Sari la conținut

Bruneta Oana aka Angela 0751843487


Postări Recomandate

Salut ! Am trecut ieri pe la Oana/Angela. Pe fata o cunosteam de la colega ei Adina, mi-a prezentat o intr-una din vizitele mele la ea si mi-a placut, asa ca am decis sa ma "intalnesc" si cu ea. Am sunat la telefon si m-a programat in o jumatate de ora. Locatia este pe str Aurel Suciu. Este un apartament cu o camera, curat, baie tip "comunist" dar foarte curata. De altfel la igiena fata este de nota 10. Mi-a spus preturile, 200lei pentru o jumatate de ora sau 400 de lei pentru 1 ora. Exista si optiunea cu 2 fete, respectiv cu colega ei Adina pentru 400 lei/jumatate de ora. Fata m-a asteptat in lenjerie intima foarte sexy. La prima impresie fata pare foarte jucausa. Fapt confirmat si de atitudinea ei in pat. Are un corp frumos, cum se vede in pozele de mai sus. Sanii sunt medii spre mici, cu sfarcuri destuli de mari, erectile. Fundul este excelent. Are o privire foarte perversa. Oralul este numai protejat. Nu accepta FK( un pic dezamagit, la telefon a spus ca accepta).

Prestatia: oral foarte bine executat, nu se foloseste de maini, si ii place sa te priveasca in timp ce executa. Normalul: ii place lady on top, are gemete foarte reale. A cerut doggy style, unde a inceput sa urle destul de tare. Terminat in prezervativ. A spus ca pentru inca o finalizare vrea in plus 100 lei. Un minus este ca a refuzat sa termin pe corpul ei. Dar per total stie sa se miste si sa te faca sa te simti bine.

Notele:

Locatia 9

Igiena personala 10

Aspect 9

GFE 10 ( se poarta foarte frumos)

Oral 8,5-9

Normal 9

Per total o medie de 9-9,5. De recomandat. As incerca si in 3. Mi-a comunicat ca fetele impreuna nu se saruta decat pe corp, nu FK sau in zonele intime. Se poate face sex cu ambele, ambele iti pot face oral in acelas timp. O finalizare 400 lei, mentionat mai sus.

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator mocu
Reputație: 0

Cu ceva vreme in urma am "fortat" o intalnire cu Oana/Angela. Termenul folosit anterior (fortat) nu este fortat de loc, pentru ca realmente asa a fost, dar nu intru acum in detalii suplimentare.

Aveam eu un fix cu ea si vroiam sa vad daca intr-adevar fata e tupeista, fitoasa, cu toane si aere de vedeta, asa cum mi-a lasat impresia in convorbirile telefonice anterioare, sau a fost o pura intamplare ca eu am prins-o in niste momente mai putin faste.

Din fericire, in urma intalnirii avute, trebuie sa-mi reconsider optica. Fata este chiar agreabila. Sper sa nu ma insel din nou si sa o fi prins, de data asta, intr-un moment rarisism de vivacitate, cooperare, deschidere, buna dispozitie.

 

Locatia: apartament cu una camera + dependinte, bloc pe str. A. Suciu. Locatia a fost descrisa de ante-mergatori, in acest topic, dar si de mine in topicul colegei ei, Adina, bruneta inalta, asa incat, atata timp cat elemente noi nu au aparut, nu are rost sa repet cele stiute deja.

 

Fata: este de inaltime medie, greutate in conformitate cu standardele, raportand la inaltime si varsta subiectului, bronzata frumos (cooperare solar+bronz de litoral romanesc), cu un par brunet (natural) lung un pic peste umeri, o fatza interesanta, dragutzica, cu un oval usor prelungit, ochii sunt caprui inchis inspre negru. Zambitoare aproape mereu. Sanii sunt mici, ea dandu-mi impresia ca ar avea si un oarecare complex de inferioritate urmare a acestui fapt (in discutii, a facut referire de cel putin doua ori la sanii mari si frumosi ai colegei Adina). Ceea ce are in schimb de nota 10+ este fundul. Greu de descris in cuvinte. Trebuie avut in realitate in fata ochilor. E ceva ca o combinatie intre fundul tipic al unei brazilience si cel al unei atlete, alergatoare la 100 m. E punctul ei forte si este constienta de asta, drept urmare il pune in evidenta mai mereu. Are o colectie de tatuaje pe corp (cel putin 4/5 ?), unele reusite, altele mai putin, plus un pierce in buric. Manichiura si pedichiura sunt impecabile, de expozitie. Este foarte curata, ingrijita, fardata frumos, cremuita, placut mirositoare.

 

Atitudinea: deschisa, colocviala, joviala. Am purtat multe discutii pe varii teme. Chiar daca nu este foarte instruita (dupa spusele ei chiar, nu prea i-a placut scoala), are un grad de inteligenta nativa care o face sa poata participa activ si coerent la discutii.

 

Prestatia: am inceput cu un oral (doar protejat), binisor executat, constiincios, dar fara artificii. Zonele adiacente nu intra prea mult in obiectivul ei. La sugestia ei, prin pozitia pe care a adoptat-o, am continuat cu un 69. Aici ii place sa te "indrume" cum sa o stimulezi. Pana la urma, de ce nu? By the way, fata e bisexuala reala, a recunoscut in discutii chestia asta, impartasind experiente amoroase, reale, cu reprezentante ale sexului frumos. Am trecut apoi la sex normal, inceput, tot la initiativa ei, cu pozitia "reverse girl on top", pozitie care ii pune in evidenta fundul bestial. Am continuat, tot ea fiind la comanda, cu un doggy style. Aceeasi priveliste minunata. In ambele pozitii abordate s-a miscat foarte bine, armonios, stie sa-si foloseasca trupul, stie sa alterneze ritmurile, stie cand trebuie sa se "cabreze" si cand sa "mearga la pas". Cel putin la normal, zic eu, ca pune pasiune si ii face placere actul sexual in sine. Pe parcursul actiunii au fost cateva momente in care am schimbat niste pupicei (sarut ar fi mult spus), fata recunoscand ca nu este adepta FK.

Plata (efectuata la inceput, aici din initiativa mea), a constat in 150 lei pentru una finalizare. Timpul petrecut impreuna (door to door) undeva intre 40 si 50 minute. A recunoscut, franc, asa s-a nimerit in contextul discutiilor avute, ca are momente cand cere 150 lei per finalizare si momente cand pentru aceleasi servicii plata trebuie sa fie de 200 lei. Tot din discutii, mi-a spus ca presteaza si impreuna cu Adina, dar nu este un show lesbi, ci doar un "duplex", pe motiv ca Adina nu este bi, spre regretul ei, al Oanei.

  • Like 4
Link spre comentariu

salutare confutadori.

Desi am trecut de mai multe ori prin budoarul domnisoarei Oana sau Angela sau... nu am scris pana acum nici o recenzie despre dameza. Motivul : nu prea stiu ce sa scriu, niciodata nu am plecat de la ea nesatisfacut dar... parca niciodata nu am ajuns la o comunicare/comuniune cu dameza. Colegu Mocu a facut o descriere detailata a locatiei, damezei, serviciilor. Din punctul meu de vedere este prea profesionista, face totul prea mecanic. Dameza arata bine, sani mici dar frumosi, piele fina, fund bestial, punctul ei forte. Cat priveste prestatia aceasta esteuna comuna: oral executat normal, corect, fata artificii, fara atentie la zonele adiacente. La normal isi pune in valoare fundul, stie cum sa te faca sa termini. Se vede experienta vasta intr-ale imbarligatului. Intradevar fata este bisexuala declarata, ii place sa faca sex in ttrei. Ca si note:

Locatie : 8, zona, inghesuita, fara loc de parcare, apartament curat, ingrijit, un minus pentru usa de la baie;

Corp, nota 8/10: dragutica, fund bestial, piele fina, ingrijita;

Igiena personala : nimic de obiectat ;

GFE 8 ( se poarta frumos)

Oral 7-7,5, numai protejat ;

Normal 8, nu accepta FK.

De recomandat celor care doresc o descarcare rapida.

celor care doresc acel ceva in plus: nu recomand.

Poate sunt eu de vina, poate nu m- am armonizat eu cu dameza, oricum mie mi se pare ca este putin peste fast fuck. Colega Adina este din punctul meu de vedere peste.

  • Like 5
Link spre comentariu

Studiam piata si imi sare in ochi acest anunt:

 

http://www.anunturicluj.net/detalii-anunt-1353417258.html

 

Surprins de pret (100 RON), pun mana si sun (numarul e cel din titlul topicul).

Aflu preturile: 200 lei/juma de ora, 350 lei/ora.

II explic ca are scris 100 RON, imi spune "sunt prea frumoasa pentru 100 de ron ... probabil erau 100 de euro..."

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Oana - care ştim cu toţii că este colegă de... suferinţă cu Adina - s-a mutat împreună cu aceasta într-o locaţie nouă, pe Frunzişului, în Mănăştur, foarte aproape de Vila Rosa. Am prestat recent cu Adina acolo, deci pot confirma în mod direct şi indubitabil. Este un locşor destul de uşor de găsit, are avantajul existenţei unor locuri de parcare în zonă (pe trotuare) şi îl mai are şi pe acela al existenţei unor camere de ostilităţi distincte pentru fiecare domnişoară în parte, ceea ce este un mare plus faţă de fosta locaţie, unde trebuiau amândouă să-şi împartă o cameră.

Dacă Oana este stilul profesionist şi relativ distant, Adina nu se dezminte prin focu-i ca de amantă...

  • Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Salutare tuturor!

Am fost la domnisoara Oana prima data cand activa in Baciu intr-un apartament inchiriat in zona hotelului Panorama. Dupa o discutie succinta la telefon in care mi-a prezentat oferta de servicii si preturile aferente (200 lei/ora) pe un ton suav si amabil, am pornit inspre locatzia damezei. Cand am ajuns la locatia indicata am sunat dupa care a coborat cu liftul pentru a face prezentarile. Dameza era bronzata frumos si uniform si avea o privire si o imagine foarte sexy si provocatoare. Pe tocuri este destul de inalta. Am urcat impreuna in apartament unde ma poftit la dus. Apartamentul era foarte curat, luminos, cu un pat mare ceva mobila moderna si un tv. Pe jos avea un covor foarte gros si moale numai bun pentru o tavaleala la un moment dat cand pasiunea ne-a facut sa parasim patul. 

Dar sa revin. Am facut un dus rapid intr-o baie curata cu gel de dus barbatesc si prosop curat. Dupa dus m-a asteptat intr-o lenjerie sexy alba fapt care mi-a produs o erectie puternica instantaneu. Am inceput cu un preludiu de mangaieri si saruturi (nu FK), dupa care i-am oferit un cunilingus prelungit foarte placut. De mentionat faptul ca a fost foarte curata si frumos mirositoare. A continuat ea cu un oral (protejat) bun dar nu extraordinar iar zonele adiacente au fost cam vaduvite. Am continuat cu un lady on top in care se misca bine dar nu exceleaza. Am mai schimbat pozitia intr-una de misionar in care am putut sa o penetrez adanc avand picioarele pe umerii mei. Dupa cateva schimburi de pozitii si turatii ne-am mutat pe covorul amintit anterior in care am trecut la un doggy style cerut de ea. Aici privelistea cat si senzatiile au fost foarte excitante. La un moment dat s-a excitat foarte tare incat a inceput sa geama puternic. Privelistea fundului ei tras si impins era fenomenala. Intr-un final am terminat in pozitia asta dupa ce am transpirat amandoi.

 

Locatie : 10, zona linistita cu destule locuri de parcare, apartament curat, ingrijit;
Corp, nota 8: draguta, cu o privire perversa si sexy, fund bestial, piele fina, ingrijita bronzata;
Igiena personala : perfecta,
GFE 8 ( se poarta bine nu extraordinar, uneori depinde de dispozitie)
Oral 7, numai protejat ;
Normal 8, nu accepta FK.

 

O recomand pentru o experienta mai pe fuga daca pretentiile nu sunt foarte mari.

P.S. De atunci am mai vizitat-o cand activa cu o prietena a ei (alta decat Adina) undeva pe Azuga cred in cartierul Gheorgheni. De cand e colega cu Adina nu le-am cautat pe amandoua desi ma gandesc la asta.

Cele bune tuturor!

  • Like 4
Link spre comentariu

Te taxez cu un minus.

 

1) A precizat halatul (200 lei)

2) Discutia despre poze in cazul acestei dameze sunt inutile, deoarece:

    a) sunt reale

    B) sunt facute din locatie

mda ... m-ai taxat, zic eu nemeritat, recunosc c-a fost o neatentie faza cu pretul, desi as putea motiva ca pretul era la inceputul recenziei, comunicat de fata si s-ar fi putut modifica pe parcurs :) iar la faza cu pozele, le are si pe cele din natura, le avea impartite prin mai multe conturi de pe diverse site-uri, si-mi pare tentanta daca a mai lasat din pret. am vrut doar sa-mi iau masuri de precautie, din recenzia lui Karl B, care, oricum, nu pare prea proaspata. una peste alta, mi-ai ciupit doua puncte intr-un exces de zel, al doilea a fost o reactie la primul :)) seara faina !

over !

  • Like 2
Link spre comentariu

Ui ca ti-am dat un + inapoi, ca sa dea in 0.

Intr-un fel ai si tu dreptate, pretul la Oana e foarte volatil, pe plaja 150 lei - 100 de euro, variaza dupa cum toanele fetei.

Dar chestiunea pozele ... nu incapea in discutie. Oricum, cele din natura sunt similare (cred ca poarta aceeasi lenjerie) cu cele din casa.

Link spre comentariu
  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca

Salut,

dupa ce am citit recenziile voastre am decis sa ii fac si eu o vizita Oanei/Angelei. Pot spune de la inceput ca nu mi-a parut rau, este o prezenta agreabila, stie sa te faca sa te simti bine. Mi-a raspuns promt si mi-a spus ca ma poate primi in 45 de minute, are de mers la ceva cumparaturi. Locatia este in Manastur, pe Frunzisului, aproape de vila Rosa, locuieste impreuna cu Adina, pe care mi-a si prezentat-o dar spunea ca si-a gasit un sponsor si nu mai presteaza (discutabil aspect zic eu).

Punctuala, dupa cele 45 de minute mi-a deschis usa imbracata doar in lenjerie intima neagra, pe tocuri, destul de sexi. Aspectul fetei este unul placut de 8/9, bruneta, unguroaica (se simte un pic in accent) cam 1.65 m, pe la 57-60 kg cred. Pozele pot confirma ca sunt reale, are acel tatuaj desupra fundului, care a capatat ceva proportii ce-i drept, fara a fi insa deranjant. Eu am optat pentru o finalizare combinata la 150 lei, max 30 de minute. Camera mare, ok mobilata, pat mare, pacat ca nu sunt ceva oglinzi care ar face totul mai interesant. Era un prosop mare pe pat (curat), m-a intrebat daca vreau sa merg la dus, facusem dus acasa asa ca am refuzat.

Asezat pe spate a inceput cu o scurta dezmierdare, dupa care a trecut la un oral NP executat corect, fara mari artificii, cu oarecare atentie pentru zonele invecinate, de o nota 8 cinstita. M-a incalzit repede si am preluat actiunea, am pus-o pe spate si i-am luat sanii la lins si supt, micuti dar buni de a te juca cu ei. Pielea fina, bronzata la solar, cu un miros parfumat de la cremele pe care le foloseste. Am trecut la normal protejat, in pozitia misionarului pret de cateva minute, unde a inceput sa geama fals, lucru care m-a facut sa pompez cu putere. A avut o mica intentie de a ma opri din taria asaltului, dar s-a cenzurat repede. Am intors-o si am inceput sa i-o dau pe la spate, oferindu-mi-se un peisaj ofertant, pozitie in care am si finalizat.

Note: Locatie:9, Aspect:8/9, GFE 9/10, Oral 8, Normal 9. Concluzie : de revenit, mai ales ca dupa finalizare nu s-a grabit deloc sa ma expedieze, dimpotriva m-a intins pe burta si mi-a facut un masaj pret de vreo 15 minte, timp in care povesteam despre cum vrea sa isi deschida un solar cand isi va permite

  • Like 7
Link spre comentariu

Buna domnilor,

 

Recent am revizitat domnisoara Oana. Pe scurt in pozele postate de mai sus este domnisoara. Locatia este descrisa de colegi, pe Frunzisului.

Notele vorbesc de la sine precum urmeaza:

Locatie:9

Aspect:9

GFE 9

Oral 8

Normal 9.

 

In concluzie : de revenit

 

P.S. : In discutia cu domnisoara in timpul masajului a amintit ca s-a angajat undeva si din aceasta cauza are programul de la ora 16-22.

  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator brian131
Reputație: 0

For whatever value this has:

 

I met the girl a month ago when I went to see Adina.  I'm used to places where I can talk to many, many girls and pick by personality for GFE (they are all beautiful).  Angela/Oana seemed like a very good choice to me for GFE.  Honestly, I really wanted to ask if I could go with Angela instead.  On a busy night at FKK Oase with 50 girls, I would have taken her to a room for a full hour (100 Euro/1 fin) instead of the normal 30 minutes (50 Euro/1 fin).  I don't always make perfect choices, though.  Also, FKK girls are required to kiss (ON, NP, and kiss is basic service), so I'm not sure what her GFE would be without kissing.  I wanted to go back the next day, but the reviews here seemed mixed.

 

It's not really a review, but I did meet the girl so I can tell you what my impression was.

 

Cheers

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator bacu
Reputație: 0

Brian this time unfortunately I -at least couldn't follow you.

So please explain: did you go with Oana aka Angela? Or not? Or you saw her and you would try her another time?

She acceptS FK or why?

Thanks!

Link spre comentariu
  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape

Sa nu uit in acelasi timp in care incercam sa le apelez pe fetitele de pe Mehedinti,am incercat si la Angela aka Oana timp de ore in sir.La fel ca si la celelalte nu a raspuns deloc.

Daca are cineva ceva detalii despre ea sau poate s-a retras sa ne spuna si noua.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Salut stimati colegi, anul trecut am fost si eu pe la domnisoara Oana sau Angela, pe vremea aia o chema Oana parca, a trecut ceva timp de cand am fost eu dar imi aduc aminte de anumite detalii. Poza de pe pagina asta, cea cu chilotei albi nu cred ca-i apartin, restul pozelor cu masina etc.da. Fata arata bine la corp Fundul este putin mai mare dar este bombat si are o forma frumoasa, sanii sunt mici, sfarcuri frumoase, apropos a spus ca vrea implanturi, pielea bronzata si destul de tare, cu cateva tatuaje si un lantisor la glezna, foarte ingrijita. Am contactat-o telefonic la un nr. de tel de la un anunt din piata, acelasi nr. aparea si pe un site de escorte, atunci activa pe o strada cum mergi din Gheorgheni spre centru in dreapta, intr-un bloc vechi de garsoniere. Cand am sunat-o a si raspuns si m-a programat in aceeasi zi cu rugamintea sa sun si sa confirm. Ajuns la ea la garsoniera am fost placut surprins fiindca arata bine, mult mai bine decat restul escortelor (mult spus) de la acea vreme. Mai avea si un caini cu ea pe care l-a inchis in baie. Camera era modesta, la fel si baia, insa nu asta ma interesa la acea vreme, am discutat putin cu ea, zicea ca e din Mures si vrea sa faca cat mai multi bani din asta, parca eram prieteni asa discutam, imi parea foarte sincera si deschisa. Am mers la dus si dupa care a inceput actiunea cu un oral neprotejat la insistentele mele foarte bine executat, are si niste buze destul de mari, o placere sa o vezi lucrand, din cate mi-a spus nu face ON cu oricine. La normal am incercat lady on top in care se misca bine, pussy ingrijit, bine mirositoare cu labii mari. A doua pozitie a fost doggy, pozitie care a spus ca e preferata ei, am simtit din plin asta, privelistea din spate era superba, parca eram cu o brazilianca, mai rar asa fund!  Am terminat in gurita ei fara caciulita, am fost stors bine, atat de bine incat imi tremurau genunchii dupa care a plecat la baie. Am mai stat la povesti putin si am plecat.

Atunci a fost foarte incantat insa din pacate nu am mai ajuns pe la ea, am incercat de vro 5 ori la tel. insa nu putea decat dupa-masa si am lasat-o balta.

Locatia: Gheorgheni, nota 7

Program de lucru: nu-l cunosc, eu am fost in jurul orei 12,00

Pret: 200 lei un nr. ON+NP, pret ok

ON, nota 10, NP 9

Atitudine si seriozitate 10

Daca nu s-a schimbat fata de atunci, eu o recomand cu caldura, o sa incerc sa mai merg pe la ea si atunci o sa revin imediat cu un review!

Spor!

  • Like 6
Link spre comentariu

Am ajuns si eu foarte recent la Angela (mie asa mi s-a prezentat) care a raspuns la nr din topic. La mine nu a fost dorita vizita neaparat, dar dupa ce am incercat pe la 5 domnite, am sunat intr-o doara si la Angela si spre surprinderea mea a raspuns si era disponibila in 15 minute. Locatia este la baza variantei Zorilor-Manastur, intr-un bloc relativ nou, spatiu foarte ok, spatios, intim, atmosfera draguta. Camera este foarte mare, patul la fel, baia curata, am primit prosop curat, totul a fost in regula. Angela m-a surprins de cum am intrat pe usa pentru ca la telefon avea o voce foarte tanara si pe care eu am asociat-o cu o tipa mica si fragila. Angela nu este nici mica si nici fragila. Arata foarte bine, daca nu ai probleme cu sanii micuti sau cu fundul maricel. Este bine facuta (in sensul bun), are carne foarte tare pe ea, piele fina si foarte bronzata, tatuaje prin cateva locuri. M-a asteptat pe tocuri si cu o rochie mulata foarte sexy. Tocurile o ajuta sa-si puna picioarele in evidenta, care nu sunt chiar subtiri sau slabute, dar te incita la nebunii. Fizionomia nu este de papusa, dar are o privire incitanta si e foarte vesela si zambareata, ceea ce te face sa o placi si sa te simti bine in compania ei.

 

Am fost intrebat daca doresc dus sau am facut acasa, la fel cum am fost intrebat daca doresc oral cu sau fara guma. Am acceptat ambele propuneri, oralul fara. Din pacate nu a stralucti la oral, desi era foarte placut, il tinea in gurita doar cateva secunde, dupa care trecea la zonele adiacente, apoi revenea la soldat si tot asa, ceea ce pe mine nu m-a satisfacut deloc. Nu am vrut sa-i spun cum imi doresc pentru ca am dorit sa vad ce vine de la ea. Oricum, dupa scurt timp aproape ca m-a obligat sa-mi puna guma si sa incepem normalul. Nu am ripostat pentru ca si eram destul de grabit. La oral treaba s-a schimbat insa dramatic. Toate pozitiile incercate au fost super, isi da silinta sa te faca sa te simti bine, are implicare atat fizica cat si verbala (geme mortal cu "ioi", ceea ce e clar ca e ardeleanca :) ). Eu, asa cum va spuneam, eram destul de grabit asa ca nu am vrut sa o lungesc foarte tare si dupa vreo 25 minute de joaca am terminat in balonas. Pot spune ca nu mi se inatmpla foarte des sa ma termin asa de rapid si cred ca pe langa graba a avut si Angela un cuvant de spus. Imi place foarte mult cum arata atunci cand e in actiune si cred ca asta m-a ajutat la finalizare.

 

Atmosfera a fost foarte placuta, parca ne stiam de 10 ani, desi ea afirma ca are doar 21 (ceea ce poate fi adevarat) si ca nu vrea sa mai continue foarte mult treaba asta, cel putin nu in formatul acesta. Detalii cred ca vom afla mai incolo. Per total cred ca a fost o experienta corecta, un raport bun si m-am simtit bine. Poate ca a avut o mica tenta de fast-fuck, dar nu vreau sa ma pronunt pentru ca si eu eram pe fuga.

 

Note:

locatie: 8

curatenie: 9

atmosfera: 8

GFE: 8

oral: 6

normal: 9

fizic: 8

fizionomie: 7

 

In locatie mai era prezenta si o alta domnisoara, mai sus amintita pe-aici si niste pui de caine foarte draguti, care am inteles ca sunt de vanzare (bichon). Ca recomandare cred ca merita, dar nu e ceva spectaculos. Mai mult o treaba corecta si de unde pleci multumit, nu ravasit.

  • Like 18
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...