Sari la conținut

Bruneta Oana aka Angela 0751843487


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Da, am fost eu, va confirm noul numar de telefon spus mai sus de d-ra : 0758134129 . Locatia destul de aproape de gara , dar eu am inteles ca e temporara pana gaseste altceva mai bun de inchiriat. Nu o cunosteam pe fata, am fost prima data si asta mai mult datorita locatiei care imi convine. A fost o intalnire reusita, mi-a placut, am avut parte de ON si NP, o finalizare. Am platit 150. Se vede ca are experienta si poti sa te intelegi cu ea. Cu mine a fost destul de receptiva, nu am lasat dupa ea sa isi faca ea programul ci i-am spus eu ce doresc si cum vreau sa fie intalnirea (asta datorita unor intalniri penibile avute in ultima perioada si a unor nesimtite care cred ca in Clujul asta s-o rasturnat carutele cu fraieri).Asa ca a lasat si ea de la ea si eu de la mine, m-am si amuzat un pic, m-am jucat si cu 2 catei care erau pe-acolo.Fata are cam 1,65, bruneta, are ceva tatuaje, ce mi-au placut la ea in mod deosebit sunt buzele si sanii. Buzele ei mari la ON fac minuni, atat ca imagine care iti ramane imprimata cat si ca simtire. Si se uita la tine in timp ce o face ceea ce e chiar ok , zic eu. NP am facut mai mult in misionar si un pic de LOT ca o vrut ea, eu am cerut din nou oral ca mi-o placut , de data asta am stat in picioare si ea in genunchi pe pat in fata mea.Se ocupa de OWO chiar fain.Finalizarea o fost pe sanii ei, (la cererea ei si sa am mare grija sa nu o stropesc pe par). Are sani faini, marisori, tari, am facut si putin brestfuck ca prea era tentant.

Locatie: nu notez, temporara, nu prea ok, dar destul de curat si se poate face dus,in curs de renovare;

aspect escorta: depinde de gusturi, eu ii dau 8,5-9;buze si sani deosebite :-);

ON: fain, mi-o placut, nu prea te lasa sa pui mana pe capul ei cand il face, probabil se ii este frica sa n-o fortezi la deep,poate e patita fata, am lasat sa faca ea cum stie ca era ok, mai ales ca avea grija si de OWO, acolo i-am spus sa mai insiste ca imi placea si rar prinzi asa executie :-)), noroc ca eram epilat altfel cred ca nu aveam parte de asta; 9,5 - i-as da 10 daca m-ar lasa sa imi fac de cap :-));

NP: misionar si LOT, ok, 9;

GFE: 8 nu ii pot da mai mult desi a lasat de la ea, i-am spus de la inceput ca daca nu am parte de FK si un pic de implicare nici nu raman la ea, dar a fost destul de ok, a incercat sa faca si FK, a fost amabila, poti conversa cu ea, am ramas si la o tigara dupa ce am iesit de la dus la cererea ei.

Timp in compania d-rei: cred ca vreo 40-45 min, dar puteam sa mai stau in povesti.

Recomandare: da, cu mine a fost ok si de treaba, poate cunoaste oamenii si i-am prezentat incredere, dar cred ca nu cu toti e asa, se vedea pe ea ca lasa de la ea :-) si ca vrea sa ma faca sa ma simt ok cu ea. O fi avand motivele ei, nu imi dau cu presupusul, las pe altii care se pricep mai bine.Am incercat sa fiu cat mai obiectiv, la unele aspecte nu am insistat, las si pe altii sa mai completeze.

Numa bine!

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:depestetot
  • Oras:depestetot

De mult am vrut s ao vizitez pe Oana dar nu am reusit desi am facut cateva incercari. Recent am prins-o dupa experienta din afara si pentru care nu a fost prea incantata. Tot pe aici ii place mai mult....

Locatia zona Garii , mai exact intrare pe str. Oasului vis-a-vis de Petrom, bloc vechi , zona de gipsy, apartament cu o camera micuta, a unei prietene, deci sta temporar pana gaseste altceva.

Oana e medie de statura, nu e slaba, nu e grasa , bruneta, buze mari, zic eu siliconate, sani medii dar fermi cu sfarcuri in erectie frumosi. Ea ca si aspect nu rupe nicio norma e o fata normala.

Deschisa, comunicativa, povestitoare si da 2 catelusi in dotare, care se uita la tine cum futi ...:))))

Am intrebat-o de sarutari, de fk a zis ok .... dar s-a rezumat la un singur sarut .... deci pula fk. Inceput ON nimic special, dar destul de repede a inceput s apuna prezervativul... nu pot sa spun ca s-a grabit .... dar nici ca am savurat ON...

Ei na si acum notele.

Locatie : 5

Aspect : 8

ON : 8 ( nimic special din punctul meu de vedere)

GFE : 7 ( doar ca ai ce povesti cu ea)

NP : 8,5 ( am dat nota asta in special pentru fundul ei care e frumos)

Pret : 150 / finalizare

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Am fost la ea si cand am vazut-o cum arata si ca era cam somnoroasa si fara chef nu am stat. Mie mi s-a parut ca sa ingrasat si s-a cam uratit. Poate era nemachiata, sau poate doar avea o zi proasta dar nu mai e cum era mai de mult.

Link spre comentariu

Va rog foarte frumos sa lasati facebookul meu pt ca e viata mea personala.Am 1 68 inaltime si 58 kg.M-am ingrasat 4 kg.Voi da jos kg in plus curand..Ca la o brazilianca.Nu sunt plinuta am fundul mare bombatTot eu sunt arat la fel cum aratam mereu.Va pup

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...