Sari la conținut

TOP SATU MARE : < Andra 0740502153 >


Postări Recomandate

  • Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
  • Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare

Stiu nu-i locul potrivit, dar fiind nu am alte cale si sunt "old school" din punct de vedere a face cunostinte , s-ar putea sa iesim la o cafea in primul pas ?

 

Poti sa servesti cafeaua la mine...eu nu ies cu clientii... ;)

Link spre comentariu

Buna seara, everybody.

 

Am vrut ca prima experienta locala, sa fie una placuta. A fost mai mult decat placuta.

 

In urma recenziilor si postarilor citite aici, am hotarat sa stabilesc o intalnire cu Andra. La al doilea apel, disponibila, am stabilit sa ne vedem a doua zi. Am sunat-o cu 30 de min inainte de ora stabilita, mi-a comunicat adresa si am ajuns. Usor de gasit, parcare, lift, cei comozi stiu sa aprecieze detaliile de genu'. 

 
Locatia: Mmm, locatia nu e mare, dar nu conteaza. Imi aduce aminte de vitrinele din Olanda. Camera, dus. Amenajat ok, design facut personal de ea, dupa parerea mea. Ideal sa te relaxezi.

 

Artista: O surpriza la vreo 1,70, par roscat, frumos, lung pana la fund, masurat de mine personal. Buze frumoase, zambet placut si pervers. Fund obraznic, te cheama, te face sa-ti lipesti mainile cu super-glue, sa nu-i mai dai drumul. Picioare frumoase, sani superbi, corp care arata bine fara haine :D.

 

Actiunea: Am fost asteptat intr-un tricou alb putin mai lung, m-am asezat la o tigara, o conversatie random sa distingem atmosfera, un dus scurt si ajung din nou in camera. Ea intinsa pe burtica, cu fundul in sus. Am trecut la descoperit gust. Pupat peste tot, gustat si savurat. Un hand-job discret, dupa care a vrut sa ma guste si ea. I-a placut, mi-a placut, mai vreau. Picioarele ei pe umerii mei, dupa 4 minute, am spus da placerii si m-am intins langa ea. Pentru o ora am fost relaxat, am uitat de griji, nu m-a interesat nimic decat ea. Recomand domnilor care vor rasfat de calitate.

 

Note: 
Aspect artista: 9. Are sanii conturati frumos si sfarcuri gustoase.
Atitudine: 10. Deschisa, iti da impresia ca e o amanta care cunoaste regulile si vrea doar sa fii fericit, dar se gandeste si la ea, ceea ce mi-a placut.
Locatia: 9. Era 10 daca era langa ocean. Cum nu avem ocean, doar mare la vreo 1100 de km, oficial ramane 9.
Oral: 9. Protejat dar era mai placut decat cel pe care l-am primit in 4 saptamani dupa 550 de euro investiti in domnitele din afara.
Normal: 9. Am incercat doar o pozitie, cu picioarele ei frumoase pe umerii mei. Fericit, multumit, am mai fumat o tigara si go back to your life.

 

I-am dat note mari,dar asta e realitatea. O femeie frumoasa, nu te grabeste, te lasa sa savurezi actul, te face sa te simti bine.

 

Cadoul: 300/h.

 

De retinut adresa, memorat numar si de revenit.

P.S. - Asa da... :)))

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...