Sari la conținut

Adelina


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Ei dragilor, o sa-mi incep scurta povestioara cu o felicitare pt frumusetea orasului vostru si, bineinteles, a femeilor din Tg Mures.

 

Am programat o scurta vizita in Tg Mures in interes de servici si m-am gandit sa beneficiez si de serviciile damezelor din acest frumos oras.

 

Dupa mai multe tentative esuate de a stabili o intalnire cu Laura m-am resemnat cu gandul ca o s-o cam frec pe uscat in Tg Mures. Trecut fiind de Brasov, in pofida oboselii accumulate in ziua respectiva, m-am hotarat sa-mi mai incerc o data norocul. Intrat pe publi24, vazut ceva interesant, sunat..mirare, stupoare, domnisoara a raspuns.

am intrebat-o daca face deplasari la hotel la ore tarzii in noapte (am estimat ca ajung la hotel pe la ora 24:00) si mi-a confirmat. M-a rugat insa sa o sun cand ma apropii de Tg Mures. Am sunat-o din Sighisoara cu rugamintea sa-mi confirme daca mai vine sau nu tinand cont de faptul ca urma sa ajung pe la 24 trecute..trecute bine ca am ajuns la 00:30 pana la urma. F amabila mi-a confirmat si m-a rugat sa o sun cand ajung la hotel..ceea ce am si facut.

 

La aprox 15 min dupa ce am sunat-o sa-I confirm ca sunt la hotel, domnisoara a batut la usa. Ce pot sa spun... O unguroaica frumoasa, cu un corp superb si f joviala mi-a trecut pragul camerei de hotel.

 

Am stat nitel la taclale, I-am oferit o cola din minibar pt ca benzinariile erau toate inchise pe motiv de schimb de tura :), am facut un dus (singur, ea venea de acasa si nu a facut dus - chiar si asa fata mirosea f frumos si nu am simtit absolut niciun miros suspect) si am zis sa purcedem la ostilitati.

 

Fiind f oboist dupa cele 6 ore de condus si vreo 20 de cand eram treaz am rugat-o sa inceapa cu un masaj ca sa ma destind nitel. A fost de accord dar a mentionat ca nu se pricepe la masaj (confirm :) ) Dupa ce m-a masat putin pe spate m-am intors cu fata in sus, I-am dat un prezervativ si am rugat-o sa inceapa cu un oral. Destul de mecanic, nimic sensational..as spune acceptabil si cam atat. Oboseala si-a spus cuvantul iar Pinochio nu prea dadea semne ca vrea sa treaca la actiune. Am mai stat putin de vorba..(domnisoara are o atitudine f prietenoasa, vorbeste mult, rade mult..ok din pct asta de vedere). La un moment dat incepuse sa-l frece cu frenezie pe fiul lui Gepetto, moment in care am oprit-o si am rugat-o sa il mangaie usor. Dupa acest tratament Pinochio s-a trezit din somn si mi-a soptit ca ar vrea sa o incerce pe domnisoara.

 

Pus caciulita si trecut la fapte. Fata s-a umezit destul de usor. Pus in pozitia misionarului..intors in pozitia mama iedului iar aici am zis ca inebunesc. Are un fund de milioane. micut dar bombat si o carne tare pe ea (deh, tineretea..are vreo 22 de ani). excitat la maximum de fundul ei apetisant am terminat dupa vreo 15 min in caciulita.

 

Intalnirea in sine a fost placuta. Fata arata f bine la corp si are o atitudine pozitiva...cum spuneam, joviala.

 

Probabil daca eram mai odihnit ar fi fost o intalnire mai frumoasa dar nu am avut nici eu cum sa contribui la asta si nu pot sa pun totul in carca fetei..

 

acum notele:

oral - 7

normal - 8

aspect fata - 9

atitudine - 9

halat - 300 lei

 

Nu am dat niciun numar de tel pt ca am uitat sa-I cer acceptul iar fata nu are cont pe nimfomane. Daca insa adminul considera ca pot sa-I postez nr de tel atunci o sa revin pe acest mesaj.

 

de recomandat ? din pct meu de vedere DA. dar cu conditia sa fi-ti odihniti ca sa aibe domnisoara ce sa scoata din voi :)

 

bafta

 

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...