Sari la conținut

ADEVAR SAU PROVOCARE


Vizitator dani.arad

Postări Recomandate

Vizitator dani.arad
Reputație: 0

ADEVAR SAU PROVOCARE

 

REGULI DE JOC

 

Adevar sau Provocare este un joc foarte indragit mai ales pentru serile petrecute cu gasca. In grup, pe rand, cate un prieteni raspunde adevarat la o intrebare sau accepta o provocare. Jocul este foarte indragit si pentru ca le da multora ocazia sa puna intrebari mai nebunesti sau mai intime pentru care nu ar fi avut curaj in mod obisnuit. Jocul poate fi foarte amuzant, mai serios, sau chiar mai senzual daca jucatorii vor. Voi alegeti!

 

 

 

Jocul incepe dupa ce grupul se aseaza in cerc si este stabilita ordinea. Sunt mai multe variante pentru a desemna ‘urmatorul provocat’ – la alegere, sau intamplatoare: cu cartile de joc, cu biletele, ‘invarte sticla’ (cel spre care arata gatul sticlei e ales) sau pur si simplu in ordinea in care s-au asezat.

 

 

 

Se alege o persoana care sa puna prima intrebare: “Adevar sau provocare” si al doilea jucator - cel ce va raspunde. Daca al doilea jucator alege Adevar atunci va trebui sa raspunda la intrebarea pe care o pune primul ales. Jucatorul poate refuza sa raspunda si sa aleaga, mai departe Provocare. Daca nu indeplineste nici provocarea este penalizat.

 

 

 

Se alege urmatorul, iar cel ce tocmai a raspuns sau a indeplinit porunca intreaba “Adevar sau Promovare” si i se spune ce are de facut. Si tot asa!

 

 

 

NU POTI INTREBA/ PROVOCA persoana ce tocmai a fost inaintea ta :)

 

 

 

Cu cat sunt mai interesante intrebarile si mai amuzante provocarile, cu atat jocul va fi mai distractiv. Si daca toti sunt deschisi si le plac intrebarile, jocul va binedispune si va antrena tot grupul.

 

DISTRACTIE!!!

Link spre comentariu
Vizitator dani.arad
Reputație: 0

Dupa cum am mai scris pe forum imi plac femeile slabe, sexul hard l-as incerca doar ca experienta sexuala, poate o fantezie de-a mea veche.

Link spre comentariu
Vizitator denyarad
Reputație: 0

Urmatoarea Provocare e pentru Pisicuts :D ,Deci draga pisicuts astept sa iti faci prezenta ! :* Daca pisicuts nu ne onoreaza cu prezenta ,trecem mai departe !! :P sa nu ne blocam

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...