Sari la conținut

alessia blonda de pe titulescu (prestige massage)


Vizitator marcel2222

Postări Recomandate

Vizitator marcel2222
Reputație: 0

Buna ziua,In urma cu aproximativ un an era o tipa blonda cu numele de scena Alesia care presta in marasti pe titulescu la salonul prestige massage,facea un masaj foarte buna dar din pacate nu mai lucreaza acolo si nu am mai dat de ea,daca stie cineva unde presteaza sau daca fata mai este in bransa va rog sa lasati un mesaj,deoarece eu nu am mai reusit sa dau de ea.

Link spre comentariu
Vizitator marcel2222
Reputație: 0

nu stie nimeni nimik de aceasta tipa? lucra impreuna cu o doamna tot blonda se numea sara avea cam 35 de ani?salonul mai exista sau s-a desfintat? eu tot am sunat dar intra casuta

Link spre comentariu
Vizitator marcel2222
Reputație: 0
Salonul s-a desfiintat.
Mersi moculeSi nu sti nimik de nici una din tipele la care faceam referire mai sus? ti-as fi recunoscator :D
Link spre comentariu
Vizitator mocu
Reputație: 0

Pe Sara (+30 ani, supraponderala, balenuta, ~ 165 inaltime cu vreo ~ 85 kg) am intalnit-o in Grigo, langa Profi, cu vreo 6 ~ 7 luni in urma. Nimic spectaculos, ba chiar din contra (oral neprotejat submediocru, urmat de un normal total dezamagitor). Nu am pastrat numarul de telefon. Sorry.De cealalta nu stiu nimic. Nu am prins-o nici la Presstige, nici in alta parte.By the way, la Presstige nu ai avut parte de mai mult decat un masaj alunecator pe baza de ulei? Oral, ceva? Sau normal, poate?Intreb pentru ca pe vremea cand functiona, erau fete acolo care ofereau mai mult decat banalul masaj. Printre care si aceasta Sara. De asemenea una Mona (blonda, cruduta) oferea un tacam mai bine garnisit. Tot acolo a fost si Ligia care oferea, din start mai mult. Si tot acolo si-a facut debutul cea mai mica din surorile Darya_Mocas, care si ea era destul de darnica in oferta.

Link spre comentariu
Vizitator marcel2222
Reputație: 0

eu am fost doar pentru masaj nu am solicitat si altceva, Sara intradevar nu m-a impresionat ,oricum arata mai bine cand era la prestige nu era supraponderala d.pm.d.v,cred ca vb de aceeasi persoana ,oricum ma intereseaza cel mai mult de tipa cu numele de scena Alesia,de ea as vrea sa dau dar probabil nu mai presteaza sau e plecata din tara,zicea ca e prietena cu patronul si in mod normal nu presteaza astfel de servici si bla bla bla

Link spre comentariu
eu am fost doar pentru masaj nu am solicitat si altceva' date=' Sara intradevar nu m-a impresionat ,oricum arata mai bine cand era la prestige nu era supraponderala d.pm.d.v,cred ca vb de aceeasi persoana ,oricum ma intereseaza cel mai mult de tipa cu numele de scena Alesia,de ea as vrea sa dau dar probabil nu mai presteaza sau e plecata din tara,zicea ca e prietena cu patronul si in mod normal nu presteaza astfel de servici si bla bla bla[/quote']Poate te lamuresc eu ...Poate te referi la tipa care (cred) ca in R.L. se numea Izabela Manases. Cu profil pe neogen.ro (nu am linkul), FB si Hi5. Uite i-am gasit Hi5-ul. http://ro.hi5.com/friend/p341669929--Izabella_Manases--htmlDaca e tipa asta cumva ... nu am numarul ei de telefon, dar incep cu concluzia ca nu se merita. Daca nu ma crezi pe cuvant , iti prezint argumentele...
Link spre comentariu
Vizitator marcel2222
Reputație: 0

Nu nu e vorba de ea,tipa de care iti zic eu alesia era blonda si locuia in manastur dupa spusele ei a lucrat la inceput in masaj de relaxare si reflexoterapie dar vazand ca se castiga mai bine in masaje erotice a renuntat si la haine:) .Deci pe bune facea cel mai tremend masaj :)Am vazuto in mall in urma cu ceva timp era cu un mosulet probabil o sustine financiar si nu mai presteaza.

Link spre comentariu

tot acolo si-a facut debutul cea mai mica din surorile Darya_Mocas, care si ea era destul de darnica in oferta.

 

Mocule, aka altu2, care-i de fapt arborele genealogic la surorile Mocas, ca n-am inteles niciodata interdependentele acolo.

 

Pacat (intr-un fel, stia unele lucruri, pacat ca pe de alta parte era idiot) ca a plecat borcea, m-ar fi interesat si amintiri despre Izabela Manases si ce s-o mai fi intamplat cu ea.

  • Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...