Sari la conținut

corina si ana (sex in trei, daca vrei~!!!)


Postări Recomandate

http://nimfomane.com/forum/topic/35266-corina-coriandru-0732919469/

http://nimfomane.com/forum/topic/35702-anna-annaaa-0730669296/

 

cum sa incep eu aceasta povestire? pai cred ca am sa incep cu inceputul~!!!

 

cu ceva timp in urma, in decembrie anul trecut, am avut placerea de a o cunoaste pe corina (vezi prima recenzie de pe topicul ei). mi-a fost recomandata de fosta ei colega cristina serafina, iar cum mie imi plac experientele noi, nu am ezitat sa ma grabesc in a face cunostinta cu aceasta fetita de numai 18 ani. tot in perioada aia, prin decembrie, am cunoscut-o si pe ana, o copilita de 19 ani atunci (vezi tot prima recenzie de pe topicul ei). pe ana am cunoscut-o cand am vizitat locatia colegei ei cristina cristinuta, dar cu ea/ele am avut o relatie un pic mai speciala, ptr ca a exista o seara magica in care pornirile pornoase au dat frau liber imaginatiei si astfel am asistat si participat la o frumoasa joaca in 3, cu ana si cristina. 

 

acu' vreo 2 saptamani, de ziua anei, o sun sa ii urez un calduros "la multi ani". cum insa ea nu ma astepta pe mine sa ii transmit cele mai bune intentii si urari, a decis ca era mai practic ptr ea sa se infiga in alta pula, asa ca nu mi-a raspuns la telefon. astfel, am luat decizia sa apelez la un intermediar ptr a reusi totusi sa o felicit, asa ca am sunat la colega ei corina. printre urarile mele de "toate cele bune" ptr ana, o intreb pe corina cum se impaca cu noua ei colega, evident cu scop precis in al meu interogatoriu. primind un raspuns pozitiv din partea corinei, arunc in dezbatere sugestia mea de o tavaleala in 3, eu fiind evident al treilea participant. atunci, dragutica asta mica, mi-a raspuns ca nu s-a gandit la o astfel de excentricitate in oferta ei, asa ca am inchis telefonul resemnat si demoralizat. spre surprinderea mea, alaltaieri, sesizez un anunt pe zona generala a forumului, precum ca ele au luat o decizie, majora as zice eu, sa ofere si un show cu ele ca protagoniste in iubarela, pe paleta serviciilor pe care ele le ofera in mod curent. 

 

prima mea reactia a fost una de iritare. i-am scris corinei si am certat-o ca nu m-a informat despre aceasta decizie a lor. tocmai eu...cel care a si sugerat-o~!!! cum insa eu nu tin mult la suparare, m-am grabit intr-o dupa-amiaza, cat am putut eu de repede, sa ajung la dragutzele astea doua. am ajuns finalmente in locatia de langa rally and hot, am urcat, m-am aruncat in fotoliul din living picior peste picior cu mandrele pe canapea in fatza mea, am aprins o tigara...si am fumat un pachet intreg cat am stat la taclale cu ele. dupa mai bine de vreo 2 ore...poate chiar spre 3, am zis sa ne apucam si de treaba aia cu c.f.r.'ul......aia cu locomotiva care trage 2 vagoane simpatice dupa el~!!! asa ca fetele si-au facut dushurile de rigoare si barbierelile de ultim moment, in timp ce eu am asteptam cumintel in putzulica goala in pat, pana ele si-au terminat pe rand cosmetizarile...si atunci ne-am apucat de treaba~!!!

 

cu parere de rau...am sa inchei aici relatarea mea. motivul este unul simplu...corina si ana mi-au promis ca vor scrie ele recenzia cu ce s-a intamplat mai departe in pat~!!! cred ca lenea, fiind cucoana mare, s-a impotrivit acestui demers, iar acum mie nici nu imi mai raspund la pm'uri. asa ca sper ca voi toti sa puneti suficienta presiune pe ele, ca sa va povesteasca din punctul lor de vedere, ce s-a produs in orele ramase. eu va pot spune doar atat: dupa ce am incheiat si am parasit locatia lor, dupa ce mi-am prins rasuflarea din nou, la rece, in drum spre casa pe la miezul noptii, gandindu-ma si la ce trebuia sa inventez ca motiv de intarziere, am analizat acele proaspete trairi si am ajuns la concluzia ca ptr mine a fost poate cel mai fierbinte episod din ultimii 2-3 ani~!!!

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

  Dragii mei, am sa continui sa relatez  intamplarea inceputa de Johnholmes.
Acum cateva zile, ne-am intalnit toti 3, eu, Anna si john. Locatia mea si a Annei, de pe Dobrila Eugeniu.
John certandu-ne pentru decizia noastra, pe care am luat-o fara sa-l anuntam ( cei drept, urat din partea noastra, pe aceasta cale ne cerem si scuze)
      Am continuat sa vorbim, in sufragerie, pret de cateva ore, ce au trecut precum fulgerul. In compania lui john, timpul trece atat de repede.Noi am mai fi vrut sa stam pret de cateva ore cu el, doar vorbind.. dar timpul il presa.
     Eu merg la dus, john impreuna cu Anna pornesc spre dormitor, asteptandu-ma sa ies de la baie. Intr-un final terminam amandoua cu dusul si ne asezam langa John, el era foarte bucuros de decizia noastra, dandu-ne niste sfaturi inainte de a incepe.
     Jucandu-se cu amandoua, sarutandu-ne cand pe una,  cand pe cealalta, intre timp Anna vine la mijloc, eu sarutandu-i sanii, John plimbandu-si degetele in jurul buburuzei zemoase, Anna excitandu-se si eu odata cu ea, dorindu-mi sa ajunga la orgasm incep sa cobor incet spre buburuza ei zemoasa, si o ling cu pasinune, ajunge la orgasm, isi da drumul in gura mea.. 
    Apoi intru eu la mijloc, John la fel jucandu-se cu pasarica mea, Anna sarutandu-ma usor pe gat, sani, coborand din ce in ce mai jos, facandu-ma sa tremur, incep sa gem, sunt aproape de orgasm.. imi dau drumul cu putere, storc tot din mine.
   John excitindu-se, isi pune caciulita si incepe sa ma futa, obraznic asa cum mie imi place, iese din mine si continua in Anna, facandu-ma un pic geloasa, termina in ea. A fost atat de usor si de simplu sa ne oferim placere intre noi..evident ca a fost prima noastra experienta...ne vom imbunatati reciproc abilitatea de a ne satisface mai deplin intre noi ( eu si ana) astfel reusind sa oferim impreuna baietillor doritori o traire bisexuala autentica....acolo unde doar placerea primeaza!

post-144659-0-71171100-1428081487_thumb.jpg

post-144659-0-03368500-1428081496_thumb.jpg

  • Like 11
Link spre comentariu

:)

 

frumoase poze....insa nu pot sa nu traiesc cu impresia ca eu am fost ursuletul din poze. in prima faza m-ati folosit, asa cum o faceti in poza cu nr. 1, dar pe final, atunci cand placerea voastra v-a cuprins, m-ati impins intr-un colt al patului...ignorat...parasit...doar privitor/admirator al placerii voastre de fetite incinse~!!! nu-i bai...ptr ca asa cum ursuletul ala zambeste strengareste in a doua poza....cred ca asa am zambit si eu...posibil chiar un pic mai mult~!!!

 

:yummy

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

:)

 

frumoase poze....insa nu pot sa nu traiesc cu impresia ca eu am fost ursuletul din poze. in prima faza m-ati folosit, asa cum o faceti in poza cu nr. 1, dar pe final, atunci cand placerea voastra v-a cuprins, m-ati impins intr-un colt al patului...ignorat...parasit...doar privitor/admirator al placerii voastre de fetite incinse~!!! nu-i bai...ptr ca asa cum ursuletul ala zambeste strengareste in a doua poza....cred ca asa am zambit si eu...posibil chiar un pic mai mult~!!!

 

:yummy

Te pupamm! :* :*

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

   Recenzia unei patanii in trei.
 

     Astazi, intr-o frumoasa zi de Duminica, m-am gandit sa va relatez o mica parte din aventura a mea, a Annei si nu in ultimul rand, a lui johnholmes.
   

     Doar ziua de luni care a trecut, ca era un nou inceput de saptamana, mi-am sugerat sa-l infierbant pe stimabilul domn John, printr-o serie de poze provocatoare, bineinteles asistate de o invitatie in noua noastra locatie. Zis si facut! John accepta invitatia noastra. asa ca in jurul orei 16.00 John ajunge la destinatia noastra, ne asezam in modul care a devenit rutina deja, sucuri si multe tigari si ne declaram un pic experientele traite de mai recent. Conversatia atinge multe subiecte, vorbim intens despre sex, vorbim despre sport, despre intretinere corporala, despre atitudini si multe alte aspecte. Intre timp insa ne gandim sa si purcedem la lucruri mai sexoase.

 

    Din pacate am fost nevoita sa deschid usa dormitorului, iar john, din pozitia unde era asezat in living a reusit sa vada, astfel stricandu-i surpriza. M-am straduit cu Anna sa creeam un ambient erotic in dormitor, asa ca multe lumanarele aprinse deja, decorau mobilierul alb si lenjeria care imbia la confortul unei partide in trei. Binenteles ca eu si Anna am fugit la dus, urmate din scurt de John, ca doar eram cu totii nerabdatori.

     John a zabovit un pic in dus, asa ca in dormitor, eu si gargarita mea (Anna), ne jucam asteptand sosirea lui John de la dus. Ajuns intr-un final, ca noi ne cam incalzisem reciproc, se aseaza langa noi, iar noi tabarand pe el, precum niste fiare flamande, in expresia fetei a lui John se vede clar dorinta.. Eu si buburuza mea debutam cu un sarut lasciv, asortat cu mangaieri, degete intrepatrunse in vagin. El se opreste un moment, ne priveste seducator si cu doleanta. Dupa scurte instructiuni, am renuntat la bariere pentru a avansa in secretele relaxarii anale. 
 

     Dupa ceva timp de joaca, john impreuna cu Anna, se vor ocupa intens de vaginul meu, dornic de degetele lor, atingerile sa saruturile lor, clitorisul meu umflandu-se ca o boaba de mazare, iar ei freacndu-si degetele in vaginul meu, rupandu-ma de realitate, simtind ca sunt aproape de orgasm, incep sa strang cerceaful in maini, sa gem, sa ma desfasor in toate directiile, si astfel finalizez. Imi iau un moment de respiro si incep sa ma joc cu penisul lui, incep sa-l sug suav, umed, Anna ocupandu-se de oo, el geme, eu il privesc in ochii sfasietor, in timp ce Anna se ocupa de penisul lui, eu ma ocup de pasarica ei dulce si zemoasa, ii ling pizda, i-o iau in gura, cu degetul ma joc cu clitorisul ei. Temperatura crescuse mult in dormitor. 

     Ii pun prezervativul, il las sa ma futa cat de tare isi doreste. Ma las, ma ofer, imi place atat de mult incat stropesc, il inund, il umplu cu savaoarea orgasmului meu si las o uriasa pata pe cearceaful curat si recent asezat pe pat. Raman uimita de popria creatie si ma gandesc ca pana acum nu am trait o astfel de experienta. 
 

     Apoi schimbam prezervativul, john se joaca cu ratusca Annei, care era deja maxim de excitata, iar eu abia astepta momentul.. Urmeaza un orgasm... Ana sfasiata de placere zambeste, o zgarii usor pe coapse..ea arcuindu-se usor de la mijolc, imi lasa de inteles ca-i sensibila in urma orgasmului
 Va asteptam, pentru noi placeri si fantezii! :*

post-144659-0-04707900-1430589112_thumb.jpg

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO

Apropo fata din stanga parca as tinde sa cred ca este corina nu ? ..banuiesc ca dupa sani ea este.. si cea din dreapta e colega ei ? nice ass

 

@sorinu : da, este Corina. Cred ca as recunoaste-o dintre 1000 de femei... dezbracate :D

  • Like 2
Link spre comentariu
Reputație: 75
  • Oras:BUcuresti
  • Oras:BUcuresti

Deci povestea e nimic (fata de ranile dupa razboi). Am vazut urmele gherutelor annei pe Corina. Mi am dat seama ca s au petrecut chestii foarte interesante :)

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Stie cineva daca Corina mai e prin oras? Am sunat ieri de 3 ori la 6 si 7 seara... azi iar la ora 12 hotarat sa plec de la munca sa o cunosc... dar... ioc sansa Rambo :)

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

SHOW LESBI INCENDIAR! In compania noastra te vei simti ca in rai! Cauti ceva nou? Te-ai plictisit de rutina zilnica? Noi iti putem oferi ceea ce ai nevoie! Suntem doua pustoaice jucause, pline de viata si pasiune! Sex oral, sex normal,  POZE REALE! Deplasari in hoteluri . 


  Te asteptam sa gusti din noi si noi din tine!


post-145962-0-91700000-1443697527_thumb.jpg

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Milano si Berceni
  • Oras:Milano si Berceni

 

SHOW LESBI INCENDIAR! In compania noastra te vei simti ca in rai! Cauti ceva nou? Te-ai plictisit de rutina zilnica? Noi iti putem oferi ceea ce ai nevoie! Suntem doua pustoaice jucause, pline de viata si pasiune! Sex oral, sex normal,  POZE REALE! Deplasari in hoteluri . 

  Te asteptam sa gusti din noi si noi din tine!

Cu analu dati?

Link spre comentariu

  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Am fost si eu pe la fete in formula de "dublu" in urma cu vreo saptamana. Voi fi scurt ca nu am pricep la naratiuni. Ambele fete arata bine atat la corp cat si la fata cu un plus pt Corina din punctul meu de vedere care are niste sani exact pe placul meu. Gusturile difera asa ca altcineva o Poate gasi mai attagatoare pe Ana. Din punctual de vedere al atitudinii fata de mine fetele au nota 11. S-au chinuit destul de mult da ma faca sa finalizez avand in vedere ca bausem ceva inainte si mai vizitasem si alte escorte inainte, dar in nici un moment nu am observat la ele altceva decat bunavointa si implicare. Fetele pun pasiune si in show-ul lesbi astfel incat mie mi s-a parut foarte incitant si deloc fortat sau mecanic ca in alte parti. Am plecat satisfacut din toate punctele de vedere de la fete si sincer, la urmatorul concediu cand vin in tara, sper ca fetele sa mai fie impreuna sa le vizitez pt ca parerea mea e ca in materie de show lesbi sunt campioane in Constanta. Multumesc fetelor! Va pup!

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...