Sari la conținut

Gimnasta Matura - 0767756161 (Pta Alba Iulia/Burebista)


Vizitator achile

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Titulara are și job, job in zona medicală, kineto...nu sta in baza noastră.

 

 Stiu asta...multe fete nu stau in baza noastra, dar un castig suplimentar nu strica. Eu ma refeream la socializare aici si Mihaela chiar e genul.

  • Like 2
Link spre comentariu

Ca in mai toate domeniile, depinde de gustul omului.

Ca nu ne plac tuturor aceleasi melodii, aceleasi bauturi , aceleasi femei... unii apreciaza ceva, altii altceva.

Doamna titulara topicului are nisa ei unde unii dintre noi ne incadram si o apreciem. Alti colegi de forum cauta insa altceva si nu o vor nota maxim.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

mai activeaza ?

Da, am sunat eu vineri si am vb cu ea si era ocutat ziua de vineri iar luni sa o sun dimineata ca apoi nu mai pot ca se ocupa locurile.

Frate am ajuns si la pizde sa ne batem pe locuri libere.

Plm nu are locuri libere de futing, dar recenzii pula, toti merg pe burta.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

nu vreau sa dau sfaturi, dar eu pentru ca am fost de mai multe ori la dumneaei am sa incerc sa ajut colegii cu cateva idei:

- programare telefonica cat mai devreme - in jurul orei 11-12 e ok

- programul il aflati direct la telefon, inclusiv cand va poate primi

- doamna se tine bine. pe strada probabil ca nu ati intoarce capul dupa dansa, doar daca ar fi imbracata provocator, corp frumos are, iar de futut ... plecati de acolo cu pula fleasca!

- masajul este destul de relaxant

- de clienti nu duce lipsa, dar din cate stiu nici nu este cu circuit inchis, trebuie doar sa fiti putin organizati cu timpul si totul se rezolva.

  Spor si sa ne povestiti si noua.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

După o programare făcută cu o zi înainte prin sms,am ajuns la scumpa doamnă Mihaela.Am fost dirijat spre locație de dânsa.După ce ma primit,am fost servit cu un pahar de apă și am stat un pic de vorbă,apoi m-ia oferit un prosop și am poftit la duș.După duș am primit un msaj foarte bun în care am mai discutat diverse.După relaxare sa descătușat fiara din Mihaela și a început un oral adânc în mai multe pozitii timp în care eram sfătuit săi plesnesc fundulețul obrznic,gustând cu poftă și ouțele.După care a urmat un 69 iar din 69 a trecut în reverse cowgirl,apoi a urmat o serie de pozitii acrobatice foarte incitante după care a urmat randul meu să dau în păsărica ei mică și gustoasă,intr o altă serie de poziții,finalizand in doggystyle.După finalizare am stat unul lângă altul,ne-am mai mângâiat și am mai gustat cărnița fină și dulce a Mihaelei.A urmat dușul,unde am fost servit cu apă de gură și spălat bine pe spate,după care a intrat dânsa la duș.A fost o experienta senzațională care o recomand oricărui bărbat.Nu cred că necesită note.Mulțumesc doamnă pentru relaxantul masaj și sexul incitant!Abia aștept seria a doua.😘😘😘😚😚😚🌹🌹

  • Like 6
Link spre comentariu

Se ajunge destul de greu la doamna, dar cu rabdare am reusit sa imi fac o programare.

Confirmata cu putin timp inainte, am primit indicatiile si am ajuns in zona. Locatia oleaca mai retrasa, adica nu e la bulevard.

Ma primeste imbracata in bikini + sutien... doamna are un corp super tonifiat care ar da rusini la multe junioare... mai recapitulam inca o data de ce ma aflu la ea, si sunt poftit la dus.

la revenirea in camera se apuca de un masaj... oau... ce masaj! Foarte bun, concetrat cat trebuie pe fiecare zona, tehnici variate. Identifica chiar anumite belele pe care le am cu sanatatea, si asta numai din masaj, si imi da niste sfaturi. As reveni si numai pentru masaj!

Dupa masaj ea era parca mai incarcata de energie decat la inceput, iar eu eram usor excitat, dar si parca nitel obosit. S-a dus la dush si cand a revenit in camera... sa te tii! S-a pozitionat intre picioarele mele si a urmat un oral ca lumea, destul de adanc, ca dupa putin timp simteam ca se apropie finalul si am fost nevoit sa ii spun sa ma mai lase mai usor :)

dupa un scurt respiro condimentat cu un schimb de replici picante ne-am bagat la un normal incitant, trecand prin cateva pozitii incitante,  si am terminat in lady on top... te indeamna si din "indicatiile" primite cred ca ii si place.

Nu este doar tonifiata, ci are si ceva forta, si este de efect cand o simti cum se incordeaza in anumite momente :) cel putin pentru mine care apreciez asta.

Presat de timp, din pacate, am fugit la dush si apoi am plecat... MI-a parut rau ca atrebuit sa plec pe fuga, vizita ar fi meritat un final mai lent si ea recomanda asta, dar... timpul curge uneori prea repede.

Conversatia este presarata cu subiecte variate, condimenata cu replici picante care vin la momentele oportune...

Eu voi reveni de cate ori voi avea ocazia!

  • Like 7
Link spre comentariu

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Este in gen Alyna42 nimai ca are un funduleț pufos si mai bombat si mai lat ca al Alynei.Daca îi spui ca o cunoști după forum își dă seama că ai venit și pentru sex.Dar îi poți spune când faci programarea că îți dorești si sex.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...