Sari la conținut

Bruneta Oana aka Angela 0751843487


Postări Recomandate

Vizitator altu2
Reputație: 0

Na...Mocu-le ai tema de casa :)

 

Da, facerea de bine ...

 

 

@altu2

tu chiar crezi ca nu am sunat de cel putin 10 ori in ultimile trei zile la tel din topic inainte sa intreb? daca ai fi citit cu vreo doua pagini in urma ai fi vazut ca si-a schimbat nr de cateva ori... si ghici ce??!! am sunat si la acele nr si tot nimic... pfuai

no vezi da aia am intrebat aici de numar si mai stii ceva??!! nici in anunt nu apare niciun numar!!

spor la ce vrei tu!

 

@popraul, eu stiu un lucru, daca vrei sa vinzi un produs ii faci reclama (recte, anuntul asta http://nimfomane.com...de-brazilianca/ ) si dai datele de contact ale vanzatorului / dealer-ului / distribuitorului / etc. (recte asta, in acest caz: 0751843487). Daca unul din aceste elemente lipseste, fsss vanzare (sa nu zic pula vanzare).

Aici nu merge chestia cu "nu suna la usa ca ies eu din cinci in cinci minute sa vad daca ma cauta cineva".

Daca duduca ii chiar atat de indolenta faci stanga imprejur si suni la alta usa.

 

In alta ordine de idei, de fapt, pe naiba, ca nu-i alta ordine de idei, e chiar un appendix la cele intrebate si discutate anterior, adevarul ca si eu am sunat-o, acu' vreo 2 ~ 3 saptamani, stiind ca s-a intremat dupa lauzie, nu mi-a raspuns (nota bene: suna si nu raspundea, nu intra direct casuta sau operatorul retelei), am repetat tentativa, la intervale rezonabile de timp, si, considerand ca duduca are lista de programari inchisa pe ziua respectiva, mi-am indreptat "pasii" spre alte orizonturi, mai putin braziliene, ce-i drept.

 

@popraul, ma indoiesc ca cineva de aici (exceptand posibilul ei "manager") sa stie alta modalitate de contact decat cea oficial prezentata aici. Crede-ma, m-am intalnit de cateva ori cu ... Oana (uuups, era sa-i spun numele real, scuze) si niciodata nu am avut pornirea de a-i cere numarul personal de telefon si nici ea nu a avut acea pornire de a-l da. Nu cred ca l-a dat nici "clientilor" racolati in cluburi, stiut fiind ca intr-o vreme frecventa astfel de locante cu o fervoare demna de cauze mai bune.

Dar, intotdeauna exista un dar, poate ca exceptia va f...e regula si de asta data. Sau nu?

Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

Asa, si?

Care-i rostul interventiei tale?

Pe cei care o cunosteau si stiau, nu avea rost sa-i deranjezi cu chestii fade, cei care nu o cunosteau nu au de ce sa fie interesati de asa ceva.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...