Sari la conținut

Salon Zeita Afrodita - 0747521079 / 0742809092


Vizitator Artist

Postări Recomandate

Vizitator Baicoi
Reputație: 0

1. Eu de cate ori am fost (2 insa la interval de mai bine de jumate de an intre vizite.) primirea s-a facut in holul dinainte baii prima data si a doua oara in camera la stanga de baie. Receptionera n-a fost, am platit direct la fata pe care am ales-o dupa ce s-au prezentat toate in susnumitele locatii.Stiu ca mai este o a treia camera insa nu stiu daca este intrare directa acolo si cine salasuieste acolo. Nici casa de marcat a dispecerei n-am auzit-o de acolo. :P Adevarat ca s-au retras acolo toate curvele in timp ce ma freca curva aleasa la a doua vizita.2. "O puteti admira pe site-ul lor !" Pai chiar asta e ca n-o poate admira nimeni pt. ca la fata locului gasesti altceva. 3. "Daca ai intelege limba romana" ai fi putut citi ca eu am deschis threadul.

Link spre comentariu
Vizitator caramia
Reputație: 0
1. Eu de cate ori am fost (2 insa la interval de mai bine de jumate de an intre vizite.) primirea s-a facut in holul dinainte baii prima data si a doua oara in camera la stanga de baie. Receptionera n-a fost' date=' am platit direct la fata pe care am ales-o dupa ce s-au prezentat toate in susnumitele locatii.Stiu ca mai este o a treia camera insa nu stiu daca este intrare directa acolo si cine salasuieste acolo. Nici casa de marcat a dispecerei n-am auzit-o de acolo. :P Adevarat ca s-au retras acolo toate curvele in timp ce ma freca curva aleasa la a doua vizita.2. "O puteti admira pe site-ul lor !" Pai chiar asta e ca n-o poate admira nimeni pt. ca la fata locului gasesti altceva. 3. "Daca ai intelege limba romana" ai fi putut citi ca eu am deschis threadul.[/quote']Eu vad ca "Artist" a deschis discutia despre acest cuib. N-am gasit nici un review de al tau referitor la acest salon...Am specificat clar ca tipa (Iasmin) e urata, asadar n-o poti "admira" decat daca esti fan estetica uratului :) Trebuia sa pricepi asta !
Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal

Prin vara m-a dus si pe mine vantul pe la acest salon. Libera era doar Iasmin. Nasol... Locatia naspa spre foarte naspa. Casa tip vagon , in loc de usi la camera erau perdele... in loc de pat... o saltea pe jos... FOARTE NASOL.... Baia destul de curata dar din punct de vedere estetic... VARZA. Iasmin.... atitudine zero. Corp nasol... nu are talie... plinuta pentru gusturile mele... iar de fata iei nu te sperii dar nici o admiri. Ca prestatie... nul. Masaj zero. Senzualitate zero. Labuta executata mecanic... Fata aia se comporta... cum sa va explic... avea o atitudine , o expresie a fetei... de parca ar tunde iarba. Implicare zero. Cred ca uita ca lucreaza intr-un salon de masaj...EROTIC.... Nu mai stiu cat am platit ... nu mult dar oricum chiar si la suma aia mica raportul pret/calitate.... nu e bun. NU RECOMAND

Link spre comentariu
Vizitator Baicoi
Reputație: 0

Totusi ce m-ar interesa pe mine: Dupa parerea voastra pozele de pe site reprezinta persoanele din salon sau is fotografiate alte fete? Eu nu ma pot decide. Parca, parca is ele si fotograful, requizitorul si machiajul au fost foarte buni, dar parca totusi nu-s sigur.

Link spre comentariu
Vizitator caramia
Reputație: 0
Totusi ce m-ar interesa pe mine: Dupa parerea voastra pozele de pe site reprezinta persoanele din salon sau is fotografiate alte fete? Eu nu ma pot decide. Parca' date=' parca is ele si fotograful, requizitorul si machiajul au fost foarte buni, dar parca totusi nu-s sigur.[/quote']Man, am mentionat deja, eu am "prins" doar receptionera (slabuta dar uratica, mi-a spus ca ea nu presteaza) si pe Iasmin. Pe site-ul lor, Iasmin este Iasmin ! Despre restul nu stiu nimic nimic... :rolleyes: Probabil oricare e o optiune mai buna decat Iasmin...eu inca regret banii pierduti.... :( :)
Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Totusi ce m-ar interesa pe mine: Dupa parerea voastra pozele de pe site reprezinta persoanele din salon sau is fotografiate alte fete? Eu nu ma pot decide. Parca' date=' parca is ele si fotograful, requizitorul si machiajul au fost foarte buni, dar parca totusi nu-s sigur.[/quote']parerea mea e ca sunt poze cu fetele dar prinse "din unghiuri" bune
Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
fratilor eu cred ca m-am indragostit aici. de o tipa care m-a fermecat.nici nu m-am putut concentra sa finalizez asa de tare ma vrajit.nu spun numele dar o sa ma intorc acolo la ea.
salut vladut. Asteptam recenzia detaliata pana maine seara. Multumiri anticipate.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
Vizitator maxis
Reputație: 0

Va salut. Tocmai m-am intors de la salonul Zeita Afrodita si daca imi permiteti o sa scriu si eu cateva randuri. Locatia intr-adevar cam lasa de dorit, camera la fel. O casa veche, mobilierul vechi acoperit cu ceva panza colorata. Am avut ocazia sa ma primeasca Ina (daca bine retin numele) o fata foarte simpatica, mereu cu zambetul pe buze, 19 ani, micuta de statura. E destul de timida, dar o data ce ii castigi increderea, e o dulce. Am platit 90 de lei pt un masaj nud, prestatia foarte buna in opinia mea. Din pacate se cam tot uita la ceas dar tot am stat cu ea mai bine de o ora. Eu unul ma voi intoarce la ea daca o voi mai gasi.

Link spre comentariu

@pisicutsIn primul rand scuze de offtopic (dupa ce vezi mesajul poti sa-l stergi), insa neavand PM, cam asta e singura cale de a-ti transmite cate ceva.Nu vreau sa iti dau lectii ... cum sa conduci un forum, ca nu ma pricep. Da mi se pare ca uneori, unele decizii le iei cam la repezeala.Vad ca pe zona Cluj (singura pe care o urmaresc, e drept), imparti banari direct, sau ma rog cu avertismente/somatii de 24-48 de ore.Nu stiu daca sti...dar ardelenii sunt mai lenti. Eu zic ca un termen rezonabil ar fi cam 7 zile sa revina omu cu o postare regulamentara.Nu sunt convins ca printre cei pe care ii evacuezi, nu sunt si useri care in timp ar putea aduce plus valoare forumului. Nu stiu care ar fi procentul...poate 1 din 5, poate 1 din 15, oricum sunt sigur ca sunt useri DE BUNA CREDINTA, care intra aici, nu citesc regulamentul (ceva normal :)) si pana se dezmeticesc cu ordinea de pe aici sunt dati afara si nu mai revin veci. Ai dreptate, majoritatea celor care banati pe aici prin zona primesc ce merita (in marea lor majoritate pestani), insa sunt sigur ca prin modul asta dur de a pune piciorul in prag, sunt dati afara si unii care dupa un timp, dupa ce s-ar dezmeticii ar aduce plus-valoare forumului.Eu zic sa te mai gandesti in geneal (fara nici o referire la cazul de mai sus), daca somatiile astea de pe o zi pe alta sunt OK, ori ba.

Link spre comentariu
Vizitator vyypuss
Reputație: 0

@cristi borcea Bunul meu confrate esti membru din August 2011 si ai reputatie 4 , daca ai vreo sugestie de genul celei mai de sus ai putea folosi un thread deja deschis... e de ajuns sa navighezi un pic pe forum , nu sa postezi pe threduri destinate recenziilor.UITE thredul "Sugesti si Aprecieri "  Cum ziceti voi in Ardeal , iar eu chiar ii apreciez pe ardeleni " Sper ca nu-i cu banat " Va pupa Bayatu' si va ureaza fir intins.........

Link spre comentariu
Vizitator Cautatorul
Reputație: 0

@cristiborcea, de regula este pus un mesaj: revino cu recenzia sau completarile in 24h, dar ma uit sa vad cand s-a logat user-ul respectiv si abia dupa aceea il banez. Ban direct se ia: pt reclama, pt insulte, pt offtopic repetat...Offtopicul e boala veche, este sectorul intrebari si Raspunsuri precum si cel de Discutii Generale unde puteti deschide threaduri, dar nu... offtopic pe threadul cu recenzii ca sa cauti o informatie utila pana innebunesti. Cristiborcea, este un warn scris, urmatorul este cu pauza...

Link spre comentariu
Vizitator Baicoi
Reputație: 0

Deci daca mentionezi ca un salon de masaj a crescut preturile se considera oftopic. Interesant. Si se baga direct ban. Ii dau perfecta dreptate lui Cristiborcea. Vad ca unii care se cred importanti s-au specializat pe a speria cat mai tare userii noi. In loc sa se bucure ca vin useri noi sau ca unii RO vechi se decid sa se apuce de scris cei doi admini prefera sa le dea in cap cu cine stie ce chichite din regulament. Culmea ca de multe ori userul nici macar nu a contravenit acestuia. La fel unii care scriu de mult pe aici se cred singurii care o pot face si ii repezesc sau discalifica posturile celor noi. (A se vedea http://nimfomane.com/forum/showthread.php?tid=6247)Deci din moment ce contributiile nu sunt binevenite, mi-am luat palaria domnilor. Si de data asta definitiv.

Link spre comentariu
Vizitator caramia
Reputație: 0

Sustin si eu parerea voastra. Argumente:- nu poti comunica altfel cu alti utilizatori. Daca se doreste restrictionarea comentariilor, asteptam metode alternative pentru schimbarea unor opinii, adrese de ymess etc.- nimic nu mi se pare offtopic, cata vreme discutiile se poarta in jurul muierilor si nu se discuta despre politica, fotbal, poker etc.- sorry dar aceste comentarii extra, nu ingreuneaza cu nimic cautarea informatiilor, nu-i chiar atat de dezvoltata baza de date :P- nu in ultimul rand, nu-i musai ca regulamentul, legea etc. sa fie perfecte; totul e perfectibil si, la urma urmei, facut pentru a fi incalcat :D:)

Link spre comentariu

- mi se pare ca inainte de orice regulament si regula, ar trebui sa primeze regulamentul de bun simt;- aici vorbim despre o comunitate restansa (ma refer la cea a clujenilor), de ce este numit un "intern" in pozitia de sef de gara si el sa dea ora exacta?- nu cred ca comunitatea Cluj e vre-una cu probleme deosebite, nu inteleg de ce se intra asa in forta cu avertismente/banari... parca se cauta sa fie alungati userii de pe forum si nu ...pastrati;In fond de la ce a pornit totul? Ca am intrebat, daca nu li se pare ca unele somatii (pe buna dreptate), au termene de executare prea scurte? In plus unele somatii de genul "ai 24 de ore sa stai la colt, in genunchi, pe nuci" fiind adresate in public, nu fac bine.Cel mai elegant era sa fie prin mesaje private (acolo ii atragu atentia ca nu e bine, il rogi sa reformuleze recenzia regulamentar si in nici un caz sub stiu eu ce amenintari). Din cate stiu eu, nimeni de aici nu e pe statul de plata al nimfomane.com. Dar de unde, cand mesageria privata e un bun de lux. Nici eu nu as fi adeptul unei mesagerii private duse la extrem, ca unii ar fi in stare sa-si pasese "recenzii" secrete prin astfel de surse, insa pentru o minima comunicare cred ca ar fi bine ca PM-ul sa fie la liber pentru toti.

Link spre comentariu
Vizitator Cautatorul
Reputație: 0

Se pare ca vreti sa va impuneti propriile reguli, nu veti reusi. Daca vreti sa discutati despre alte subiecte, nu va opreste nimeni sa deschideti threadurti in sectiunea "Intrebari si Raspunsuri" sau "Discutii Generale"... De asemenea forumul mai are si chat. Nimeni nu va adus cu forta, nimeni nu va tine cu forta. Daca vreti sa va supuneti regulilor sau nu, e decizia voastra... eu am obligatia sa veghez la respectarea lor. Am incercat prin postari de mesaje, prin warninguri, dar se pare ca nu sunt luate in seama...Cristiborcea, orice domeniu de pe net se plateste... pisicuts este administratorul si el fiind cel care da banii isi poate impune propriile reguli (care nu sunt exagerate ci de bun simt)...

Link spre comentariu
Vizitator mocu
Reputație: 0
... Am avut ocazia sa ma primeasca Ina (daca bine retin numele) o fata foarte simpatica' date=' mereu cu zambetul pe buze, 19 ani, micuta de statura. E destul de timida, dar o data ce ii castigi increderea, e o dulce ... [/quote']@maxis, nu te zgarci in a adauga si poze. Cu atat mai mult cu cat sunt la indemana. Nu trebuie sapat prea adanc dupa ele.Cea care apare in poza atasata e Ina?

post-10929-133409737612_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

@ maxisDin poza atasata de sensei Mocu,as crede ca d-soara imi este cunoscuta dar ca sa-mi dau exact seama am nevoie de ajutorul tau, asa ca vreau sa te intreb daca d-soara Ina pe abdomen poarta urmele unei sarcini, adica are vergeturi???? si m-ar ajuta ori ce alt detaliu( de ori ce fel) pe care ai putea sa mi-l dai. Ms.

Link spre comentariu
Vizitator maxis
Reputație: 0

Imi cer scuze pentru intarziere. Da, d-ra este Ina, insa nu are nici un fel de uram de sarcina/vergeturi. E o fata tanara (in opinia mea, chiar are doar 19 ani) pare a fi destul de noua in domeniu. In orice caz mi-a facut mare placere sa petrec o ora cu ea; sper sa o gasesc si data viitore.

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Buna! Am fost la acest salon,cu Ina,ieri.Pot spune ca fata are 19 ani impliniti,mai precis luna viitoare,in data de 5 va implini frumoasa varsta de 20 de ani.Ii doresc de pe acum ,,LA MULTI ANI".Este o fata extrem de draguta,simpatica,cu mult bun simt.Are o privire limpede,jucausa dar in acelasi timp si cu o unda de inocenta care ,mie cel putin mi-au placut foarte mult.Este si deschisa la discutii,inteligenta,vorbareata.Povestind cu ea,din discutii si-a dat seama de profesia mea si a cerut cateva sfaturi,astfel incat i-am oferit ,,consultatii '' ,fiind ,,doctorul ei personal".Pot sa va spun ca am petrecut cu ea timpul in mod placut si chiar daca e incepatoare in domeniu se pricepe bine la ce face,are ceva nativ in ea,simte starea in care te aduce si alterneaza starile de excitatie cu cele de relaxare astfel incat sa te,, innebuneasca",sa o doresti.In concluzie cine vrea sa petreaca o ora in mod placut,fara sex,numai masaj si finalizare tot prin masaj,o recomand 100%.Iar eu,cu siguranta mai revin cand voi mai merge la Cluj,luna viitoare si sper sa o mai gasesc acolo.

Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal

Spune-ne te rog, ca sa clarificam anumite neintelegeri anterioare, cat te-a costat sedinta cu Ina, daca era masaj nud, de cate finalizari ai avut parte, si daca este permis un sarut, oral oferit d-soarei, etc? Cu multumiri.

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Buna!Masajul nud e la 90 ,cel body 70 ,dar daca mergi joi atunci ai reducere de 20% ,adica nud la vreo 75,body la 50.Finalizari cate doresti sau poti in decurs de o ora ,dar fara contact sexual.In schimb poti pune mana si poti sa o saruti pe tot corpul,in zone mai intime ,eu chiar ,,acolo" nu am incercat ca nu e hoby-ul meu dar sunt sigur ca se poate daca e nud.Cum spuneam e o fata super ok din toate punctele de vedere,inca la inceput ,cu mult bun simt,respecta omul cu care e si banuiesc ca doreste sa fie respectata.Oricum e cu mult peste celelalte fete de acolo.Acuma inteleg de ce un coleg scria aici,,fratilor m-am indragostit".Intr-adevar,ina e o ,,dulce".Numai bine si succes !

Link spre comentariu

  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal

Dupa ce n-am reusit sa prind o fereastra in programul Ginei, iar Tania avea telefonul inchis, am decis sa o vizitez si eu pe faptura aceasta noua, cu numele de Ina, desi acest salon nu ma prea atrage, in ciuda faptului ca e cel mai ieftin din Cluj, dar am zis, hai sa incerc totusi, poate prospatura asta merita sa tolerez minusurile locatiei. Asa cum au descris-o colegii mei, intradevar este o fata foarte draguta, comunicativa, zambareata, la statura este miniona, sanii sunt relativ mici, dar in schimb are un posterior de zile mari, parerea mea e ca in orice dictionar expilcativ, la definitia fundului ar trebui sa fie o poza cu posteriorul Inei.Prestatia in schimb a fost slaba, cel putin pentru gusturile mele. Din start iti comunica ca nu sunt permise saruturile pe gura si nici atingerile in zona intima. De aici mi-a cam pierit cheful, dar totusi am stat, daca tot am cotizat la receptie. Putina mangaiere, tentativa de masaj cu ulei, dupa care mai multe minute s-a frecat cu sanii de organul meu, luandu-l apoi in mana, si intr-o pozitie calare cu spatele catre mine, avand astfel posibilitatea de ai admira posteriorul megaincitant, cu miscari fine si repezi m-a terminat. Intre timp se auzeau din afara tot feluri de voci barbatesti, tranteli de usa, etc, asa ca n-am mai avut chef sa stau pentru inca o finalizare, m-am imbracat si am plecat, preferand ca dusul sa-l fac acasa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...