Sari la conținut

Erika1 - 0726483993 SHOW lesbi real,alaturi de doua domnisoare. mess id: dominaniko


Postări Recomandate

SHOW lesbi real, , menage-a-trois, diverse fantezii, alaturi de doua domnisoare cu experienta. Oferim si pretindem maxima discretie si igiena. Despre mine Sunt : Femeie , Varsator Caut : Barbat Varsta : 23 ani Oras : Pitesti Sunt aici pentru : - SexInaltimea :177 cm Greutatea :88 kg Ochii :Caprui Lungimea parului : Mediu Culoarea parului : brunet Fumator :Da Venituri lunare :200$-300$ Ocupatia :Student / Elev Domeniu de activitate :nespecificat Pregatire / Studii :Sunt la facultate Statut civil :necasatorit Copii :Nu Animalul preferat ? : CatelulCe iti place cel mai mult ? : Sex-ulCare este placerea ta ascunsa ? : Nu amCe limba straina cunosti cel mai bine? : EnglezaCare este primul lucru pe care-l remarca ceilalti : InteligentaInteligenta ti se pare atragatoare sau te inhiba? : MAximPersoana pe care o caut Pe tine. . barbat matur, serios, curat, generos, cu o gandire empirica. . . Te asteptam pe messenger. . . dominaniko id-ul nostru_______________________________________________________________ Am vorbit cu ea pe messenger acum ceva vreme ( 2 saptamani ) dar nu a vrut sa-mi lase nr ei de tel. Tariful ei este de 200 ron/ora sau 300 ron/ora ambele fete.Fetele au locatia lor din cate am inteles, cand am vorbit eu cu ea, undeva prin Gavana . Serviciile prestate sunt sex normal, sex oral , show lesbi si sex cu ambele domnisoare .

Link spre comentariu

Salutare, Vad ca nu a mai fost nimeni pe la domnisoara....Am vorbit eu cu ea pe mess si mia zis ca inca mai presteaza dar momentan nu mai are telefon.Tarife: -250 ron ora normal si oral, 150 finalizarea; - 500 ron show cu o colega, masaj, oral si normal;Ca locatie au un apartament prin Gavana.Mi-a aratat si niste poze destul de dragutze dar din pacate nu le mai am.O sa incerc sa o vizitez cat de curand...desi e putin cam scump nestiind cum presteaza.Daca incearca altcineva inainte...asteptam recenzie.

Link spre comentariu

salut

fratilor, astazi am zis sa incerc si altceva in pitesti

am sunat si am chemat fata sa vina ea la mine pt 1 finalizare, ea neavand locatie - 150 ron.. am stat aproximativ 40 min impreuna

dupa ce ne-am cunoscut cateva minute, am inceput cu un oral neprotejat mai prelungit si apoi normal cum a avut loc si finalizare

schimbat mai multe pozitii fara probleme

FK - da

normal protejat - 8

oral neprotejat - 9

anal - nu stiu..nu am intebat

 

eu recomand..desi prefer fetele mai slim decat ea.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator Cautatorul
Reputație: 0

manolothe, ai postat un fel de mercurial si nu o recenzie. Astept niste completari... ghid in semnatura mea si in review-urile confratilor...

Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

Salutare geo_mate dane si noua id-ul ei mersi

Te ajut eu cu conditia ca imi promiti ca o sa citesti titlul topicului. (acolo se ascunde raspunsul)

Te rog sa citesti (recitesti) regulamentul (ghid in semnatura). Cat mai repede astept de la tine o recenzie, ti-au trecut deja cele 3 luni de zile permise in regulament fara recenzie.( altfel o sa parasesti pe noi)

Multumesc.

Link spre comentariu

salutari! Intrucat am vazut intamplator acest topic va pot veni in ajutor cu o recenzie mai veche... undeva prin luna mai parca (nu mai retin exact). Intradevar id-ul pe care poate fi contactata domnisoara este: dominaniko, insa personal va pot spune ca nu am mai zarit-o de ceva vreme pe mess. Ca si locatie o puteti gasi undeva in zona gavana piata, este destul de usor de ajuns,eu am fost la ea, apartament ok, locuieste singura, patul ok, putin zgomotos. Referitor la servicile practicate oral neprotejat si normal protejat...tarif 150 roni numarul...cel putin la mine asa a fost. Pot sa va confirm ca intradevar este tipa din poza, la vremea respectiva era intadevar un pic mai plinuta, insa am vazut ca a mai slabit ultimele 2 foto. Domnisoara cam de 23 de ani sa zic are intradevar undeva intre 1,77-1,80 sanii un pic lasati si fundul putin cam moale dar ok. Ca atitudine pot sa va spun ca este foarte ok si e de apreciat asta, nu te grabeste deloc si este foarte sociabila, se poate sta si la o tigare. Pentru oral i-as da un 9+ suge bine si accepta deep si cim,nu foarte insistenta pe oo dar e ok, nu se foloseste de maini ce sa mai super. Trecand la partea cu normalul, pasarica frumoasa, ingrijita, surprinzator destul de stramta, numai buna de ciufulit.Eu o sa-i dau 8 numai pentru faptul ca am folosit o singura pozitie (probabil era cam obosita, am inteles ca mai avusese o programare). Per ansamblu este ok avand in vedere ofertele din Pitesti. Ca fapt divers pentru cei interesati de show lesby, acesta din cate am inteles are loc in colaborare cu amy din trivale (cea care are deschis topic). In ultima perioda am inteles ca domnisoara respectiva ar avea o relatie si nu stiu daca se mai ocupa de asa ceva. Va atasez cateva poze gasite pe net. Daca cineva reuseste sa ia legatura cu ea... Concluzie e ca recomand!

poze sterse la cererea domnisoarei

  • Like 2
Link spre comentariu

Salut, eu am vorbit cu ea pe net. Mi-a dat un numar de telefon 0726483993. Am vorbit cu ea. M-a tot amanata cam o luna. Dupa o luna intr-un final a zis ca ne putem vedea a doua zi. Am sunat la ora 10, cum am stabilit, dar nu a mai raspuns. Eu nu cred cae serioasa. Poate alti vor fi mai norocosi.

Link spre comentariu
  • Oras:Pe ici, pe colo
  • Oras:Pe ici, pe colo

Am incercat si io sa dau de d-soara sa ma conving ca este de pe aici. Din pacate m-am saturat de o casuta vocala. oricum pentru un masaj si ceva peste nu cred ca merita 100 de epuroi fata, cred ca a vazut ca nu avem ceva mai de soi pe aici si s-a aruncat la pret. Parca in primul post un coleg zicea ceva de 150 ron pe finalizare, amu ajunse fata sus ... tot mai sus (vorba aluia cu cantecu). O sa vada ea ca nu face nimic la pretul asta si pierde clienti.

Pai nici pentru Bucale nu este un pret mic, cat cere ea, dar pentru provincie !!!

Oricum sunt ferm convins ca sunt si fraieri care pun botu...

Link spre comentariu
Vizitator Dragosstar
Reputație: 0

Si mie mi se pare mult 100 de euro dar sincer as plati daca ar fi ceva calitativ,iar dupa cum a descris-o colegul de mai sus..mi se pare destul de ok.Voi,cei din Romania inca nu intelegeti ca trebuie sa platesti cal;itatea si am mai intalnit o domnisoara care mergea pe principiul " mai putini clienti pentru suma x decat o turma de barbati pentru aceeasi suma". Bravo ei.. se respecta. Chiar o sa o sun si va spun ce si cum. Multumesc pentru topic.

Link spre comentariu
Vizitator mocu
Reputație: 0

...

Voi,cei din Romania inca nu intelegeti ca trebuie sa platesti cal;itatea

...

 

Scuze pt. offtopic, dar nu ma pot abtine.

Vai si amar de capu' nostru al amaratilor astia din Romania.

Noi nu stim nimic, nu intelegem nimic, nu suntem buni de nimic.

Noroc cu cei "de afara" care vin si ne dau sfaturi. Ne educa. Ne civilizeaza.

Si din pacate, au inceput sa "roiasca" in jurul nostru astfel de "sfatuitori".

 

Offf, am incheiat.

Link spre comentariu
Vizitator Dragosstar
Reputație: 0

Nu sunt venit din afara si nu sfatuiesc pe nimeni.Ma refeream la mentalitatea din Romania. Am spus doar ca pentru mine calitatea primeaza.

Link spre comentariu

scz ptt offtopic....

 

daca un coleg a descriso ca fiind ok.....asta nu inseamna ca e si calitate colegu ..

parerea mea e ca daca era calitate ...s-ar fi discutat mai mult despre ea pe aici tinand cont ca topicul e deschis de ceva vreme....

eu de fiecare data cand am vorbit cu ea, mereu mi-a spus altceva, alt pret, alte serviciii (uneori doar cu colega presta, alteori doar singura) deci pare putin suspect.....

nu contest serviciile pentru ca nu am fost la ea....dar sincer nici nu m-as duce la pretul asta pt ca nu am incredere ( cu banii astia mai bine fac un drum la capitala si ma duc la una din escortele de top, unde cunosc pe ce dau banii).

 

sper sa primim recenzia ta dragos...

Link spre comentariu

Tipa e ok, sustin asta insa pretul nu e tocmai ok :) dar in fine eu nu am trecut de ceva timp prin Pitesti asa ca cine stie s-ascumpit benzina s-a triplat tariful si la domnisoara. In conditiile astea de pret consider canu merita banii. La vechiul tarif era ok pt aici. Bunaoara va pot spune doar ca comparativ cu buc e prea scump ( asemanatoare cu domnisoara, am gasit tot tacamul cu 100 roni in zona unirii deci...)

Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Am trecut pe la domnisoara ieri dupa amiaza.Telefonul este valid. Tariful a ramas la 400 ron/ora.Locatia destul de curata,ingrijita(mirosea a detergent de spalat pe jos).Frumusica,desi la corp nu e chiar fotomodel(sanii un pic cam pufosi).

Accepta CIF,CIM.Oral nota 10 cu plus,face un deepthroat de innebunesti insa nu prea pare foarte pasionala la normal(nota 8).

Mi-a facut si masaj de relaxare inainte sa plec,cu toate ca acolo as fi ramas sa dorm.:)

Lucreaza intre 09:00-16:00 din cate mi-a spus. Iar in concluzie O RECOMAND.

  • Like 1
Link spre comentariu

Am vorbit cu ea la telefon acum cateva zile si se pare ca a mai scazut tarifele. 150 lei pentru 30 min (o finalizare) si 300 lei pentru o oră.

Suma de 400 de lei a ramas pentru show-ul lesby.

Stabilisem să o sun vineri între orele 10-16, am încercat între 10 şi 11, dar a avut telefonul închis. :(

Link spre comentariu

Domnisoara s-a retras oficila din meserie deci , topicul nu mai este valabil. Totusi am inteles ca este disponibila numai la hotel cu multe stele si de preferinta pentru 200 euro ora sau ceva de genul (adica o suma care sa se merite). In rest numai de bine!

 Vorbesti prostii . Domnisoara nu s-a retras , chiar presteaza in aceasi locatie. Apel catre numarul din topic pentru mai multe detalii.

 

Eu am fost la ea , pentru un numar . Oral ca al ei nu am primit de nimeni , e vreti senzatie

Aspect Fizic : 7 din 10

Igiena : 9+

Oral: 10

Locatie: 8

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...