspect bun deoarece imi plac fetele cu picioare lungi .
Ajuns in camera dupa un mic chit-chat ,i-am indemanat banii pt ca sunt obisnuit sa ii dau de la inceput.Actiunea a decurs in patul matrimonial unde am poftit.o pe cristina sa imi arate de ce e in stare.Fiind foarte degajata si glumeata m.a intrebat daca doresc niste guma pe deasupra sau curat,bineinteles ca am ales metoda oralului cinstit adica neprotejat.Un oral de nota 9 cu atentie la toate vecinatatile si in timp ce ma relaxam privindu.i corpul sensibil la perversiuni de natura pasionala datorita solarului ,am inteles.o si doar am mangaiat.o trecand.o peste mine intr.un 69 unde i.am admirat pasarica epilata si curata pana cand am terminat.
Si acum concluziile :
Locatia: 7
Fata: 8
Corp: 7,putina burtica dar nu deranjeaza deloc ,arata super ok
Oral: 9-9.5 pentru ca a fost cu CIM
Cadou : 60 pesos
P.s: Cristina mi s.a parut ca o prietena ,glumeata,de treaba si cred ca este genul acela care face orice sa te simti bine ,depinde de de click.Eu o recomand si o sa o vizitez pentru un pachet complet dupa ce termin cu bac-ul

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti universitate
  • Oras:bucuresti universitate

Ti-au indemanat diploma de bac  sau ....  nu au indemanat-o nimanui   :))))

In alta ordine de idei  ... felicitari  pentru recenzie :)

 I-au indemnat-o  :)) . Din toamna ne si paraseste:(

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...