Sari la conținut

Voluptoasa Dana - 0723861791


Postări Recomandate

  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
sper:Pda noi nu ne suparam si ii pupam ori cum pe toti chiar daca ne confunda;)
mersi pisicuts de urare...si felicitari ptr site
Buna Dana voluptoasa! Ne astepti ne astepti dar la ce preturi si ce servicii? Ca sa stie si baietii de pe aici cand trec prin Timisoara.
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

nu prea folosesc messu ...te astept cu un tl si cu o eventuala intalnire.te pup


Buna vreau sa postez cateva detali despre anuntul meu:120 ron oraPreludiu,saruturi,mangaieriSex oral neprotejatSex protejatFinalizare ori unde inafara de fata si guraSex anal nu.La dorinta clientului poate participa si Danutza tm.Locatia se afla in complex langa BRD.
Link spre comentariu
Vizitator scrat
Reputație: 0

Tot fiind prin Timisoara si vizionand forumul local, zic gata merg si eu la o fetita. Cum mie imi plac cele mai rubiconde, voluptoase (nu grase), gasesc caprioara din titlu si zic hai sa dam un telefon ca nu saracim. Sunat, vorbit la telefon cu tipa, o voce super, calma, rabdatoare, mi-a raspuns la toate intrebarile care le-am pus si am stabilit sa ne vedem. Primit adresa, urcat in masina si vamos ... deja eram curios sa vad cum arata tipa. Ajung, parchez si sun din fata blocului - intru in bloc si imediat la fata caci sta la parter.Locatie ok zona complex in spate la BRD, garsoniera la parterul unui bloc, curata, fara AC dar fata are un ventilatyor mare care suplineste bine lipsa AC-ului, baie mica dar curata, gel de dus, prosop curat.Fata blonduta-satena, cam 25 ani, 1,68 m inaltime, tenul alb, voluptoasa cam 80 kg, imbracata intr-un halat de casa din matase si incaltata in pantofi rosii cu toc de 12 cm. La fata este ok, nici urata si nici frumoasa foc, pot sa spun placuta - aici am avut un presentiment si anume ca parca ar fi sora Danei asa de mult seamana. epilata corespunzator si fara mirosuri.Dus eu, dus ea si trecut la actiune in patul matrimonial din camera (atentie ca nu mai scartiie). Mi-a facut un oral neprotejat cu DT - i-a reusit dar din pacate nu vrea CIM, COF si accepta numai COB (un minus de la mine). Oricum oralul excelent si la un moment dat i-am spus sa se oreasca si sa puna prezervativul ca-mi venea sa-mi dau drumul si vroiam sa o iau si la un normal.Preturile sunt 80 Ron - 1 finalizare (30 minute), 120 Ron 2 finalizari (1 ora). Am ales sa stau 1 ora pt ca la mine nr 2 merge mai greu, incepe cu un ralanti usor si apoi se incalzeste. Oricum fata rezista la futut si mai mult, se umezeste natural si ii place sa faca sex.Note : oral - 9,5 (nu dau 10 pt ca nu a vrut CIM) in rest fara manute si cu un DT frumos, normal - 8 (se misca bine si ii place sa schimbe pozitiile), anal nu face. GFE - 8. Oricum recomand celor care trec prin Timisoara si vor sa se simta bine.Pozele atasate mai jos :post-727-133409718313_thumb.jpgpost-727-133409718314_thumb.jpgpost-727-133409718316_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Bunaziua

 

Pe domnisoara am vizitat-o de mai multe ori in decurs de vreo doi ani. O sa va descriu in continuare ultima mea vizita la ea.

 

Sunat si programat. La telefon vorbeste frumos desi are o voce cam stridenta si in prima clipa ai impresia ca "te cearta".

Locatia este in complexul studentesc pe langa restaurantul Camelot. E un pic dificil de ajuns daca nu cunosti zona dar avantajul este ca este foarte bine camuflat pentru priviri indiscrete si ai loc mare de parcare.

A respectat ora si nu am asteptat deloc. Apartamentul este unul cu o camera, renovat si amenajat (spun asta pentru ca in trecut era destul de respingator) curat si dotat cam cu tot ce este nevoie pentru astfel de activitati.

Domnisoara Dana este destul de voluptoasa dar pe ine nu ma deranjeaza acest lucru, din contra.

Atitudinea ei este ok desi uneori are tendinta sa mearga spre vulgarism tocmai in momente in care n-ar fi cazul. In rest este primitoare si receptiva la solicitari. Totusi un pic mai mult zambet n-ar strica. Este parca prea serioasa si pare chiar incordata desi nu sunt tocmai la prima vizita.

 

Dusul obligatoriu, prosop curat si mare, gel de dus barbatesc.......baia mica dar ok. Sarim peste discutii (ca doar ne stim de mult) si trecem la treaba.

Incearca ea un preludiu (doua-trei mangaieri) dar trece foarte repede la oral. Oralul nu este chiar spectaculos desi se straduieste. Foloseste excesiv mana ceea ce nu-i tocmai ok. Nu zaboveste mult si trecem la normal. Daca oralul nici nu-l face grozav nici nu pare sa-i placa la normal pare sa fie in elementul ei. Nu refuza nici-o pozitie si-ti da impresia ca-i place sa i-o tragi cu sete. Scoate si ceva sunete dar parca prea teatrale. Mai are de lucru la sincronizare.

 

Dupa mai multe pozitii schimbate ne intoarcem la oral (spre regretul ei) care este mai mult un blowjob sau mai binezis laba cu mana si pupici cu limbute pe gland dar totusi reusesc sa finalizez pe sani. Cumva, doi-trei stropi mici au ajuns si pe fata si se pare ca i-a displacut foarte mult asta.

 

Mai stam la o tigara si cateva vorbe, spalat, multumit si plecat.

Timpul petrecut a fost in jur de 40 min. iar pretul 100 lei.

 

Una peste alta nu-i o experienta neplacuta. Merita vizitata din cand in cand.

Raportul servicii/calitate/pret este mai mult decat ok dupa parerea mea.

Recomand celor care agreeaza rubensienele.

 

Nu dau note decat in cazuri de exceptie ( 2 sau 10 ) si acum nu este cazul.

 

Va salut de printre nori.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Imi cer scuze ca de ceva timp nu am mai postat pe acest forum. Vreau sa va reamintesc oferta mea :

Sex oral neprotejat, Sex normal protejat, Finalizare pe corp, Masaj erotic, Sex intre sani......

Pretul este de 100 Finalizarea (30min)

150 Ora ( 2 finalizari)

 

Pt mai multe detalii ma gasiti la nr de telefon 0785679894 si 0746656233

 

Va astept cu drag.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:it
  • Oras:it

Vizita a vut loc in luna ianuarie insa ba nu am avut timp ba am uitat sa fac recenzia insa uite-o ;)) Sunat si imi raspunde o voce draguta care imi spune servciile si tariful si anume oral neprotejat si normal protejat si tariful parca daca nu ma insel 150 fin . Ajung la loctie si ma primeste o domnisora draguta aprox 1.72 si vro 68-70 kg , purtam cateva discutii imi ofera o cafea dupa care urmeaza dusul de rigoare facut de mine apoi de ea , o astept in pat si dupa vine si incepe cu un masaj cca 5min dupa care un oral bine facut dupa care o trag cu fundul pe mine si incep si eu sai fac un cunilingus cca 15min , dupa care ii cer sa imi pun prez pentru a putea trece la normal . Incepem cu un lady on top de unde ii pot mangaia sanii cu placere , dupa care facem o lingurita si un dogy style , cand presimt ca se apropie finalu ii spun sa imi scoata prez sa mai fac un oral pentru a termina se conformeaza si o i la supt pt inca cateva minutzele dupa care termin glorios pe tzatezele ei alea mari si frumoase . Fac un dus ma , imbrac mai povestim 5 min si plec . Ca experienta e destul de ok insa nu ceva extraordinar . Ca si note . Gf :7 , Oral : 8 , Normal 8 . Door to door poate o ora si putin 10 min max din care activitate sexuala aprox 35 min . Salutare si bafta la futut !

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...