Sari la conținut

salon masaj jessabelle


Postări Recomandate

  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

A aparut concurenta la masaj, dar nu cum era normal, ci cu pret mai mare cu30%. E alegerea lor, dar cand avem in timisoara 4 saloane cu 150 r, ziua la doua din ele 100, 120 , sa vii cu "promotie" de200 r este...Nu cred sa fie multi curiosi. Eu nu

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am fost si eu sa incerc noul salon.

Sunat, programat imediat. Salonul este usor de gasit, e in continuarea str. Gheorghe Lazar, dupa biserica, pe partea stanga. Nu puteti rata deoarece are reclame luminoase.

Cand am intrat, am dat de alt coleg de-al nostru, care isi alegea si el maseoza, dar nu m-a deranjat pt ca nu ne cunosteam. Daca ne cunosteam, era nasol, ceea ce nu mi s-a parut ok sa ne puna in aceeasi camera.

Am ales o fata, am urcat cu ea in camera, am facut un dus si m-am intins pe saltea.

A inceput foarte frumos, cu un masaj senzual de relaxare, dar a continuat destul de nasol, fara body-masaj si s-a terminat cu o laba trista, fara nici o tehnica. Ce a fost interesant e ca fata saruta pe gat, dar atata tot.

 

Eu nu recomand nimanui sa mearga la salon. Eu oricum nu mai merg pe acolo. Maseozele nu cunosc tehniac de masaj erotic.

 

Decartat: 150 lei + o mica taxa care mi-a fost solicitata pt atingere. Pt asta din nou m-am simtit prost.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Da, ai dreptate spydy. Am patiti ei eu practica asta la alte saloane - sa ti se ceara bani pentru atringeri, pentru ca nu vi acolo sa stai ca lemnul. E destul de aiurea si ti se apleca imediat, te enervezi pe loc si iti piere tot cheful. Asa te duci la piata... nu la masaj, unde trebuie sa fie o atmosfera cum trebuie, nu targuiala de prost gust.

Link spre comentariu

Am fost la salon Jessabelle pe la 3 dimineata, in noua locatie din Calea Aradului strada Felix nr.4G, aveau 3 fete disponibile am ales o bruneta Adriana foarte aratoasa un corp perfect pentru masaj.Masajul s-a efectuat fara graba cu atentie la detalii cat am fost pe burta a terminat cu masaj erotic, cu corpul uns cu ulei de calitate, in zonele importante cu accent pe fese si spate. Intors pe spate aceeasi atentie la fiecare particica din corpul meu,iar la final corpul Adrianei s-a prelins pe corpul meu insistand cu sanii ei pe madularul meu si pe piepul meu frematand de placere,apoi,intorcandu-se cu spatele la mine am terminat intr-un HJ(laba) eu avand o priveliste superba cu fesele ei pe care le-am dezmirdat cu niste pupici fara cost suplimentar.

Cost 150 ron nu stiu exact cat am stat,cand am finalizat s-a terminat cu curatarea cu servetele.Dusul la plecare si socializarea de dupa cat am baut o bere din partea casei cam 20 de minute

Locatie:10 cam la fel ca la toate saloanele.

Prestatie:9 fiind prima oara cu Adriana,cred ca pe viitor va fi mai intim,50 ron pentru atingeri sani si fese,100 roni pentru ceva mai jos(expresia Adrianei) eu am fost cuminte nu am incercat alte propuneri.

Locatie noua cu fete noi, recomand celor care doresc un masaj erotic de relaxare,Adriana este ok,pe celelalte fete nu le cunosc,dar arata ok,oricum diferite toate.

Sper ca nu au doar 3 fete,caci dupa ce am terminat baieti care au venit dupa mine au avut de ales din aceleasi fete.

  • Like 2
Link spre comentariu

Am fost si eu la noua locatie in calea aradului pe str Felix saptamana trecuta si am fost placut surprins de la intrare am fost intampinat de o domnisoara amabila care mi-a oferit o bautura din partea casei apoi in scurt timp mi-a prezentat 9 domnisoare foarte frumoase. Au si oferta la 100 lei masajul dar eu am optat pentru jacuzzi , impreuna cu domnisoara am mers la jacuzzi unde mi-a oferit si o sampanie aburinda :) foarte buna am stat in jacuzzi ne-am relaxat am baut sampanie apoi am avut parete de un masaj relaxant si erotic de calitate . salonul este foarte curat si arata foarte bine , un ambiant de lux si fetele frumoase si dragute , nu ca la alte saloane stim noi care... fara graba , timpul a fost respectat . eu unu m-am simtit foarte bine in noua lor. locatie este un loc select cu bun gust. vi-l recomand cu incredere

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

salut, salonul jessabelle e pe strada Closca, asa-i ?

am fost si eu in seara asta, am ajuns acolo la 21:50..vorbisem in jurul orei 19:00 la telefon cu o fata de acolo, mi-a zis ca pana in ora 22:00 pretul era de 100lei masajul nud 30minute

ajung la 21:50..poftit inauntru acolo la mini-bar, spun 100lei pentru 30minute pentru ca nu e inca 22:00, nu ?

cele 2 fete se uita una la alta, una pleaca sa tina consiliu cu celelalte..se intorc vreo 4 si o blonda subtirica zice: "nuu, 100lei pana la ora 21:00 era de fapt, fata cu care ai vorbit era de pe zi (?!) si nu stia preturile"

zic ok si am plecat

 

daca v-as da un sfat: aveti grija cu salonul asta, una puteti vorbi la telefon si acolo gasiti de fapt vrajala..zici ca fetele tin consiliu si fac preturile

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

eram inainte de a bea :P

am fost unde mai fusesem si unde stiam ca era Jessabelle, locatia exact la fel ca acum vreo luna cand am fost, nimic schimbat, am si recunoscut vreo 2 din fetele pe care le mai vazusem

nu stiu care-i faza cu mutarea asta a lor

Link spre comentariu

Buriburi probabil erai deja beat muci, daca aprindeai ochii vedeai ca pe closca casa aia e in renovare. salonul sa mutat de o luna si ceva in Calea aradului , sincer nustiu unde ai fost tu si la ce numar ai sunat dar nu ai sunat unde trebuia . am fost si eu la noua locatie a lor care arata superb si am beneficiat de oferta lor cu 100 de lei pana la ora 22. eu am fost pe la ora 19 si am primit masajul la oferta exact cu m-am inteles cu fata de la receptie cand mi-am facut programarea. asa ca Buriburi, nu mai bea atattt... si dute treaz la salon daca vrei sa il gasesti :)))

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Vizitat salonul. Cam greu parcatul dar depinde și de oră. Nu am programat. Accesul cam greoi, suni vine cineva să deschidă cu cheia ușa, mă rog ține umpic.

 

100 masaj nud 30 min. Vreo 6 fete (ora 9-10 pm). Acum depinde de gusturi, nu m'a dat niciuna pe spate, am ales'o pe cea mai entuziastă (tatuată pe omoplat și deasupra fundului,Adriana parcă). Masajul clasic, nu cred ca îs mari diferențe în scenariu între saloane. Mi'a plăcut mai mult masajul în sine trebe zis decât latura erotică, unde parcă mă așteptăm la mai mult talent. A ajuns trenul in statie dar mai incet decat putea. Cum remarcase cineva sansa să dai nas în nas cu cineva la intrare/dușuri/ieșire e cam mare, nu a fost cazul meu. Per total se poate și mai rău, se poate și mai bine, nu as evita salonul dar as avea așteptări măsurate.

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Recent am vizitat acest salon in noua locatie de pe felix 4g. Usor de gasit avand la poarta leduri rosii(in loc de felinar). Am fost primit de o fata care le,a adus pe celelalte 6. Nu sunt super frumuseti dar bine facute pt toate gusturile. Am ales o bruneta creola,facut dus si pus pentru masaj de relaxare executat destul de bine,nota 8. Locatia este noua, curata, eleganta, cu pat,primit si papuci,nota9.fata armonios proportionata, clepsidra, fund bombat,piele fina nota9,a trecut la un masaj erotic bun,unduiri si plimbat sanii fermi peste tot. Nu am fost grabit(un +)ora a fost de 60 min, si cand am fost bine incins i,am pus mana la instrument pt finalizare. Am platit la inceput 150. Exista si optiunea de 100 pt 30 min. Am plecat relaxat. O sa revin sa testez o fata lunga si solida. Total nota 9

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...