Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Ro
  • Oras:Ro

Dragi confutaciosi,Citind mult acest forum ma simt dator in fata voastra sa deschid primul meu thread, cu rugamintea de a-mi fi scuzate greselile ce vor urma (daca vor urma).Neavand somn m-am luat si eu dupa anuntul urmator :"Bruneta Inocenta Pasionala ofer clipe de extaz prin masaj erotic 2 finalizari prin arta sexului cu un oral de vis o finalizare 100 ron zona centrala.locatie lux"...si am pornit spre ceea ce eu numesc cea mai placuta experienta cu o dama de companie de pana acum. Am sunat, mi-a raspuns o voce placuta de fumatoare (semi ragusita dar sexy in acelasi timp), care m-a directionat spre apartamentul ei din piata Alba Iulia. Ajung acolo, ma intretin un pic cu portarul (a uitat sa-mi mentioneze la telefon acest mic detaliu dar l-am aburit eu pana la urma ca imi vizitez verisoara etc..) si urc la ea. Si aici surpriza : intr-un apartament curat de 3 camere ma pofteste chiar tipa din imaginile pe care sper sa ma prind cum se posteaza pana cand imi termin povestea asta :DIntru in apartament, curatenie totala, atat la capitolul apartament cat si la capitolul domnisoara, baia e mica dar ok, am fost servit cu un suc si am inceput o mica discutie la 2-3 tigari. Nu mi s-a cerut plata inainte dar totusi am luat eu o mica initiativa ca sa las detaliul asta la o parte. Am platit 150 ron pt o ora (2 finalizari).Ne-am dezbracat, tipa arata mult mai bine decat in poze iar la fata zici ca e o papusica (o ajuta si coafura foarte mult).Nu e nici skinny, dar nu are nici burtica, sanii snt mici spre medii as zice un nr 3. Fundul e bombat dar nu mare, si sincer eu nu mi-am putut lua mainile dp el. Am mai stat putin de vorba, i-am povestit de acest forum si am sfatuit-o sa-si faca si ea un cont ca sa o puteti cunoaste si voi. Era relativ incantata de discutie...cred ca puteam sa stam sa vbim pana dimineata Am pus caciulita si am inceput cu un oral caruia nu pot sa-i dau nota pentru ca a fost cam scurt, nu au fost tendinte de DT, dar ok cat sa imi trezeasca pofta de mai mult. Apoi s-a urcat deasupra mea...am mai schimbat 2-3 pozitii si n-am mai putut si mi-am dat drumul pe fundulet...Fiind ora 5 jum dimineata, eu nu am mai fost in stare si de o a 2a finalizare, desi tipa nu m-a grabit absolut deloc si era dispusa sa continuam, si in concluzie am mai fumat cu ea o tigara, si am luat-o usor spre usa de la apartament.si acum niste note si detalii pentru voi :FK: faceOWO nu stiu/nu am intrebat/imi place sa fiu safe/o intrebati voi daca ajungeti pe la ea sau pe mess ( are id postat pe anuntul.ro)CIM nu stiu deoarece era nevoie de un OWO inainte:DCIF la fel nu stiu pentru ca am tintit pe fundul ei GFE = eu ii dau 10...s-a purtat super frumos cu mine si chiar stie sa se faca placutaDT...nu prea...Uite ca am gasit si butonul de atasamente :rolleyes:Repet: pozele sunt reale,din locaie, insa cred ca daca isi va da acordul, data viitoare cand mai trec pe la ea ii fac 2-3 poze care sa reflecte mai bine frumusetea ei.

post-9172-13340971688_thumb.jpg

post-9172-133409716881_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

guest696210 ai + 1 la reputatie din partea mea si pe calea asta sper sa te incurajez atat pe tine cat si pe cei ce stau in umbra, sa postati recenziile din aventurile voastre.Tu meriti o rasplata pentru ca ai facut o recenzie pertinenta, completa si cu lux de amanunte!Bafta si ciocane tari!

Link spre comentariu
Vizitator euflo96
Reputație: 0

frumos relatat,misto si gagica din poze si din ce zice autorul threadului.@Ciocan,mai bagi o recenzie?Ca stiu ca nu ai fost cuminte :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...