Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

doamna selecta, pasionala, 30 ani, vino la mine daca doresti sa petrecem o ora de placere, pasiune si erostism, sunt fierbinte si singura doar pentru tine, suna-ma si pot fi a ta, zona piata Muncii Pret 100L/orao fi pe bune?

post-3589-133409716401_thumb.jpg

post-3589-133409716403_thumb.jpg

post-3589-133409716404_thumb.jpg

post-3589-133409716405_thumb.jpg

post-3589-133409716405_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:ORIUNDE
  • Oras:ORIUNDE

Pai hai sa va povestesc .Am sunat incantat de poze pentru o programare , imi raspunde o donsoara la telefon , intreb de serviciile oferite si imi spune oral si normal la pretul de 70 ron finalizarea . Fac o programare si cer detalii ( sta pe langa Piata Delfinului in Pantelimon).Ajung si sun ! Imi raspunde si ma dirijeaza, dar mai stai 10 minute sa ma pregatesc. Ok mai asteptam . In final ma suna si ma indrept catre garsoniera. Si incepe distractia!!!! Imi deschide o creatura mica si inchisa la culoare grasa nu plinuta si destul de inchisa la culoare surpriza ! Zic asta este ca nu ma mai intorc inapoi .Garsoniera este mica si fara usa la camera ( in aceiasi zona a mai activat si 0720.121.819/ 0786.283.058 ). Ma risc un scurt este bine venit ( macar fac un dus si plec mai departe ), baia este aproape ok , fara sapun un gel de dus obosit spre terminare, camera mica cu un pat pe mijloc destul de murdar. Imi cere bani si ii spun ca nu am schimbat , ne intelesesem la 70 ron finalizarea si ii dau 100 ron . Scurtul a fost cu prezervativ , fara nu vroiam eu !! Termin rapid in picioare fara artificii fara nimic doar tras de ele si supt , nu am curaj sa ma asez pe pat , la final imi da inapot 12 ron ????? ii spun ca a grsit si ca mai are de dat si zice ca nu ami are rest si imi ramane datoare . Nu mergem jos si schimbi ! si uite asa am coborat cu creatura la parter sa schimbe bani , cu intrebarea ce ma mureai daca lasai asa?? iti rameneam datoare. poftim ?Deci eu nu recomand la nimeni sa se duca acolo . sper ca am fost de folos.

Link spre comentariu

Acum pe acelashi numar de telefon apare un alt anunt.ARDELEANCA noua pe site, ofer sex total oral neprotejat cu finalizare, 69, dus asistat, intr-o locatie selecta si centrala, garantam discretie, nu ezita sa ne suni, poze reale in loc. Zona Iancului, 22 Nov 11:25 0728372379post-18061-133409726839_thumb.jpgpost-18061-133409726841_thumb.jpgpost-18061-133409726842_thumb.jpgpost-18061-133409726843_thumb.jpgAre cineva, cumva, informatii? Ca-s cam bolnav dupa skinny... chiar pachete de oase.!

Link spre comentariu
Acum pe acelashi numar de telefon apare un alt anunt.ARDELEANCA noua pe site' date=' ofer sex total oral neprotejat cu finalizare, 69, dus asistat, intr-o locatie selecta si centrala, garantam discretie, nu ezita sa ne suni, poze reale in loc. Zona Iancului, 22 Nov 11:25 0728372379Are cineva, cumva, informatii? Ca-s cam bolnav dupa skinny... chiar pachete de oase.![/quote']Am fost saptamana trecuta, pozele sunt reale - ale ardelencei - are un accent haios. Este foarte slaba si fara tatze, dar ma astepta imbracata in ciorapi cu banda, tocuri, lenjerie... foarte curata. Ne-am inteles 100 pentru o finalizare total, oral np, se poate si CIM. Fata a facut oralu bun, a acceptat tot ce i-am facut, degete peste tot. A stat putin crispata la futut, dar nu mi-a zis nici o secunda ca o am mare, sau ca o sa o doara... La final m-a intrebat daca mi-a placut? GFE super ok. Zona: Iancului, pe Mihai Bravu.Eu unul ma bate gandul sa revin pentru 1 ora care costa 150 ron total.Interesanta experienta mai ales pentru amatorii analului care nu tin cont de marimea tatzelor sau care le plac slabanoagele.
Link spre comentariu

In primul rand, fata este anorexica. N-am vazut in viata mea o faptura asa de slaba si cu tate marimea 0 (ca minus nu se poate). Cam 155-160 maxim.Este dragutica si fasneata. Eu nu am ramas pentru ca am avut un pitic pe creierul de jos ca intru cu **spam editat**e. Capul de sus imi dadea ghes insa capu' lu' ala mic a zis pas si a declarat sus si tare ca nu se scoala nici impuscat in cap. :)Pentru ca totusi mai am devoie de toate capetele am plecat.Este colega cu Amalia in locatia de la intersectia Iancului cu Mihai Bravu langa supermarket Jaguar.Amalia este recenzata pe aici.

Link spre comentariu

Salutare frati confutaciosi.Am vizitat-o si eu pe ardeleanca in urma cu vreo 2 zile. Locatie: Mihai Bravu - Iancului (pe langa White Jaguar). Apartament ok, curat, camera cu lumanari (atmosfera placuta, zic eu...), singura chestie ciudata e ca apt nu e decomandat si risti sa te vezi cu careva... pe uni deranjaza, pe altii nu, oricum fetele au grija sa nu se intample. Baia veche, dar ok ... depinde daac te duci sa futi sau sa evaluezi apartamentul :)Telefon: cel din threatFata: daca zic ca e slabuta se poate sa fiu cam bland. In principiu colegul care a zis ca-i anorexica nu prea a gresit. Adica frate, are cel mult 40 kg.... eu am ramas pt ca eram curios, si se vede clar ca nu e **spam editat**. Pozele sunt reale, dar sincer nu ma asteptam sa fie atat de uscata. Nu are tzatze absolut deloc, dar are o pasarica mica, draguta si este foarte curata. Nu am simtit mirosuri ciudate / neplacute nici macar la anal.Atitudine: este ok fata. nu comenteaza deloc, este adevarat ca nu am nici eu pretentii absurde. Oral neprotejat, destul de bine executat, cu atentie la zonele adiacente. Normal ok, am pus-o direct in pozitia capra. este destul de stramta si la cat de firava pare ai senzatia ca tre sa fi atent sa nu o ranesti :) . Anal - in aceeasi pozitie, fara comentarii din partea ei (cum se intampla de multe ori: ca e mare, ca doare, ...). Fata chiar se straduie sa multumeasca clientul.Servicii: oral nepro, normal, anal, cred ca CIM (nu sunt sigur) 100 lei/fin sau 150 lei/ora.In concluzie, daca sunteti amatori de super skinny, bagati mare, fata e ok. Daca sunteti amatori de impanate/ forme pline ... sau cel putin "normale" , stati linistiti si mai cautati.

Link spre comentariu

Salut si la multi ani! Am fost si eu la aceasta fata confirm tot ce sa scris pana acum pozele sunt ale ei locatie iancului jaguar. Fata ma asteptat intr-o rochita si pantofi cu toc am inceput cu un oral protejat la cerea mea apoi cateva poziti la normal iar la anal nu comenteaza absolut deloc dar in anumite poziti sau momente o cam doare in rest este ok daca va purtati frumos. Ca si medie un 8,5. Recomand pt iubitorii genului. Platit 100 lei o fin total.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Pina la urma am facut timp chiar de 1 ora si am fost la ardeleanca.A cerut 100/finalizare sau 150/ora am dat 200 si totul era ok.Sta zona Iancului/M.Bravu langa marketul Jaguar. Apt. 2 camere decomandat. Baia curata, sapun, gel dus etc. Prosop curat dar mai bine nu ma risc si dupa dus folosesc servetel, hartii etc la zone genitale .Cred ca mai are o colega ca se auzea cineva care inchide usii. Am avut noroc ca am fost mai devreme si locatia era mai putin aglomerat deci am luat dormitorul decat sufragerie. Fata face oral, normal si anal. Zice ca face si OWO. Despre CIM nu stiu, nici nu fac oral neprotejat ca dupa ce stiu exista riscuri de BTS si la oral neprotejat.Ardeleanca din Deva zice ca se cheama Anca si are 24 de ani. Nu are copii dar nici sani nu are. Este ultra Skinny chiar anorexica. Are ochi albastri frumosi. In rest este o fata 1.65 si chiar foarte foarte slaba poate 40Kg sau 45Kg nu stiu.Are atitudine prietenoasa si cred ca incearca sa formeze un cerc de clienti multumiti. Ma surprins ca a pornit cu dvs, deci un semn ca respecta clientu. Fata e surprinzator de docila si supusa. A povestit cum a facut un golan un fisting fortat chiar cand ea nu vroia si plangea. Deci sper sa aiba clienti corecti decat violatori ascunsi printre noi. In fine sa zicem ca este vorba de riscurile meseriei langa BTS`uri.Ca si servicii face tot ce zice cu ajutorul lubrifiantului. Nu comenteaza nici la pozitii nici la cererii clientului, se observa ca este incepator. De fapt zice ca e in bucuresti de 2luni.Oral nici slab nici perfect dar fata straduieste, la normal cu ajutorul lubrifiantului totul a mers bine dar la pozitie misionar am avut frica sa nu calc pe ea. La anal sta capra si face tot ce trebuie fara nici un comentariu, ca e mare, ca e gros sau nu stiu ce mai comenteaza bucurestencele.Pentru cine place fete skinny sau mai bine zis anorexica e perfecta. Dar pentru cine nu place, nu poate sa fie decat un experiment ciudat. Mie imi place genul, asa ca pot sa fiu subiectiv si o recomand cu incredere mai ales ca este foarte ascultatoarea si se implica la toate cerintele clientului. Sper sa o mai gasesc in piata escortelor mult timp cu acelasi comportament.

Link spre comentariu
In primul rand' date=' fata este anorexica. N-am vazut in viata mea o faptura asa de slaba si cu tate marimea 0 (ca minus nu se poate). Cam 155-160 maxim.Este dragutica si fasneata. Eu nu am ramas pentru ca am avut un pitic pe creierul de jos ca intru cu **spam editat**e. Capul de sus imi dadea ghes insa capu' lu' ala mic a zis pas si a declarat sus si tare ca nu se scoala nici impuscat in cap. :)Pentru ca totusi mai am devoie de toate capetele am plecat.Este colega cu Amalia in locatia de la intersectia Iancului cu Mihai Bravu langa supermarket Jaguar.Amalia este recenzata pe aici.[/quote']Am fost acum o luna si ceva pe la donsoara, si subscriu la cele de mai sus, numai ca, cum nici eu nu mai vazusem asa ceva am zis ca daca tot am ajuns, am zis sa incerc dar nu inainte de a ma asigura ca nu incepe cu texte de genul ma doare sau e prea mare. sa ne intelegem nu sunt posesorul unui madular exagerat ci din pricina dimensiunilor damezei am tinut sa stabilim de la inceput regurile jocului. am inceput cu un oral bunicel cu atentie la zonele adiacente. Normal ok, in pozitia capra dar ea pe pat si eu in picioare, terminat anal. este stramta in toate gaurile , parca si la gura este foarte mica. decartat 100 ron/fin total. recomand, foarte docila si ascultatoare, experienta unica nu cred ca mai exista vreo escorta asa skinny, mai ales pentru amatori. Mentionez ca in pozele cu corsetul negru si dungi rosii nu pare asa de slabanoaga.Locatie: Mihai Bravu - Iancului langa White Jaguar.
Link spre comentariu
  • Oras:aici
  • Oras:aici

salutare....am fost la tipa asta acum o saptamana ,si sunt de acord cu recenziile de mai sus ,atitudinea este excelenta ,locatia curata (cand am iesit am observat o camera video montata la intrarea in scara deasupra usii asadar atentie,nu se vede cand intri dar daca te uiti in sus cand iesi o observi)baia ok ,prosop ok , oral fara dt cu fin ,normal bun (are o pasarica stramta rau !!!) si anal tot stramt ,o ora fara discutii si o experienta placuta chiar daca e genul "scandura "am lasat 150 si plecat multumit , am vazut-o in treacat pe colega ei si cred ca e cea de mai jos(dar nu bag mana-n foc ca nu am testato ) ....0727630169 amalia http://uploadimage.ro/images/69673077292788605848_thumb.jpghttp://uploadimage.ro/images/22244398490183513204_thumb.jpg

Link spre comentariu

Dupa ce am citit pe aici despre cea in cauza m-am decis sa fac si eu o vizita.Locatia este cea confirmata de colegii comentatori la iesirea de la statia de metrou iancului in blocul cu banca Raiffeisen.Ca si locatie este acceptabil 2 camere, mai are si o colega despre care nu va pot comunica prea multe.Prestatia a fost cap-coada in jurul notei 8; a inceput cu un oral nep. cu atentie la zonele vecine executat bn cu nadejde si implicare din partea ei.La normal dupa de a pus caciulita am puso pe mn, stramta cei drept a folosit un lubrifiant k sa aiba aderenta; am schimbat vreo doua pozitii dupa care am finalizat in prez.Am mers la baie cam saracacioasa gel de dus cada veche ......ce sa zice loc de mai bn.Am trecut la actul doi, tot cu un oral nep unde a avut cva mai mult de munca decat prima data, am pus caciulita din nou si am trecut la anal .........Si-a dat cu lubrifiant si am inceput, stramt la inceput dupa care a intrat in normal unde mia zis k a inceput sa ii placa. Am inceput sa jonglez in ambele gauri iar dupa vreo 15-20 minute m-am eliberat.A facut curat la locul de munca, am fumat o tigara,am decartat 150 Ron si am plecat. Note:Oral-9Normal-7Anal-8Ps: Daca sunt greseli va rog sa ma scuzati dar sunt la prima mea confesie + scriu dupa tel. Sa auzim de bn!

Link spre comentariu

Manat de curiozitate (mergand pe principiul ca e incitant sa descoperi din toate: slabe, cu forme si "voinice", pustoaice si mature, timide si perverse ...) m-am decis sa fac o vizita Domnisoarei. Am sunat-o. Are o voce nu foarte placuta si nici discutia nu a excelat prin inventivitate: textul obisnuit cu serviciile, locatia si partea financiara. Oricum, nu eram extrem de interesat de detalii, stiind deja suficient din comentariile colegilor (Sa traiasca forumul! :) ).Am ajuns in apropierea locatiei (confirm cele spuse de antepostatorii mei) si cu mari dificultati am reusit sa parchez printre troiene (dar unde nu era dificil sa parchezi alaltaieri in Bucuresti!).Apartamentul a fost curat, intr-adevar semidecomandat. Domnisoara m-a bagat destul de rapid in dormitor, nu apucasem nici sa-mi dau jos paltonul. Aceasta graba mi s-a parut un pic suspecta, probabil ca mai are o colega, prezenta careia n-am remarcat-o in decursul intalnirii noastre care a durat o ora si un pic.In fine, ajuns in dormitor m-am facut comod, mi-am slabit cravata si am luat-o in brate firava faptura. Da, este extrem de slaba, dar acest aspect poate pipera cu o nota kinky intalnirea. In niciun caz nu este **spam editat**. In tumultoasa mea viata sexuala am intalnit escorte la care imi venea sa cer buletinul pentru confirmarea legalitatii actului la care ne pregateam sa purcedem, dar nu a fost si in cazul Ancai. Cred ca are 24-26 de primaveri ... Cat despre inaltime, nu este o jucatoare de baschet, dar nici piticanie. Cred ca are un pic peste 1,60, undeva pe la 1,60-1,65.Asteptam intrebarea obisnuita cu "Vrei sa faci un dus", dar intrebarea nu a venit dar si eu venisem de acasa, deci am sarit peste acest episod fara regrete.O stransesem in brate, cu atentie sa nu-i ating spatele cu mainile mele inghetate. Tipa a raspuns cu promtitudine, m-a cuprins si ea si a inceput sa ma sarute pe gat, fara graba, destul de senzual, incat in cateva momente am avut o erectie puternica. Am inceput sa ma dezechipez, meticulos, piesa cu piesa si intre timp mai savuram corpul ei, saruturile ei si jocurile de limba pe zne din ce in ce mai intens erogene. Asta e. Mie imi place preludiul si prefer o incalzire mai lunga, descoperirea treptata a senzualitatii partenerului, emotia asteptarii decat sa fiu aruncat in pat si escorta sa se repede cu gura direct la "obiectul muncii". Cred ca ne-a luat vreo zece minute sa ajungem in pozitie mai confortabila din pat. Anca a coborat cu sarutarile cu multa rabdare spre penisul meu erect, avand grija sa fiu excitat la maxim cand imi ofera placerea sa-mi cuprinda instrumentul cu gura ei calda si umeda. Oralul a fost OK, cu ruperi de ritm, cu destula saliva, cu slabe tentative de DT. Nu a fost ceva memorabil, fara scantei si artificii dar, corect executat. Dupa vreo 10-15 minute m-a intrebat daca vreau sa punem prezervativul, eu insa am preferat sa ne mai jucam OWO, sa profitam de cat mai multe momente in care simturile noastre nu sunt ingradite de latex, cat de subtire si sa fie el.Continuam sa ne exploram reciproc. Eu ma jucam cu degetele in zonele ei intime, ea cu gura, cu mana il tinea in pozitie de lupta organul placerii. Ma jucam pe clitorisul ei si ca sa-l mai lubrifiez un pic am bagat un deget in vaginul ei dupa putina secretie. Surpriza! Dupa ce am trecut de perineu am dat de un vagin destul de larg, cu destul spatiu pentru degetul si apoi degetele mele jucause. Asta pentru ca mi-a placut atat de mult ce am descoperit, incat am mai introdus un deget, apoi si al treilea. Anca a dat de inteles ca ii place si a inceput sa se masturbeze. Avand aceasta reactie din partea ei am incercat sa o mai largesc si pana la urma am ajuns ca eu s-o stimulez cu patru degete in veginul ei si ea sa se masturbeze frenetic pe clitoris. Un fel de semi-fisting daca exista asa ceva, timp ce ea gemea si isi etala pe fata o paleta vasta de reactii si sentimente. Eu mai schimbam ritmul, mai rapid si mai brutal, apoi ma opream, cu mana mea inrodusa pe jumatate in ea si o sarutam cu blandete pe gura. A avut orgasm. Nu a fost unul exploziv dar perceptibil.Doream deja cu ardoare s-o penetrez. Mi-a pus prezervativul si m-a intrebat in ce pozitie prefer. Am cerut pozitia misionarului, arzand de dorinta sa surprind expresia de pe fata ei cand o penetrez. Era un pic speriata ca o am mare (eu nu cred, nu o am nici mica, nici mare, zic ca o am potrivita) si i-am promis ca am sa o penetrez cu grija. A urmat un normal ... normal. Fara artificii deosebite, fara o implicare pro-activa din partea ei dar a acceptat orice si cand pozitia o facea posibila, continua sa se masturbeze. Am schimbat in pozitia dogy (capra). Desi este foarte slaba, din aceasta perspectiva are un fundulet bine conturat si rotunjor si dracusorul din mine nu s-a putut abtine sa nu plaseze cateva palme , nu puternice, doar sa starneasca putina durere erotica, pe fesele tari si incitante. Am continuat coitusul cand prin miscari rapide, cand prin miscari lente dar cu penetrare adanca. Cand ma aplecam peste ea si ma mai jucam cu sfarcurile sale (desi nu are sani, are niste sfarcuri destul de mari si erecte in timpul actului!), cand ma indreptam si o ridicam un pic tinand-o de glezne. Ea gemea intruna si nu cred ca era ceva prefacut. Judecand dupa gemete in unele pozitii o mai durea, atunci o intrebam daca o doare dar nu a comentat nimic ca ar fi disconfortant pentru ea.Gourmet-ul din mine a lasat desertul la sfarsit. A urmat analul (appropos, de posturi mai vechi: nu este deloc safe sa alternezi analul cu coitusul vaginal. In rect se gasesc suficienti microbi care ajunsi in vagin pot cauza infectii.). Am potrivit glandul penisului la rectul ei si am intrebat-o "Crezi ca intra"? O ai mare - a replicat ea, s-a lubrifiat un pic si mi-a condus cu mana ei "batul placerii" in deliciul anal. A intrat fara nicio problema. Am penetrat-o frenetic, uneori adanc, parca vroiam sa intru cu tot corpul in rectul ei fragil. Mai scoteam penisul si indepartam fesele ei sa am o priveliste perversa asupra anusului dilatat, dupa care ma scufundeam inapoi in placere. Am impins-o usor pe spate s-o fac sa se lase jos din pozitia doggy pe burta. Alta senzatie! A fost minunat sa simt tot corpul ei cald cum se tremura sub mine si protuberanta minunata a posteriorului ei de care puteam sa ma frec altfel in aceasta pozitie. I-am impreunat picioarele si le-am cuprins cu ale mele. Incercam sa maresc frecarea din anusul ei, sa fac ca senzatiile resimtite sa fie si mai puternice. S-a supus fara comentarii si la aceasta fantezie. Eu o penetram parca la finishul unei curse de alergari, corpul ei vibra sub mine, o penetram si o sarutam pana cand m-a daramat placerea.Pe scurt:Locatie: 8 - apartament curat, fara mirosuri, dar semidecomandat; discretia a fost asigurata;Aspect: 7 - este o fata OK. Nu este o frumusete dar nu este nici urata; este slaba rau, dar se vede si in poze (care sunt reale), daca nu iti place, nu te duci; este curata, parfumata discret dar cu ceva ieftin, machiata ... un pic strident pentru gustul meu, dar de gustibus non est disputandum;Comportament: 10 - este corecta, se straduie, face tot posibilul sa te simti bine;GFE: 8 - este prietenoasa, este atenta la dorintele tale; faptul ca nu i-am acordat punctajul maxim este din cauza lipsei rafinemantului necesar unei curtezane, sau, ma rog, unei escorte de lux; este o fata simpla, fara o educatie sofisticata, fara sa fie ea insasi sofisticata;Oral: 8 - OWO, placut dar nu ceva memorabil;Normal: 8.Anal: 9.In concluzie: Un raport calitate/pret mai mult decat corect. Nu cred ca este de revenit dar este placuta ca o experienta. O recomand.


P.S.Nu si-a luat telefonul in dormitor. La inceputul intalnirii am pus cadoul de 150 lei pe noptiera, fara sa mi-l ceara ea, si nici nu s-a atins de bani pana nu am terminat intalnirea.
Link spre comentariu

Dupa episodul neplacut de la cuibul de langa Credit Bank (gang la metrou Ianului), tot eram in zona o sun pe Anca (ardeleanca imponderabila), prima oara raspunde o voce groasa ceea ce m-a dat inapoi oarecum, apoi raspunde o voce placuta ceea ce m-a determinat sa o vizitez totusi...Confirm Locatia descrisa de "inaintasi", liftul din stanga (eu l-am luat pe cel din dreapta), dar din pacate ca experienta eu personal nu o recomand...Fiind pe fuga am incercat sa negociez ceva pentru o finalizare (a refuzat categoric), i-am dat 150 lei pentru 2 finalizari, decat sa dau 100 lei pentru una singura...Ca infatisare...intr-adevar piele si os 100% (pozele sunt reale).Chip: nota 5 (masculinizat).Oral: nota 6Normal: intr-adevar are probleme la penetrare, o doare si trebuie sa fii atent sa nu o "spargi", se simte ca nu-i place dar nu are ce face...nota 6 (futut clasic, 80% particip eu, 20% ea).Am terminat pe dosul ei dupa un chin de 30 minute in care ma gandeam la blondele gen Barbie...Nu am mai stat, pentru ca nu mi se mai ridica kardanul nici impuscat, este pentru prima oara cand nu stau 2 finalizari platite, m-a dat inapoi si atitudinea ei, distanta si "dupa manual"...Banii i-a luat dupa ce am plecat, adevarat ca nu mi-a cerut inainte...Miroase placut, mi-am facut datoria si am impartasit si aceasta experienta nenotabila...

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Din pacate, ardeleanca subtirica este inlocuita cu o domnisoara extra voluptoasa si numarul de telefon este acelasi. Mi s-a confirmat telefonic ca nu mai presteaza la locatie din Iancului si ca s-a intors inapoi la tara.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...