Sari la conținut

Raluca 25 ani 0749473662


Postări Recomandate

  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Buna dragilor

 

De astazi sunt activa si in Timisoara pentru o perioada de timp.

 

Am atasat cateva poze recente, aproximativ doua saptamani. O sa sa le pun pe toate dupa ce pun blurr si pe restul.

 

Va pup si va astept cu recenzii

post-70692-0-98543500-1426675495_thumb.jpg

post-70692-0-17686000-1426675498_thumb.jpg

post-70692-0-79190400-1426675499_thumb.jpg

post-70692-0-76087000-1426675501_thumb.jpg

post-70692-0-11978600-1426675503_thumb.jpg

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Eh, n-are de ce sa se supere. Se vede, intr-adevar ca sunt modificate, dar sa nu fim carcotasi - arata promitator, si din cate am citit pe postul de Arad, are recenzii bune acolo si vad ca face si CIM. Eu unul o salvez in telefon :)

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Buna

Draga "oare" acelea sun poze de acum 4 ani de zile. Daca nu iti place nu vi la mine, cel mai simplu.

Mi se pare ceva normal sa adaogi putin contrast pozelor pentru ca pur si simplu asa se face. Cu putin contrast si putina luminozitate se vede mai bine poza.

Detin si pozele originale ne modificate, daca cineva gaseste vreo diferenta intre aceste poze cele originale afara de contrast si luminozitate si mai ales comparate cu mine in persoana la momentul de fata ii platesc tot deranjul si o ora gratis. Dar daca am dreptate acelei persoane ii voi cere dublul fata de normal. Exceptie de la regula fac defectele temporare (acnee, cosuri)

Pozele sunt reale 100%

O sa pun si cateva poze fara luminozitate, exact cum sunt facute de aparat.

 

Va pup

 

Raluca

Link spre comentariu
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest

...................

Va pup

 

Raluca

 

 

Bine ai venit in Tm Raluca!!

 

2 intrebari am la tine

 

1) vei lucra regulat in Tm, gen cateva zile la intervale regulate, gen 3sapt-1luna-1luna jumate sau e doar o vizita asa si vei lucra mai degraba ocazional?

 

2) te rog sa ne prezinti oferta ta de servicii pentru Timisoara

 

 

Mersi!

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
Servicii:

-GFE de calitate

-Normal protejat

-Oral neprotejat

-CIM (finalizare orala)

-Swallow

-69

-Golden

-Anal(discutabil la fata locului)

-Masaj erotic

-Masaj de relaxare

-Multe altele

 

Locatia mea (hotel) sau deplasare la hotel.

 

Mai multe detalii la telefon

 

Nu raspund la numar privat.

 

Raspund la SMS
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Vizitat domnisoara Raluca, era imposibil sa o ratez daca a venit in Timisoara.

Prima impresie la telefon, foarte buna: o voce educata, calda, care spune rabdatoare, cu calm ce face si la ce preturi. Ma programez, e punctuala, am asteapta in tinuta din poze.

Prima impresie life: inalta, pe tocuri, subtire, figura frumoasa, nu are o fatza comuna si poti spune ca e frumusica, picoare lungiiiii, cam prea skinny dupa gustul meu, dar raman. igiena de nota 10, cu observatia ca parfumul (totusi discret si de calitate) ti se cam impregneaza in par, piele.

Atitudinea este calma, deschisa total spre client, amabila, face ce ii spui, saruturi FK si pe corp, un oral de vis, destul de stramta asa ca beneficiezi de senzatia corecta la futai, te mangaie, te saruta in timpul asta, deci implicare de nota 10+ iti da senzatia ca ii place ft mult ce face cu tine, ba chiar  a simulat un orgasmel, ceea ce e foarte frumos din partea ei.

 

Acum notele:

Fizic, fatza: 8

Fizic, corp: 8 - prea  slabuta pt mine iar sanii nu sunt punctul ei forte, pozele sunt editate destul de mult in zona aia in sensul ca sunt mai lasati si au un volum mai micut

Sex normal: 10

Atitudine 10++

Sex oral: 10

Igiena: 10

Locatie: hotel zona Aradului, se intra fara probleme, receptionerii stiu

Costuri, TVA: 200 / nr si 300 ora

 

Concluzie: clar e de bifat, e o experienta foarte buna, nu trebuie ratata. A doua oara nu as merge insa, pentru ca: sanii nu sunt pe gustul meu, cam lasati, fata e cam prea subtririca si pretul mi se pare maricel. La 150 ar fi un vis, si as reveni, la 200 nu.

  • Like 7
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Scuze pentru dublu post, am revazut mesajul meu anterior si trebuie sa revin. Am vazut ca Raluca il searta pe un coleg pentru acuzatia ca pozele sunt modificate la greu. M-am uitat de cateva ori, bine de tot. Cred ca am gresit, e vorba de faptul ca sutienul le tine mai sus si le modifica volumul, deci e ft posibil sa fi spus o prostie.

O rog pe Raluca sa nu se simta jignita, e vorba de constatari realiste intr-o lume ... dura, de aceea ne gasim pe forum, ca sa schimbam impresii.

Repet, este o experienta care nu trebuie ratata cel putin o data, apoi - fiecare stie daca mai revine sau nu.

Repet, o fata extrem de calda, cu mult bun simt, cu care te simti ca si cu o amanta, iar sarutul este bestial. Nu am incercat CIM sau anal pentru ca intreaga ei atitudine m-a facut sa termin ft repede, desi de obicei cele 30min/nr sunt exploatate la maxim, ca sa zic asa.

In nici un caz nu e nici macar de pe aceeasi planeta cu pocnitorile care pun poze false, cu janghinele care nu respecta programarea, cu vacile pe care nu le-ai fute nici platit dar au poze de fotomodele, cu caprele care iti spun aia nu aia nu, si nu puteam uita de penala Anda cea frumoasa si penala, care mi-a spus ca oral se face numai la inceput si sa imi fac singur - ca sa se infurie din nou penibilii fraieri care ii fac statuie.

 

Si poate mai revin si la Raluca, in ciuda aspectelor care nu mi-au placut la fizicul ei, fundul care e caracteristic skinny, nu prea exista cu forme de fund de fund, dar ... ce caut eu atata calul la dinti ??

 

Multumesc Raluca de tratatie, te comporti superb, profesionist, ca o escorta de inalta calitate.

  • Like 4
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Update!

Raluca 1.1.

 

Revenit :-)

Absolut superba Raluca, notele au crescut spre 10 toate. Oralul a fost incercat si el de-a binelea, este absolut incredibil, si stiu ce spun.

Voi mai reveni, deja ma duc maine la banca sa-mi deschid linie de credit :-))

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am fost si eu la aceasta domnisoara azi, domnisoara este draguta, ca o prima impresie despre ea am fost placut surprind deoarece s-a comportat foarte frumos cu mine desi eu am fost unpic mai timid, ne-am intalnit afara in apropierea locatiei, in drum spre locatia ei a fost foarte placut deoarece eu nu am fost prea vorbaret dar ea a incercat sa mentina atmosfera placut, cand am intrat inauntru mi-a placut  foarte mult ca era totul aranjat si curat,dar partea aiurea a fost ca in momentul cand am vrut sa ii dau banii ea mi-a cerut si buletinul ca sa se convinga de faptul ca este adevarat ca am 20 de ani asa cum i-am spus, fiind prima data cand fac asa ceva nu am stiut ca trebuie sa ii arat si dovada asa ca m-am intors acasa sa iau buletinul insa din pacate chiar inainte de a ma urca din nou in taxi ca sa revin la ea m-am gandit sa ii mai las un mesaj ca sa o anunt ca ma intorc, cand am vazut ca nu raspunde la mesaj i-am lasat alt sms in care i-am scris ca daca nu imi raspunde nu mai fac drumul pana acolo de teama ca nu cumva sa primesc teapa si sa nu o mai gasesc, din pacate nu am mai vorbit deloc de atunci probabil ca nu i-am inspirat prea mare incredere cand a vazut ca nu am buletinul, m-am simtit aiurea ca am fost pus intro astfel de situatie putin jenanta as spune eu dar vina este a mea, desi cred ca ar fi trebuit sa ma anunte cand am facut programarea de toate pretentiile ei, ca observatie pentru cei care inca nu au mai fost la aceasta domnisoara sa stie ca este necesar sa aiba si buletinul deoarece trebuie sa se convinga ca este adevarat ca aveti varsta legala. 

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Buna ziua dragi "compatrioti" recent m-am intors de la domnisoara Raluca,o fata cam la 1.62-1.65,satena,dragutica cu un corp pe gustul meu (nici skinny,nici voluptoasa),cu un fundulet numai bun si sani normali (poate putin lasati),la fata foarte dragutica,la fel si in comportament,foarte placuta,amiabila,primitoare. Locatia este in Dumbravita (nu vreau sa dau mai multe detalii pentru ca este discret si locatia o aflii la telefon). Cuibusorul este foarte primitor,curat si este placut. Baia are prosop,gel de dus Adidas (sa fiu foarte amanuntit). Cand am ajuns am sunat, iar ea a coborat si mi-a deschis usa,de dupa usa aparand ea,Raluca,am facut cunostiinta si am urcat in cuibusor (locatia este ca o vila). Am decartat 300 RON/30 min, tot meniul. Mi s-a oferit un pahar de vin,am facut dus dupa care am trecut la actiune. Am inceput cu sarutari,atingeri in zonele intime ale ei si ale mele dupa care am trecut pe pat, unde mi s-a facut un oral placut,fara maini, unde era sa finalizez (se poate finaliza si oral),dupa care am trecut la un anal,mi s-a pus prezervativul,uns cu lubrifiant,la fel uns si funduletul ei,aproximativ 5 minute in pozitia mama iedului,dupa care am trecut la un normal,ea peste mine unde am rezistat maxim 1 minut cand a trecut la control m-a nenorocit:))...finalizat in prezervativ,imbracat si plecat...la note nu ma prea pricep sau poate sunt subiectiv,dar conform procedurii nu iesim din tipar:

 

Locatia: 10

Oral: 7

Normal: 8

Anal:8

GFE:9

CIM:se poate,dar nu am incercat,nu am mai apucat:))

Cadou: 300 RON/30 min

 

Daca as face un comeback?...Da,cu siguranta ,in special datorita atitudinii. 
Sper ca am facut o recenzie regulamentara. Respect!

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

am revenit, domnisoara mi-a lasat un mesaj cateva ore mai tarziu si m-a chemat dar eu nu am mai putut sa ajung in aceeasi zi, asa ca am fost azi, eu fiind lafel de timid ca si la prima intalnire ea a avut foarte multa rabdare cu mine si nu m-a grabit deloc asa cum a spus si colegul de mai devreme  locatia este super ok cu prosop curat la baie si gel de dus,iar camera este curata si aranjata,la actiune s-a descurcat foarte bine desi eu m-am simtit putin ``stresat`` fiind pentru prima data pentru mine, dar ea a incercat prin toate metodele ca sa ma faca sa ma simt bine chiar m-a intrebat ce pozitie imi place mai mult.

Acum notele : 

 

Locatia: 10

Oral: 9

Normal: 10

Anal:nu am facut

GFE: 9

Halatul: 300 RON/60 min

 

Eu m-am mai intoarce la aceasta domnisoara datorita atitudinii si rabdarii foarte mari, deci o recomand . ;)

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Buna colegutii,

 

Zilele trecute, m-am trezit in mijlocul zilei cu o erectie de zile mari si am pus mana pe tel sa caut ceva de futut. Nu m-am putu abtine sa nu o vizitez pe tanara fecioara, chiar daca scorul mi sa parut cam mare.

 

Programare:

Am contactat-o telefonic si ma indrumat undeva la intrarea in Dumbravita, foarte usor de ajuns. In 15 minute am fost prezent la locatie si intampinat in futodrom.

 

Locatie:

O vila cu 2 apartamente in regim hotelier. Mie mi sa parut suficient de intim. Despre curatenie nu am ce reprosa, prosop curat baie curata, geluri de dus diferite modele.

 

Aspect:

Da, este domnisoara din poze. La corp este exact ce-mi doream eu, poate tatele sunt putin cam jos in rest spectacol. Nici la fata nu este urata, as spune mediocra.

 

Actiunea:

Am fost intampinat de domnisoara in cauza, imbracata cu un halat de matase rosu (+/- matase, semana) si pantofi cu toc  :iagree . Discutia initiala a fost destul de stearsa. Domnisoara nu prea avea chef de povesti, as putea spune ca am primit mai mult raspunsuri monosilabice. Daca am vazut ca Raluca nu are chef de socializare, am cerut un prosop ceea ce am si primit cu observatia ca ar trebui sa contribui financiar inainte de a incepe.

Cand am iesit de la baie domnisoara era deja fara halat doar in lenjerie intima ceva cu tendinte sexy, pe mine nu prea ma inspirat, era ceva combinatie intre un lupator de greco-romane si o brazilianca pe plaja, un fel de maiou tanga.

Am inceput cu saruturi si mangaieri, mai mult din partea mea, colega fiind cam retinuta , mai ales la saruturi dupa care a coborat si sa apucat de un oral exact pe gustul meu, foarte lin si umed, cu lins coaie dar a trebuit sa o opresc foarte repede ca sa nu ma fac de ras si am inceput sa o ling eu cateva minute (pizda curata si cu labii micute, de fata mare) dupa care am schimbat ia rolurile si am finalizat direct in gatul Ralucai, care a mai continuat sa ma suga pana nu a mai ramas nimic de supt. Obligatoriu trebuie sa stati pe spate intinsi  in dreptul oglinzii si sa o lasati sa va suga in timp ce va uitati in oglinda! E dementiala imagine cu curu si pizdulicea fetei. Una peste alta cu tot cu abtineri si schimbari de rol cred ca a reusit sa ma termine in 10 min.

Am stat putin in pat dupa care am reinceput actiunea cu mui si limbi cateva minute pana am zis sa vad cum ma descurc la proba fizica. Am pus prezervativul (cred ca era no name) si ca o putoare ce sunt am stat pe spate si am last-o sa ma calareasca, dar cred ca in 5 minute a trebuit sa schimbam pozitia ca erau sanse mari sa mi se culce (nu prea am rezonat cu stilul ei de calarit). Am pus-o capra si am pompat pana m-au lasat genunchii (nu va imaginati ca a durat o vesnicie) dupa care ne-am intins in pat pe o parte cateva minute ca nici asa nu mi-a placut (al dracu mofturos) dupa care am intins-o pe burta cu curutu ei misto doar putin ridicat si am pompat pana am simtit ca vine iar finalul (a dracu imagine, cred ca terminam si doar daca vedeam imaginea asta). Dar nu am vrut sa termin asa cu toate ca era foarte tentant. M-am ridicat in picioare la marginea patului si am invitat-o sa ma suga pana am reusit sa-i umplu din nou gatu cu "Mini Me"

Curatat, imbractat, condus....

Am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa!

 

Note:

Aspect fata 6 

Aspect corp 8,5 datorita gravitatiei care ia cam atacat tatele

Locatia 9.9

Oral 9 

Normal 8.5

Anal - nu am testat

Igiena 10 (cam prea parfumata domnisoara, am putit a parfum de gagici vreo 6 ore dupa)

Amenda 300 

 

Concluzie:

Arata foarte bine, muia a fost pe gustul meu dar initiativa domnisoarei lasa mult de dorit

Eu o vad undeva la 150-200/h. Nu-mi pare rau de bani dar voi cauta altceva.

 

 

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Buna dragi confutaciosi

Am facut si eu o vizita domnisoarei raluca

Nu stiu cum se poarta cu altii dar eu am fost super incantat de ea.

Locatia este ok 9

Aspect fizic 9.5

Eee aici vine problema normal 10.5

Este singura din tm care a reușit sa ma termine in aprox jumate de ora."in rest toate la care am fost nu au reusit mai repede de 40-50 minute"

Halatul 300 din placerea mea

 

Recomand maxim sitie sa miste nu ca multe altele.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am vrut s-o vizitez pe cand lucram la Arad dar n-a fost sa fie. S-a implinit la Tim. Despre locatie au mai vorbit cei dinaintea mea nu am ce sa adaug. Actiunea a decurs bine , a inceput cu un oral f bun atent umed si intens, dupa care a trebuit sa intorc serviciul.dupa ce s-a umezit si ea ca lumea a pus prez si a trecut peste mine pozitie care m-a incantat si pe mine si mai ales pe ea, care dupa vreo cateva minute a terminat cu un micut urgasm (cred ca ii place aceasta pozitie) a venit randul meu sa trec peste ea iar mai apoi s-o iau pe la spate unde n-am mai rezistat si s-a produs inevitabilul.

Pentru mine este de nota 9 pe toate fronturile iar igiena 10

Cadoul 300 roni.Daca ar fi undeva intre 200-250 sigur as reveni.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am fost si eu la domnisoara, cu programarea a mers ceva mai greu, insa odata ajuns am avut parte de o experienta placuta. Prima impresie inalta, slim, fatza ok spre draguta, picioare frumoase, fund la fel, singurul minus fizic ar fi sanii care sunt lasati si moi. Ca atitudine foarte ok, cu mult bun simt, se simte ca vrea sa multumeasca clientul. Nu mi s a parut foarte vorbareta, dar nici eu nu sunt asa ca poate e si vina mea.
Ca si note

Locatie : 10 - curata,baie mare, pat la fel, prosoape
Aspect : 8 singurul minus ar fi cum am zis sanii, in rest aspectul e placut
Oral :9,5 mi a placut ft mult, cu de toate, a si inghitit la sfarsit pur si simplu nu am ce reprosa, dar nota 10 o pastrez pentru alta data http://escortetm.ro/images/smilies/smile.gif)
Normal : 9 implicata, da contre , geme frumos si placut
Atitudine/gfe 10: saruturi, mangaieli tot ce trebuie pe partea asta
Igiena:9 lotiunea aia de corp avea un gust ciudat cand o sarutai pe corp
Amenda 300 de lei pt o ora

Concluzie: o recomand, trebuie neaparat incercata, pentru mine e de revenit.

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Calator
  • Oras:Calator

Salut raluca... Ai vreo prietena cu care sa faci echipa undeva in urmatoarele 2 saptamani? Sa aibe pe jumatate calitatile tale si e ok. Probabil te voi suna oricum cand ajung in tara, dar am de ceva vreme obsesia asta cu doua.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...