Sari la conținut

Club Striptease Hotel Imperial


Postări Recomandate

  • Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...
Club striptease Hotel  Imperial

 

Nu stiu daca postez corect aici , dar cum nu am gasit o sectiune specifica si cum nu se poate compara cu masajul acest gen de experienta am ales sa postez aici.

Daca nu este bine ii rog pe mai marii forumului sa mute topicul acolo unde considera ei .

In clubul acesta am fost de multe ori si de fiecare data am plecat la hotel cu cate o fata in urma unor discutii si negocieri amiabile.

O sa fie o recenzie generala , o sa mentionez doar cateva nume a fetelor cu care am avut experiente notabile , o descriere scurta a celor care nu mai presteaza acolo deoarece nu isi mai are rostul  povestirea. In cazul fetelor care mai lucreaza o sa detaliez putin dar nu ca si in cazul unei recenzii.

 

Ana - Maria a fost prima mea experienta in club , o tipa foarte frumoasa , o dansatoare buna , foarte sexy , din pacate am beneficiat la hotel doar de un oral bun . 

Fata a plecat in Italia , cred,  unde si-a gasit fericirea :) 

 

Gabi  a fost si ramane cea mai buna partida sexuala avuta de mine in toata viata mea , nu este vorba de o singura partida am avut 3 nopti cu ea , o intensitate fantastica la  fiecare numar , ma aducea  la epuizare fizica . Fata asta nu era normala stia si ii placea sa faca amor , nu am cunoscut pe nimeni pana acum sa faca sex cu atata pasiune. A fost si cea mai buna dansatoare la bara cu care m-am culcat vreodata :)

Din pacate a plecat in Spania , nu si-a gasit fericirea , am inteles ca lucreaza in continuare in bransa.

 

Cam atat despre fetele care nu mai lucreaza acolo si care merita mentionate , au mai fost experiente dar slabe asa ca sa trecem in prezent.

 

Simona 

Lucreaza si acum , am intalnit-o acum vreo 3 saptamani dar a mers la hotel cu un prieten , eu am fost cu ea acum vreo cateva luni .

O tipa pe la 1.65, destul de bine proportionata , sani frumosi , labii proeminente pentru amatori, isteata, vesela dar ca toate fetele din club smechere mai ceva ca la Bucuresti :)

Actiunea a fost simpla , total protejata , oral si normal catega pozitii dar fara artificii deosebite.

 

Aspect  -  8

Oral  -  7

Normal  -  7

Igiena  -  10

GFE  -  6

 

Sincer nu am sa mai ies cu ea niciodata , nu este chiar pe gustul meu .

 

Vlada 

O tipa creola , simpatica , destul de cuminte :) sani mari dar putin lasati , cand am fost eu cu ea avea putina burtica ramasa in urma unei sarcini dar nu foarte deranjanta.

Actiunea a fost tot protejata atat oralul cat si normalul , nu foarte reusita , nu ne-am  sincronizat foarte bine dar pana la urma am finalizat cumva.

 

Aspect  -  7

Oral  -  8

Normal  -  8

Igiena -  9.5

GFE  -  8

 

Domnisoara a fost o partida sexuala nu prea reusita dar a fost un partener de discutie foarte deschis si inteligent cu care mi-ar face placere doar sa discut cate in luna si in stele :)

 

 

Monika

 

Dupa mai multe experiente ratate sau nu prea multumitoare cu fetele din club am iesit cu Monika si ce sa vezi , o altfel de femeie,  deschisa , 30 si ceva de ani , sani naturali foarte frumosi pentru varsta ei ( mai rar vezi asa ceva) , un corp cu carnea tare bine proportionat. Ce sa mai lungim o femeie frumoasa si sexy , si unde mai pui ca ii place sa faca amor si o face si bine.

 

Aspect  -  9

Oral  -  7

Normal  -  9

Igiena  -  10

GFE  -  9.5

 

M-am inteles  foarte bine cu Monika , am fost pe aceeasi lungime de unda , si in ultimele  6,7 vizite la Timisoara si la club am iesit doar cu ea.

 

Ca un ultim sfat pentru cei care o sa mergeti pe la acest club , mai sunt si alte fete frumoase , dar daca vreti sa iesiti cu vreuna dintre ele negociati la ,, sange " , sunt bune negociatoare :)

 

Rocker 27

 

  • Like 7
  • Minus 10
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am fost si eu in clubul respectiv acum ceva ani buni , cred ca vreo 3-4 , totul consumat pe cheltuiala unui amic strainez care a avut chef de o iesire la striptease intr-o seara ... ne prea cunoscand mersul pe atunci mai ales in domeniul localurilor de genul am ajuns la Imperial , urmand sa aflu mai tarziu ca e unul din cele mai scumpe din oras ... anyway , dat fiind timpul trecut si starea euforica de atunci , nu imi aduc aminte detalii exacte , pot spune doar ca am negociat cu o gramada de fete de acolo , dar totul a ramas la stadiul de negociere pt ca erau foarte incapatanate si nu am ajuns la nici un consens. Toate astea probabil pt ca eram cu amicul meu strainez care nici nu stia romaneste prea bine , si vazand asta ma gandesc ca fetele au vrut sa traga cat mai mult de pe noi.

 

Oricum concluzia e ca iesi mult mai ieftin la escorte , dar e o experienta ok o iesire intr-un club de striptease , doar ca daca vrei sa ai parte si de finalizare trebuie sa te inarmezi cu rabdare si cu un buget de minim 1000 RON.

Link spre comentariu

Salut. Am fost acum cateva zile la Pussy in lunei.

 

Taxa de show-50 lei

Băutura de la 30 de lei in sus

Băutura pentru fete de la 100 in sus.

 

Fetele sunt cam plictisite in timp ce dansează si din toate vre-o doua sunt mai rasarite.

 

Am intrat si am iesit dupa 20 de min....

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...