Sari la conținut

0744168124 Bruneta Monica si Roscata, tinere


Postări Recomandate

  • Oras:Undeva in viitor
  • Oras:Undeva in viitor

     Salutare colegi de viciu. Era timpul sa vin cu prima mea recenzie pe acest forum si sper sa fie una relativ ok. 

     La aceste 2 domnisoare am ajuns prin intermediul altei domnisoare care spre nefericirea mea nu mai activeaza ( sa-i dea Dumnezeu sanatate si virtute ) si care si-a " predat " numarul de telefon acestor 2 colege. Asadar ajung la locatia fetitelor, in zona pizzeriei Mammamia, fara prea mari sperante si dezamagit de disparitia febletei mele ( fetele astea sunt ca niste stele cazatoare  :no2 ). Ajung in fata usii si dezamagirea mea ia proportii uriase cand mi se infatiseaza un monstrulet la 1.60 m si vreo 80 de kilograme. Buuun ... cand planuiam cum sa fac stanga imprejur si sa evadez ca Houdini, imi spune monstruletul ca mai are o colega, si uite asa am pus botu' si m-am hotarat sa o vad, ca doar mai rau de atat nu se putea, nu? Apartamentul este cu 3 camere, baie saracacioasa, dar compenseaza fetele prin ospitalitate. Inaintez resemnat si fac cunostinta cu o bruneta de maxim 19 ani, 1.75, sani feciorelnici dar plinuti, fundulet bombat, craci lungi, ce mai ... revelatia saptamanii a fost pt. mine.

     Si uite asa mi s-a ameliorat dispozitia si am stabilit durata intalnirii la o ora, m-am igienizat corespunzator fiind urmat de domnisoara si am trecut in dormitor. Actiunea a debutat cu mine dezbracand-o si chinuind-o cu sarutari, timiditatea si varsta ei atragandu-ma destul de mult. Dupa ce m-am saturat de pupacit, a trecut donsoara la un oral neprotejat, destul de bine facut, fara atentie la zonele auxiliare dar per total ok. Cum nu sunt un mare iubitor al oralului mediocru am trecut in misionar unde am fost intampinat de o piersicuta stramta si fierbinte. Fata nu accepta FK sau orice fel de sarut dar in timp ce prestam am reusit sa-i fur doua saruturi dupa care m-am concentrat pe restul actiunii. Atat de tare m-am concentrat incat am si finalizat in misionar.

     Dupa igienizarea aferenta am mai stat de vorba putin, dar sa nu va inchipuiti ca puteti dezbate subiecte mai complicate ca fata nu poate, dar pe mine unul acest lucru m-a relaxat, ca doar nu am venit sa fac cunostinta cu adancimile circumvoluptiunilor ei sau cu caracterul si personalitatea afista de ea pe ziua aia. Dupa flufftalk am inceput o noua repriza cu ea pe burta si eu luptand vitejeste deasupra, inevitabilul producand-se . Pe tot parcursul actiunii fata geme frumos si se implica, dar mie unul mi-au placut ochisorii inocenti si funduletul obraznic, care compenseaza lipsa momentana de experienta.

     La final o recomand celor care vor ceva nou si carora le plac adolescentele " nevinovate ". Nu va lasati descurajati de micul monstrulet care o sa va intampine, desi am inteles ca si ea presteaza ( Doamne apara si pazeste ). Mi-a placut ca au o biblioteca mare si plina de titluri interesante, la a doua intalnire am mai si citit putin in pauza despre un pictor celebru  :laugh2

     Asta a fost prima mea recenzie, sper ca v-am fost cat de putin de folos si accept sugestiile de imbunatatire si mistourile baietesti  :cool:  pana cand imi voi pierde odata si odata relaxarea  :teufel

     Locatie : 7 departe de luxul domnisoarelor de la top, dar cu toate cele strict necesare.

     Aspect : 8 mie personal mi-a placut aspectul adolescentin.

     GFE : 7 minus lipsa FK, dar e o fata in regula.

     Oral : 7 fara DT sau atentie zonelor adiacente

     Normal : 8 stramta, si orientata spre client.

     Halat : 150 RON/1 ora.

     

     Spor la ciocane  :wave     

 

  • Like 8
Link spre comentariu

  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Cum am ajuns cer sa o vad pe fata inalta si slaba, adolescentina. O gasesc pe o canapea racita bocna imbracata in tinuta sport si fumand. Cu o privire sictirita imi intinde o mana peste mort pentru a face cunostinta. O facem. Cunostinta. 

Apartament relativ mizer.

Fata grasuta amabila . A ramas perplexa, nu-si mai revenea cand am zis ca plec.

Grasuta face anal, cealalta nu.

Atitudinea neprofesionista m-a facut sa nu-mi doresc sa raman.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...