Sari la conținut

masaj erotic de calitate Andreea


Postări Recomandate

  • Oras:Tg Mures
  • Oras:Tg Mures

0754 377 792

La multi Ani! Si din start trebuie sa inncep cu scuze, dar ai fost cumva la Kriss, la masaj sau ce stiu eu al Ilz in Austria sau la Gooet in Anglia sau la Puff in Nunberg?

E stupid pt mine ca lauzi pe Andera ca ce buna e si recomanzi, nu am nimic cu ea si nui vreau rau la nimeni!!!!! Dar trezitiva ca suntem in TARGU MURES!!!!!! ALO!!! Pt 170 de lei, adica 7zecisiceva de eu in europa primest sericiii TATA!! Trezitit-va oamaeni bun!!!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:europa
  • Oras:europa

zoligabi69 nu ai fost aspru,esti varza la matematica,dupa ce curs valutar ai calculat,170ron=70 si ceva de eu.

Cursul de azi B N R 1 euro= 4,6412,  170 : 4,6412 = 36,6285

Multumesc pt intelegere,sa aveti o seara frumoasa   :hihat

Link spre comentariu
  • Oras:Tg Mures
  • Oras:Tg Mures

zoligabi69 nu ai fost aspru,esti varza la matematica,dupa ce curs valutar ai calculat,170ron=70 si ceva de eu.

Cursul de azi B N R 1 euro= 4,6412,  170 : 4,6412 = 36,6285

Multumesc pt intelegere,sa aveti o seara frumoasa   :hihat

Ai dreptate am gresit, sincer nici nu am facut macar un calcul estimativ, dar daca chiar sunt varza la mate tot nu pot sa dau 36,628458157373 de eu :no2  :no2  :slap2  :slap2

Link spre comentariu

Asa draguti suntet cu aburi de sargatori ca nu rezist sa nu comentez, Intradevar mai pui  4 euro si o scoti din vitrina si teduci in camera din spate unde matoana sta cu ochi pe usa.Dezinfectat cu batista umeda te pui pe treaba,schimbi pozitia 10 euro in plus.Siasa te ai ales cu un eurofutai.  Urmeaza sa faci calculul in lei.La multi ani.

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Am reusit si eu s-o vizitez pe Andreea de curand, ca tot am incercat, dar programul ei o facea foarte greu accesibila.

Locatia e de nota 10: apartament mare si curat unde nu te deranjeaza nimeni.

Andreea arata destul de bine, mie chiar imi plac femeile cu rotunjimi, la care ai pe ce pune mana.

Masajul erotic a fost chiar bun, nu se freaca de tine mecanic. As zice ca la tehnica e mai buna decat era Sara, dar e sub ea la imaginatie si servicii.

Pentru prima incercare, a meritat din plin, dar pentru revenire, e cam scump pentru a-i deveni client fidel.

Pe undeva, o inteleg de ce practica acest tarif. Nu o deranjeaza oricine si probabil ii ajung cateva sedinte pe saptamana.

Mi-ar placea totusi ca pentru cei care am fost la ea minim o data si ne-am comportat frumos, sa faca o oferta de abonament. Astfel, ar castiga si ea mai multi bani si clienti de calitate.

Spre exemplu, eu as merge regulat la ea daca ar avea un pachet cu servicii la 80-100 lei/sedinta ceva mai scurta, de 30-40 min.

 

Ca si concluzie, a fost o experienta foarte placuta pe care ma bucur ca am avut ocazia s-o incerc, dar pe care o voi repeta foarte rar, din pacate.

  • Like 2
Link spre comentariu

Se pare ca va mai treziti din aburii sarbatorilor.Am urmarit cu interes evolutia voastra,este evident cine apreciaza calitatea si discretia. Ma intreb numai daca o doamna ieftina ar fi pus poza unui dom de undeva pe o pagina de socializare ce se intimpla?Ar trebui sa se gindeasca lumea de doua ori. Voi daca beti un pahar de sampanie cu o doamna draguta spuneti adevarul acasa sau povestea ca am iesit cu baieti la o bere?Dar daca apare o fotografie pe f.?Calitatea si discretia costa colegi mei.Inca odata la multi ani si sa nu stricam ce este bun.

Bravo celor care vor sa pastreze calitatea acestui forum.

Link spre comentariu

Am revizitat-o pen Andreea. Din fericire nu s-a schimbat deloc. Am fost la un masaj plin de erotism si pasiune. Fatuca vinde bine GFE. Eu cel putin asta astept de la escorte/maseuze. Atunci ma simt confortabil si pot aprecia prestatia. Da pentru unii 170 de lei pare piperat insa decat o semi laba la 150 ROn in 20 de minute si te mai si streseaza si te grabeste....atunci nu mi se pare deloc mult. Evident Andreea nu ofera sex in adevaratul sens al cuvantului dar eu ma simt ca un amant cand sunt la ea. Ias da nota 9. pt locatie dar un 8

Link spre comentariu

Stimati colegi de forum,rog pe aceasta cale sa nu publicam adrese,fotografii si alte semne de identificare in public,la  nici o fata pe care o vizitam.Nici unul nu ar vrea sa se trezeasca cu sotia la usa dupa un masaj.In rest fata este foarte discreta ani de zile nu am avut necazuri cu ea si pentru acesta un 10 binemeritat. Poate si acesta  ar trebui punctat in recenzi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...