Sari la conținut

Tanara sani mari


Vizitator lelivr

Postări Recomandate

  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu

Salutareee..Am fost eu akm aproximativ o luna la aceasta tipa...Destul de ok din partea mea.Oral np. executat de nota 8.Normal protejat de nota10.din cauza inplicari si fiind foarte stramta..Atitudine destul de ok..Spunea ceva de genu ca daca revi la ea face o reducere...Achitat 100roni pentru un nr..

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu

Colegii...

 

am revenit cu vesti ptr cei interesati... o sa fac o recenzie completa si sper utila...

 

Am inceput de dimineata ora 11.00 sa o sun si sa o sun si sa o sun... niciun raspuns... pe la 12:30 am zis sa mai incerc inca o ultima data si intr-un final am avut noroc... fata a raspuns. Destul de plictisita sau adormita, m-am gandit ca e adormita asa ca am trecut peste vocea morocanoasa de la telefon si am cerut detalii.

Mi-a spus ca are un apartament in apropiere de catedrala de pe M. Viteazu si cand ajung acolo sa o resun, ceea ce am si facut.

Cand am ajuns m-a indrumat si am gasit destul de usor scara si apartamentul care era la etajul 4.

Fata este cea din poze, draguta actualmente poate putin mai slaba si obosita fata de ce se vede in poze. Eu nefiind fumator am fost putin deranjat de mirosul puternic de fum din apartament, care era departe de a fi de lux, doar un apartament obisnuit intr-un bloc vechi, comunist.

Tipa nu e f inalta aprox 1,60 inaltime, destul de deschisa si amabila, m-a intrebat cat vreau sa stau si m-a invitat in camera... fara sa ma mai invite la dus... oricum, fiind pe graba si facand dus de dimineata n-a fost o problema...mi-a cerut 100 ron ptr o finalizare si dupa ce a dus banii in alta camera s-a intors si a inceput actiunea. Tot ce pot sa va spun e ca nu se implica prea mult, a inceput un oral nepro... automatism si plictiseala sunt cuvintele care pot descrie pe scurt ceea ce s-a intamplat in continuare. Am schimbat cateva pozitii, nu comenteaza nu protesteaza dar nici nu iti prea da senzatia ca ar participa in vreun fel...am terminat cu ea pusa capra...

Nici dupa nu a pomenit de baie sau sa o vad pe ea ca ar dori sa treaca pe la baie.

Rezumand, fata e draguta, tanara... are cam tot ce trebuie insa nu s-a ridicat deloc asteptarilor mele din pacate si in mod paradoxal... nu stiu de ce, cred ca o comparatie cat mai apropiata si pe care multi l-ar intelege mai bine...a fost ca atunci cand cumperi un mar de la supermarket si desi arata f f bine cand ajungi sa il mananci nu are niciun gust, niciun parfum.

Poate nu am prins-o eu pe fata in cea mai buna zi sau era pur si simplu obosita...sincer mie mi s a parut ca s-ar droga, prea era pasiva si absenta.

Fata are potential dar are mult de lucrat la atitudinea fata de client.

 

Dar cum gusturile nu se discuta, poate altii vor avea parte de experiente cu ea mult mai ok.

 

Numai bine si spor.

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu

Pai dameza e inactiva doar in Sibiu ca de activat cu siguranta isi "castiga " experienta undeva prin tara urmand a reveni in Sibiu cu siguranta, in periplul lor ciclic prin Romanica. Asa ca nici moderatorii nu se mai sinchisesc sa le treaca la inactive :D

Mai nou se pare ca avem o transhumanta a escortelor in tara asta si in Europa.

NIste adevarate "traseiste" :D

Spor!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...