Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Masajul erotic este un serviciu destul de des intalnit in Romania. Acest serviciu este legal si poate fi primit adesea in saloanele de masaj special amenajate in acest sens. Clientul face o rezervare in prealabil si apoi va fi intampinat de un grup de domnisoare, iar clientul va alege una sau mai multe pentru un masaj erotic clasic ... sau poate alege jacuzzi, sau alte extra servicii.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
Vizitator anton
Reputație: 0

prietena mea lucreaza inr-un asemenea salon...si e totul ok.in sensul ca sexul nu se practica si asta e conditia de baza care ti-o cere.restul....e super tare :)

Link spre comentariu

Desi masajul erotic pare ceva facil si spontan - si poate deveni, cu ceva practica - exista cateva reguli pe care trebuie sa le urmezi inainte de a incepe. Iata-le:1. Daca locuiti impreuna cu parintii sau cu prieteni, trebuie sa va asigurati ca nimeni nu va deranjeaza - incuiati usa si inchideti telefonul.2. Incepeti incet. Un masaj bun este un masaj lung, asa ca trebuie sa-l faceti fara a avea ceva programat dupa.3. atmosfera romantica e obligatorie! Desi suna cliseic, lumanarile, muzica in surdina si caldura contribuie esential la starea partenerului! Incalziti-va mainile inainte de masaj4. Totul trebuie sa fie curat. Ar fi bine daca ati face un dus impreuna inainte sau chiar o baie, timp in care va puteti rasfata cu miscari senzuale.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...