Sari la conținut

0763978947 Alina - Kaufland Mihai Bravu


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

ALINA 27 de ani, 1.70, 55 kg, iti pot oferi terapeutic profesional, tonifiere si intretinere corporala. Zona Dristor Kaufland. Program 9:00-20:00

 

Cam asa suna anuntul. O sun pe doamna din anunt imi zice serviciile la telefon ( oral protejat / neprotejat / normal protejat), locatia Mihai Bravu, langa Kaufland. 

 

Ajuns locatia este o garsoniera curata, am stat un pic de vorba ( m-a asteptat pe tocuri cu o rochie neagra pe ea prin care i se vedea sanii nr.3). Poza confirm ca este reala si este facuta in locatie. Ne ducem amandoi la dus si incepem cu un oral neprotejat cu incercari de deep dar cu multa saliva. Dupa aceea punem prezervativul o pun capra si incep sa o fut in timp ce ii dadeam palme pe curul ei tare. Am bagat un pic si degetul in funduletul doamnei in timp ce statea capra si futeam la ea. Dupa o intorc trec eu peste, o pun pe o parte iar finalizarea am facut-o pe tatele ei cu sfarcurile mari si negre care ma excitau maxim . 

 

Oral: 8

Normal: 8

GFE: 9

 

Tarif 50 RON / finalizarea. 

post-40758-0-39713900-1428652957_thumb.jpg

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Telefon: 8989789
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 8989789
  • Oras:Bucuresti

Am ajuns si eu pe la fatuca din anunt cu ceva timp in urma, locatia langa Kaufland-ul de la intersectia Vitan cu M.Bravu, o garsoniera relativ Ok,

Posesoarea anuntului e cea din poze, desi aici nu se vede burta, maricica dar nu pot sa zic ca e total disgratioasa.

Actiunea a decurs banal, notele fiind cam de 7 la tot (oral, normal, locatie, aspect).

De testat dar nu de revenit !

  • Like 1
Link spre comentariu

Am vizitat-o si eu pe fata, de etnie....cum intri pe racari din b-dul mihai bravu pe partea dreapta, la parter...mie pozele cred ca sunt de acum cativa ani, realitatea e alta...e mult mai grasa, nearanjata minim... in schimb se straduie sa se faca placuta....acum depinde de gusturile fiecaruia, mie nu imi place, nu o recomand....

Link spre comentariu

Eu zic ca nu are nicio treaba cu pozele. E departe rau de realitate. Tate mari, lasate, burta burta, sunci etc. De etnie dar foarte docila, ascultatoare si deloc obraznica.

Am sunat sperand ca e doar chubby. Am ajuns rapid, am vazut-o si sincer am vrut sa plec. Dar oo pline, chef de futut, singur acasa cel putin o saptamana, am zis sa vedem. 50 de lei si duş. Intors, oral protejat cu lins de oo, sub oo, putin anilingus, deep cu limba afara pe coaie.

Putin capra (incomod si neplacut) apoi din nou oral cu finalizare pe sani, gat si barbie in timp ce imi dadea limbi pe oo, anus si alte zone adiacente.

Note:

Locatia: garsoniera la parter, curat, gel de dus (de dama- parfumat!) 7;

Aspect: nu vreau sa fiu rau dar 5 e mult si pentru fizic si pentru față;

Iginena: nu dus, dar epilata si nu am simtit mirosuri suspecte de la distanta;

Oral bun 8 pentru limbi;

Normal: mai bine nu era.

 

De recomandat doar pentru oral si pret.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare !

Am trecut si eu pe la Alina zilele trecute si pot spune ca nu imi pare rau

Locatia cea stiuta pe Racari modalitatea de contact nr de mai sus ,servicile o+n=50 si alte mici fantezi

O sun pe Alina stabilim programarea in 15 min ii specific ca nu am prea mult timp la dispozitie ca sunt fugit de acasa, ea fata draguta a respectat programare imi da codul de acces in bloc intru in casa ma asteptat exact imbracata ca in pozele de mai sus prima impresie un cur mare si apetisant bun :

Ma cer la dus pt o scurta igenizare ea nu a facut dus in prezenta mea probabil ca facuse inainte pt ca igena era foarte ok. Incep primul ostilitatile o pun pe burta in pat ii trag niste limbi in cur dupa care continui cu pasarika (foarte curata fata) dupa ce ma satur sa ii prestez oral trece Alina la actiune cu pupaturi pe piept abdomen si coboara la pula cu saliva din belsug cu deep la fel a procedat si cu outele supt de ele limbi si coboara cu limba intre picioare si imi face cateva minute bune de anilingus (de vis) la un moment dat montam prezerv ma intreaba cum prefer ii zic caprita si ma apuc de dat din curdar o surpriza neplacuta ca am fost tradat de inaintas si a trebuit sa o revigoreze din nou dar cu un oral atat de bun si cu un masaj deasemenea de bun la oute am decis sa finalizez asa iam spus ca imi vine si am decartat pe sani ei .Am fugit la dus si acasa

Locatie 9

Alina 8 imi plac grasutele(poze reale)

Oral 9 +0.99 anilingusul

Normal 6 asta e data viitoare mai bine

Gfe 9.50 este foarte de treaba si ascultatoare

De recomandat nu o recomand dar eu o sa mai revin la ea pt ca mia placut !

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...