Sari la conținut

masaj 0756793475


Postări Recomandate

  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

Salutari Oradea! :wave

 

           Puteam nici sa nu scriu aceste randuri, neaparand mari diferente intre precedenta vizita la Edita si cea despre care fac referire, dar am gandit ca poate totusi e util sa mai postez odata pe acest topic. Am ales sa merg la ea din doua motive principale si unul secundar (personal):

  1. eram suficient de “sleit de puteri” dupa o noapte grea avuta acasa si “nu aveam tragere” sa merg la vreo escorta, sa ma necajesc la o partida clasica de sex (O + N);
  2. sa incerc sa ma conving ca tipa despre care vorbim executa mai mult decat masaj de relaxare + erotic cu finalizare manuala;
  3. sa nu ma intorc nerezolvat inapoi la Cluj – imi parea rau sa trec prin Oradea fara sa incerc macar ceva.

 

          Asadar, ajuns in Oradea mi-am rezolvat problemele pentru care venisem si apoi am sunat-o si am cerut programare. A vorbit iar ea mi-a turuit oferta ca si prima data, degeaba i-am spus ca o mai vizitasem, stiam despre ce e vorba, voiam doar sa imi reaminteasca adresa si sa stabilim ora, degeaba, are repertoriul ei clasic. Precizez ca are oaresce probleme cu limb aromana si s-ar putea sa nu se faca bine inteleasa, iar daca clientul o pun es arepete, se enerveaza relativ repede. Deci, am reusit cumva sa stabilim ora, luat un taxi si m-am prezentat la ea.

 

          Abia dupa ce mi-a deschis usa si-a dat seama ca mai trecusem pe la ea, acum nu stiu daca chiar are “hard-ul slabit” sau asta e strategia ei cu orice client. Ulterior, din disctutiile avute cu ea aveam sa aflu ca asta e stiulul ei, accepta doar clienti care vin la ea pentru masaj de relaxare cu finalizare manuala. Tot respectul pentru colegul daulabuci (nu vreau polemici aici, le discutam in privat daca va fi cazul), dar ori el e un client preferential, ori eu nu prezint incredere, ori nu am stiut cum sa o iau pe tipa incat sa am parte de oral sau normal. Nici intr-un caz nu e DOAR o diferenta de plata de 50 lei in plus… trebuie indeplinite si alte conditii pentru “calificare”. Nu contest ce spune el, imi prezint doar parerea strict personala. Din punctul meu de vedere sunt convins ca in anumite situatii face si sex, dar trebuie sa fii un client de mare incredere, cu suficiente vizite pentru ca sa isi puna botul pe scula ta. Se pare ca eu unul nu am ajuns la acest ‘nivel’, dar promit sa o mai vizitez in viitorul apropiat. Ar mai fi ceva de precizat, nici nu stiu daca imi doream mai mult decat de ceea ce am avut parte, am fost foarte multumit, m-am simtit bine in compania ei, lasandu-ma total in manutzele ei talentate.

 

         Total actiune: o ora si un sfert. Asta din cauza ca am avut parte de cateva telefoane in timpul masajului si la care domnita a crezut de cuviinta sa raspunda. La unul dintre apeluri s-a intampla ceva haios, dar despre asta n-am sa scriu acum... ramane sa dau explicatii daca voi vedea ca apar comenturi aici.

         Fata, locatia, tariful: aceleasi ca in postarea mea precedenta. Nota: 9, pret super.

         Prestatia: aici, in ciuda catorva pauze din cauza telefonului am avut parte de un masaj mai ‘apasat’ ca prima data, asta s-a intamplat la sugestia mea. Si masajul de relaxare si cel erotic au fost un pic mai hard, mai pe gustul meu. Nota: 9.

         Concluzia finala: este una strict personala  - decat 50 lei pentru un oral la botu’ calului sau in masina, executat de vreo indianca de pe centura, mai bine faceti-va o programare la Edita.

 

       Toate bune. Cu respect, dorinel18. :hihat

 

 

ps. multumesc din suflet si oradenilor care s-au gandit la mine si m-au sustinut la momentul banarii.   :bow

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca

multumiri lui dorinel18.

Motivat de recenziile lui dorinel18, am hotarat s-o vizitez si eu pe Erika.

Avand treburi pe la Oradea am sunat pe numarul de telefon de mai sus, unde mi-a raspuns o voce, care incerca sa-mi explice detalii legate de servicii ce ofere in romana(spun ca incearca pe romana pt ca e unguroaica si are un accent dragut). Ne-am inteles la o intalnire in dupamasa zilei respective.

Locatia: Este destul de usor de gasit, cu loc de parcare intre blocuri, este un apartament la etajul 4, intr-un bloc vechi. Este prevazut cu interfon. Mobila veche, dar foarte  curata. Baia este cu vana, poti face dus, ai gel de dus, prosop curat. Fara papuci. Dar totul e curat. Erika este o prezenta placuta, sociabila.

Ajuns acolo ne-am inteles la un masaj de relaxare cu finalizare. Dupa dus, m-a rugat sa ma asez pe burta pe pat(care e de fapt un coltar extensibil). A inceput masajul de relaxare. Am primit un masaj foarte ok. A insistat destul de mult pe spate, dupa care a trecut la piciorae la fese. Chiar se simte ca stie sa faca un masaj de relaxare foarte ok. Interesant e ca dupa ce termina cu o portiune de pe corp face niste treceri cu degetele pe zona respectiva care iti da o senzatie interesanta si placuta(ca si o adiere de vant).

In timpul masajului de relaxare am purtat o discutie placuta. Am aflat ca e fara sot, are prieten in schimb. Are o fata. Poti discuta pe orice tema cu ea, rade foarte mult. Am reusit sa aflu ca intradevar se poate si  mai mult decat masaj, dar trebuie sa fii client mai vechi a ei.

Masajul erotic a fost una foarte incitanta pentru mine. M-a pus in patru labe si a inceput masajul propriu zis. Are o tehnica interesanta. Cu o mana iti maseaza zona dintre anus si testicole, cu cealalta e pe penis. Face niste miscari care te fac sa urci pe pereti. Am fost invitat sa ma intorc pe spate, dar am refuzat si am dorit finalizarea in pozitia initiala.  Nu prea pot descrie cum face masajul dar eu zic la toti care apucati pe acolo merita incercat. Eu am avut o finalizare mai ceva ca la normal sau la oral. Dupa aceea m-a curatat cu servetele umede, am trecut pe la dus.

Am mai stat la povesti, am achitat  50 ron(pret ce mi se pare ieftin raportat la calitate), si am plecat.

Notele:

Locatia: 8, curata, mobila veche, coltar extensibil, lipsa papuci.

Atitudine: 8, sociabila, ai cu cine povesti si rade, nehotarata daca face si altveva decat masaj.

Aspect: 8 pt. corp.

Masaj de relaxare: 9, se vede ca a facut cursuri de masaj

Masaj erotic: 10 cel mai bun masaj erotic pana acum.

Concluzie: merita incercat, merita de revenit, pretul este unul mic raportat la calitate, deci OK.

Salutare

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

multumiri lui dorinel18.

Motivat de recenziile lui dorinel18, am hotarat s-o vizitez si eu pe Erika.

...

Masaj erotic: 10 cel mai bun masaj erotic pana acum.

...

 

Te felicit si eu pentru alegere si pentru recenzie!  :hihat

 

Deci... nu degeaba "mi-am facut" abonament la ea.  :masaje Tehnica si seriozitatea sunt cele 2 lucruri esentiale care o caracterizeaza. Nu face rabat la niciunul dintre ele, asta va pot eu garanta. Intradevar se descurca greu cu limba romana, dar nu e nici o problema, insistati pentru detalii si aveti rabdare dupa ea si explicatiile ei (telefonice).

Am avut multe actiuni cu dansa, am prezentat una dintre ele, dar poate odata (nu stiu cand...) o sa revin si cu altele.

 

Toate bune!  

Link spre comentariu
Vizitator raynor009
Reputație: 0

Am fost si eu la ea saptamana trecuta dar nu am apucat sa scriu recenzia. Tin sa va anunt ca este primul masaj erotic la care am fost asa ca poate notele vor fi prea mici sau prea mari.

 

Deci i-au si eu legatura cu doamna Erika, la telefon raspunde o voce cu un accent unguresc si imi explica tarifele si locatia unde o pot gasii. Tin sa spun ca vorbea bine romaneste. Ne intelegem la pret si stabilim ora. Ajung la locatie, un bloc vechi unde ma astepta Erika. Apartamentul ca si blocul era vechi cu mobila veche dar foarte curat si intretinut. Fac un dus si pe urma trecem la treaba. Am fost poftit sa ma intind pe o canapea si a inceput masajul de relaxare. Masujul a fost unul foarte bun, nu credeam ca ma voi simtii atat de bine fiind prima data dar mi-a intrecut toate asteptarile. Ea este foarte sociabila si poti discuta cu ea orice in limita bunului simt, la un moment dat am inceput sa vorbim in engleza :laugh2 . Cel mai mult mi-a placut masajul la olo, dupa ce l-a uns pe ala micu cu ulei si a inceput sa-l frece si sa il mangaie nu a durat mult ca s-a si trezit din somn. Asa ca am avut parte si de un oral NP iar apoi o partida buna de sex(cu gumita) amandoi unsi cu uleiuri si cu finalizare pe fundicul ei .

 

Note:

Locatia: 8 curat si intretinut

Atitudine: 9.5 rade, glumeste si accepta aproape orice o pui sa faca

Aspect: 8 nu-i fotomodel dar nici urata nu este.

Masaj de relaxare: 10 stie ea ce stie, si din cate mia spus are ceva ani de experienta

Masaj erotic: 10 super, face tot ce spui(in functie de ce cadou lasi)

Oral: 8.5 te face sa te simti bine chiar daca se vede clar ca nu prea ii place

Normal: 8 bun m-am simtit bine si nu refuza pozitii, face ce vrei tu

Cadou: 150ron

Concluzie: Da 100% ! Nu prea ai ce comenta la serviciile pe care ti le ofera si la pretul pe care il cere. Daca ar face si la client acasa ce bine ar fi...

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

Va salut stimabili oradeni!

 

In ultima vreme sunt 'incapabil' sa scriu o recenzie, boala grea... generata de Regulament, alea-alea...

Sper (si cred totodata) sa-mi treaca odata si asta, bineinteles cu ajutorul staff-ului.

Printre vizitele mele pe meleaguri bihorene am vizitat-o recent si pe Erika si am zis ca spre binele ei si al tuturor, ar fi binevenit sa las cateva vorbe p'aci.

Nu prea este nimic schimbat fata de ceea ce stiti, fata de ce am scris mai sus in una din  recenzii.

Este insa de mentionat doar faptul ca tariful ei pentru o prestatie de o ora care include masaj de relaxare + masaj erotic s-a indexat de la 50 lei, la 60 lei. Cica a 'lovit' inflatia si la ea, s-au scumpit unguentele, cremele, sapunul, servetelele, etc. Nu e o mare modificare, i-am acceptat noul tarif cu mare drag, mai ales ca (virgula) calitatea serviciului este la fel de buna... ultima data parca si mai buna.
 

Felicitari pentru prestatie Erika (daca citesti p'aci, desi nu cred) si tine-o tot asa (dar asta NU inseamna sa tot urci preturile).

 

Toate bune! :hihat

Link spre comentariu
  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

Tipa este de gasit (la telefon) incepand cu ora 9 dimineata. Mie mi-a raspuns de fiecare data la ora asta.

Ar mai fi ceva. Nu face 'abuz' de clienti. Daca are cateva programari in ziua respectiva, nu mai accepta si altele, da ocupat in cazul asta.

 

@nino, daca chiar vrei s-o vizitezi mai insista. 

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Buna domnilor,

 

Nereusind sa ma programez la cine doream, ajung in cele din urma sunand la numarul din titlul topicului la Erika, langa "No Exit" pe Transilvaniei (foarte usor de gasit). Ajuns la cuib,  sunt primit de o doamna la 32 de ani declarati de ea, blonda  cu par nu foarte lung, aproximativ 1,70 si 55 kg, constitutie atletica, imbracata in niste blugi mulati si o bluzita cu un decolteu ce scoteau in evidenta niste sani aparent atragatori.

 

Locatia este una cu doua camere, mare, curata, in camera de lucru este un pat mare cu cearceaf si prosop curat + ulei si lubrifinat. Baia nu am vizitat-o fiind prospat dusat de acasa, in timp ce ma dezbracam mi-a spus ca este 60 ron ora de masaj cu finalizare manuala. I-am spus ca nu am venit doar pentru atat si vreau servicii complete. Zambind mi-a spus ca mai tre sa pun atunci 50 ron astfel intelegandu-ne la masaj+ON+NP+CIM / 110 ron / o ora,... bani de nimic la atatea incluse.

 

Facut comod pe burta, ea a ramas in chilotei si am rugat-o sa pastreze si sutienul avand sanii medii spre mari dar afectati de gravitatie, pur si simplu imi placea felul cum aratau acolo in sutien impinsi in fata parca ma vedeam deja finalizand in gura si pe sanii ei. Pe o muzica lenta ce mai nu te adormea se apuca Erika sa ma maseze pe picioare, ajungand la fund unde a inceput sa ma mangaie pe outze si pe soldatzel, moment in care i-am cerut sa sarim peste masaj si sa treca la oral. Fara nici un fel de comentariu a trecut la ON ajutandu-se de maini dar experienta in ale masajului si-au spus cuvantul, frecand instrumentul puternic cu schimbari de ritm si tente de deep, iar ce mi-a mai placut a fost faptul ca ma atingea uneori finutz cu dintii ce-mi provoca o senzatie foarte placuta.

 

Pus protectia si trecut la un lady on top unde ii atingeam pielea de pe picioare si fund, foarte fina de altfel si albicioasa; la fata mentionez ca nu este  foarte atragatoare dar prin felul ei de a fi se stie face placuta, aceasta pozitie(lady on top) pare sa-i fi placut destul de mult dupa felul in care gemea si nu cred ca se prefacea. I-am tras in lateral cupele sutienului presand pe mijloc sanii si sfarcurile foarte pronuntate si foarte vizibil excitate, lins si masat bine sanii, iar inainte de a trece la dogy am simtit nevoia sa mi-l bag si frec bine intre sanii acesteia. Nu stiu de ce era putin mirata ca-mi placeau sanii ei,.., in fine trecem la dogy, aici  mi-a placut modul cum s-a pozitionat pe spatarul patului fiind orientata cu corpul in sus si contrand cu funduletul ei cat putea de tare. La cum gemea si contra am finalizat in balonas cu regret, deoarece as fi dorit sa ma finalize oral, ceea ce i-am si spus. S-a uitat la ceas si a spus " mai avem destul timp, dar si daca nu era tot nu te refuzam". Deci domnilor acestui raspuns  ii dau un 10 si toata stima si respectele mele pentru Erika.

 

Dupa cateva minute de povesti, ma ia la o laba, frecat in tre sani  si un oral incat am fost si eu mirat de cat de repede mi-a venit sa finalizez in guritza si pe sanii acesteia, cu toate ca altele ce aratau net superior nu au reusit sa-mi provoace acele senzatii la oral.

 

Sters cu servetele umede fiind grabit putin, i-am multumit si i-am spus ca o voi mai vizita cu siguranta, la care mi-a spus ca poate atunci voi avea rabdare sa stau pana-mi face tot masajul. Vizita door to door 1 ora si 5 minute, nici o clipa nefiind cu ochiul la ceas sau chestii de genul care sa te faca sa te simti presat de timp.

 

 

Note:

 

Locatie: 9 - curat, ordine.

Aspect: 7 - nu este un fotomodel dar are pielea fina si sanii care daca stii sa-i aranjezi arata chiar bine + un fund caruia-i place sa fie tabacit puternic.
Oral: 9 - daca era cu deep si atentie la outze avea 10.
Normal : 8 - nu le are ca tinerele din ziua de azi dar ii place si contreaza bine pe la spate.  
Igiena: 10 - no comment.

GFE: 9 - comunicativa, cu foarte mult bun simt, cu limba romana  e mai greu dar se descurca.

Masaj: 10 - nu mi l-a facut pana la capat fiind eu nerabdator, dar se pricepe am simtit la masajul oferit soldatelului.

Halat: 110 RON    masaj+ON+NP+CIM, 2 finalizari, 1 ora si putin door to door.

 

Raport pret/calitate: excelent, o recomand atat celor care doresc un masaj calitativ, cat si celor ce doresc o partida de sex cu o femeie nu tocmai fotomodel, dar care se implica si vrea sa-si vada clientul satisfacut si dornic sa se intoarca la aceasta.

 

Sanatate si spor la "treaba".

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Dupa ce mai citit mai multe comentarii ale unor useri "batrani"(in special a lui Lubric daca nu gresesc) care incurajau toti useri sa faca comentarii cu experientele fiecaruia am prins curaj sa fac si eu o recenzie. Fiti indulgenti cu mine, e prima recenzie...

Acum 4 zile avand o zi mai proasta am sunat-o pe Erika sa imi fac o programare pentru o sedinta de relaxare, era a doua oara cand mergeam la respectiva, cunosteam locatia, sunat pe la ora 11, programat, in 15 minute eram acolo, adresa binecunoscuta, langa No Exit...

Ma primeste in casa, eu sunt de parere ca este apartamentul in care si locuieste, locatia este Ok curat, ingrijit, am fost pana la baie pentru o scurta improspatare, baia nu este foarte moderna da ai tot ce iti doresti, gel de dus, prosop curat oferit de d-soara.

Actiunea se intampla pe un coltar extensibil, confortabil, cu un cearsaf curat intins peste coltar. Cat despre masaj, ce sa va spun, este foarte relaxant, placut. Doamna incepe masajul de la glezna piciorului si de acolo in sus pana la gat se ocupa foarte atent de fiecare incheietura. Eu la fel ca si prima data am simtit un click, asa o legatura intre noi, am ras, am glumit, o sedinta de relaxare completa...

Aceasta deosebita sedinta de masaj se incheie cu o laba cu o tehnica putin cam dura dupa parerea mea (ma rog gusturile nu se discuta) dar mi-a placut asa dura cum a fost :). Respectiva lucreaza membrul cu amandoua mainile, foarte bine, cu schimbari de ritm, se lasa cu o mana pe "radacina" membrului, cu cealalta lucreaza membrul, apoi cu amandoua, maseaza ouale, tehnica prin care am si ejaculat agresiv...

Acum notele:

Locatia: 8/9 foarte curat, te pune sa te descalti la intrare, tot respectul pentru asta, ingrijit, fara miros de fum de tigara

Aspect: Doamna nu este rupta din soare, are undeva la 35 ani aprox, nush, nu am intrebat. Nota 6 i-as da... Dar pt mine nu prea conteaza aspectul in cazul de fata, am mers la un masaj, pentru un masaj, daca vroiam sa merg sa ma uit la o papusa mergeam la Antonia

GFE, nu stiu cum se comporta cu restul lumii dar cu mine s-a comportat foarte bine, am mai zis, a fost un click, ceva care m-a facut sa ma simt bine, am ras, am gumit, foarte Ok... Nota 9/10 din partea mea

La masaj Nota 9, desi a fost cel mai bun care l-am primit pana acuma nu stiu, poate este una mai buna si eu nu am incercat... Per amsamblu foarter bun masajul, atat ce de relaxare cat si cel al membrului

Pret: 60 lei, ca raport calitate/pret eu am fost foarte multumit, m-am simtit foarte bine

Recomand pentru o sedinta de relaxare!

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Buna dimineata...eu de mult incerc sa fac o programare la dmna, data trecuta a raspuns la nr afisat, am intrebat daca mai e valabil oferta pt masaj, a raspuns ca da, dar sa nu-l mai deranjez si a inchis telefonul....probabil nu era simpatica nr meu de tel ?!?!

Link spre comentariu
  • Oras:baia mare
  • Oras:baia mare

Ieri am fost in Oradea si am apelat la serviciile Edithei ( eu asa o stiu )....Am sunat pe la ora 11,20 si a raspuns din prima,am mers la ea fiimd foarte aproape de pozitia in care ma aflam , m-a primit foarte zambitoare , am facut un dus , am platit 60 ron si m-am urcat pe masa de masaj ( se pare ca este o noutate), am ras putin ca eu fiind mai mare cam stateau picioarele pe afara dar a fost ok,....mi-a facut un masaj excellent pe spate , picioare , maini si fese iar la final m-a intors pe spate si a facut celebra finalizare cu doua maini si mangaieri diverse in zonele adiacente si anus....foarte relaxant si excitant...finalizat glorios conform asteptarilor in servetel...in timpul masajului final am fost lasat sa ma joc cu tatele si celelalte component ale ei dar cu conditia sa nu bag mana inauntru.....facut din nou dus ptr. a scapa de ulei si plecat...in timpul cand ma imbracam a sunat telefonul si am zi ca poate sa raspunda( initial nu a facut nici un gest)........a programat un coleg peste 10 minute ...cand am coborat l-am vazut asteptand..( care erati?).....Note; locatie - 8 fata- 8 masaj-10 ( inclusa finalizarea)...normal, oral nu am intrebat....recomand

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Buna seara , având azi pe la amiaza chef de un masaj bun , am apelat la Tundi dar din cauza unor oameni prea insistenți avea telefonul închis , in fine , am sunat la Erika nu descriu mai multe , fiind descrisă mai sus , am ajuns la etajul patru , un apartament curat , repede gol pusca sus pe masa , muzica buna de relaxare , masaj bun pe picioare, fund , spate, întors si finalizare cu explozie nucleară , îmbrăcat si plecat glont, tarif 60 de lei achitat la intrare , pentru masaj de recomandat !!! Spor la treaba !

Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

     Va salut!

 

Din lipsa de timp va scriu aceasta recenizie cu un pic de intarziere, evenimenimentul fiind intr-un sfarsit de saptamana pe 8 martie.

In acea dimineata m-am trezit cu o durere de spate ingrozitoare ca abia ma miscam, nu-i exclus sa fi primit ceva coate in somn de la nevasta-mea, poate am facut vreo declaratie de dragoste unei escorte pe care o vizitasem...si chiar imi place mult.

Am sunat pe doamna Erika pe nr 0756 793 475 si gandindu-ma ca de data asta cu un glont pot inpusca doi iepuri, (masajul la spate si o finalizare ca aveam,, bateriile" pline)

si raspunde o voce placuta cu accent maghiar chiar amuzant. Fiind in zona pietei Rogerius cand am sunat-o, si am vorbit pana la locatia doamnei, str. Transilvaniei intr-un bloc cu 4 etaje, chiar la ultimul etaj. Apartamentul modest, curat, o mica renovare avand comun holul cu bucataria, dar in camera mare avand mobila ,,anii 80", un coltar si patul de masaj, curat, baia nu am vizitat ca m-am inprospatat acasa.

Dupa ce am intrat mi-a spus unde sa las haina si eu spunandu-i ca sunt pentru prima data la un astfel de masaj, ea spunand sa ma dezbrac si sa ma asez pe pat ca o sa-mi placa! Doamna are inaltime aprox 1.70 vreo 60 kg, par blond si foarte vorbareata si rade mult, iti da o stare buna compania ei.

I-am dat 60 lei pt o ora de masaj cu finalizare, pune pe cd o melodie de relaxare si imi spune sa ma dezbrac, facand si ea acelasi lucru, pana la lenjeria intima. Ma intind pe pat cu spatele in sus si incepe masajul de la picioare si apoi pe spate, chiar spunand unde sa insiste si unde ma doare..fiind intrebat ce lucrez si ca totii soferii au toti aceasi problema si ca ar trebui sa merg mai des..Am cerut sa scurteze sedinta ca auzeam cum claxona telefonu meu..., Inainte de a-mi spune sa ma intorc si-a plimbat mainile pe spate, asa fin, chiar senzual, foarte placut ca abia asteptam ca gigel dadea semne de inviorare, si ma deranja fiind asezat pe burta. Dupa ce m-am intors pe spate, la apucat pe gigi la mangaiat cu amandoua mainile cu mult ulei, si fiind asa excitat am intrebat daca se poate si o partida de sex, ea spunand ca data viitoare dar ,,protejaat". N-am rezistat mult pana i-am spus ca urmeaza sa finalizez si mi-a asezat un servetel pe burta, dar primul jet a trecut peste ..Foarte placut, i-am multumit, ea spunand ca ma mai asteapta. Fiind emotionat am uitat sa ii dau ciocolata!

 

  NOTE:

Locatie: 7

Aspect: 8
Igiena: 9

Atitudine: 9

Masaj: 10 si erotic 10

Platit: 60 lei

De revenit!

 

 

                                                                                                                                 Numai bine!

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Salutare!

 

Sunt nou pe acest forum, nou si ca si consumator de masaje. Am cautat de mai multa vreme pe cineva pentru un masaj cu finalizare. O tipa binenteles pentru ca de oferte de travi sau gay nu duceam lipsa. Am ajuns pe acest forum si incurajat de recenziile pozitive am hotarat sa  o contactez pe Erika ca sa ma conving pe pielea mea de cele scrise de confrati :).

 

Am sunat-o luni pe la 7 seara in ideea de a face o programare pe a doua zi. A raspuns rapid, mi-a comunicat servicille prestate si tariful. Scurt si clar, masaj de relaxare cu finalizare manuala cu durata de o ora, pret 60 lei. Mi-a spus ca nu programeaza de pe o zi pe alta. Sa sun cu aprox. 30 de minute inainte de ora cand as avea eu timp. Asa am procedat a doua zi pe la 10:30 si a spus ca ma primeste la ora 11. Mi-a explicat locatia, neschimbata, zona Transilvaniei colt cu Dacia. Si sa o sun cand ajung in fata blocului ca sa-mi spuna unde sa sun la interfon. Bloc vechi, etajul 4, m-a asteptat in usa, imbracata intr-o pereche de blugi, sutien si tricou, sani mari pentru constituia ei slabuta. 

Descaltat in hol, am intrat in camera unde este instalat un pat de masaj. Neavand nevoie de dus, am platit, m-am dezbracat, hainele le-am pus pe un scaun si am fost invitat sa ma intind pe patul de masaj cu fata in jos. Masajul cu ulei, foarte placut, picioare, fese, spate si gat. Dupa spusele ei 7 ani de experienta.

Dupa aproximativ 50 de minute mi-a spus sa ma intorc cu fata in sus. A urmat partea cu finalizarea manuala. Aici a fost momentul in care am intrebat-o daca nu se dezbraca. Mi-a spus ca este racita si mai e si oprita incalzirea. I-am cerut macar topless si s-a conformat. Si-a dat jos tricoul si m-a rugat pe mine sa-i deschei sutienul. Au iesit la iveala o pereche de sani marisori, moi la atingere, frumosi pentru gustul meu :) Am intrebat-o daca pot sa ma joc cu ei si a fost de acord. Mari, moi la atingere, pielea catifelata, sfarcuri intarite. Masajul de finalizare a fost foarte placut, cu ulei mult, cu doua maini si cu atentie la zonele adiacente. A aparut servetelul pe burta apoi ejacularea, curatenie si s-a retras la baie. Eu am primit servetele umede pentru igienizare, n-am mai fost la baie. Imbracat si plecat. 

 

Nu voi da note ca sa nu fiu banuit de reclama

Locatia: apartament curat, cearsaf si prosop curat pe patul de masaj

Fata: au descris-o altii inaintea mea, ok pentru gustul meu. Comunicativa, un pic retinuta probabil pentru ca eram la prima prestatie.

Masajul: foarte bun si profesionist

Finalizarea: placuta, foarte bine executata, dovada fiind ca am terminat destul de repede. M-am incadrat in ora desi nu eram sigur pentru ca eu ma termin in general destul de greu.

Tarif: 60 lei platiti inainte, raport bun pret/calitate.

Pentru igiena as da nota maxima.

Nu am intrebat-o de alte servicii. Din discutii a reiesit ca are o lista neagra cu clientii de care nu-i convine, problema principala fiind limbajul si propunerile directe de sex. Celor de pe lista neagra nu le raspunde dar daca insista prea mult raspunde si le spune sa nu mai sune.

Concluzia este ca eu in mod sigur voi reveni.

Recomand celor care au nevoie de un masaj profesionist cu finalizarea aferenta. 

  • Like 11
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Salutare

 

  In urma cu 5-6 zile am vizitat-o pe aceasta doamna, stabilit la telefon detaliile pt a ne intalni

   Doamna are locatia in rogerius pe T. Sperantei  , locatia este o garsoniera mica sitoata la parter 

       curata , ingrijita , baia e mica dar curata 

   Ajuns la destinatia doamna ma poftit inauntru dupa care m-am dezbracat si m-am asezat pe patul de masaj 

si ea s-a dezbracat ramanand in sutien si chilot, 

    Masajul a durat 1 ora este foarte ok la masat si pe junior destul de bine dupa care am avut parte de o finalizare manuala

 

     Locatie 9 ( mica dar curata)

     Aspect  8

     Igiena 9.5

     Masaj 9.5

    pret 60 lei 

 

 

  P.S  ( daca ii placi poti sa ai parte de all inclusiv( OP/NP) pt ceva bani in plus )

 

 

 

   Bafta 

  • Like 7
Link spre comentariu

Salutare,

 

Nu am revenit de mult timp cu ceva recenzii, din cauza lipsei de timp liber. Acum cateva zile, insa am reusit sa trec si eu pragul acestei doamne pentru un masaj cu finalizare manuala.

Locatie este cunoscuta deja, precum a specificat si colegul wiggle.

 

Actiunea s-a desfasurat in aproximativ 1 ora. Dupa ce am ajuns, am fost poftit sa ma asez pe patul de masaj (complet dezbracat). Dupa masajul propriu zis, la picioare, fese si la spate, m-am intors si a continuat cu masajul la junior, moment in care s-a dezbracat si ea de bluza si sutien, putand sa ma joc putintel cu ea. Dupa finalizare, am avut parte de o igienizare cu servetele si am fost poftit la baie sa ma spal in "zona" cu pricina.

Mai multe detalii nu are rost sa spun, decat ca sunt de acord cu cele spuse mai sus de >ghost11<, mai putin in legatura cu masajul, care dupa parerea mea este unul de nota 6 (asta poate doar ca am fost si in alte parti unde am avut parte de un masaj mult mai bun, insa doar masaj!).

 

Cu putina insistenta si cred ca asa cum spunea si colegul de mai sus, daca ii esti pe plac, se poate si mai mult (dar nu de la prima intrevedere).

Doamna nu arata rau, ceva gen milf.

 

ceva note:

locatie: 8 (cam frig!)

igiena: pat masaj curat, prosoape curate, per total: curat - 9,5

aspect: 8-9

atitudine: 9

masaj: 6

finalizare: 9

pret: 60 ron

 

de revenit: da

  • Like 7
Link spre comentariu

Craciun Fericit !!  la tot poporul,asadar postez in vederea confirmarii sau reconfirmarii celor spuse inaintea mea.Mentionez ca am vizitat-o si inainte in locatia veche de doua ori daca mi amintesc bine insa nu am fost f incantat plus aplana asupra ei si alte suspiciuni, plus putina aroganta etc.In fine in ultimele doua saptamani am vizitat-o e doua ori pt masaj ,destul de bun (pt mine ) ca sa nu intru in contre cu alti tovarasi,atitudine surprinzator de buna ''fata de alta perioada'' finalizare manuala intensa,un assjob placut finut,..dupa care la a doua vizita dupa ce m-a provocat am indraznit sa-i propun la final ,adica dupa finalizare,(poate era indicat inainte) sa trecem de bariera masajului ,foarte dragutza mi-a promis ca data viitoare primesc o ''surpriza'' pt ca merit.Sper sa fie asa si sa pot recenza aici detaliat.In rest masajul,repet,placut,foarte curata ,dupa ce m-am intors pe spate a ramas in sutien pe care l-am dat usor si repede la o parte ,cv colanti pe care ma ajutat sa-i dau jos ,a ramas in tanga ,m-am jucat cu sanii fesele,.Ca si incheiere locatie mica din uscatorie dar curata 9 atitudine 8 igiena 9 prestatie 8 de revenit am sa revin pt surpriza, apoi daca e totul e ok raportul pret calitate o face de trecut pe lista.Va doresc Sarbatori Fericite in continuare si sa'' va'' sau sa ''ne'' aduca  Anul Nou forta de munca si material de studiu pe masura.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Loading...
  • Oras:Loading...

Salutare. După cârnați jumări etc etc am zis ca e nevoie de o revigorare urgentă.

Am sunat la nr din topic , aflat adresa rogerius , garsoniera , partier. Mică semicurata :)) 7

Dusat de acasă m a întâmpinat Erika care m a poftit la aparat întrebându-ma dacă doresc sa fac un dus înainte.

Acțiunea: masaj destul de banal dar plăcut 6/7

Partea erotica: bine un 7/8 poate si mai bine dacă finalizarea ar fi fost orală , masat juniorul cu mâinile cu sânii finalizat la ea in mâini .

Halat aproximativ 40 min 60 lei

La bani ăștia eu zic ca merita si sunt tentat sa ridic suma la 100 sa văd ce primesc

 

Sănătate !

  • Like 7
Link spre comentariu

  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

si eu am fost la aceasta doamna doar pentru masaj si mi-a placut.

e meseriasa, face masaj foarte bine iar despre altele n am discutat.

locatia, in acea garsoniera amintita si mai sus.

Actiunea: sunt client vechi, merg de vreo un an la ea, si totul decurge placut. merg dusat, dezbracat si apoi urmeaza masajul, care depinde de nevoie este mai intens pe picioare, spate, fese si totul se termina cu un bine meritat handjob foarte placut. imbracat, decartat 60 lei si placat.

De recomandat da:

Locatie: e stric pt munca....9

Aspect fata: 9

Meserie:9

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...