Sari la conținut

masaj erotic de calitate Andreea


Postări Recomandate

Salutare prieteni de suferinta  , de ceva timp caut o stapana si nu numai in Mures , ideea este ca am dat cateva telefoane am explicat canu prea am experienta , dar stapanele respective m-au luat asa de tare  incat adevarul este ca mi-am cam pierdut curajul , am eu un fetish care vroiam sa il experimentez cu cineva cu experienta , dar intelegatoare cu un incepator , Am dat un telefon ieri Andreei si desi mi-a fost ciudat un pic sa vb .cu ea despre asta  :stiletto  :sado ca na noi ne-am cunoscut in alt context( masaj) ,totusi  mi-am facut curaj si am explicat ce caut ,am facut o programare intr-o ora ma si primit. Ma astepta in usa cu niste tocuri ametitoare , intr-o tinuta care era :boobs  :movingthem1  ....., ma invitat inauntru si ma servit cu o cafea , in timp ce convesam mi a pus piciorul pe cula prin pantaloni si a inceput ferm sa im porunceasca sa im beau cafeaua mai departe , era destul de greu sa ma concentrez la vorbit :maninlove ,  la un moment ma invitat la dus, am stabilit ca incepem cu un masaj erotic sa im fac curaj si sa intru in atmosfera, dupa vro 20 de minute de masaj executat ca lumea mi zis ca e gata cu relaxarea sa trec langa pat in genunchi si sa incep sa im servesc stapana, a fost o experienta intensa , nu am ramas nici cu urme , Adevarul este ca ea chiar daca nu este o stapana ca cele vestite daca stabilesti de la inceput limitele iese o sedinta fff reusita eu sunt multumita are si niste accesorii ,jucarii pt asta este foarte flexibila si perversa am stat vro 90 de minute aproape cu cafea si dus si am platit 300 de lei PS. Mi a dat chiloteii suvenir :crazylove . NOTE . pai pt masaj eu dau ca si pana acuma 10 , pt . dominare nu pot da note ca nu prea am cu ce sa asemen dar mi a placut multtttttt , aspect fizic 8 locatie tot 8 daca recomand DA !

Link spre comentariu
Vizitator piticu999
Reputație: 0

Am fost si eu azi la Andreea,la masaj,face un masaj erotic si relaxare de nota 10,am sunat si stabilit ora,m-a așteptat intr-o ținută foarte sexy,de mi se ridică scula numai cand o priveam,ce sa mai zic,cand a inceput efectiv mesajul,este o fata extraordinara de recomandat,sigur ca da,eu merg cu plăcere de fiecare dată, scuze,e prima mea recenzie,sa nu uit nu oferă servicii sexuale ,baftă tuturor

  • Like 1
Link spre comentariu

Din păcate nu pot împărtăși aprecierile elogioase ale colegilor. Andrea este o femeie atractivă, voluptoasă, dar cu o prestație grăbită, repezită. În condițiile în care am plătit 200 de lei pentru 30 min door-to-door, departe de durata de 1 h comunicată la telefon, eu nu cred că voi mai reveni.

Link spre comentariu

Salutare fraților. Pare se că și ce era o data de calitate se strică să se schimba.Ultimele 2 aventuri la Andreea s-au încheiat rapid 30-40 minute door to door. La a 2 chiar și așa era să dau nas in nas cu următorul dacă nu urcam un etaj până ce intra ne întâlneam.Insa ultima tentativă a eșuat lamentabil. Am stabilit întâlnirea am sunat in prealabil cam cu 30 minute a confirmat că e ok pot veni.Ajung in fata locației sun la interfon nimic.Am sunat nu răspunde trimit mesaj nu răspunde.Ma duc spre mașină ma suna ea ca dacă aștept 10 minute sa se pregătească mă poate primii.Trec 20 de minute între timp am plecat mă sună că e háta dar am zis pas și nici nu cred că mă mai duc.2 întâlniri neagriabilebsi o tentativă la rând nu cred că sunt întâmplătoare.La primele 2 nu am scris nimic speram sa fie a intâmplare o zi mai proastă. Asta e dar sa termin într-o notă pozitivă am reușit să ajung la Anexa a doua oară.

  • Like 2
Link spre comentariu

Bravo danadooooo,se pare ca si Tu aj ajuns in oarecare masura pe lista neagra/Eu la o adica am comentat majorarea de tarif si rezultatul.pierderea unor prioritati.Daca rezevi o masa fi punctual,te uiti in meniu stii oferta si pretul, nu comentezi,stii restaurantul .Nu mai mergi.te duci la circuma peste dru si manici mici in loc da friptura ieftin.Riscul este ca data viitoare nu mai prinz loc in restauranDar in schimb pot sa scrii in caietul de sugestii si reclamatii poate cineva deschide un restauran specific pentru tine/Atentie pericol de casatorie/

Link spre comentariu
  • Oras:europa
  • Oras:europa

Dl.lamour asteptam cu sufletul la gura interventia dumneavoastra,sunt dezamagit ati facut invitatie la restaurant numai pt carnivori,noi vegetarieni am ramas pe dinafara.

Pt dumneavoastra nu conteaza raportul,pret/calitate/gramaj la gratarul comandat la restaurant,noi astia mai amarati vrem sa primim ce am platit,

P.S.nu am inteles,de unde vine pericolul?

Link spre comentariu

I-mi pare bine de interesul Dvs. pentru ierburi si mai ales de sinceritatea de care dati dovada.Da sunt carnivor si imi place carnea cine nu poate  trebuie sa ramina afara asa este viata .Nu este obligatoriu,un carnivor poate minca carne si fara sa plateasca un ierbivor ba.Aici totus vorbim de altceva nu im place sau nu pot nu cumpar sinu ma vait ca este asa.Punct.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...