Sari la conținut

Postări Recomandate


  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Salutare! Am sunat, am vorbit, Foarte politicoasa, amabila, nu mi s-a parut nimic suspect, mi-a spus ca-mi poate confirma cu web dar am considerat ca nu e necesar. Pacat ca nu am putut eu sa o invit azi la mine dar o voi face cu prima oportunitate. Nu ofera "A" level, anal iar pretul pentru outcall mi se pare ok. Daca sunteti curiosi care e pretul o puteti intreba, vorba ei, " sexul nu e gratis dar detaliile la telefon nu costa". Va doresc toate bune si bafta!

 

 

Salutare,

Aseara (sau mai bine spus azi-noapte) a venit Lavinia la mine. Per total pot spune ca a fost o alegere buna!

Iata cum au decurs ostilitatile: Am sunat-o, m-am interesat de serviciile ei si mi-a confirmat cele prezentate anterior. Mi-a spus ca ar putea ajunge in 2 ore, urmand ca eu sa ii confirm. Dupa cateva zeci de minute am resunat-o si i-am spus ca o astept, trimitandu-i un sms cu adresa mea. Ea mi-a confirmat ca poate ajunge in maxim o ora, deoarece abia se eliberase. Ulterior aveam sa aflu ca venea de la Brasov (?!) sau cel putin asa mi-a spus ea... insa a intarziat destul de mult peste ora promisa (ceea ce ptr. mine a fost un minus)... intr-un final a nimerit la mine, venind cu masina si fiind ea la volan  :snap

Actiunea propriu-zisa a fost ok, putina socializare inainte, dupa care ne-am apucat de treaba. "Cadoul" (cum s-a exprimat ea) este 250 lei, iar pentru finalizare orala este 50 lei in plus, deci am decartat 300 inainte.

Lavinia arata bine, pare a fi cea din poze, doar ca posibil pozele sa fie mai vechi.. De mentionat care are un tatuaj pe antebrat (parca la mana stanga), ce pare ca se regaseste in poza in care ea sta cu mainile pe spatarul scaunului).

Am inceput cu un preludiu interesant, in care am schimbat 2 camere, dupa care am mers in dormitor, iar ea a trecut la un oral executat foarte bine. Apoi i-am inapoiat si eu "serviciul", bucurandu-ma de o piersicuta dulce si proaspat epilata. Din punct de vedere al igienei sta excelent fata. 

La normal am schimbat destul de multe pozitii (in pat si in afara lui :laugh2 ), la care ea s-a miscat destul de bine, cu gemete destul de puternice.

La un moment dat s-a plans ca ii "dau prea tare", si ca o doare din pricina faptului ca o am mare.. reactie care venea in contradictie cu gemetele pe care le scotea.. Pe final nu mi-a placut faptul ca m-a grabit, insa am terminat cu finalizarea orala precum optasem.

Asadar, am avut o finalizare intr-o ora, timp in care m-am simtit destul de bine.

Per total, o experienta placuta (cu anumite minusuri), Lavinia este o fata foarte comunicativa. La final am mai stat de vorba cu ea pret de 10-15 minute...

Notele mele:

-Aspect fizic/corp: 9. Dupa cum am precizat, tind sa cred ca sunt pozele ei (daca nu, seamana aproape la perfectie), doar ca sunt ceva mai vechi. La corp arata foarte bine, nu are pic de grasime, piele ferma.

-Oral: 8,5, executat bine, cu atentie la zonele adiacente si finalizare CIM.

-Normal: 8,5

- Igiena: 9...totusi nu a mai facut dus inainte ...si nici dupa (in conditiile in care ea venea de la drum), dar nu am constatat niciun fel de miros, iar pasarica se prezenta in conditii impecabile..

-GFE: 9,5...Foarte sociabila, am discutat deschis cu ea, mi-a dat si cateva sfaturi.. pacat de faza cu graba spre final.

Pentru o escorta outcall, consider ca merita si posibil sa mai apelez la ea!

 

 

buna baby,multumesc pt coment esti un dulce si sunt happy ca ai fost mutumit,imi aduc aminte de tn si da o ai maricica peste normal,dar intr-un final  ma bucur ca ne-am inteles si totul a fost ok. referitor la dus imi aduc aminte ca erai bine dispus si  foarte excitat de cum neam intilnt, iar  dat fiind faptul ca si u esti un barbat destul de apetisant,ne-am lasat dusi de val.dar faptul ca nu am apucat sa fac dus este o constatare la ceeace ce inseamna sa fi intr-adevar o persoana curata,tinind cont de faptul ca venisem de pe drum.era intr-o dimineata si am preferat sa  fac dusuletul  acasa relaxata si de ce nu realizind partida excitanta de sex-love dintre noi,dupa care am avut un somnik pufos.mi-a facut placere si conversatia dintre noi,este senzational atunki cind ai cu cine si ce sa comunici la o intilnire indiferent de ce gen.iti doresc tot binele dn lume si sper sa ne mai revedem curind.pupik dulce

 

 

Iti multumesc pentru micile aprecieri... E foarte probabil sa reapelez la tine. Totusi nu era chiar dimineata, era cam toiul noptii din cate imi aduc aminte :snap

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...