Sari la conținut

Sex Total !!!


Postări Recomandate

  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Tanara sexi si frumoasa te astept in compania mea,pt ati oferi ceea ce pana acum nu ai gasit.discretie, igena,fara fite.ofer sex total ,orice fantezie..rog si ofer bun simt,si seriozitate.pozele imi apartin.

 

Am ,,fost" la respectiva dar,

Stabilit la telefon, mers la ea pe str. Telegrafului. Telefon din nou, apare o tipa cu in herpes activ pe gura, am plecat ca din pusca.

De evitat, cel putin pana-i trece herpesul.

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

imi pare rau ca nu pot sa mai fac o recenzie, fiindca nu imi aduc aminte toate detaliile, sta la parter la un bloc pe telegrafului, am fost si eu la "domnisoara", in primul rand nu se tine de programari, mi-a tras teapa de 2 ori dupa ce am ajuns in zona, inainte(in urma cu vreo 2-3 luni) statea la modern, apart. curat(din cate am vazut eu), pretul 50 o finalizare, 100 o ora...era foarte dezamagita ca am  vrut doar 1 finalizare, schimba pozitiile cum vrei, dar tot timpul m-a grabit, facea totul mecanic si dupa aprox. 15 min nu a mai vrut sa continuam..."daca nu platesti 1 ora, eu nu mai fac nimic"...scarbit si nervos, m-am imbracat si am plecat...dupa faza asta, nici dc mai stateam inc 1 ora, tot nu ma terminam....un sfat prietenesc...NU VA DUCETI... e o tepara, incearca sa traga cati mai multi bani de pe client....si dupa cum zice zo_lee, daca mai are si herpes.....va las pe voi sa trageti concluziile....sper sa nu pateasca si altii ce am patit eu.... 

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...