Sari la conținut

Masaj erotic de calitate.


Postări Recomandate

  • Oras:IASI
  • Oras:IASI

Buna !

Va multumim pentru aprecieri si mcile imperfectiuni vor fi remediate.

Le multumim si domnilor comentatori pentru efortul de a se abtine de la comentarii rautacioase si speram ca nu am deranjat intr-un mod excesiv incat sa nu va gasiti linistea din propriul fotoliu.

Asteptam sa va relaxati alaturi de noi ( Ema, Antonia, Ildiko si Sara)

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:IASI
  • Oras:IASI

Mare amator de a simti relexarea prin masaj,incantat de expunerea celor de mai sus,sunt cuprins de curiozitatea de a calca pragul acestui nou salon. Vineri,sun la numarul anuntat,imi raspunde o voce plina de entuziasm si m-a programez pentru ora 14. Revin cu un nou apel cand ajung la blocul indicat, urc la etajul potrivit si gasesc in interiorul salonului,la acea ora 2 domnisoare,mai exact o doamna de aprox.30 ani,o matura miniona foarte frumoasa,blonda cu ochii verzi ,cu un fund bombat dar cu sanii medii spre mici.(am aflat ca e unguroaica de prin Tg.Mures si o cheama Ildico). Tot pe canapeaua din living o remarc pe Ema,e bruneta,peste 1.70,aprox.60 kg,bine proportionata sani zvelti,fund frumos,cam 3-4 kg peste limita perfecata. Faptul ca e inalta si ca e foarte frumoasa la chip in tandem cu corpul tanar,aprox.19 ani, m-a convins sa o aleg pe ea.

Locatia este compusa dinntr-un living spatios,mobilat si amenajat de lux si cred ca 3-4 dormitoare,nu am reusit sa cuprind cu privirea totul.

Ema imi prezinta oferta de masaj erotic sau thailandez cu finalizare la alegere,pret 200-300 lei,sedinta de o ora. Achit finalizarea standard,200 lei,sunt servit cu o cola rece,nu doream alcool,eram cu covrigul dupa mine si sunt invitat in studiolul Emei. Fac un dus intr-o cabina foarte moderna, un fel de dus hi-tec, cu geluri la alegere ,prosop pufos,slapi ,ce mai...,totul aranjat la mare moft.Patul din camera cu asternut parfumat,perna antialergica.Ambient modern cu lumina difuza asigurata de o lampa de veghe,lumanari si muzica asigurata de o tableta din dotare. Ema s-a dezbracat nud si aprox.5 minute m-am acomodat cu ea asigurandu-mi un GFE ridicat. Masajul a fost executat senzual,putin cam lent dar cu atingeri senzuale astfel incat sa-mi fie incarcat arsenalul din dotare,gata de lupta.

Tanara este foarte bine legata cu o textura a pielii f.fina cu carne tare pe ea,cu sani zvelti si obraznici atunci cand Ema incepe dansul tribal peste tine.

Oralul bine executat,cu priviri indraznete,umed,adanc si cu mare grija la imprejurimi. Aproape de marele final,imit colegul de mai sus si ma cufund,pret de 10-15 min,intr-o reverie cu Ema imaginand-o cum presteaza ca in celebrele scene Emanuelle si o simt cum vibreaza,cum se misca si controleaza scenele hot transpuse in organul meu care sta sa explodeze secunda de secunda. Doggy,lady on top,misionarul clasic sunt trecute cu docilitate pe rand,cand,deodata sunt trezit din vis de urletul meu de finalizare totala cu Ema cam tacuta dar cu un spasm si oftat de multumire,semn bun ca a fost bine ptr.amandoi.

Raman cateva momente sa-mi recapat suflul,fumez o tigara la geam,beau o dusca de chimic numit Cola si incerc sa-mi incarc ora cu o noua incercare de refresh sexual. Fac putin sport un gurita,Emei,o tin de cap,lovesc usor cu instrumentul peste fata,doar eram cu celebra starleta Emanuelle,in inchipuirea mea plina de aroganta,dar realizez ca nu mai am vlaga (joi noapte am rupt cu bautura si dansul in club).Inchei sesiunea de examinare cu putina harjoneala cu gheisa Ema. Dusul de vigoare si dupa pupaturile prietenesti ne amenintam cu dulcea revedere.

Am trait o experienta placuta si relaxanta,cand nu credeam ca voi gasi un loc linistit si discret ,dupa o experienta urata,monitorizata de camere video si baieti cu ceafa groasa traita la un salon prin Tatarasi-piata chirila.

Bravo pentru locatia aleasa de fetele de la acest salon,central,foarte modern,spatios si chiar servicii unicat,ca in titlul afisat de fete.

Oralul bun 9 porno,umed cu tot arsenalul adiacent,

GFE ca si cum ai fi cu iubita ta 9,5,

Masajul bun,e nevoie de mai multa rabdare 9,

Reveria cu Emanuelle 10 (urmeaza si celelalte parti II,III,etc),

Locatia impecabila 10+++,

Tariful 200 si mai adunati atat cat e nevoie pentru a visa frumos.

De revenit,recomand. Am sa-mi fac o fantezie cu tipa matura si la plecare am vazut o alta domnisoare imbracata in dracusor cu furca,era bestiala. Era sa uit,Ema a fost asistenta mea,foarte mishto.Chiar avea si stetoscop,o poveste.

Noroc la bani si tarie in pantaloni pentru noi experiente.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:IASI
  • Oras:IASI

Am trecut ieri la pe la acest salon, situat peste drum de Palas,sf.Lazar.Programare respectata,ajung usor la destinatie si gasesc 2 domnisoare Antonia si Ema,fete joviale si frumoase cu un corp bine proportionat. Nu am reusit sa ma hotarasc fiind bine ambele fete,astfel am ales o sedinta cu amandoua.

Salonul este peste nivelul ce am vazut prin oras,totul fiind cu bun gust.

Am facut un dush relaxant si cand m-am intors in camera,sunt vreo 4 camere de lucru,fetele erat pregatite,gata de lupta. Initial am fost preluat de Antonia,e mai prietenoasa,ulterior s-a alaturat si Ema. Usoara relaxare la 4 maini si dupa vreo 15 minute eram deja intr-o partida in 3 de zile mari,foarte kynky momentul. Am fost,putin,manipulat de fete dar accept oricand o astfel de manipulare.

Am ajuns in extaz dupa vreo 30 de minute pline cu "de toate". A urmat igeniezarea de dupa si o sedinta de mangaiere,un fel de alintare postcoitum,foarte foarte relaxanta.

Locatia 10-usor accesibila,lux,confort,intim

Masaj 8,5-usor incepatoare,

GFE 10-Antonia,9-Ema

Aspect 10-fizic ok ambele,vestimentatie cu tematica,parfumate,aranjate,etc.

Ambient 9,5-lipsesc oglinzi(asigurari ca vor fi)

Durata sedinta 50-60 min,nu m-au grabit.

Pret 200 X 2= 400 leuti,raport aproape corect fata ce am gasit in alte parti.

M-am simtit ca la o socializare cu niste prietene de prin club. Teme de discutii interesante,minibar,fara deranj sau presiune ca ar trebui sa plec. Fetele destul de naturale.

Voi reveni,recomand-am simtit ca e altceva.

Mersi,Ema si Antonia. Kiss !

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Ajug la salon ghidat fiind cu rabdare si amabilitate.

Disponibila era doar o singura fata. Draguta, bruneta, creata. O aleg pe ea. Merg in camera cu amabila fata. Ma dezbrac. Stupefactie: nu am unde sa-mi pun hainele. Le pun pe pat. Vine in camera domnisoara, imi da prosop si imi zice sa pun hainele pe pervazul geamului. E prima data cand mi se intampla aceasta.

   Fac dus , ma intorc si incepe masajul. Fata nu se dezbraca de lenjerie din proprie initiativa, dar la rugamintea mea o face. Ma mangaie pe corp apoi pe penis. Ii spun ca vreau sa isi atinga corpul de penisul meu pentru excitare , sa nu foloseasca doar palma. Toata sedinta a facut masajul penisului numai cu sanii. Nici o alta tehnica in plus. Imaginatie zero. 

   Ii spun ca vreau sa o mangai si eu. Se aseaza pe spate. Tot timpul a stat incordata.

   Trecem la oral protejat. L-a facut, fara ajutorul mainilor prea mult. Este o fata care nu are valente pentru un salon de masaj erotic.

Fetele toate amabile, creata si patroana.

 

Gfe: 7, nu fk, nu cunilingus. 

Oral: 5 , fara anilingus, fara atentie testicolelor deloc. Mecanic.

Locatie 10

Masaj: 4

  • Like 3
Link spre comentariu

Total Confidential IASI , din punctual nostrum de vedere ( sper ca nu se vor supara colegii mei , ca ma adresez si in numele lor ) , lucrurile sunt relative simple si se pot rezolva usor. Toti stim ca in cadrul saloanelor de masaj , se pot castiga bani frumosi. Evident , fac acest lucru saloanele care prezinta : discretie , curatenie si servicii de calitate.

Discretia , tine de amplasarea salonului....uneori e mai greu de mutat dintr-o zona in alta.

Curatenia, aici clar tine de cei ce administreaza salonul. Sa iti pui hainele pe pervazul geamului , sau gramada pe o noptiera , asta deja e o mare problema. Rezolvati simplu cu instalarea unui cuier multifunctional in camera.

Calitate , aici lucrurile se complica. Multe d-soare nu au nimic cu ceea ce inseamna masaj erotic. Si asta pentru ca voi cei care le angajati le vindeti eronat informatia. Imi spunea o maseuza , undeva, candva , ca atunci cand s-a angajat la salonul unde lucre , patroana I-a spus : E simplu , te freci cu sanii de el si apoi freci instrumental din dotare cateva minute si , gata ai luat banii ! "

Total gresit ! Cand fetele care aplica aceasta straategie , vor intelege ca aceasta tactica nu duce la nimic , iar clientii le vor evita din ce in ce mai mult , trebuie facuta o schimbare. 

1.Exista filmulete de prezentare , dincare se pot invata.

2.Maseuza ar trebui sa se gandeasca , cum I-ar place ei sa fie atinsa...mangaiata ...excitata... Cam asa ar trebui sa aplice si pe clientul ei.

3. Orice maseuza noua , pe langa educatia facuta , trebuie sa aiba parte de-a intra impreuna cu o alta colega mai veche in bransa , la cateva sedinte de masaj. Acest lucru poate duce la o asa zisa perfectiune.

4. Reclama e sufletul comertului......poate niste poze cu fetele update, ar fi binevenite

5. Cititi topicurile destinate saloanelor de masaj atat din zona voastra cat si din alte zone , si luati lucrurile bune iar clientii nu vor inceta sa apara.

 

Sper sa va fi fost de folos.....cat de cat.

:hihat

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:IASI
  • Oras:IASI

Buna tuturor !

Asumarea inseamna si politete si respect fata de clientii care ne viziteaza,nu doar vina.

Opriti-va,va rog,si nu va grabiti sa aruncati cu pietre fara sa ganditi sau sa vedeti ce oferim si in ce conditii.

Situatia reclamata e pe jumatate adevarata si tine si de persoana care ne-a vizitat(ne oprim aici cu comentariul despre clientul "cu reclamatia"). Cat despre cuiere si alte glume,va rog sa va abtineti la comentarii. Sunt conditii de top in fiecare camera,mobilierul super calitativ,etc. Aceste lucruri pot confirma persoanele care ne-au vizitat.E vorba de mici rautati si mici sicane pe care,noi, le trecem cu vederea. Soarele e atat de mare incat doar cei fara minte nu inteleg ca nu mai au loc sub el.

Va multumim pentru efortul de a discerne bine inainte de a arunca cu pietre in necunostinta de cauza.

O zi frumoasa !

Link spre comentariu

Nu suntem indreptatiti , nici macar sa ridicam piatra..... Fiecare ne cunoastem pe noi insine. Uneori insa, se spune ca acea critica , poate fi constructive.

Personal , imi doresc sa trec pe la salonul vostru si sper sa ma pot convinge ca realiatatea e alta.

Pana atunci , mult success la ... :masaje

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA

Buna tuturor !

Asumarea inseamna si politete si respect fata de clientii care ne viziteaza,nu doar vina.

Opriti-va,va rog,si nu va grabiti sa aruncati cu pietre fara sa ganditi sau sa vedeti ce oferim si in ce conditii.

Situatia reclamata e pe jumatate adevarata si tine si de persoana care ne-a vizitat(ne oprim aici cu comentariul despre clientul "cu reclamatia"). Cat despre cuiere si alte glume,va rog sa va abtineti la comentarii. Sunt conditii de top in fiecare camera,mobilierul super calitativ,etc. Aceste lucruri pot confirma persoanele care ne-au vizitat.E vorba de mici rautati si mici sicane pe care,noi, le trecem cu vederea. Soarele e atat de mare incat doar cei fara minte nu inteleg ca nu mai au loc sub el.

Va multumim pentru efortul de a discerne bine inainte de a arunca cu pietre in necunostinta de cauza.

O zi frumoasa !

Salutare tuturor ,si cu respect ,ma adresez salonului poate afisati poze noi cu fete care presteaza ,ca au mai venit ,au mai plecat..,multumesc pentru intelegere..

Link spre comentariu
Vizitator palosugros
Reputație: 0

nu sunt obisnuit sa pun intrebari aiurea, chiar ma dispera troll ul si divagarea, dar am sunat si nu raspunde nimeni. confrati cunoscatori, stie cineva detalii ?

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Zilnic 10.00-20.00

Telef. 0751 92 92 94

 

Nu raspundem la nr. privat.

Nu raspundem cand suntem, deja, ocupate.

 

Mersi !

 

propuneti in '' sedinta de consiliul de Administratie '' un post de secretara / telefonista ...  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...